s
Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα! - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 158

Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Oχι δεν πρεπει :toung:

Εφοσον εσεις οι γυναικες ειστε πιο "ωριμες οντοτητες" δεν θα επρεπε να κανετε τα ιδια λαθοι με μας :bigsmile:
    Ναι αλλα ειμαστε και πιο προσαρμοστικες και μπορουμε να ελισσομαστε πιο ευκολα ανλογα με αυτον που εχουμε διπλα μας. Με ενα παιδακι δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να παιξεις δε θα του μιλησεις για ωριμοτητα θα τη ξεχασεις για λιγο ή θα την αναζητησεις αλλου γιατι υπαρχουν και ανωτερα ή το ιδιο εξελιγμενοι αντρες:bigsmile: :toung:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ειμαι ανοιχτή στην κριτική αγαπητέ!

Σαφώς η σεξουαλική απελευθερωση έφτασε καπως καθυστερημένα στην Ελλαδα και κατά δευτερον δυστηχως ,κατα την γνωμη μου-σε αυτο φαντάζομαι συμφωνουμε- εφαρμόζεται ίσως στην ακραία μορφή της ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ φύλα.
    Μήπως τότε δεν θα έπρεπε να μιλάμε για σεξουαλική απελευθέρωση, αλλά για υποταγή των ανθρώπων στα πιο ακραία ένστικτα;
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Εγώ πάλι δεν είχα παρόμοια εμπειρία ποτέ και ίσως για αυτό είμαι πολύ μα πολύ αυστηρή στις απόψεις μου περί απιστίας αλλά τελικά θα γράψω τι πιστεύω.
    Το θέμα της απιστίας νομίζω ότι είναι πιο πολύπλοκο από τις ορμές ή το τυχαίο και αφορά σε αρχές και αξίες του καθενός.
    Αν σέβεσε τον εαυτό σου και τις επιλογές σου τότε φροντίζεις να μην τις εξευτελίζεις. Υποτίθετε ότι ο δεσμός σου μπαίνει σπίτι σου και κοιμάται στο κρεββάτι σου και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το σεβαστείς καταρχήν εσύ ο ίδιος. Αν μια επιλογή σου δε σε ικανοποιεί πια για οποιοδήποτε λόγο σηκώνεσε και φεύγεις και για να καταλάβεις ότι δεν σε ικανοποιεί πια μια σχέση δεν χρειάζετε να σου γυαλίσει κάποιος άλλος, το έχεις ήδη νιώσει από πριν για αυτό άλλωστε και τελικά σου γυαλίζει κάποιος άλλος.
    Αν παρόλα αυτά ενώ όλα είναι ή τουλάχιστον φαίνονται να είναι όπως "πρέπει" σε μια σχέση αλλά ξαφνικά προκύπτει ο τρίτος άνθρωπος τότε επιβάλλεται να αναλάβεις και τις ευθύνες σου. Δηλαδή όπως βρήκες το θάρρος να εμπλακείς τότε θα αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις και το τοπίο το συντομότερο δυνατό.
    Εν ολίγοις η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και τα σωστά και σαφή ξεκαθαρίσματα νομίζω πως βοηθάνε στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων.
    Πως θα αντιδρούσα εγώ αν συνέβαινε; Δεν θα σας πω γιατί εδώ θα το σκληρύνω και δε λέει....

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by Ζωή και Ζώδια View Post
    Μήπως τότε δεν θα έπρεπε να μιλάμε για σεξουαλική απελευθέρωση, αλλά για υποταγή των ανθρώπων στα πιο ακραία ένστικτα;
    Σωστοτατο το ερωτημα σου

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by magikadespell View Post
    Εγώ πάλι δεν είχα παρόμοια εμπειρία ποτέ και ίσως για αυτό είμαι πολύ μα πολύ αυστηρή στις απόψεις μου περί απιστίας αλλά τελικά θα γράψω τι πιστεύω.
    Το θέμα της απιστίας νομίζω ότι είναι πιο πολύπλοκο από τις ορμές ή το τυχαίο και αφορά σε αρχές και αξίες του καθενός.
    Αν σέβεσε τον εαυτό σου και τις επιλογές σου τότε φροντίζεις να μην τις εξευτελίζεις. Υποτίθετε ότι ο δεσμός σου μπαίνει σπίτι σου και κοιμάται στο κρεββάτι σου και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να το σεβαστείς καταρχήν εσύ ο ίδιος. Αν μια επιλογή σου δε σε ικανοποιεί πια για οποιοδήποτε λόγο σηκώνεσε και φεύγεις και για να καταλάβεις ότι δεν σε ικανοποιεί πια μια σχέση δεν χρειάζετε να σου γυαλίσει κάποιος άλλος, το έχεις ήδη νιώσει από πριν για αυτό άλλωστε και τελικά σου γυαλίζει κάποιος άλλος.
    Αν παρόλα αυτά ενώ όλα είναι ή τουλάχιστον φαίνονται να είναι όπως "πρέπει" σε μια σχέση αλλά ξαφνικά προκύπτει ο τρίτος άνθρωπος τότε επιβάλλεται να αναλάβεις και τις ευθύνες σου. Δηλαδή όπως βρήκες το θάρρος να εμπλακείς τότε θα αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις και το τοπίο το συντομότερο δυνατό.
    Εν ολίγοις η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και τα σωστά και σαφή ξεκαθαρίσματα νομίζω πως βοηθάνε στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων.
    Πως θα αντιδρούσα εγώ αν συνέβαινε; Δεν θα σας πω γιατί εδώ θα το σκληρύνω και δε λέει....
    Αγαπητή μου Magika, με όλο το θάρρος (και με αρκετή διάθεση για χιούμορ), πρέπει να ξέρεις ότι κάποια πράγματα ο άμεσα ενδιαφερόμενος δεν τα μαθαίνει πάντα... Θέλω να πω ότι ίσως δεν πρέπει να είσαι απόλυτη σε κάποια θέματα...
    Εγώ πάλι δεν είχα παρόμοια εμπειρία ποτέ
    :toung:

Εν ολίγοις η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και τα σωστά και σαφή ξεκαθαρίσματα νομίζω πως βοηθάνε στην πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη (για να έρθουμε και στα σοβαρά), αυτά που γράφεις είναι και οι θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να στηρίζεται μια σχέση, γενικά.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Φωτεινή

Ας πούμε το ένστικτο της επιβίωσης που θεωρείται βασικό ένστικτο για την συνέχιση και διαιώνιση του είδους;;;

Τα ένστικτα λεγονται έτσι γιατί προυπήρχαν στα γονίδια μας ,σε αντίθεση με κανονες ηθικής και τους κοινωνικους θεσμους.Εξελιχθηκαμε και τα τιθασευσαμε.:unsure:Αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν και να μας "κανουν πόλεμο" απο το ασυνείδητο όπου ο πολιτισμός μας φρόντισε να τα στείλει κακήν κακώς.

Μηπως θα έπρεπε να μιλάμε για ισορροπιες τελικά;;Μεχρι που πρεπει να φτανει το ένστικτο-δηλαδή που αρχίζει να γίνεται ακραίο και πού η ηθική γίνεται ακραία;;;
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Υποτίθεται ότι διαφοροποιούμαστε από τα "θηρία" εξαιτίας αυτής της προσπάθειας που κάνουμε να τιθασεύσουμε τα ένστικτά μας.
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Όνομα:
    Φωτεινή

Υποτίθεται ότι διαφοροποιούμαστε από τα "θηρία" εξαιτίας αυτής της προσπάθειας που κάνουμε να τιθασεύσουμε τα ένστικτά μας.

Ναι έτσι υποτίθεται.Πιστευετε ότι είναι μια μάχη άνιση εναντια στον εαυτό μας,μια μάχη χωρίς νόημα;;Αρνούμενοι το "θηριώδες"παρελθόν μας δεν είναι σαν να αρνούμαστε ένα κομματι του εαυτού μας;;

Νομίζω πως το ιδανικό είναι να ακούμε και τις φωνούλες των ενστίκτων και να χρησιμοποιούμε και την ηθική.Και τελικά να κάνουμε αυτό το οποίο μας υπαγορευει η καρδιά μας. :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    DR WHO

Nαι ομως συνηθως το τι λεει η καρδια σου δεν εχει σχεση με τη λογικη η με το που πρεπει να υπαρχουν καποια ορια

Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια

Quote Originally Posted by Alien1 View Post
    Nαι ομως συνηθως το τι λεει η καρδια σου δεν εχει σχεση με τη λογικη η με το που πρεπει να υπαρχουν καποια ορια
    Η ύπαρξη των ορίων επιβάλλεται από την ηθική και γενικά από αξιακά συστήματα που μας αποτρέπουν από το να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
    Συμφωνώ με τον Alien1
    Ζωή & Ζώδια

Όπως πάνω, έτσι και κάτω

Page 9 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)