s
8ος οίκος - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 71 to 80 of 102

Re: 8ος οίκος

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    ¶σε τη Λίλιθ κατά μέρος, είναι δευτερεύον και επισφαλές στοιχείο. Οι όψεις του Δία είναι σημαντικές, αν και εκτιμώ ότι ο Δίας σου είναι στον 9ο Οίκο και όχι στον 8ο. Οι δε όψεις του είναι σημαντικότατες, καθώς τετραγωνίζουν Ήλιο, Αφροδίτη, Ποσειδώνα:bigsmile: ¶λλα πράγματα πρέπει να προσέχεις κι όχι τις κληρονομιές :toung:
    Γεια σου Μητσάκο μου. Βάσει placidus ο Δίας ανήκει οριακά στον 8ο αν και διάφοροι αστρολόγοι μου τον τοποθετούν στον 9ο τώρα που το λες. Ισως είναι το σύστημα που χρησιμοποιούν τι να πω.

Επίσης καλέ μου... Το να μου λες οτι άλλα πράγματα πρέπει να προσέχω και όχι τις κληρονομιές δεν μου απαντά στην ερώτηση μου για τον 8ο οίκο ούτε με ικανοποιεί αφού δεν μου αναφέρεις τι πρέπει να προσέχω! :toung:

Και μεταξύ μας το θέμα της κληρονομιάς το έχω ήδη λυμένο απλά προσπαθούσα από μόνη μου να κάνω μία ανάλυση για να δείξω τις.... γνώσεις μου στην αστρολογία (η δόλια... άστοχη προφανώς...)

:bigsmile:

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Γεια σου Μητσάκο μου. Βάσει placidus ο Δίας ανήκει οριακά στον 8ο αν και διάφοροι αστρολόγοι μου τον τοποθετούν στον 9ο τώρα που το λες. Ισως είναι το σύστημα που χρησιμοποιούν τι να πω.

Επίσης καλέ μου... Το να μου λες οτι άλλα πράγματα πρέπει να προσέχω και όχι τις κληρονομιές δεν μου απαντά στην ερώτηση μου για τον 8ο οίκο ούτε με ικανοποιεί αφού δεν μου αναφέρεις τι πρέπει να προσέχω! :toung:

Και μεταξύ μας το θέμα της κληρονομιάς το έχω ήδη λυμένο απλά προσπαθούσα από μόνη μου να κάνω μία ανάλυση για να δείξω τις.... γνώσεις μου στην αστρολογία (η δόλια... άστοχη προφανώς...)

Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος αν διαβάσεις τις ερμηνείες, θα καταλάβεις πού πρέπει να προσέχεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος αν διαβάσεις τις ερμηνείες, θα καταλάβεις πού πρέπει να προσέχεις :bigsmile:
    OΚ, το έπιασα... Μήπως τώρα μπορείς ίσως να μου απαντήσεις και για την ακμή του 8ου στον Υδροχόο; Η θα με παραπέμψεις αλλού;

Καλημερα! Να ρωτησω κ γω κατι με τη σειρα μου για τον 8ο οικο μου?
    Η ακμη του βρισκεται στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα. Μεσα στον 8ο βρισκεται η αφροδιτη (στον καρκινο κ κυβερνητης 5ου κ 10ου οικου) κ ο αρης (στον λεων κ κυβερνητης 4ου οικου). Επισης ο κυβερνητης του 8ου οικου η σεληνη βρισκεται στον ταυρο κ 5ο οικο μου.
    Οι ερωτησεις που θα ηθελα να μ απαντησετε εαν μπορειτε ειναι οι εξης...σε αυτη την περιπτωση κ γενικοτερα σε ολες τις παρομοιες το εμπεριεχομενο ζωδιο που βρισκεται ολο μεσα στον 8ο παιζει εξισου σημαντικο ρολο κ εφοσον ο λεων δεν βρισκεται στην ακμη κανενος οικου,ο ηλιος θεωρειται συγκυβερνητης 8ου? Κ ακομα μια μικρη αναλυση για τις επιροες του 8ου οικου μου,τις οποιες ναι μεν μπορω να δω στην αναλυση του γενεθλιου μου,αλλα δεν μπορω να δω το συνδιασμο αφροδιτης κ αρη εκει που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες επιροες καθως κ η θεση κυβερνητη σεληνης.ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! περιμενω με αγωνια απαντηση!

Όνομα:
    Αντζελα

Quote Originally Posted by MUROCHA View Post
    Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως επηρεαζεται το ωροσκοπιο που οι προσωπικοι μου πλανητες σχετιζονται με τον 8ο οικο και τον σκορπιο.Εχω Ηλιο,Σεληνη,Αφροδιτη στο Ζυγος(ολα στον 8ο) και Σεληνη στο Σκορπιο(9ος οικος)...τι συνδυασμος βγαινει απο τοσο αντιθετα στοιχεια απο τη μια αγαπη-αρμονια-ισορροπια και απο την αλλη ζηλια-εκδικητικοτητα-άκρα?
    Έχεις κάνει μάλλον κάποιο λάθος με την Σελήνη γιατί αρχικά την τοποθετείς στον Ζυγό και μετά στον Σκορπιό. Να υποθέσω λοιπόν οτι είναι στον Σκορπιό και να πω : "ωχ!ωχ!ωχ!" και για σένα αλλά και για τους άλλους (έχω ιδίαν πείρα από τον σύζυγο). Σίγουρα με αυτά τα στοιχεία - φορτωμένος 8ος και Σελήνη στον Σκορπιό - μπορείς να θεωρηθείς πλουτώνια. Και μια που αναρωτιέσαι πως συνδυάζονται, θα σου πω οτι το sex για σένα είναι απόδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος. Ας υποθέσουμε οτι ο σύντροφος σου έχει προβλήματα για κάποιο διάστημα και γίνεται ερωτικά αδιάφορος. Εάν δεν στο κάνει "λιανό" ότι τον απασχολούν τα προβλήματα και οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με εσένα, τότε... αρχίζουν τα όργανα, γιατί εσύ το εκλαμβάνεις ως απόρριψη. Και αν αυτό τραβήξει για πολύ, σου μπαίνουν ιδέες, και ας μην στέκουν.Πάντως με την Σελήνη στον 9ο θα μπορούσες να έχεις οφέλη από τα ταξίδια, τα οποία πιθανόν να σου αρέσουν πολύ. Με την Αφροδίτη στον 8ο είσαι θελκτική, ερωτική, ελκυστική ακόμα κι αν δεν είσαι και Η θεά. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να βρεις πλούσιο γαμπρό!!! Με τον Ήλιο στον 8ο, η ζωή σου θα περάσει από περιόδους ριζικής μεταμόρφωσης και ο σκοπός μάλιστα είναι αυτός - να γκρεμίσεις όλα όσα σε κρατούν "πίσω" και η προσωπικότητα σου να ξαναγεννηθεί. Βέβαια πρέπει να δεις και τις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες για να αποκτήσεις μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα...

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

εμενα γιατι δεν μου απανταει κανεις?

δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά μόλις είδα 8οίκο το άνοιξα αμέσως γιατί στον δικό μου γίνεται πάρτυ...έχω ήλιο ,
    αφροδίτη ,ερμή,βόρειο δεσμό και βέρτεξ...χαμός....

Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα... [/SIZE][/FONT][/QUOTE]
    Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο σου το σχολιο κ θα ηθελα να διευκρινισεις γιατι το λες! Τυχαινει να μοιαζει λιγο η συγκεκριμενη περιπτωση με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη(που βρισκεται στον 8ο!) κ αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι'αυτο κ αν μπορεις σε παρακαλω δωσε μου τα φωτα σου τι κακο σημαινει αυτο κ ευχηθηκες στη φιλη να μην το εχει στο χαρτη της.. Ευχαριστω!

Quote Originally Posted by teetyna View Post
    Καλημερα! Να ρωτησω κ γω κατι με τη σειρα μου για τον 8ο οικο μου?
    Η ακμη του βρισκεται στον καρκινο με εμπεριεχομενο ολο τον λεοντα. Μεσα στον 8ο βρισκεται η αφροδιτη (στον καρκινο κ κυβερνητης 5ου κ 10ου οικου) κ ο αρης (στον λεων κ κυβερνητης 4ου οικου). Επισης ο κυβερνητης του 8ου οικου η σεληνη βρισκεται στον ταυρο κ 5ο οικο μου.
    Οι ερωτησεις που θα ηθελα να μ απαντησετε εαν μπορειτε ειναι οι εξης...σε αυτη την περιπτωση κ γενικοτερα σε ολες τις παρομοιες το εμπεριεχομενο ζωδιο που βρισκεται ολο μεσα στον 8ο παιζει εξισου σημαντικο ρολο κ εφοσον ο λεων δεν βρισκεται στην ακμη κανενος οικου,ο ηλιος θεωρειται συγκυβερνητης 8ου? Κ ακομα μια μικρη αναλυση για τις επιροες του 8ου οικου μου,τις οποιες ναι μεν μπορω να δω στην αναλυση του γενεθλιου μου,αλλα δεν μπορω να δω το συνδιασμο αφροδιτης κ αρη εκει που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες επιροες καθως κ η θεση κυβερνητη σεληνης.ευχαριστω κ συγγνωμη αν σας κουρασα! περιμενω με αγωνια απαντηση!
    κανεις? :unsure:

Εύχομαι μόνο η Σελήνη να μην κάνει κανένα τετράγωνο με ¶ρη, Ουρανό, Πλούτωνα... [/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Αγαπητη Αντζελα ετυχε να δω αυτο το σχολιο σου κ θα ηθελα αν μπορεις να διευκρινισεις γιατι το λες. Τυχαινει η συγκεκριμενη περιπτωση να μοιαζει λιγο με τα δικα μου στοιχεια αφου η σεληνη μου που ειναι κυβερνητης του 8ου οικου μου κανει ακριβες τετραγωνο με τον αρη (που βρισκεται στον 8ο!) και αντιθεση με τον πλουτωνα. Γι αυτο θα ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο κακο που ευχεσαι στη φιλη να μη το εχει στο χαρτη της.. Ευχαριστω!

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)