s
Συναστρίες - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 30 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 293

Re: Συναστρίες

Quote Originally Posted by leen View Post
    Eχω εκφράσει κι εγώ την ίδια απορία στο φορουμ εδώ και πολύ καιρό... Δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Πρόκειται προφανώς για μια "σπάνια" απορία.
    Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω πως μάλλον είναι αρμοδιότητα του τομέα ΚΑΡΜΙΚΗΣ αστρολογίας.
    Έχω διαβάσει πως - αν και είναι πολύ δύσκολο- το άτομο με το νότιο δεσμό πρέπει να αποφεύγει το άτομο με τη Λίλιθ... Αλλά παίζουν ρόλο και τα φύλα γιατί η Λίλιθ λειτουργεί αλλιώς για τους άνδρες και αλλιώς για τις γυναίκες.
    Αν συμβαίνει δε, και ΣΥΝΟΔΟΣ Πλούτωνα - Αφροδίτης και Λίλιθ.... με ΝΔ του άλλου!!!! Ας μας βοηθήσει καποιος Αστρολόγος που έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ή καλύτερα ο ίδιος ο Θεος!
    Ευχαριστω,leen , για την απαντηση!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Μου εχει τυχει σε συναστρια η λιλιθ του αλλου να κανει συνοδο με βορειο δεσμο μου και ηταν πραγματικα επωδυνη εμπειρια,γενικα η λιλιθ δεν ειναι το οτι καλυτερο σε αναμειξη με τους δεσμους της σεληνης!

Για σας.Μια απορία εχω και εγω με τους χιαστους στη συναστρια.Ειναι ευνοϊκα η οχι?
    Ήλιος (αιγοκερω-10ο οικο)-Χιαστί-Ήλιος(διδυμος-10ο οικο),
    Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη(διδυμος-11ο οικο)

Σελήνη(μου-υδροχοο-11ο οικο)-Τρίγωνο -Σελήνη
    Σελήνη-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο)
    Σελήνη-Σύνοδος-Β. Δεσμός(υδροχοο-7ο οικο)
    Σελήνη-Εξάγωνο-Βέρτεξ(τοξοτη-5ο οικο).Να σας ρωτεισω,το Βέρτεξ ειναι ενα και το ιδειο πραγμα με το Vesta η οχι?

Αφροδίτη(υδροχοο-12ο οικο)-Τρίγωνο-Ήλιος(του),
    Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),
    Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη(Ταυρο-10ο οικο),
    Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρης(υδροχοο-7ο οικο),-εδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη
    Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός(ζυγο-4ο οικο)

Αρης(ταυρο-2ο οικο-μου)-Χιαστί-Δίας(τοξοτη-4ο οικο)
    Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας(τοξοτη-4ο οικο)
    Αρης-Χιαστί-Πλούτωνας(παρθενο-2ο οικο)
    Αρης-Χιαστί-Λίλιθ(παρθενο-3ο οικο)

Συγγνομη που εβαλα τόσα πολλα .Οπιός μπορει και ξερει να μου πεί μονο μερίκα :blink:.Ευχαρηστω:embarrest.

οψεις του χειρωνα τι δειχνουν στη συναστρια?συναισθηματα?
    ηλιος τριγωνο χειρων σε ζωδια της γης
    σεληνη διδυμους συνοδο χειρων ταυρος

Quote Originally Posted by tigre View Post
    Απο'τι ξερω ο Χειρωνας ειναι θεραπευτεικος μονο.Η κα. Σίμου εχει καπιο αρθρο εδω στο site για τον Χειρωνα.Ψαξε να δεις.Δεν νομειζω οτι εχει συναισθηματα.Τι λετε κοριτσια και αγορια :toung::blink:,σωστα δεν λεω?

Ήλιος-Χιαστί-Σελήνη παρεξηγησεις
    Ήλιος -Χιαστί-Ήλιος χρειαζονται αλλαγες για να γινει η σχεση καλυτερη
    Σελήνη-Τρίγωνο-Σελήνη διαρκη σχεση υπαρχει κατανοηση
    Σελήνη-Σύνοδος-Αρης ισχυρη σεξουαλικη ελξη,καλυψη αναγκων
    αλλο vesta k αλλο βερτεξ

Αφροδίτη-Τρίγωνο-Ήλιος(του),ρομαντικη σεξουαλικη ελξη
    Αφροδίτη (μου)-Τρίγωνο-Σελήνη(του),αμοιβαια εκτιμηση,απο τους καλυτερους συνδυασμους
    Αφροδίτη(μου)-Τετράγωνο-Αφροδίτη υπερβολικος συναισθηματισμος η ελλειψη ειλικρινειας
    Αφροδίτη(μου)-Σύνοδος-Αρηςεδω ξερω οτι υπαρχει εντονο ελξη=ναι!!!!!!!!!!
    Αφροδίτη(μου)-Τρίγωνο-Ουρανός ισχυρή, δραματική ρομαντική και σεξουαλική ελξη

χιαστι ειναι το quincunx?αν ναι
    Αρης-Χιαστί-Δίας
    προσαρμογες στο τροπο πραγματοποιησης των σχεδιων σας
    Αρης-Χιαστί-Ποσειδώνας συγχυση κ αμφιβολια

αν κανω λαθος διορθωστε με:unsure:

Quote Originally Posted by tigre View Post
    ηλιος τριγωνο χειρων σε ζωδια της γης
    σεληνη διδυμους συνοδο χειρων ταυρος
    Καλημέρα...έχω την εντύπωση ότι ο Χείρωνας του ενός όταν πέφτει σε προσωπικό του άλλου έχει ην τάση να λειτουργεί θεραπευτικά σε θέματα που άπτονται του πλανήτη...δεν συμβαίνει όμως και το αντίστροφο...ίσως κυρίως ο προσωπικός πλανήτης του δεύτερου ατόμου απλά να υπενθυμίζει στο Χείρωνα τις ανοιχτές πληγές του...αυτά είναι που έχω διαβάσει...χωρίς να είμαι σίγουρη πως είναι σωστα...ελπίζω να βοήθησα...

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Μια απόλυτη ηρεμία θα ελεγα.... η απόλυτη "Νιρβανα" της σχέσης. Η αισθηση οτι κάτι σου λείπει, θα υπάρχει σιγουρα πιστεύω σε πολλά επίπεδα-δεν ξερω αν αυτό προκαλεί και δράματα.
    Βεβαια παίζουν κι αλλα στοιχεία της συναστρίας ρόλο(μην την καταδικάζουμε δηλ) και αυτά που λέμε αφορούν την καρμική αστρολογία μόνο.
    Nιρβάνα σημαίνει αρμονία με εκσταση, ισσοπροπία απόλυτη ευτυχία... απ ότι γνωρίζω... Πιστεύεις πως η Λίλιθ μαζί με τον Πλούτωνα + αφροδίτη μπορούν να επιφέρουν ΝΙΡΒΑΝΑ; Εγώ διακρίνω το αντίθετο. Προβλέπω «ανεκπλήρωτες επιθυμίες»... Πάθη, Ανησυχίες, Πονοκέφαλο και βαθιές αλλαγές στις ζωές και των δύο... Ποιό είναι το καρμικό χρέος; Ο νότιος δεσμός «χρωτάει» ή το άτομο με τις συνόδους εκεί...; Αυτό είναι το θέμα.

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Ευχαριστω,leen , για την απαντηση!
    Ηello kphssa

Θελω να σε ρωτήσω εαν έχεις προσωπική εμπειρία πάνω στην απορία σου. Αν δηλ εσύ έχεις βιώσει αυτή την όψη με κάποιο άλλο άτομο.

Quote Originally Posted by leen View Post
    Nιρβάνα σημαίνει αρμονία με εκσταση, ισσοπροπία απόλυτη ευτυχία... απ ότι γνωρίζω... Πιστεύεις πως η Λίλιθ μαζί με τον Πλούτωνα + αφροδίτη μπορούν να επιφέρουν ΝΙΡΒΑΝΑ; Εγώ διακρίνω το αντίθετο. Προβλέπω «ανεκπλήρωτες επιθυμίες»... Πάθη, Ανησυχίες, Πονοκέφαλο και βαθιές αλλαγές στις ζωές και των δύο... Ποιό είναι το καρμικό χρέος; Ο νότιος δεσμός «χρωτάει» ή το άτομο με τις συνόδους εκεί...; Αυτό είναι το θέμα.
    Καλημέρα...έτσι όπως το καταλαβαίνω το άτομο με την πολυαστρία στο Ν.Δεσμό του άλλου απλά θέτει εμπόδια προς την εξέλιξή του πρώτου πρός το Β. Δεσμό...μάλλον ο πρώτος χρωστάει στον εαυτό του και όχι ο δεύτερος, να συμβάλλει στην εξέλιξη...κάπως έτσι...

Page 8 of 30 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)