s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 134

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Εμ............ δεν θα έπρεπε να είχε και κατι καλό αυτή παλιοόψη?:toung: Απο 40 κύματα περνάμε, να μην χαιρόμαστε και λίγο?
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχοντας δυσαρμονική όψη Ήλιου - Πλούτωνα, και περνώντας από 40 κύματα, το ...41ο κύμα θα είναι και καλό; Εκτός αυτού, όταν μιλάμε για σχέσεις εξουσιαστικές ή καταναγκαστικές ή δεσποτικές (ενεργητικές ή παθητικές) δεν αποκλείουμε τις σεξουαλικές.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχοντας δυσαρμονική όψη Ήλιου - Πλούτωνα, και περνώντας από 40 κύματα, το ...41ο κύμα θα είναι και καλό; Εκτός αυτού, όταν μιλάμε για σχέσεις εξουσιαστικές ή καταναγκαστικές ή δεσποτικές (ενεργητικές ή παθητικές) δεν αποκλείουμε τις σεξουαλικές.
    ΜΑλλον αναφερεται στις θετικες οψεις....
    Παντως αν δεχτουμε οτι ελκουμε αυτο που χρειαζομαστε, τοτε δεν τιθεται θεμα καλου ή κακου ... κυματος!
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ενα νόμισμα έχει δυο οψεις. Η παράσταση αλλάζει, επιλογή σου είναι να το κοιτάς απο την πλευρά που θες. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το υλικό. Η εξουσία, ο καταναγκασμός, ο δεσποτισμός, το πάθος, η εμμονή, το πείσμα, το σκοτάδι, το φως, η αναγέννηση μετα τον θάνατο είναι το υλικό που δεν μεταλλασεται. Δεν γίνεται να μιλάμε για πλουτώνια σεξουαλικότητα και να μην εχουμε πάντα αυτά υπόψιν. Είναι άλλωστε και ο λόγος που κάνουν αυτήν την σεξουάλικότητα ξεχωριστή. Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι την παράσταση ενός τέτοιου μείγματος υλικού, μιλώντας πάντα για σεξουαλικότητα. :embarrest

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Ενα νόμισμα έχει δυο οψεις. Η παράσταση αλλάζει, επιλογή σου είναι να το κοιτάς απο την πλευρά που θες. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το υλικό. Η εξουσία, ο καταναγκασμός, ο δεσποτισμός, το πάθος, η εμμονή, το πείσμα, το σκοτάδι, το φως, η αναγέννηση μετα τον θάνατο είναι το υλικό που δεν μεταλλασεται.
    Aκριβως αυτο ! Ειτε θετικες ειτε αρνητικες οψεις εχει να κανει με τον τροπο που θα τις δουλεψεις , μια αρνητικη οψη μεταξυ αυτων των πλανητων μπορει να σε οδηγησει στην σκληρη δουλεια ωστε να καλυτερεψεις τις σχεσεις σου , ενω μια ευκολη μπορει να οδηγησει στην τεμπελια και στο οσα θα παρει ο ανεμος !!!

Όνομα:
    Silia

[QUOTE=cancerian;55923]Aκριβως αυτο ! Ειτε θετικες ειτε αρνητικες οψεις εχει να κανει με τον τροπο που θα τις δουλεψεις , μια αρνητικη οψη μεταξυ αυτων των πλανητων μπορει να σε οδηγησει στην σκληρη δουλεια ωστε να καλυτερεψεις τις σχεσεις σου , ενω μια ευκολη μπορει να οδηγησει στην τεμπελια και στο οσα θα παρει ο ανεμος !!![/QUOTE]

Συμφωνώ εν μέρει, γιατί κ σε αυτό υπάρχει μια παγίδα... :blink: Xα!! :weird:
    may..

Όνομα:
    Βασίλης

Για το θέμα των συνηθειών που αναφέρατε πιο πάνω παιδιά ανέφερα τη Σελήνη, γιατί η Σελήνη ως σύμβολο συνδέεται με την έννοια της συνήθειας. Ο Ήλιος δεν είναι συνήθεια, είναι συνειδητή απόφαση. Οπότε γι' αυτό πιστεύω ότι έχει σχέση.

Αλλά πάλι ουδείς αλάνθαστος. Απλά λέω μία γνώμη.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Για το θέμα των συνηθειών που αναφέρατε πιο πάνω παιδιά ανέφερα τη Σελήνη, γιατί η Σελήνη ως σύμβολο συνδέεται με την έννοια της συνήθειας. Ο Ήλιος δεν είναι συνήθεια, είναι συνειδητή απόφαση. Οπότε γι' αυτό πιστεύω ότι έχει σχέση.

Συμφωνώ!!! :bigsmile:
    may..

Quote Originally Posted by cds View Post
    πολυ ωραιο θεμα και με αφορα αμεσα μια που εχω εξαγωνο ηλιου με πλουτωνα.απο οτι εχω ψαξει λενε οτι κανει τον ανθρωπο να αναρωνει ευκολα απο ψυχικες και σωμματικες δυσκολιες και οτι δημιουργει μια μαγνητικη προσωπικοτητα,επισης λιγο μυστηριο και αμυντικο και δεν αφηνει τους αλλους να τον γνωριζουν πραγματικα.δεν ξερω και πολλα απο αστρολογια και θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη και αλλων εμπειρων και μη
    εγω που εχω εξαγωνο του πλουτωνα με τον ηλιο, τι να θεωρησω οτι σημαινει?
    παντως, αν ισχυει οτι οι οψεις ηλιου πλουτωνα επηρεαζουν τις σχεσεις με την εξουσια, εχω κατ εξοχην προβλημα με αυτο και μια μονιμη αισθηση καταπιεσης και επιθυμιας για ανεξαρτητοποιηση.

οποιος γνωριζει, ας μου απαντησει.

ευχαριστω.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post

Κι εγω συμφωνώ :bigsmile:

Ωστόσο ο τύπος της όψης μεταξύ τους πέρα απο την ζωδιακή θέση ,κατα την προσωπικη μου άποψη, είναι αυτός που θα μας δείξει την ευκολία ή δυσκολία τελικά απαλλαγής απο αυτές.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by vivet View Post
    εγω που εχω εξαγωνο του πλουτωνα με τον ηλιο, τι να θεωρησω οτι σημαινει?
    παντως, αν ισχυει οτι οι οψεις ηλιου πλουτωνα επηρεαζουν τις σχεσεις με την εξουσια, εχω κατ εξοχην προβλημα με αυτο και μια μονιμη αισθηση καταπιεσης και επιθυμιας για ανεξαρτητοποιηση.

οποιος γνωριζει, ας μου απαντησει.

ευχαριστω.
    Αυτο οφειλεται οπως προανεφερα στην εξουσιαστικοτητα του Ηλιου κ του Πλουτωνα και οι δυο θελουν να εξουσιασουν κανεις ομως δεν θελει να καταπιεστει απο τον αλλον και ετσι δημιουργειται αυτη η μονιμη αισθηση του καταπιεζειν και του κυβερνειν , η οποια μπορει να φτασει στα ορια του ψυχαναγκασμου.

Page 8 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)