- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 811 to 820 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
19-08-2010, 12:08 AM #811
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γειά χαρά σε όλους!
Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.
Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.
Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!
Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
-
19-08-2010, 12:23 AM #812
Καλώς μας ήρθες αρχικά!
Εκανες λοιπόν την αρχή φετος το καλοκαίρι, και ελπίζω να μπορέσεις να ανακαλύψεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς στην αστρολογία. Χρειάζεται μελέτη και υπομονη, και από όσο βλέπω εσύ εχεις όρεξη να μάθεις. Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι πως παντα πρεπει να δίνουμε σημασία ακόμα και στις πιο αχνές λεπτομέρειες. Τίποτα λοιπόν δεν είναι ασημαντο, αν τα βαλεις όλα σε σωστές βάσεις! Όπως επισης, μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν ειναι μονοσημαντο....
Καλή διαμονή στο forum μας και ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τις απόψεις σου στις συζητήσεις μας! :bigsmile:
-
20-08-2010, 03:33 PM #813
Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
-
20-08-2010, 03:34 PM #814
-
20-08-2010, 11:40 PM #815
Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
-
21-08-2010, 12:11 AM #816
-
21-08-2010, 07:01 AM #817
γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
-
21-08-2010, 08:53 AM #818
Γειά σας!
Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
-
21-08-2010, 02:22 PM #819
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
21-08-2010, 03:22 PM #820
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.