s
Οψεις προοδευτικου χαρτη - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 81 to 90 of 105
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

Κατια, θεωρω εξαιρετικο το παραδειγμα που μας εδωσες και μαλιστα ειναι κατα την γνωμη μου
    ενα μαθημα αστρολογιας για ολους μας.

Ωστοσο, κρινοντας κι απ τον εαυτο μου, αυτο που γραφουν η Lena και Hattie23 ειναι επισης σωστο και το ξερουμε ολοι.
    Κατω απ το βαρος του πλουτωνα μπορει να χανονται ευκαριες.(το λεω και για μενα αυτο).

Οsfp, κατα την αποψη μου, επειδη η κινηση του ηλιου ειναι η σημαντικοτερη στο προοδευτικο
    ωροσκοπιο και μαλιστα στον τοσο θετικο 11ο οικο κι επειδη μιλαμε για συνοδο, (η πιο ασφαλης οψη για μενα), με τον γενεθλιο δια, αν η προοδευμενη σεληνη σου σχηματισει οψη με τον συνδυασμο αυτο, τοτε θα εχεις καποιο θετικο γεγονος. Εξ αιτιας της συμμετοχης του πλουτωνα (συνοδο με γεθελιο ηλιο), θα μπορουσαμε να μιλησουμε και για την αναβιωση μιας
    καταστασης. Ρισκαρω να σου πω, οτι το πιο πιθανον ειναι να εχεις την προστασια και βοηθεια ενος ατομου σε καποια θεματα που σ ενδιαφερουν, ισως επαγγελματικα.

Quote Originally Posted by osfp View Post
    γεννηθηκα 29081958 ωρα 9 το πρωι ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs
    Να υποθέσω τόπο γέννησης Αθήνα ?
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    Κάτια

Καλησπέρα κορίτσια. Πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω ότι μέσα σε μία ηλεκτρονική κοινότητα ομοϊδεατών και υπό την σκέπη του Ουρανού, οι συμβατικές τυπικότητες έχω τη γνώμη ότι δεν χρειάζονται. Έτσι, το κα.Κάτια και τον πληθυντικό, προσωπικά δεν τα χρειάζομαι για να νιώσω ή να δείξω κάποιου είδους σεβασμό , ευγένεια ή εκτίμηση. Ωστόσο, ευχαριστώ για την ευγενική πρόθεση και επιστρέφω στο θέμα μας.

Θα επιμείνω στο πιο πάνω προσωπικό παράδειγμα για να απαντήσω με αστρολογικούς όρους στις γλυκές και «αισιόδοξες» παρατηρήσεις σας.
    Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική μου θέση, ότι χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη πριν προβούμε στην ολοκλήρωση κάποιας «πρόβλεψης», πριν υποστηρίξετε τις απόψεις σας θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος με Ουρανό στον 7ο και Αφροδίτη στον Υδροχόο (σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους) , είναι δύσκολο να σπαταλήσει ενέργεια σε ζητήματα δεσμεύσεων , ιδιαίτερα όταν άλλη τομείς της ζωής πρωταγωνιστούν με τις άμεσες ανάγκες για φροντίδα.

Σωστή η παρατήρηση ότι πολλαπλά γεγονότα τρέχουν στη ζωή μας και η ζωή σίγουρα δεν είναι μονοδιάστατη. Θα το πάω ακόμα πιο μακριά, λέγοντας ότι φτάνοντας κανείς στο τέλος της ζωής του , αν γυρίσει πίσω αναζητώντας τις πιο τρανταχτές καμπές του βίου του, δεν θα μετρήσει πάνω από 5 άντε 10 γεγονότα. Πως λοιπόν μερικοί άνθρωποι ψάχνουν κάθε μέρα για το «γεγονός» που θα αλλάξει τη ζωή τους;
    Λένα, αυτό που θέλω να πω στο προηγούμενο ποστ, είναι ότι αφού η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μου είναι τόσο υποστηριγμένη, οι όποιες θετικές όψεις στο γενέθλιο ή στο προοδευτικό ενισχύουν την ήδη καλή λειτουργία της. Τα θέματα που σχετίζονται με την Αφροδίτη, στην ουσία ποτέ δεν με απασχόλησαν ως πρόβλημα και αν φέρνει κάτι στη ζωή μου, αυτό το κάτι αφομοιώνεται με έναν ήρεμο τρόπο , ακόμα και αν ήταν ανορθόδοξο, γιατί θα ήταν μέσα στο πλαίσιο της παραδοξότητας που παράγει η σχέση Ουρανού\Αφροδίτης, κάτι που ήδη έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου και μου είναι γνωστό.
    Η φίλη μας και ο κάθε ένας που αναζητά μια πρόβλεψη, αυτό που στην ουσία αναζητά είναι η περιγραφή της συναισθηματικής του κατάστασης για το επόμενο διάστημα. Θα νιώθει καλά; Θα είναι ευτυχής; Θα νιώθει χαρούμενος;

Στις παραπάνω απορίες είναι που απαντώ. Ναι, συμβαίνουν στην ζωή μου εξαιρετικά πράγματα σε ότι αφορά στις σχέσεις (όχι μόνο ερωτικές) και σε αυτό βοηθά ο Κρόνος στον 7ο που σε βάζει να ξεχωρίσεις το ουσιώδες από το επουσιώδες και φυσικά, όλες οι πρόοδοι που αναφέραμε πιο πάνω. Όμως η «πρόβλεψη» δεν μπορεί να είναι ότι για το επόμενο διάστημα θα βρίσκομαι στην δύνη της χαράς για έναν έρωτα ή μια ουσιαστική σχέση. Η θέση του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και το ταυ-τετράγωνο, επισκιάζει τα πάντα, σαν την ηφαιστειακή τέφρα.
    Και πάλι όμως, δεν θα λέγαμε τα ίδια αν δεν είχα έντονο Πλούτωνα από γενέθλια θέση ή αν ο Κρόνος δεν είχε κάνει ήδη την πρώτη επιστροφή του στον χάρτη μου και το πρώτο τετράγωνο (μετά την επιστροφή) με την γενέθλια θέση του. Θα βρισκόμουν σε άλλο στάδιο ωριμότητας και θα επεξεργαζόμουν με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα. Αυτό είναι που εννοώ ότι η αξιολόγηση των δεδομένων δεν είναι μια απλή δουλειά και χρειάζεται γνώσεις για να τολμήσει κανείς «πρόβλεψη». Προσωπικά, λόγω της ερασιτεχνικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία, έχω την πολυτέλεια να μην προβαίνω καθόλου σε προβλέψεις. Τουλάχιστον όχι συστηματικά ή δημόσια

Αυτό που πρέπει να έχει κανείς στο μυαλό του σχετικά με τις προόδους, είναι ότι τίποτα δεν γίνεται αν δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες όψεις\ενδείξεις στο γενέθλιο χάρτη. Μπορεί να μας απασχολήσει ένα θέμα ανάλογο της προοδευτικής όψης, αλλά δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό γεγονός.
    Επίσης, οι θέσεις των τράνζιτ αργών πλανητών στους οίκους του γενέθλιου και οι όψεις που σχηματίζουν με τους γενέθλιους πλανήτες, για το χρονικό διάστημα που εξετάζουμε κάθε φορά, είναι η απόχρωση που λειτουργεί σαν φόντο στην σύνθεση της τελικής εικόνας. Δείχνουν τους τομείς που απορροφούν όλη την ενέργεια της δράσης στο ωροσκόπιό μας. Τους τομείς από των οποίων τα φίλτρα θα περάσουν όλες οι εμπειρίες με σκοπό την εξέλιξή μας. Η εξέλιξη είναι ο σκοπός και αλίμονο αν παραμέναμε τα πλάσματα του χάρτη από την ημέρα της γέννησής μας. Αυτό συμβολίζουν και οι πρόοδοι. Τους τομείς των εμπειριών μας.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Kαλημερα σαs ναι τοποs γεννησηs Αθηνα ευχαριστω για την προσπαθεια σαs

Κάτια,

συμφωνώ μαζί σου πως όταν συμβαίνουν παράλληλες εμπειρίες στην ζωή μας δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο πιο ευαίσθητο σημείο μας. Συμφωνώ με όλη την τοποθέτηση σου ως προς την αξιολόγηση των προγνωστικών συστημάτων. Όμως, για λόγους καθαρά αστρολογικού ενδιαφέροντος, θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου. Γιατί, αν η προοδευμένη Αφροδίτη είναι πάνω στον ωροσκόπο σου και ο τράνζιτ Πλούτωνας τετραγωνίζει τον άξονα 1ου/7ου και ταυτόχρονα την προοδ. Αφροδίτη και την γενέθλια σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα, τότε αυτό δεν θα έδειχνε απλώς παράλληλες εμπειρίες αλλά εμπειρίες που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο. Εμπειρίες που εμπλέκονται η μια με την άλλη.

Επίσης, συμφωνώ μαζί σου ότι η Αφροδίτη δεν είναι απαραίτητο να δώσει ερωτικό θέμα, μπορεί να είναι και οικονομικό ή άλλο θέμα που σημειοδοτεί ή προκύπτει από τον ρόλο της σ' ένα χάρτη. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω στα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπες ότι ένας πλανήτης καλά τοποθετημένος στον χάρτη μας δεν αποκλείεται σε κάποια φάση της ζωής μας να μας δώσει και μια δύσκολη εμπειρία, ανάλογα με το πώς θα ενεργοποιηθεί.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κάτια,

συμφωνώ μαζί σου πως όταν συμβαίνουν παράλληλες εμπειρίες στην ζωή μας δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο πιο ευαίσθητο σημείο μας. Συμφωνώ με όλη την τοποθέτηση σου ως προς την αξιολόγηση των προγνωστικών συστημάτων. Όμως, για λόγους καθαρά αστρολογικού ενδιαφέροντος, θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου. Γιατί, αν η προοδευμένη Αφροδίτη είναι πάνω στον ωροσκόπο σου και ο τράνζιτ Πλούτωνας τετραγωνίζει τον άξονα 1ου/7ου και ταυτόχρονα την προοδ. Αφροδίτη και την γενέθλια σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα, τότε αυτό δεν θα έδειχνε απλώς παράλληλες εμπειρίες αλλά εμπειρίες που συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο τρόπο. Εμπειρίες που εμπλέκονται η μια με την άλλη.

Επίσης, συμφωνώ μαζί σου ότι η Αφροδίτη δεν είναι απαραίτητο να δώσει ερωτικό θέμα, μπορεί να είναι και οικονομικό ή άλλο θέμα που σημειοδοτεί ή προκύπτει από τον ρόλο της σ' ένα χάρτη. Ακόμα, θα ήθελα να προσθέσω στα όσα πολύ ενδιαφέροντα είπες ότι ένας πλανήτης καλά τοποθετημένος στον χάρτη μας δεν αποκλείεται σε κάποια φάση της ζωής μας να μας δώσει και μια δύσκολη εμπειρία, ανάλογα με το πώς θα ενεργοποιηθεί.
    Κοραλλία γελάω γιατί έχεις δίκιο σχετικά με την σχετικότητα των όσων συμβαίνουν γύρω μου αυτή τη στιγμή, κάτι που το κατάλαβα κι εγώ καθώς έγραφα χθες στο φόρουμ , γιατί είναι αλήθεια ότι αποφεύγω να ασχολούμαι με τον χάρτη μου. Για την ώρα γέννησής μου είμαι απόλυτα σίγουρη γιατί η μητέρα μου κρατούσε ώρα ακριβείας για συναισθηματικούς λόγους.
    Μία αιφνίδια εξέλιξη στα επαγγελματικά μου, από χθες μέχρι σήμερα, ήρθε να επιβεβαιώσει τον συσχετισμό μεταξύ της θέσης του Πλούτωνα στο Ζενίθ και των υπόλοιπων μετακινήσεων και προόδων. Η εξέλιξη αυτή είναι καθοριστικής σημασίας για την καριέρα μου και φέρνει μαζί της σημαντικές συνεργασίες (ο άλλος ρόλος της Αφροδίτης) καθώς και οικονομικές αλλαγές στο βάθος του χρόνου. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι εύκολο και ούτε πρόκειται για ένα χαρούμενο πάρτι. Χρειάζονται μάχες και αγώνες , όπως για όλα τα σημαντικά στη ζωή μας. Αγώνες που έχουν ήδη δοθεί στο πρόσφατο παρελθόν και άλλοι που έπονται.

Όμως Κοραλλία, δεν μπορώ να απομονώσω όλο αυτό από το τρίγωνο της προοδευμένης Σελήνης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, ούτε το εξάγωνο του τράνζιτ Δία από τον Ήλιο μου (κυβερνήτη 5ου) ή την σύνοδο του Τράνζιτ Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ήλιο που παρεμπιπτόντως στην φετινή Ηλιακή επιστροφή βρίσκεται στον 5ο μαζί με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα φυσικά. Το περίεργο είναι ότι ο γενέθλιος Ήλιος φέτος δέχεται το τετράγωνο του Ουρανού και στο Ηλιακό τόξο.
    Σίγουρα όλα είναι ένα μέρος μιας κοινής κατεύθυνσης του συνολικού ωροσκοπίου. Πως μπορώ να διαφωνήσω;
    Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σου, αλλά προσωπικά πιστεύω πως όταν πρόκειται να συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό για τη ζωή ενός ανθρώπου, με ένα «μαγικό» τρόπο αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια,

σίγουρα δεν μπορεί κανείς να απομονώσει τίποτε απ' όσα συμβαίνουν σ' ένα χάρτη, γι' αυτό και συμφώνησα με την προηγούμενη τοποθέτησή σου για τον τρόπο που αξιολογείς τις όψεις στα προγνωστικά συστήματα. Όσο γι' αυτό που λες ότι όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην ζωή μας αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα, επίσης συμφωνώ απόλυτα. Σε βαθμό που όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό και σ' ένα χάρτη δεν φαίνεται σε όλα τα συστήματα το θεωρώ ένδειξη ότι υπάρχει λάθος στην ώρα του χάρτη.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα επαγγελματικά σου σχέδια.

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλησπέρα κορίτσια. Πριν συνεχίσω να ξεκαθαρίσω ότι μέσα σε μία ηλεκτρονική κοινότητα ομοϊδεατών και υπό την σκέπη του Ουρανού, οι συμβατικές τυπικότητες έχω τη γνώμη ότι δεν χρειάζονται. Έτσι, το κα.Κάτια και τον πληθυντικό, προσωπικά δεν τα χρειάζομαι για να νιώσω ή να δείξω κάποιου είδους σεβασμό , ευγένεια ή εκτίμηση. Ωστόσο, ευχαριστώ για την ευγενική πρόθεση και επιστρέφω στο θέμα μας.
    Είναι πληθυντικός ασφαλείας και όχι ευγενείας...

Θα επιμείνω στο πιο πάνω προσωπικό παράδειγμα για να απαντήσω με αστρολογικούς όρους στις γλυκές και «αισιόδοξες» παρατηρήσεις σας.
    Επιστρέφοντας λοιπόν στην αρχική μου θέση, ότι χρειάζεται προσεκτική αξιολόγηση του συνόλου του χάρτη πριν προβούμε στην ολοκλήρωση κάποιας «πρόβλεψης», πριν υποστηρίξετε τις απόψεις σας θα έπρεπε να σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος με Ουρανό στον 7ο και Αφροδίτη στον Υδροχόο (σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους) , είναι δύσκολο να σπαταλήσει ενέργεια σε ζητήματα δεσμεύσεων , ιδιαίτερα όταν άλλη τομείς της ζωής πρωταγωνιστούν με τις άμεσες ανάγκες για φροντίδα.
    Λένα, αυτό που θέλω να πω στο προηγούμενο ποστ, είναι ότι αφού η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη μου είναι τόσο υποστηριγμένη, οι όποιες θετικές όψεις στο γενέθλιο ή στο προοδευτικό ενισχύουν την ήδη καλή λειτουργία της. Τα θέματα που σχετίζονται με την Αφροδίτη, στην ουσία ποτέ δεν με απασχόλησαν ως πρόβλημα και αν φέρνει κάτι στη ζωή μου, αυτό το κάτι αφομοιώνεται με έναν ήρεμο τρόπο , ακόμα και αν ήταν ανορθόδοξο, γιατί θα ήταν μέσα στο πλαίσιο της παραδοξότητας που παράγει η σχέση Ουρανού\Αφροδίτης, κάτι που ήδη έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου και μου είναι γνωστό.
    Αν δε με απατά η μνήμη μου όμως, υφίσταται ένα μεγάλο τρίγωνο με Σελήνη και Κρόνο.. no? Το ό,τι δε σε απασχόλησε όμως δε σημαίνει πως είσαι και ικανοποιημένη, έτσι δεν είναι; Ίσως με ελάχιστες ανοχές (Ουρανός) και πάμε για άλλα;

Κυρίως σε αυτό αναφερόμουν στο εκ του παραλλήλου συμβάντα. Μία δυναμική εξασφαλισμένη ίσως να δημιουργεί ουτοπίες. Έχω το ίδιο τρίγωνο σε άλλους οίκους με τον Ουρανό από τον 5ο να παρενοχλεί την Αφροδίτη μου. Όλοι μου λέγανε πόσο τυχερή ήμουν/είμαι σε συγκεκριμένα θέματα. Τώρα εν μέσω κρίσης αντιλαμβάνομαι τη λογική των υπολοίπων. Αλλά εξακολουθώ να γκρινιάζω και να αντιδρώ - και σκοπεύω να συνεχίσω-.

Η φίλη μας και ο κάθε ένας που αναζητά μια πρόβλεψη, αυτό που στην ουσία αναζητά είναι η περιγραφή της συναισθηματικής του κατάστασης για το επόμενο διάστημα. Θα νιώθει καλά; Θα είναι ευτυχής; Θα νιώθει χαρούμενος;
    Δεν ξέρω αν είναι απαντήσεις που άπτονται θεμάτων Αστρολογίας.. Το θέμα για μένα είναι κατά πόσο το ψάχνεις.
    Όλοι ξέρουμε τι θέλουμε. Είναι όμως άραγε κανείς σε θέση να πει τι είναι αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο;

Έτυχε να προτείνω σε Online γνωριμία να προτιμήσει ένα ερώτημα του τύπου 'Θα νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου' αντί του 'θα ξαναγυρίσει ο Τάδε' σε θέμα Ωριαίας... Εννοείται με απέρριψε σε χρόνο dt όπως, ίσως, θα έκανα και εγώ αν είχα την ίδια καΐλα..

Στις παραπάνω απορίες είναι που απαντώ. Ναι, συμβαίνουν στην ζωή μου εξαιρετικά πράγματα σε ότι αφορά στις σχέσεις (όχι μόνο ερωτικές) και σε αυτό βοηθά ο Κρόνος στον 7ο που σε βάζει να ξεχωρίσεις το ουσιώδες από το επουσιώδες και φυσικά, όλες οι πρόοδοι που αναφέραμε πιο πάνω. Όμως η «πρόβλεψη» δεν μπορεί να είναι ότι για το επόμενο διάστημα θα βρίσκομαι στην δύνη της χαράς για έναν έρωτα ή μια ουσιαστική σχέση. Η θέση του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ και το ταυ-τετράγωνο, επισκιάζει τα πάντα, σαν την ηφαιστειακή τέφρα.
    Και πάλι όμως, δεν θα λέγαμε τα ίδια αν δεν είχα έντονο Πλούτωνα από γενέθλια θέση ή αν ο Κρόνος δεν είχε κάνει ήδη την πρώτη επιστροφή του στον χάρτη μου και το πρώτο τετράγωνο (μετά την επιστροφή) με την γενέθλια θέση του. Θα βρισκόμουν σε άλλο στάδιο ωριμότητας και θα επεξεργαζόμουν με διαφορετικό τρόπο τα δεδομένα.
    Μια ερώτηση.. Αν αυτή η δίνη χαράς για έναν έρωτα δε στιγματίζει ικανοποιητικά την εξέλιξή σου γιατί θα έπρεπε να φαίνεται στο γενέθλιο;
    Και άλλη μια... Ο 'σκληρός' σχηματισμός δείχνει πως έχεις ήδη ψηθεί τουλάχιστον μία φορά... ίσως μέσω Κρόνου; Οπότε, γιατί πιστεύεις πως ο Πλούτωνας μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά δυνάμει του ταυ τετραγώνου;

...προσωπικά πιστεύω πως όταν πρόκειται να συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό για τη ζωή ενός ανθρώπου, με ένα «μαγικό» τρόπο αυτό φαίνεται σε όλα τα συστήματα ταυτόχρονα.
    [Εδώ ίσως να μην αντιλήφθηκα σωστά την έννοια οπότε κρατάω επιφυλάξεις}
    Δεν παίζει ρόλο το 'πόσο έχει τρίψει κανείς το λυχνάρι'; Για παράδειγμα αν ο νικητής του Lotto είχε δίδυμο αδερφό, καλά και σώνει θα κέρδιζε και εκείνου το δελτίο;

Όνομα:
    Ελευθερία

Καλημέρα σας...θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κακό είναι ο προοδευμένος ήλιος να κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο...Ταλαιπωρούμαι τα τελευταία 9 χρόνια στη ζωή μου με ό, τι ανατροπή μπορεί να φανταστείται...αυτός μαλλόν ο Ουρανός στον Ωροσκόπο μου να φταίει??? Και τώρα τι είναι αυτό πάλι που έμαθα για τον προοδευμένο ήλιο μου...Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτη την απορία μου?

Σημερα δεν ειναι καθολου η μερα μου οποτε ρισκαρω να γκρινιαξω και να μου γκρινιαξουν .Αλλα θα το πω .

Φετος υποτιθεται οτι θα επρεπε να ηταν μια απο τις πιο δημιουργικες και ευχαριστες χρονιες στην ζωη μου ,αφου ενεργοποιειται εντονα απο ολα τα προγνωστικα συστηματα ο 5ος μου . Επειδη παιδια δεν το σκεφτομαι σε αυτη την ηλικια, πιστευα οτι αυτη η ενεργοποιηση θα εφερνε διασκεδασεις και αλλα μπααααα .Το συμπαν οχι απλα σπαει πλακα μαζι μου αλλα εχω αρχισει και αναρωτιεμαι τι συμβαινει . Ειναι απο τις πιο απογοητευτικες χρονιες σε οτι αφορα τα θεματα του 5ου .Εχω πεσει σε τελεια αδρανεια σε οτι αφορα δημιουργια (παλιοτερα ψευτο-μουντζουρανα κατι τωρα εχω χασει το κεφι μου παντελως ),με το ζορι καταφερνω να βγαινω εξω .

Σε οτι αφορα τις οψεις στον προοδευτικο .Ο προοδευτικος ηλιος βρισκεται στον 5ο γενεθλιο σε τριγωνο με την σεληνη στο 9ο και 12ο και σε συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο κυβερνητη 7ου και 8ου . Οι ιδιες οψεις συμβαινουν και στο ηλιακο τοξο .

Αν εξαιρεσω το τετραγωνο μεταξυ προοδευτικου αρη στον 7ο οικο μου (κυβερνητης 10ου ) σε τετραγωνο με τον γενεθλιο ηλιο μου (κυβερνητη 1ου και 2ου ) δεν δεχομαι καποια αλλη "αρνητικη " οψη . Απο καυγαδες και εκνευρισμους αλλο τιποτα . Απο εμποδια σε οτι αφορα την δουλεια εξισου . Παραπονο γενικα απο τις αρνητικες οψεις δεν εχω παντα με πιανουν οι ατιμες

Στην ηλιακη επιστροφη εξισου ενεργοποιειται ο 5ος ,αφου ο ηλιακος ωροσκοπος πεφτει στο 5ο γενεθλιο σε τριγωνο με την γενεθλια σεληνη και συνοδο με γενεθλιο ουρανο . Η ηλιακη αφροδιτη κυβερνητης του 5ου ,6ου και 10ου ηλιακου οικου πεφτει στον 12ο ηλιακο οικο (5ο γενεθλιο) σε συνοδο με τον γενεθλιο ερμη ( κυβερνητη 3ου και 11ου οικου στον 5ο )και τριγωνο με τον ωροσκοπο .Την μονη "αρνητικη " οψη που σχηματιζει ειναι αντιθεση με τον γενεθλιο χειρωνα στον 11ο γενεθλιο .

Λογικα χωρις καποια ιδιαιτερα κακη οψη στους προγνωστικους μου θα επρεπε λογικα να ειναι μια ευτυχισμενη χρονια. Αλλα καθε αλλο ,οι 6 πρωτοι μηνες της ηλιακης επιστροφης εφυγαν αφηνωντας πισω μονο απογοητευση ιδιαιτερα στα θεματα του 5ου .

Αφου αναρωτιεμαι αν διαβαζω το ωροσκοπιο καποιου αλλου και οχι το δικο μου ... Εκτος αν ειμαι τοσο μυωπας και δεν βλεπω κατι καλο ..Τι να πω !

Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)