s
Συμβατότητα ζωδίων - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 149
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Συμβατότητα ζωδίων

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ούτε κι εγώ...:embarrest
    αυτό είναι κακό μάλλον....ε?

Quote Originally Posted by stabie View Post
    Και η stabie ξαναχτυπά...:bigsmile:

Αν και όποιος θελήσει θέλω μια άποψη...

εγώ 13/6/1985 1:00πμ Αθήνα
    εκείνος 4/3/1978 23:55 Αθήνα

η έλξη νομίζω πως υπάρχει λόγο κάποιων θέσεων απ'ότι μπορώ να καταλάβω αλλά υπάρχει περίπτωση για κάτι νορμάλ? Είμαι με το ένα πόδι να φύγω και με το άλλο να προχωρήσω σε κάποια σχέση μαζί του...εγώ πιστεύω πως οφείλεται στο πολύ νερό που έχουμε και θα πνιγούμε...δεν ξέρω...

σας ευχαριστώ...
    Προσωπική μου άποψη είναι να χρησιμοποιήσεις το ένα πόδι μόνο, και να προχωρήσεις χωρίς φόβο αλλά με πάθος, και το πάθος μάλλον δεδομένο το έχω γι'αυτή την περίπτωση.

Όνομα:
    Μαρία

Μου άρεσε τό θέμα γι' αυτό θα κάνω και εγώ τη προσπάθειά μου..!!! Είμαι ζυγός 24/09/81 και είναι λέων 02/08/72. Τί λένε τα άστρα για μας????:unsure:

καλησπέρα σε όλους. Είμαι κριαρίνα 23/3/73 και είναι Αιγόκερως 27/12/1970. Υπάρχει στεριά για μας;

Quote Originally Posted by angeld View Post
    καλησπέρα σε όλους. Είμαι κριαρίνα 23/3/73 και είναι Αιγόκερως 27/12/1970. Υπάρχει στεριά για μας;
    Για όλους υπάρχει μια στεριά :bigsmile: Το θέμα είναι αν αυτή είναι κοινή και την λένε Ιθάκη, ή άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας,θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας,αν μπορείτε κ θέλετε φυσικά,είμαι Ιχθύς,με Ωροσκόπο Καρκίνο,Αφροδίτη στον Αιγόκερω κ ¶ρη στον Αίγόκερω κ είναι δύο αγόρια που με ενδιαφέρουν.Ο ένας είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Καρκίνο κ ¶ρη στο Λέων κ ο άλλος είναι Αιγόκερως με Ωροσκόπο Υδροχόο,Αφροδίτη στο Σκορπιό κ ¶ρη στον Τοξότη.Με ποιον ταιριάζω καλύτερα;Σας ευχαριστώ πάντως προκαταβολικά

Quote Originally Posted by eleni_1990 View Post
    Γεια σας,θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας,αν μπορείτε κ θέλετε φυσικά,είμαι Ιχθύς,με Ωροσκόπο Καρκίνο,Αφροδίτη στον Αιγόκερω κ ¶ρη στον Αίγόκερω κ είναι δύο αγόρια που με ενδιαφέρουν.Ο ένας είναι Δίδυμος με Αφροδίτη στον Καρκίνο κ ¶ρη στο Λέων κ ο άλλος είναι Αιγόκερως με Ωροσκόπο Υδροχόο,Αφροδίτη στο Σκορπιό κ ¶ρη στον Τοξότη.Με ποιον ταιριάζω καλύτερα;Σας ευχαριστώ πάντως προκαταβολικά
    Με τον 2ο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Για όλους υπάρχει μια στεριά :bigsmile: Το θέμα είναι αν αυτή είναι κοινή και την λένε Ιθάκη, ή άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη :bigsmile:
    Με πέθανες. Tι απάντηση ήταν αυτή; Κάτι σε πιο συγκεκριμένο έχεις; Αστειεύομαι. Μερικές φορές από την σύναισθηματική φόρτιση ψάχνουμε απαντήσεις για να ηρεμήσουμε. Ευχαριστώ πάντως

Quote Originally Posted by angeld View Post
    Με πέθανες. Tι απάντηση ήταν αυτή; Κάτι σε πιο συγκεκριμένο έχεις; Αστειεύομαι. Μερικές φορές από την σύναισθηματική φόρτιση ψάχνουμε απαντήσεις για να ηρεμήσουμε. Ευχαριστώ πάντως
    Ε, αφού σε ..."πέθανα", είπα κι εγώ να σε ..."αναστήσω", ρίχνοντας μια ματιά στο χάρτη της συναστρίας σας, έστω και με τα ελλιπή στοιχεία που έδωσες :bigsmile:
    Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα μεγαλοπρεπές Τ-τετράγωνο που στην κορυφή του έχει τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή του, σε τετράγωνο με τη σύνοδό σου Ήλιου-Αφροδίτης, σε τετράγωνο με τη σύνοδο που κάνουν οι Πλούτωνές σας (άρα σύνοδος Πλούτωνα-Πλούτωνα σε αντίθεση με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης σου).
    Μετά είδα ότι (παρά την άγνωστη ώρα), υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Σελήνη του είτε να συμμετέχει στο Τ-τετράγωνο αυτό, ή να δημιουργεί ένα άλλο με κορυφή τον Ερμή σου και στη βάση του την αντίθεσή της με τον Κρόνο. Επιπλέον, η Σελήνη σου πιθανόν να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο του.
    Κάτι τρίγωνα ή εξάγωνα με προσωπικούς πλανήτες, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, ψιλοακυρώνονται όσον αφορά τη θετικότητά τους εξαιτίας της συμμετοχής του Ποσειδώνα (σου ή του).
    Φυσικά, όπως και να έχει, ούτε ειδικός είμαι ούτε ...λαμπρός, οπότε οτιδήποτε και να σου πω τελεί υπό αίρεση. Αλλά, αν μου λες ότι με την πρώτη σε πέθανα, αν καθήσω να σου αναλύσω (εγώ και όχι κάποιος άλλος της ...γούτσου γούτσου προσέγγισης) τα Τ-τετράγωνα όπου συμμετέχουν τα Φώτα σας και παίζει και ο Πλούτωνας ή ο Κρόνος, τότε θα ...μετρήσεις και τις διαστάσεις του τάφου
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by anail20 View Post
    ευχριστω για την βοηθεια σασ....axxx....να σας υπενθυμισω οτι σε χαρτη συναστριας που προσφατα εκανα με τον κύριο τοξοτη
    προέκυψε ηλιος χιαστι με σεληνη 5.62
    σελήνη τετράγωνο αφροδίτη 1.58
    σεληνη συνοδος με ωροσκοπο 0.43 οπως και πολλεσ οψεισ δυνατες ποσειδωνα-πλουτωνα με την σεληνη μου και αφροδίτη.

μηπωσ απο αθτα εχοθμε καποιο αισιοδοξο μνμ για την συμβατοτητα.... ??????
    γιατι ο τοξοτησ μου ειναι φωτιααααα...χααχ
    helppppp αν κ κα8υστερημενα...
    axxx με ξεχασατε?? :sad2:
    η μηπως δεν εχω δωσει καποιο στοιχειο σωστά?? :toung:

Page 9 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)