- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 152
Thread: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
-
09-10-2007, 01:34 PM #81
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
Και για να κλείσω το θέμα απ'την πλευρά μου, αυτή είναι η καταχώρηση της έννοιας του Ωροσκόπου στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia. Οι πηγές δεν είναι της φαντασίας τους και πουθενά δεν γράφεται ότι ο Ωροσκόπος είναι ΜΟΝΟ η εμφάνιση. Τα bold είναι τα πιο ουσιαστικά. Το κείμενο αυτό θα το υπέγραφε ο κάθε Αστρολόγος.
The ascendant (Image:Ascendant-symbol.png or As), or rising sign, is the zodiacal sign and degree that was ascending on the eastern horizon at the specific time and location of an event. According to astrological theory, celestial phenomena reflect or determine human activity on the principle of 'as above so below'. Thus astrologers believe that the ascendant signifies a person's awakening consciousness, in the same way that the Sun's appearance on the eastern horizon signifies the dawn of a new day.[1]
Due to the fact that the ascendant is specific to a particular time and place, it signifies the individual environment and conditioning that a person receives during their upbringing, and also the circumstances of their childhood.[2] For this reason, the ascendant is also concerned with how a person has learned to present him or herself to the world, especially in public and in impersonal situations. In some circumstances, it can therefore function as a shield or mask to guard a person's real nature - in other words the 'defense mechanism' every person has to cope with unfamiliar or uncomfortable situations. The ascendant also has a strong bearing on a person's physical appearance and overall health.
The Ascendant is thus considered to be of great significance in all schools of astrology due to the fact that it in effect serves as the filter through which everything in a horoscope- including the Sun and Moon- is expressed. Most astrologers believe that the Rising Sign exerts an influence equal to or more powerful than the Sun and Moon. In Jyotish, the ascendant is without question the most individual and defining element in the chart.
Τα πιο ουσιώδη από αυτό το άρθρο :
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ
- ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ (γι'αυτό και όπως προανέφερα συγκοινωνούν δοχείο με τον 4ο οίκο)
- ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ (γι'αυτό και προανέφερα και αλλού ότι είναι σε αντίθεση με την ακμή 7ου)
- Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
- ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ
- ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΛΑ ΙΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Ελέγξτε τις όψεις του Ωροσκόπου ακόμα κι αν τις θεωρείτε ελάσσονος σημασίας και θα εκπλαγείτε. Περισσότερα δεν μπορώ να κάνω για να πείσω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
-
10-10-2007, 12:59 AM #82
-
10-10-2007, 01:47 AM #83
-
10-10-2007, 01:18 PM #84
-
10-10-2007, 11:08 PM #85
Μέλος Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να τοποθετηθεί..........
Όλοι συμφωνούμε ότι εσείς οι δυο διαφωνείτε. Το ερώτημα όμως εάν ο ωορσκόπος δείχνει εμφάνιση, δείχνει χαρακτήρα ή και τα δυο πώς αλλιώς θα μπορούσε να απαντηθεί.
- Έχουμε στατιστικό δείγμα;
- Εάν όχι, από συμπεριφορές οικείων προσώπων ή γενικότερα ατόμων του περιβάλλοντός μας μπορούμε να εξάγουμε αν όχι ασφαλή, τουλάχιστον κάποια συμπεράσματα;
- Ποιός καθορίζει αν η αστρολογία είναι μεταφυσική, τέχνη, ψευδοεπιστήμη ή επιστήμη;
- Ποια βιβλία πρέπει να διαβάσουμε και με ποιο κριτήριο αμφισβητούμε ή δεχόμαστε τους συγγραφείς;
- Σε ποιο γνωσιακό μετροπρόγραμμα καθορίζονται οι γενικότερες ή οι ειδικότερες τοποθετήσεις μας;
- Υπάρχουν οίκοι είναι δημιούργημα της φαντασίας μας;
- Να παίρνουμε αναφορά συνδυαστικά κάποιους πλανήτες ή μόνο τους μικρούς και προσωπικούς;
- Τι πρέπει τελικά να κοιτάω για να συμβουλεύω την πελατεία μου για την ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ; (άσχετο) :toung:
Κάποια ουσιαστική απάντηση με 1. 2. 3. μπορώ να έχω εγώ ο νεαρός αναγνώστης των ζωδίων πλανητών και όψεων; Διότι από μερικά ποστ που διάβασα έστω και σπαρμένα μέσα στο φόρουμ (και ακόμη δεν κατάλαβα γιατί τα σπείραμε) μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον Πύρινο Κόσμο.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
11-10-2007, 12:19 AM #86
Έχει μεταφυσική μέσα της η αστρολογία γι αυτό και δεν γίνεται αποδεκτή από τις κατεστημένες επιστημονικές σέκτες. Από κει και πέρα, όσο δεν υπάρχει εναρμονισμός με την ορθολογιστική μεθοδολογία που αυτές ακολουθούν για να βγάζουν τα συμπεράσματά τους δεν πρόκειται να υπάρξει κοινή πλατφόρμα επικοινωνίας ούτε μεταξύ των "επιστημόνων" με τους "αστρολόγους" ούτε μεταξύ των "αστρολόγων" για το τι είναι τι.
Προσωπικά δέχομαι πράγματα χωρίς επιστημονική απόδειξη αρκεί να τα καταλαβαίνω και μερικές φορές απλά να τα νιώθω
Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν και δεν θέλω να πείσω κανέναν
Και θα ξανααλάξω το άβαταρ μου για τι παραείναι γειά σου :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-10-2007, 10:02 PM #87
Οι ιχθύς είναι απίστευτοι ψεύτες. Το παίζουν θύματα αλλά είναι θύτες
-
11-10-2007, 11:15 PM #88
-
11-10-2007, 11:21 PM #89
Η αλήθεια να λέγεται... Τώρα που το θυμήθηκα, στο σχολείο-μεχρι Γυμνάσιο- είχα μια φίλη (ο Θεός να την κάνει... όλο την αποφευγα και δεν ήμουν η μοναδική :embarrest), Ιχθύ στο ζώδιο, η οποία ήταν και πολύ ανακατώστρα ταυτόχρονα, ήθελε να μπαίνει ανάμεσα σε φίλους-κολλητούς και να τους χαλάει τη σχέση που είχαν. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι σίγουρα... Οι άλλοι Ιχθύς που γνωρίζω, ευτυχώς δεν είναι ψεύτες.... και πιστέψτε με εγώ τους πιάνω! Έχω μύυυυυυτη εγώ :toung:
-
11-10-2007, 11:24 PM #90
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.