- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 277
-
27-11-2006, 02:25 PM #81
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Οι Σκορπιοί, που προσωπικά τους συμπαθώ πολύ, είναι ζώδιο της υπερβολής:toung: Τα κάνουν όλα σε υπερθετικό βαθμό. Τώρα αν τα κάνουν και καλά είναι άλλο θέμα
Έτσι και στο μαγείρεμα, πάντα κατά την γνώμη μου, υπερβάλουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα, όταν μαγειρεύουν να φτιάχνουν "στομαχικές βόμβες" :sick: Στην μαγειρική -και το κατέχω καλά το άθλημα- δεν ισχύει το όλα τα καλά χωράνεΠροσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.
-
27-11-2006, 02:32 PM #82
Α χα!! Θα συμφωνησω για τις στομαχικες βομβες που κατασκευαζουν σκορπιοι !! [Ενα τεταρτο του κιλου καρρυ σε δυο φλυτζανες ρυζι ειναι καλη αναλογία; :nuts: :nuts: :nuts: ή δυο πηρουνιες φαγητο -νοστιμο κατα τα αλλα- να σε "χορταινουν" για δυο μερες;;] :nuts: :blink: :nuts:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
27-11-2006, 03:03 PM #83
Πρεπει να σας κανω το τραπεζι μια μερα για να αλλαξετε γνωμη :bigsmile: Να δωσω ενα στοιχειο απο τους γνωστους σεφ της τηλεορασης μου αρεσει πιο πολυ ο τροπος που μαγειρευει ο Μαμαλακης και επειδη εχω καλο μεταβολισμο σε αντιθεση με αυτον και δεν παχαινω το αντεχω:toung: Δε θελω να περιαυτολογησω( δε φαινεται ) αλλα θεωρω οτι εχω καλο ενστικτο για το τι παει στο φαγητο και απο φαντασια αλλο τιποτα. Και ναι ειμαι λιγο ψωνιο
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
27-11-2006, 03:06 PM #84
-
27-11-2006, 03:10 PM #85
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
27-11-2006, 03:13 PM #86
οκ θα το χω υποψη μου αν και με πρασινο μηλο δενεχω μαγειρεψει ποτε τιποτα.Απο φρουτα σε φαγητο μονο το δαμασκηνο μου αρεσει:toung: :bigsmile: αλλα ας σταματησουμε γιατι ειμαστε fftopic:
-
27-11-2006, 03:19 PM #87
Ενα τελευταιο fftopic: : Μοσχαρισιο συκωτι με ποοοοολυ ξερο κρεμυδι και πρασινο μηλο! [οχι δεν θελω να το ξαναφαω!!]
Ζητω ταπεινα συγγνωμη που αυτοπαρασυρθηκα σε off topic διαδρομες, αλλα δεν μπορεσα να μην παραθεσω μερος της συνταγης κι ας εχουν περασει 14-15 χρονια απο τοτε!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
-
27-11-2006, 04:48 PM #88
Δεν πειράζει καλέ.....
Προσθέτουν λίγη παραπάνω γεύση στη ζωή μας!!!!!!!!
Για να μην υπάρχει μονοτονία :toung:
-
27-11-2006, 05:36 PM #89
Μμμμμμμμμμμμμμμ ωραία τα λες.Λοιπόν με φιλοξένησε κάποτε ενα φιλικό μου ζευγάρι (Αντρας Σκορπιός και Γυναίκα Ψάρι) και το βράδυ τα παιδιά ισχυρίστηκαν οτι έκανα σεξ.Παιδιά τζίφος κιχ δεν ακούστηκε ούτε τρίξιμο κρεβατιού ούτε τίποτα.Εν αντιθέσει με ζευγάρι Ταύρου - Αιγόκερου που σήκωσαν την πολυ κατοικία στο πόδι.Επίσης Κριού - Τοξότη παλαμάκια απο όλη την γειτονιά
-
27-11-2006, 06:15 PM #90
Το γεγονος οτι μπορει να σεβαστηκαν οτι ησουν και συ εκει το σκεφτηκες?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.