- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 220
Thread: Γκει Συναστρια!!
-
17-08-2008, 02:43 PM #71
Re: Γκει Συναστρια!!
Με αγάπη:
«Πρώτα θα πρέπει να προλογίσω τα σχόλιά μου ως εξής: έχουν διεξαχθεί και ακόμη διεξάγονται αρκετές έρευνες από ιδιώτες αστρολόγους, αστρολογικές οργανώσεις, ακόμη και κολλέγια αστρολογίας εδώ στις ΗΠΑ και στο Ενωμένο Βασίλειο και αλλού, για να προσδιορίσουν αν ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιος δείκτης στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Μέχρι στιγμής, παρόλο που έχουν αναφερθεί πολλοί «μύθοι» σχετικά με τις όψεις ζωδίων και την ομοφυλοφιλία, κανείς (μέχρι τώρα) δεν έχει πραγματικά ανακαλύψει εκείνο τον απατηλό δείκτη που δηλώνει εάν ένα άτομο είναι πραγματικά ομοφυλόφιλο ή όχι.
Η δική μου θεωρία είναι ότι μια ένδειξη βρίσκεται στη θέση του γενέθλιου ¶ρη ενός ατόμου. Δηλαδή, είναι πολύ πιθανό ο προσανατολισμός ενός ατόμου να προσδιοριστεί από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ¶ρης. Ο δικός μου ¶ρης είναι στο Λέοντα, είμαι αμφι-σεξουαλική – μου αρέσουν ΚΑΙ οι άνδρες ΚΑΙ οι γυναίκες. Αλλά επειδή δεν έχω κάνει τέτοιου είδους έρευνα, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο ¶ρης μιας γυναίκας σ’ ένα αρσενικό ζώδιο ή ο ¶ρης ενός άνδρα σ’ ένα θηλυκό ζώδιο σημαίνει σίγουρα ότι τα άτομα αυτά έχουν τάσεις είτε για αμφι- είτε για ομο-φυλοφιλία, αλλά είναι δυνατόν (και, κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα με πολλούς χάρτες που έχω καταστρώσει εδώ και 25 χρόνια, πολύ πιθανόν).
Μερικοί από τους πλανήτες που μορφοποιούν ιδιαίτερα την γενική εικόνα ενός ατόμου, και ειδικότερα τη σεξουαλική, είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο ¶ρης και ο Πλούτωνας. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και τον τρόπο που προβαλλόμαστε στους άλλους συναισθηματικά. Το ζώδιο της Σελήνης (μαζί με τους άλλους πλανήτες) θα προσδιορίσει πώς ένα άτομο λειτουργεί βάσει του συνδυασμού πλανήτη/ζωδίου, π.χ. Σελήνη=συναισθήματα, Αφροδίτη=έρωτας/επιθυμία, άποψη για το χρήμα, ¶ρης=επιθετικότητα/δράση και πάθος, Πλούτωνας=σεξ, εμμονές, μεταμόρφωση.»
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
17-08-2008, 04:05 PM #72
-
17-08-2008, 11:36 PM #73
Ισως εχει να κανει με τον προοδευμενο σου χαρτη ή ισως με τις διελευσεις που γινονταν τοτε στον γενεθλιο σου ή ισως με ενα συνδυασμο ολων αυτων και μονο με κερασακι στην τουρτα τη συναστρια σας.
Δεν ειναι μονο οι οψεις και το συνολο του χαρτη. Ειναι και το πώς ο καθε χαρτης κινειται στον χρονο και στον τοπο.
Ολοι εχουμε ολες τις τασεις γιατι πολυ απλα ολοι μας εχουμε χαρτη με ολους τους πλανητες και ολα τα ζωδια.
Υπαρχουν αραγε οψεις που να δηλωνουν οτι το ατομο εχει την ταση να του αρεσουν οι φραουλες και η σαμπανια???
-
18-08-2008, 12:48 AM #74
-
18-08-2008, 01:15 AM #75
Αν υπήρχε πάντως υπόνοια ότι ευθύνεται αστρολογικός παράγοντας για την αποστροφή προς τα πιο πάνω δύο αγαθά,τότε ευχαρίστως να σας παρέθετα τα στοιχεία μου να τον μελετήσετε δεδομένου ότι η σαμπάνια δεν μ αρέσει και τις φράουλες τις απεχθάνομαι :toung:
Όσο για τις τάσεις,άλλο να έχουν όλοι τάσεις πχ να απομονώνονται κάποια στιγμή της ζωής τους-άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο,ανεξαρτήτως 12ου οίκου-ή να αισθάνονται πολύ έντονα κάτι για κάποιον άνθρωπο - ανεξαρτήτως αν είναι"πλουτώνιοι"-και άλλο να έχουν όλοι τάσεις ομοφυλοφιλίας ή αμφιφυλοφιλίας.Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια γκάμα συναισθημάτων ή συμπεριφορών που μπορούν να εμφανιστούν σε όλους τους ανθρώπους σε κάποια στιγμή της ζωής τους ανάλογα με τις συνθήκες και που υπ αυτήν την έννοια είναι κοινά σε όλους,ενώ στη δεύτερη (οι τάσεις ομοφυλοφιλίας) είναι κάτι που το έχει μια μικρή μερίδα του πληθυσμού και κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι δοσμένο απ τη φύση,καθώς ο σκοπός της ύπαρξης των φύλων και συνεπώς του ζευγαρώματος σχετίζεται άμεσα με την τεκνοποίηση.Αν κάποιοι άνρθωποι τώρα έχουν ομοφυλοφυλικές τάσεις ,δεν γνωρίζουμε που οφείλονται επιστημονικά,γνωρίζουμε όμως ότι αποτελούν συντριπτική μειοψηφία και ότι δεν έχουν τη δυνατότητα απόκτησης απογόνων με τους ομόφυλους συντρόφους τους,κι αυτό είναι αρκετό για να σκεφτούμε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τέτοιες τάσεις για τον απλό λόγο ότι η φύση δεν έχει λόγο να τις δώσει και προφανώς όταν τις δίνει πρόκειται για κάτι μη φυσιολογικό.Κατά τα άλλα γνωρίζω κι εγώ ομοφυλόφυλα άτομα και γενικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους,αρκεί να δηλώνουν αυτήν τους την προτίμηση προκειμένου να μην έχουμε συναισθηματικά και κοινωνικά δράματα.Δικαίωμά τους να κάνουν ό,τι θέλουν στο κρεβάτι τους ,αρκεί να το δηλώνουν και φυσικά να μην προσπαθούν να με πείσουν ότι αυτοί είναι οι φυσιολογικοί κι οι υπόλοιποι οι λάθος,ομοφοβικοί και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.Κι όποιος ισχυρίζεται ότι είναι απλώς θέμα γούστου και ότι είναι φυσιολογικό,ας μην φρικάρει αν δει ποτέ τον γιο του να φοράει μάσκαρα ή αν διαπιστώσει ότι η κόρη του εκστασιάζεται παραπάνω απ το φυσιολογικό του γυναικείου θαυμασμού με τη Ζιζέλ και ότι δε σκοπεύει να φορέσει ποτέ νυφικό ή ακόμα χειρότερα σκοπεύει να φορέσει για να παντρευτεί κάποια γυναίκα.
Σχετικά με τις όψεις πάντως θα μεταφέρω κι εγώ τις κλασικές όψεις σελήνης ουρανού και άρη ουρανού.Ίσως να παίζει και κάποια όψη άρη πλούτωνα.
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-08-2008, 01:23 AM #76
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-08-2008, 02:49 AM #77
Aγαπητη Λευκη
Το τι ειναι φυσιολογικο ειναι μια εντελως υποκειμενικη εννοια , τελειως υποκειμενικη. Αυτο που ειναι φυσιολογικο για εμενα , ισως να μην ειναι για εσενα και αυτο που και στους δυο μας ειναι φαινομενικα φυσιολογικο , δεν σημαινει οτι για καποιον τριτο θα ειναι επισης. Συγχωρεσαι με , αλλα θα σου πω οτι το αισθημα της ομοφυλοφιλιας υπαρχει μεσα σε ολους και ξεκινα απο την νηπιακη ηλικια.
Ο σκοπος της φυσης για τα δυο φυλα δεν ειναι η τεκνοποιηση ,αυτα ειναι μερικα απο τα παραμυθια που μας εχουν εμφυσησει μεσα μας οι κοινωνικοι ρολοι που μας εχουν "δωρισει" απο την στιγμη που γεννηθηκαμε. Σκοπος ειναι η εξελιξη και το τι ειναι για τον καθενα ειναι επισης τελειως προσωπικο και υποκειμενικο.
Το να τους οριζεις ως μειοψηφια αμεσως τους παραμεθωριοποιεις. Αραγε κοιταμε ψηφια αντι ψυχες και προσωπικοτητες ???
Φυσικα και ειναι δικαιωμα τους να κανουν οτι θελουν στο κρεβατι τους , αυτο δεν τιθεται καν λογου δηλωση. Αλλα αλλο ενα δικαιωμα τους ειναι η ελευθερια για το αν θα το δηλωσουν η οχι . Καθαρα επισης υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο.
Οπως θεωρεισαι εσυ φυσιολογικη στον καθρεφτη της ζωης σου , ετσι και εκεινοι εχουν το αμεριστο δικαιωμα να θεωρουν τον εαυτο τους φυσιολογικο και κανεις δεν εχει το δικαιωμα αναιρεσης της ταυτοτητας τους ως φυσιολογικοι.
Με εκτιμηση
Cancerian.
-
18-08-2008, 10:26 AM #78
Mπραβο Καρκινε, με καλυψες απολυτα..Ακομα και οι καπως υπερβολικες συμπεριφορες που συνανταμε ειναι απορροια του κοινωνικου αποκλεισμου και της λοιδωριας που ενδεχομενως εχουν βιωσει..ειναι ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!Και πιστεψε με δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ μειοψηφια Λευκη μου..
Υπαρχουν καποιες ενδιαφερουσες δημοσιευσεις στο διαδικτυο..
Καλη σας μερα
-
18-08-2008, 01:14 PM #79
Συγγνώμη, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάτι υποκειμενικό. Η λέξη "φυσιολογικό έχει μια κυριολεκτική έννοια και όντως σχετίζεται με την αναπαραγωγή.
Δεν κατάλαβα από που ορίζεται με τόση εμφατικότητα ότι το αίσθημα της ομοφυλοφιλίας υπάρχει σε όλους μας. Από που έχει προκύψει αυτό; Και με βάση ποιές μελέτες; Αν π.χ. σου πω εγώ ή όποιος άλλος ετεροφυλοφιλος πως δεν έχω ούτε κατά διάνοια αυτό το πράγμα να με απασχολεί, θα με αντιμετωπίσεις στη βάση του "όοοοχι, το έχεις, αλλά δεν το ξέρεις..."; (Αυτά, εκτός των άλλων, μου θυμίζουν και τις θέσεις καποιοων ατόμων που προσπαθούν να με πείσουν για την αναγκαιότητα του γάμου:"το θέλεις, αλλά δεν το ξέρεις...")
Και όχι να φτάνουμε στο σημείο να λέμε πως η τεκνοποίηση είναι κοινωνικό παραμύθι. Έλεος. Αυτό είναι ίσως ότι πιο αντιεπιστημονικό έχω ακούσει. Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν μπορεί να πεί κανείς πως είναι παραμυθάκι και προϊόν κοινωνικών συμβάσεων είναι ακριβώς η επιταγή της αναπαραγωγής.
ΣΧετικά με τους ρόλους που μας έχουν "δωρίσει" από τη στιγμή που γεννηθήκαμε και την έννοια της εξέλιξης. Γιατί την κουτσουρεύουμε έτσι; Η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους δεν είναι ανθρώπινο χρέος; Ή μήπως έχεις την εντύπωση πως αυτή η θεώρηση πως " η εξέλιξη είναι προσωπικό θέμα του καθενός" δεν αποτελεί κι αυτή κοινωνική σύμβαση, αντίστοιχης δυναμικής με όσες απορρίπτεις, και βασίζεται στο "ο καθείς για τον εαυτό του"; Λέω εγώ τώρα...
Συμφωνώ απόλύτως πως το τι θα κάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα. Με το ζήτημα του "φυσιολογικού" όμως ανοίγονται διάφορα ζητήματα. Και δεν συμφωνώ πως ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως φυσιολογικός. Το παράδειγμα της Ολλανδίας με την κίνηση για τη δημιουργία του κόμματος των παιδεραστών αποτελεί σαφή ένδειηξη ως προς αυτό (και μην πει κανείς τώρα πως συσχετίζονται διαφορετικά πράγματα, γιατί ήδη και η έννοια του διαφορετικού έχει υποστεί πλήρη μετάλλαξη και έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου).
Και για να μη βγάζουμε τον εαυτό μας απ' έξω, επειδή ισχύει το "μπορεί να συμβεί και σε σας":
Αν ποτέ στη ζωή μου αποκτήσω παιδί που έχει αυτή την ιδιαιτερότητα, σαφώς και θα το αγαπάω, σαφώς και θα το προστετεύω, σαφώς και θα το στηρίζω, αλλά δεν βρίσκω τίμιο να το παραμυθιάζω καλλιεργώντας του το αίσθημα του "φυσιολογικού" κάνοντας λάστιχο την όποια έννοια.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-08-2008, 01:19 PM #80
Ναι, τώρα βρήκαμε την αντικειμενική πηγή πληροφοριών.
Και κάτι για την υποτιθέμενη αντίδραση και τον κοινωνικό αποκλεισμό: Μην το παρακάνουμε. Δεν λέω πως είναι ότι πιο ευχάριστο για έναν ομοφυλόφιλο να βιώνει την αντίδραση του κοινωνικού περιβάλλοντος, αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Στην ελληνική ιστορία είναι καταγεγραμμένες απίστευτες σελίδες για το τι υπέφεραν άνθρωποι για τις ιδέες τους, αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε τέτοια συμπεριφορά.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 43 users browsing this thread. (0 members and 43 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.