s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 28 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast
Results 81 to 90 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Συγνωμη αλλα εκτος απο πολυ καλο σεξ μαγειρευουμε και πολυ καλα εμεις οι σκορπιοι! Οσο για τους ζυγους επειδη εχω και Αρη και Αφροδιτη εκει νομιζω οτι μια γλυκα τι βγαζω (οταν δεν βγαινει απο μεσα μου ο δολοφονος σκορπιος χιχι) και μια διπλωματια και μια αναποφασιστικοτητα επισης.
    Οι Σκορπιοί, που προσωπικά τους συμπαθώ πολύ, είναι ζώδιο της υπερβολής:toung: Τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα αν τα κάνουν και καλά είναι άλλο θέμα
    Έτσι και στο μαγείρεμα, πάντα κατά την γνώμη μου, υπερβάλουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, όταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν "στομαχικές βόμβες" :sick: Στην μαγειρική -και το κατέχω καλά το άθλημα- δεν ισχύει το όλα τα καλά χωράνε
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Οι Σκορπιοί, που προσωπικά τους συμπαθώ πολύ, είναι ζώδιο της υπερβολής:toung: Τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα αν τα κάνουν και καλά είναι άλλο θέμα
    Έτσι και στο μαγείρεμα, πάντα κατά την γνώμη μου, υπερβάλουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, όταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν "στομαχικές βόμβες" :sick: Στην μαγειρική -και το κατέχω καλά το άθλημα- δεν ισχύει το όλα τα καλά χωράνε
    Α χα!! Θα συμφωνησω για τις στομαχικες βομβες που κατασκευαζουν σκορπιοι !! [Ενα τεταρτο του κιλου καρρυ σε δυο φλυτζανες ρυζι ειναι καλη αναλογία; :nuts: :nuts: :nuts: ή δυο πηρουνιες φαγητο -νοστιμο κατα τα αλλα- να σε "χορταινουν" για δυο μερες;;] :nuts: :blink: :nuts:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Πρεπει να σας κανω το τραπεζι μια μερα για να αλλαξετε γνωμη :bigsmile: Να δωσω ενα στοιχειο απο τους γνωστους σεφ της τηλεορασης μου αρεσει πιο πολυ ο τροπος που μαγειρευει ο Μαμαλακης και επειδη εχω καλο μεταβολισμο σε αντιθεση με αυτον και δεν παχαινω το αντεχω:toung: Δε θελω να περιαυτολογησω( δε φαινεται ) αλλα θεωρω οτι εχω καλο ενστικτο για το τι παει στο φαγητο και απο φαντασια αλλο τιποτα. Και ναι ειμαι λιγο ψωνιο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Ιουλία

Πρεπει να σας κανω το τραπεζι μια μερα για να αλλαξετε γνωμη :bigsmile: Να δωσω ενα στοιχειο απο τους γνωστους σεφ της τηλεορασης μου αρεσει πιο πολυ ο τροπος που μαγειρευει ο Μαμαλακης και επειδη εχω καλο μεταβολισμο σε αντιθεση με αυτον και δεν παχαινω το αντεχω:toung: Δε θελω να περιαυτολογησω( δε φαινεται ) αλλα θεωρω οτι εχω καλο ενστικτο για το τι παει στο φαγητο και απο φαντασια αλλο τιποτα. Και ναι ειμαι λιγο ψωνιο
    Αχ!!! ναι μωρέ .... αλλά θα είμαι άρρωστη εκείνη την ημέρα και δεν θα καταφέρω να έρθω:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Κυριακή

Αρκει οτι μαγειρεψεις να ειναι χωρις καρρυ και πρασινο μηλο! :nuts: :bigsmile:
    Και ναι, εισαι λιγο ψωνιο!! :toung: :toung: :nuts: :nuts:

οκ θα το χω υποψη μου αν και με πρασινο μηλο δενεχω μαγειρεψει ποτε τιποτα.Απο φρουτα σε φαγητο μονο το δαμασκηνο μου αρεσει:toung: :bigsmile: αλλα ας σταματησουμε γιατι ειμαστε fftopic:

Όνομα:
    Κυριακή

οκ θα το χω υποψη μου αν και με πρασινο μηλο δενεχω μαγειρεψει ποτε τιποτα.Απο φρουτα σε φαγητο μονο το δαμασκηνο μου αρεσει:toung: :bigsmile: αλλα ας σταματησουμε γιατι ειμαστε fftopic:
    Ενα τελευταιο fftopic: : Μοσχαρισιο συκωτι με ποοοοολυ ξερο κρεμυδι και πρασινο μηλο! [οχι δεν θελω να το ξαναφαω!!]
    Ζητω ταπεινα συγγνωμη που αυτοπαρασυρθηκα σε off topic διαδρομες, αλλα δεν μπορεσα να μην παραθεσω μερος της συνταγης κι ας εχουν περασει 14-15 χρονια απο τοτε!

Δεν πειράζει καλέ.....
    Προσθέτουν λίγη παραπάνω γεύση στη ζωή μας!!!!!!!!
    Για να μην υπάρχει μονοτονία :toung:

Quote Originally Posted by ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ View Post
    Mε κάθε σεβασμό το "ωραίο" σεξ είναι σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχυ. Από που προκύπτει ότι ο Σκορπιός κάνει καλό σεξ; Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον ¶ρη; Μάλλον κοκοράκι θα χαρακτηριζόταν. Πλανήτη σε πτώση τη Σελήνη (συναίσθημα) και σε αδυναμία την Αφροδίτη (αγάπη) θα τον σώσει η ανεξάντλητη ενέργεια του ζωδίου; Ας πάει να γίνει αχθοφόρος........... Όσο για τη φύση στοιχείου τριπλότητας το νερό μάλλον θάλασσα θα τα κάνει.
    Τέλος, για τις πικάντικες γεύσεις το μόνο που θα του προσφέρουν είναι δυσλειτουργία της κένωσης (εξού και το δυσκοίλιος που του έχουν κολήσει).

Μμμμμμμμμμμμμμμ ωραία τα λες.Λοιπόν με φιλοξένησε κάποτε ενα φιλικό μου ζευγάρι (Αντρας Σκορπιός και Γυναίκα Ψάρι) και το βράδυ τα παιδιά ισχυρίστηκαν οτι έκανα σεξ.Παιδιά τζίφος κιχ δεν ακούστηκε ούτε τρίξιμο κρεβατιού ούτε τίποτα.Εν αντιθέσει με ζευγάρι Ταύρου - Αιγόκερου που σήκωσαν την πολυ κατοικία στο πόδι.Επίσης Κριού - Τοξότη παλαμάκια απο όλη την γειτονιά

Το γεγονος οτι μπορει να σεβαστηκαν οτι ησουν και συ εκει το σκεφτηκες?

Page 9 of 28 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 19 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)