- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 140
Thread: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
-
09-02-2009, 12:52 PM #81
Re: Οι 12 οίκοι του ζωδιακού
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ,ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 12-6-8 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο 1 ΟΙΚΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ). ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ Ο ΚΡΟΝΟΣ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ Ο 4 ΟΙΚΟΣ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ SATYRNALIS
-
09-02-2009, 12:53 PM #82
-
09-02-2009, 01:23 PM #83
Αγαπητη Saturnalis
Ο Κρονος εχει χρονοκρατορια 30 ετη,απο το 68ο ετος μεχρι και το τελος της ζωης μας και πραγματικα δειχνει την γεροντικη μας ηλικια κυριως, με την εννοια του τι αποκομισαμε
στην ζωη μας γενικα κ πιο ειδικα θα ελεγα μετα την χρονοκρατορια του Δια ( σοφια), δειχνει την ωριμανση, την καταξιωση, την συνεση κ το που φτασαμε μετα απο ολη αυτην την διαδρομη, τα τελευταια χρονια της ζωη μας ομως κ πως θα τα περασουμε το δειχνει ο τεταρτος οπως επισης κ τα πρωτα.
-
15-02-2009, 03:34 AM #84
δεν εχω καταλαβει αυτο σχετικα με τους κενους οικους Δηλαδη οι θεσεις οικων κενες η οι ακμες των οικων?
ασχετο?
-
15-02-2009, 04:26 AM #85
Κενός είναι ένας οίκος ο οποιος από εκεί που αρχίζει μέχρι εκεί που τελειώνει στον χάρτη δεν έχει κάποιον πλανήτη (ή άλλο στοιχείο) μέσα του.
Ακμή του οίκου είναι το σημείο από το οποίο ο οίκος αρχίζει. Συνήθως είναι πάρα πολύ δύσκολο στο σημείο αυτό ακριβώς να βρίσκεται κάποιος πλανήτης, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για κενές ακμές. Για την ακρίβεια, με αυτή την έννοια σχεδόν όλες οι ακμές είναι άδειες!
Ο κάθε οίκος αντιπροσωπεύει έναν τομέα της ζωής μας, και όπως λέει το άρθρο στο τέλος του εάν μέσα σε κάποιον οίκο δεν υπάρχει πλανήτης κοιτάμε σε ποιό ζώδιο βρίσκεται η ακμή του οίκου (από πού αρχίζει ο οίκος) και ύστερα ψάχνουμε ποιός πλανήτης είναι ο κυβερνήτης του εν λόγω ζωδίου που βίσκεται η ακμή. Μετά, βλέπουμε πρώτα σε ποιόν οίκο βρίσκεται ο κυβερνήτης πλανήτης, και ύστερα σε ποιό ζώδιο και τι όψεις κάνει για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τομέα του οίκου που εξετάζουμε.
Πιστεύω να στα είπα αρκετά απλά :-)
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-02-2009, 01:03 AM #86
σ ευχαριστω πολυ.νομιζω πως κατι καταλαβα.Στον χαρτη μου ειναι κενοι οι εξης οικοι 1,2,3,7 &11(οχι και λιγοι) ο πρωτος οικος για παραδειγμα αρχιζει απο τον τοξοτη που ειναι και ο οροσκοπος μου.Στην ακμη ομως υδροχοου & αιγοκερω υπαρχουν πλανητες.Και ειναι στην τελευταια μοιρα του αιγοκερω εχει επιρροες απο τον υδροχοο?Για την ακριβει εκει υπαρχει ο κληρος της τυχης.Στον 3ο μου οικο τωρα που ειναι ο υδροχοος και κυβερνητης του ο ουρανος.Ο ουρανος ειναι στη παρθενο.Δηλαδη τι μπορει να δειχνει αυτο? Οτι επικοινωνω με τα στοιχεια που μου δεινει ο ουρανος απο την παρθενο?
-
17-02-2009, 01:07 AM #87
επισης ο ουρανος ειναι στον 10 οικο.
-
17-02-2009, 09:16 AM #88
Αρχικα να σου πω οτι ο κληρος της τυχης ειναι ενα θεωριτικο σημειο και οχι πλανητης.Ακομα και αν ενας πλανητης βρησκετε στην 29 μοιρα οποιουδηποτε ζωδιου εχει τα χαρακτηριστικα και τις ιδιοτητες αυτου του ζωδιου και οχι του επομενου,ακομα και αν λογο της μοιρας ,η οποια ειναι αναιρετικη ,δεν βγαινουν ολα αυτα τοσο καλα ή βγαινουν σπασμωδικα.
Η ακμη του 3 οικου στον υδροχοο διχνει τον τροπο που επικοινωνεις αλλα και το ειδος των σχεσεων με τα αδελφια σου,γειτονες κτλ...δηλαδη μπορει να φενεσαι απομακρη,να μην εχεις αμμεση επαφη με αυτους,να θελεις χωρο σε αυτες τις σχεσεις...ο ουρανος εκτος απο τον οικο και το ζωδιο θα πρεπει να εξεταστει και αναλογα τις οψεις που κανει με αλλους πλανητες για να σου δωσει επιπλεον πληροφοριες.Επισης θα πρεπει να εξετασεις και τον κρονο,ως κλασσικος κυβερνητης του υδροχοου,παλι με τον ιδιο τροπο(οικος,ζωδιο,οψεις)
Ελπιζω να βοηθησα λιγο....Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-02-2009, 09:17 AM #89
μπηκε δυο φορες η απαντηση.....την εσβησα την δευτερη ....αλλα εμεινε το ποστ...αν θελετε βγαλτε το
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-02-2009, 09:56 AM #90
΄Καλημέρα.
Θέλω να ρωτήσω...όταν ακούω τον ωροσκόπο μου ποιά γεγονότα με επηρρεάζουν;
Αυτά που είναι στην ανάλογη μοίρα ή στη αυτά που αντιστοιχούν στην ημέρα γέννησής μου;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.