s
Τεϊομαντεία - καφεμαντεία - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 71 to 80 of 96

Re: Τεϊομαντεία - καφεμαντεία

Quote Originally Posted by Rinoula View Post
    Εχω ακούσει ότι είναι γρουσουζιά γι΄αυτόν που λέει τον καφέ.
    Και έχω παράδειγμα την γιαγιά μου που ήξερε να λέει τον καφέ και δεν ξανακοίταξε το φλιτζάνι, γιατί είδε τον θάνατο του παππού μου.
    Μπορεί να είναι τυχαίο το συγκεκριμένο περιστατικό.
    :unsure: .......
    Αγαπητη ρινουλα,

οσοι βλεπουν το φλυτζανι βλεπουν και ασχημα γεγονοτα εκτος των καλων, ιδιως τα ασχημα φαινονται πολυ καθαρα!
    Επιπλεον οποιος θελει να μαθει το μελλον του πρεπει να ειναι προετοιμασμενος τοσο για τα ασχημα οσο και για τα ομορφα πραγματα στη ζωη.
    Βεβαια, οταν βλεπει κανεις φλυτζανι δικου του ανθρωπου και βλεπει μεσα θανατο ειναι μεγαλο το σοκ και παντα οταν σηκωνεις ενα γλυτζανι φοβασαι για αυτα που θα δεις.
    Ειναι ομως τοσα πραγματα ομορφα σε αυτη τη ζωη που προτιμας να κρατας τα καλα και να συνεχιζεις.

Εγω προσωπικα αποφευγω να λεω τους θανατους που βλεπω, γιατι κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να στεναχωρεις κανεναν εκ των προτερων!!!

φιλιακα
    anthoulita

Quote Originally Posted by lony View Post
    Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τι διαβάζουμε: τα λευκά ή καφέ σύμβολα;;:wondering
    συμφωνο ... και τα δυο (και δεν ειναι καθολου χαζη η ερωτηση σου)...

Quote Originally Posted by lila pause View Post
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ 10 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
    το 10 απο μονο του δεν ειναι τιποτα...επρεπε να δεις και τα σχηματα απο γυρω πανω ή κατω.... και να τα συνδυασεις. Θα μπορουσε να ειναι 10 μερες ή το 1 (που για μενα ειναι η αγαπη) και το "ο" να ηταν δαχτηλιδι.

Quote Originally Posted by may View Post
    Τσου!!! Δεν εννούσα ακριβώς αυτό.

Να το ξαναγράψω λοιπόν αλλιώς... Ότι είναι πιο κοντά στα χείλη του φλυτζανιού είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί, θα γίνει πιο σύντομα σε σχέση με κάτι που είναι πιο κάτω ή ακόμα κ πιο κοντά στον πάτο. Επίσης, αν υπάρχει διχρωμία στο φλυτζάνι, π.χ. το επάνω μισό είναι σκουρότερο από το κάτω μισό (καμιά φορά μπορεί να υπάρχει κ τριχρωμία, δηλ. 3 στρώματα) σημαίνει ότι τα προβλήματα κ η δυσσάρεστη κατάσταση που έχουμε στο νου μας τώρα κα μας ταλαιπωρεί, εξ΄ου κ το σκούρο χρώμα, θα περάσει, υπάρχει όπως χαρακτηριστικά λέμε "άνοιγμα" στο φλυτζάνι. Τουναντίον αν το επάνω μισό είναι ανοιχτότερο από το κάτω μισό. Τότε αντίστροφα, είμαστε σε πολύ καλή φάση, αλλά το φλυτζάζνι θα κλείσει κ μας περιμένει ή κάτι δυσσάρεστο ή μια δύσκολη περίοδος ή μια αναποδιά, ανάλογα.

:bigsmile:
    Αγαπητη may ή (συναδελφε αν θελεις),

ξερω αρκετες που λενε τον καφε και η καθεμια εχει τον δικο της τροπο στο πως το διαβαζει. Υπαρχουν ομως γενικα καποια πραγματα που ειναι παραδεκτα απο ολους:

Θα συμφωνησω στα περισσοτερα απο οσα λες, αλλα θα προσθεσω τα εξης:
    αν το φλυτζανι ειναι σκουροχρωμο γενικα παει να πει οτι το ατομο που λες τον καφε ειναι γενικα σφιγμενο, στεναχωρημενο, αγχωμενο. Αν ειναι σκουρο κοντα στα χειλη του φλυτζανιου τοτε η στεναχωρια φευγει,αν ειναι προς τα κατω ειναι στην καρδια (στην αγαπη δηλ.) διοτι ο πατος του φλυτζανιου ειναι η καρδια,τα αισθηματα.
    οσον αφορα την χρονικη διαρκεια του φλυτζανιου:
    το σημερα ειναι ακριβως εκει που ειναι το χερουλακι του φλυτζανιου και πηγαινοντας δεξιοστροφα προχωραει ο χρονος. οτι ειναι προς τα χειλη ειναι πιο γρηγορο, ο,τι προς τον πατο αργει...
    πολλοι λενε οτι το μισο φλυτζανι ειναι 2 εβδομαδες και το υπολοιπο μισο οι επομενες 2, αλλα αυτο ειναι πολυ σχετικο. Οποιος λεει τον καφε καταλαβαινει και τον χρονο. σιγουρο ειναι οτι ο,τι ειναι στο τελος του φλυτζανιου και προς τα κατω ειναι πολυ αργοτερα...αν ειναι και αχνο και οχι καλοσχηματισμενο μπορει να ειναι σε 1-1,5 χρονο.

φιλικα
    anthoulita

Θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα σε οσους μπορουν αν δουν το φλυτζανι:

πιστευετε οτι μπορει, εμεις που τα βλεπουμε και τα λεμε, να τα προκαλουμε ή στην τελικη υπαρχει αυτο το πεπρωμενο που ουτως ή αλλως δεν μπορουμε να αποφυγουμε?

Βεβαια το ερωτημα μου προερχεται απο ενα παλιο περιστατικο...οταν ημουν 19 χρονων ειχα δει το φλυτζανι μιας φιλης μου και ειχα δει ενα σοβαρο ατυχημα με μηχανη...εκεινη την περιοδο το αγορι της φιλης μου ειχε μηχανη, αλλα ειχε και ο αδελφος του. Δεν μπορουσα να καταλαβω ποιος απο τους δυο ηταν και για να μην τρομαξω τη φιλη μου της λεω μονο οτι "βλεπω κατι ασχημο με μηχανη με τον αδελφο του αγοριου σου". Δεν της ειπα για τον φιλο της για να μην την τρομαξω. Το αποτελεσμα??? Τρακαρε οντως ο αδελφος του φιλου της και οχι ο φιλος της. Για την ιστορια, το παιδι ειναι μια χαρα τωρα.

Εκανα πολυ καιρο απο τοτε να ξαναδω φλυτζανι γιατι τρομαξα και παντα ειχα την απορια...μηπως τελικα φταιμε εμεις που τα λεμε???

Περιμενω τις απαντησεις σας.

αυτα τα σχιματα ειναι για το καφε η για τσαι?
    επιδη στο καφε η μελισσα διαβασα καπου πωσ ειναι κουτσομπολιο

hello everyone:bigsmile:ειδα στο φλιτζανι μου μια εγκυο ηταν πολυ ξεκαθαρο το συμβολο ειχε μια τεραστια κοιλια φαινοταν να ειναι μια αδυνατη με τεραστια κοιλια μηπως ξερεται τι σημαινει?

Quote Originally Posted by silver_rain View Post
    hello everyone:bigsmile:ειδα στο φλιτζανι μου μια εγκυο ηταν πολυ ξεκαθαρο το συμβολο ειχε μια τεραστια κοιλια φαινοταν να ειναι μια αδυνατη με τεραστια κοιλια μηπως ξερεται τι σημαινει?
    ναι ειναι πολυ ξεκαθαρο...σημαινει εγκυμοσυνη...για ποιον δεν ξερω
    Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής σου!

Όνομα:
    Silia

Καλησπέρα Anthoulita,

χαίρομαι πολύ που μοιράστηκες την εμπειρία σου!! Συμφωνώ και εγώ με όσα είπες! Είναι φοβερό πόσα πράγματα μπορεί να δει κανείς στο φλυτζάνι!! Για τον καφέ.. τσαι δεν ξέρω ή δεν έχω έστω προσπαθήσει... ή μήπως να το προσπαθήσω;;

Αυτό που είπες για το ότι το μισό είναι 2 εβδομάδες κ το άλλο μισό οι επόμενες δύο, εγώ δεν το έχω δει στην πράξη. Συμφωνώ σε αυτό που λές για τό ότι όσο πιο χαμηλά είναι κάτι ή όσο πιο αχνό είναι συνήθως αργεί ή καμιά φορά δεν έρχεται κιόλας, αφού ίσως επηρεάσουμε τα γεγονότα.

Επιπλέον, το πρώτο μισό για μένα από το χερουλάκι κ αριστερά είναι τα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη που ζω, αντίθετα στο άλλο μισό καμιά φορά μπορώ να διακρίνω πράγματα που είναι "έξω" όπως λέω, στην πόλη δηλαδή που είναι οι γονείς μου. Πες μου αν θες τη γνώμη σου.

Πάντως στο ερώτημά σου... ότι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει κανείς κάτι που βλέπω ότι μπορεί να συμβεί σε 6 μήνες ή είναι πολύ χαμηλά. Αυτά τα πράγματα που μπορούν να επηρεαστούν κατά τη γνώμη μου μου βγαίνουν διαφορετικά ίσως λίγο πιο αχνά.

Να είσαι καλά!!
    may..

Καλησπερα may,

Σε ευχαριστω για τα σχολια σου και τις αποψεις σου. Κατα τη γνωμη μου το καθε φλυτζανι ειναι πολυ διαφορετικο απο το αλλο και αναλογα με το ποιον εχεις απεναντι σου και τι σου εμπνεει, ερμηνευεις τα σχηματα.
    Μου εχει τυχει και εμενα να δω σε φλυτζανι αυτο που λες για το αν ειναι δεξια απο το χερουλακι οτι ειναι η οικογενεια, το εχω ακουσει αλλωστε και απο αλλους οτι το ερμηνευουν ετσι. Εξαρταται βεβαια και απο το ατομο που λες τον καφε, αν εχει μεγαλη ανησυχια για την οικογενεια του και κατα ποσο δινει σημασια στα του οικου του.

Περιμενω να μοιραστουμε και αλλες εμπειριες.
    Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής σου!

Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)