- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
02-09-2010, 02:49 PM #81
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
Πως εξηγείται αυτο απο τον Ηλιο στο Σκορπιό Κοραλλία μου?Ο Σκορπιος σαν ζώδιο οδηγεί σε εσωτερικές αναζητήσεις?Και τι είναι αυτό που μου φέρνει τελικά το τετράγωνο Ήλιου-Β.Δ?
-
02-09-2010, 03:12 PM #82
-
02-09-2010, 03:24 PM #83
Εγω θα άλλαζα τα τετραγωνα Ηλιου (12ος) Σελήνης 4ος, Ηλιου τετραγωνο Δία. Και την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο και στον 12ο οίκο που κάνει μόνο όψη συνοδου με τον Β.Δ.!!! Καμία λαλη όωη δεν κάνει η καψερη και μ' έχει τρελλάνει...Χώρια που κ'άποιοι αντί να με περάσουνε για λιοντάρι , που έχω και ωροσκόπο , αλλά και Ερμή στο Λιοντάρι, με περνάνε για καρκίνο!! Τι φταίει βρε παιδιά ? Η Αφροδίτη μου ή η Σελήνη μου στον Ζυγό στον 4ο οίκο?? Ζυγός - Κυβερνήτης Αφροδίτη...η αφροδίτη μου στον Καρκίνο...Γαιτανάκι πηγαίνει..
Ευχαριστώ.
-
02-09-2010, 05:56 PM #84
Εγώ θα άλλαζα την σελήνη μου στον κριό σε μηδενική μοίρα η οποία κάνει τετράγωνο με τον άρη σε 0 μοίρα στον καρκίνο, επειδή εκνευρίζομαι με το παραμικρό και πάρα πολύ και παίρνω τα πάντα τοις μετρητοίς. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το αδύναμο σημείο μου να μην μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να γίνομαι χείμαρος οργής!!!Επίσης θα άλλαζα την Αφροδίτη στην παρθένο στον 12ο οίκο τετράγωνο με τον ποσειδώνα, και γενικώς η αφροδίτη μου δεν κάνει καμμία θετική όψη!Ίσως γιαυτό τα αισθηματικά μου γίνονται αρκετά συχνά πηγή δοκιμασιών!Και τον άρη μου στον Καρκίνο θα άλλαζα!θα προτιμούσα έναν πιο δυναμικό άρη στον Κριό, σκορπιό ή αιγόκερω.Ελπίζω να με σώζει λίγο που τον έχω στον 10ο οίκο.
-
02-09-2010, 09:01 PM #85
:embarrest.....Τελικά όλες οι γυναίκες έχουμε ....ένα θέμα με την Αφροδίτη μας.....:toung:
Δεν είναι μόνο η Αφροδίτη κορίτσια είναι και οι σχέσεις δύσκολες......:embarrest
Αρκετές φορές ακούω απο πολλούς πως θα ήθελαν να ζούν σε άλλη εποχή διότι νομίζουν ότι θα ήταν καλύτερα......:unsure:
Ομως όλες οι εποχές ηταν, είναι,και θα είναι δύσκολες σε αυτά τα ζητήματα......:embarrestΟι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
02-09-2010, 10:49 PM #86
ωραία που ξαναζωντάνεψε αυτό το παλιό σχετικά θέμα...:bigsmile:
με αφορμή αυτό που είπε η joanna1975 για το αν δηλαδή σώζεται λίγο ο άρης της που είναι στο 10ο οίκο θα ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους της παρέας μας το εξής: (όχι τίποτα άλλο....για να ξέρουμε τελικά τι θέλουμε να αλλάξουμε και τι όχι.... )
λέμε λοιπόν για παράδειγμα ότι ο άρης στον καρκίνο είναι πτωτικός όπως επίσης αναφέρθηκε αντίστοιχα είναι η Αφροδίτη σε αδυναμία στο σκορπιό....και σε πτώση στην παρθένο...
μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι τα "προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιο θα βγούν και θα εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί ή ότι οι πλανήτες παίρνουν χαρακτηριστικά και χρωματίζονται ανάλογα και με την οικοθεσία...οπότε ίσως και να "αναιρείται" κάπως ή να μετριάζεται η πτώση ή η αδυναμία τους...?
για παράδειγμα την περίπτωση της joanna1975 μπορεί ένας πτωτικός άρης στον καρκίνο να σώζεται και να παίρνει χαρακτηριστικά του αιγωκερίσιου άρη (που βρίσκεται σε έξαρση κιόλας) λόγω οίκου στον οποίο βρίσκεται ή μπορούμε να πούμε ότι αυτή η έλλειψη δυναμικότητας, θάρρους και τόλμης που χαρακτηρίζει τον άρη στον καρκίνο θα εκδηλωθεί περισσότερο σε θέματα καριέρας, πατέρα ή κοινωνικής καταξίωσης...?:unsure:
τα αντίστοιχα ερωτήματα βεβαίως μπορούν να διατυπωθούν και για μία παρθενίσια αφροδίτη που στην περίπτωση της joanna1975 βρίσκεται στο 12ο (δηλαδή Ιχθείς, στο ζώδιο της εξάρσης της) ή για οποιοδήποτε άλλον πλανήτη...
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
03-09-2010, 01:50 AM #87
μη στεναχωριέσαι.. δεν είναι τόσο άσχημα.. υπάρχουν και χειρότερα...
-
03-09-2010, 01:52 AM #88
-
03-09-2010, 02:13 AM #89
αγαπητή ιωάννα! ο άρης που έχεις στον καρκίνο δεν είναι και τόσο κακός.. Και ούτε τελικά σε επηρρεάζει ιδιαίτερα.. Ήμουν έτοιμη να σου πώ οτι δεν χρειάζεται να ανησυχείς που με τον άρη στον καρκίνο δε σου αρέσει να καυγαδίζεις.. μέχρι που ξαναδιάβασα το post σου.
. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το αδύναμο σημείο μου να μην μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου και να γίνομαι χείμαρος οργής
unquote
Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τον άρη στο λιοντάρι! ¶ρα, το πρόβλημα σου δεν είναι η δυναμικότητα του άρη σου ... Ίσα ίσα που με το καρκινάκι στον 10ο γίνεσαι φιλόδοξη και δουλευταρού (απο όσο ξέρω). τί καλύτερο σε αυτον τον τομέα???
-
03-09-2010, 10:54 AM #90
mple το πρόβλημά μου είναι ότι ο άρης στον καρκίνο δεν είναι δυναμικός αλλά απο ότι έχω διαβάσει ούτε έχει και τα φόντα ή την τύχη - εύνοια.Όλη του την ενέργεια την βγάζει μόνο μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να γίνεται καταπιεστικός και γκρινιάρης.Φυσικά αυτο που με στεναχωρεί περισσοτερο είναι το το τετράγωνο του άρη με σελήνη.
whisperer με απασχόλησε πολύ το ερώτημα που έθεσες!και ανυπομονώ για την απάντηση!!!! Γιατί αν τα "προβλήματα/θέματα" των εν λόγω πλανητών από ζώδιοαν βγούν και εκφραστούν στους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί " τότε μαύρο φίδι που με έφαγε! ή μάλλον με έχει φάει και το δεν το έχω καταλάβει!!!
Έχω μια ερώτηση αλλά φοβάμαι ότι είναι εκτός θέματος, αλλά δεν ξέρω που να την θέσω. Το ότι στον χάρτη μου υπάρχει μια συσσωρευση πλαντητώ στον 7ο οίκο (δηλ. 3 πλανήτες) πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί όταν έχουμε συσσωρευση πλανητών σε έναν οίκο απο 2 και πάνω;
Σας ευχαριστώ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.