s
O...ιδανικος τσιγγουνης! - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 21 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 203
    Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Αγαπητη μου starfish,

Νομιζω οτι απλως παρεξηγηθηκε το υφος καποιων ανθρωπων,πραγμα που δικαιολογω ,μια και πχ οταν εγω εγραφα το ποστ μου γελουσα γιατι ειχα διαθεση να σας τσιγκλισω!
    Ειναι ενοτητα της αστρολογιας με χιουμορ αλλωστε!:toung:

Ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και εχουν την ιδια βαρυτητα.

Οσο για το οτι ξεφυγαμε απο το θεμα τσιγγουνιας εχεις απολυτο δικιο και ως μοδιστρα ζητω συγγνώμη γιατι κι εγω ξεφυγα!Μου δινω λοιπον κοκκινη καρτα! Για να ολοκληρώσω ομως επιτρεψτε μου μια μικρη ατασθαλια ακομη:

Η αποψη μου είναι
    οτι γενικώς θεωρώ ασκοπη την "μαχη"διοτι αντρες & γυναικες ειναι ισοι μεν,αλλα ασυγκριτοι,καθοτι ανοιμοιοι.Ο καθενας με τα δικα του θετικα κι αρνητικα,με τα δικα τους διαφορετικα χαρακτηριστικα.
    Τωρα αν,το μηλο σνομπαρει το αβοκαντο ή το αντιθετο ,ή το ένα προσπαθει να γινει το αλλο,ειναι και τα δύο,κι ελπιζω πως συμφωνουμε -ασκοπα και πολλες φορες εχουν ασχημα αποτελεσματα στις ισορροπιες.

Αυτα με πολυ αγαπη απο την μοδιστρα με τον φάρο..ξερεις εσυ!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Αντωνία

Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Ας πω κάτι ποιο συγκεκριμένο , κάτι σαν παράδειγμα προς … μίμηση (για τους σπάταλους)
    Εγώ, σαν καρκίνος με ωρ/πο τοξότη πχ, που έχω δίπλα μου μαγαζί με παπούτσια Ακριβά, (προσέξατε πιστεύω το κεφαλαίο Α…ε?? ), περνάω κοιτάω γελάω, και…την κάνω….Με τα χρήματα ενός τέτοιου ζευγαριού, θα πάρω τρία άλλα.

Τώρα επειδή έχω και μια πεθερά μυρμήγκι ,(τοξοτίνα είναι μα από κάπου αλλού πρέπει να βγαίνει το …μυρμηγκέ ) που έχει μια φίλη που είχε φυλαγμένα κάτι παπούτσια που μ’άρεσαν , μετά από χρόνια περιμένω τις εκπτώσεις να πάρω κάνα μαύρο(φοριέται σε χαρά και πένθος).
    Δίπλα μου έχω μια αποθήκη με πλαστικά, απορρυπαντικά , χαρτικά, και όπου φυσικά
    επισκέπτομαι συχνά, αφού από εκεί ψωνίζουν οι έμποροι της λαικής, μην σας πω και τα super market. Δεν ντρέπομαι να κατέβω στην υπόγα . Η γειτόνισσα που είναι Λέων και δεν πάει, κάθεται σπίτι της και βλέπει tv όταν εγώ παίρνω τις εξοχές, όμως.
    που να της περισσέψουν μετά για βενζίνη , βλέπεις…Μια φορά είχε χρειαστεί να μεταφέρω συσκευασία 48 χαρτιών υγείας, περνώντας την μισή πόλη-μικρή πόλη-
    Εκεί να δείτε γέλια….

Γενικά αποφεύγω τις μάρκες, τα πολύ ακριβά, μα έχω ταλέντο στο να βρίσκω γουστόζικα πράγματα σε καλές τιμές. Φυσικά κάτι παρόμοιο κάνει και ο άντρας μου,
    Μην σας πω ότι αν αγοράσω κάτι …ακριβούτσικο-άνθρωπος είμαι κι εγώ- κρύβω την πραγματική του τιμή από τον άντρα μου….μετά κάτι σοκ που αρχικά δεν απέφυγε δηλαδή. Το καλό είναι που σχεδόν ποτέ δεν ρωτάει, οπότε γλιτώνω και την ψυχή μου από τα πολλά ψέματα. Το <μεγαλείο > του άντρα παρθένου φαίνεται από τα δώρα του…. Πχ ανατριχιαστικό μηχάνημα που αφαιρεί τις τρίχες ποδιών….νομίζω πήγε στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, Βραχιόλια κοριτσίστικα –που να νιώσει ότι δεν φοριέται από γυναίκα τέτοιο πράμα- περιμένω κανένα γενέθλιο πάρτυ κοριτσίστικο, να το δώσω, στα παιδιά παπούτσια (από παζάρι άλλης χώρας) που μπορεί να το πήρε για … δερμάτινο σε καταπληκτική τιμή πάντα ) μα… μάλλον πιο πολύ με τσιμεντένιο το έκανες. Πιο σκληρό παπούτσι δεν είχα ξαναδεί. Από τι ζώο να ήτανε άραγε ??

Αυτά πήγανε σε κάποια εκκλησία για να έχει ο παπάς όλες τις τύψεις για το που θα πάνε…
    Και φυσικά μαγειρεύω σε κουζίνα υγραερίου, και φυσικά ακόμα έχω ρούχα 15 χρονών (ελάχιστα ακόμα) ..όσα μου κάνουνε δηλαδή.
    Όταν με πιάνει όμως το τοξοτίσιο μου…μπορεί να βρεθώ Θεσσαλονίκη μόνο για έναν καφέ που λένε…έτσι πατ κιούτ. Φωτεινή κερνάς καφέ ???? χεχεχε
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!

Βρε αμα τα καταφέρει ο Τοξοτης σου...!!!τι ΜΟΝΟ ΚΑΦΕΕ;;;;;;Θα σε σκασω στο φαι!Καρκινοταυρος γαρ!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Κι εγω καλα μου, κανονικα θα επρεπε να ειμαι Η ΤΣΙΓΓΟΥΝΑ με Ηλιο σην Παρθενο, ωροσκοπο στον Καρκινο, Μεσουρανημα σους Ιχθεις και τρεις πλανητες στον Σκορπιο!!! Μπορειτε σας παρακαλω να μου εξηγησετε πως γινεται να ειναι συνεχως αδειες οι τσεπες μου;
    Και η κορη μου, Λεων με ωροσκοπο Τοξοτη και Σεληνη στον Κριο, οτι αποκταει φροντιζει να το "επενδυει" εν ριπη οφθαλμου, αλλα για τον εαυτο της μονο! [Βεβαια ειναι παιδι ακομη, οποτε στην πραγματικοτητα στο μελλον θα δειξει]
    Γνωριζω Λιονταρια με καβουρια στην τσεπη και στην ψυχη,
    Διδυμους το ιδιο,
    Τοξοτες που καθε τους εξοδο για τον αλλο, γινοταν με σκοπο καποιο ανταλλαγμα [για μαντεψτε κοριτσια! :smile1: ]
    Καρκινους που δεν ξερουν που παν τα τεσσερα στα οικονομικα τους
    Παρθενους που εκ των υστερων προσπαθουν τα μαζεψουν τα ασυμμαζευτα
    Σκορπιους με ταλεντο στις τρυπιες τσεπες
    Υδροχοους ομοιως
    και ψαρακια που τα βγαζουν ευπρεπως περα χωρις να τσιγγουνευονται
    Αιγοκερους που πραγματι, θα αγορασουν ακριβα gadget για μοστρα, ακομη κι αν δεν εχουν να φανε! [ξερω τετοιο ατομο, που εχει και οικογενεια]
    για τους λοιπους του ζωδιακου δεν μπορω να πω τιποτε, συγχωρηστε με, αλλα με καποιο τροπο, Κριοι και Ταυροι και Ζυγοι δεν περνουν ποτε απο τους δρομους που περναω εγω!!:worried: :smile1:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ειπα να κανω την εμφανιση μου κι εγω!!:bigsmile:
    Οι οψεις του Αρη με τον Δια δειχνουν σπαταλη.
    Οι οικοι που καταλαμβανουν, τους τομεις που θα γινεται η σπαταλη.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Ειπα να κανω την εμφανιση μου κι εγω!!:bigsmile:
    Οι οψεις του Αρη με τον Δια δειχνουν σπαταλη.
    Οι οικοι που καταλαμβανουν, τους τομεις που θα γινεται η σπαταλη.

A!έτσι εξηγείται γιατί δεν μου μένει μία στην τσέπη!!!:toung::toung::toung::toung:

Καλημερούδια!
    Βρε παιδιά...εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και δεν είμαι καθόλου τσιγγούνα! Στις 15 του μήνα έχω μείνει ρέστη γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στο καλό φαγάκι, στα ωραία μπαράκια και στα μικροδώρα για τον γιό και τον άνδρα μου!
    Βέβαια, πάντα έχω καβάντζα χρήματα για "ώρα ανάγκης"...εντελώς ξεκρέμαστη δεν μένω ποτέ! Αλλά τσιγγούνηδες εμείς;;; Συκοφαντία!!!:unsure:

Quote Originally Posted by Dell Piero
    Ο ιδιοκτήτης του myHoroscope με χίλια!
    Dell Piero είσαι άπαιχτος!!!!

Παιδιά χωρίς παρεξήγηση οι μεγαλύτεροι άντρες τσιγγούνηδες που γνώρισα ποτέ ήταν ΠΑΡΘΕΝΟΙ (με διαφορά η πρωτιά) και ΚΑΡΚΙΝΟΙ. Πάντα μιλάω για άντρες γιατί τα αντίστοιχα ζώδια σε γυναίκα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
    Δε μπορείς να κατευθύνεις τον άνεμο, αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα πανιά....

Etyxe? h....einai o antras ydrooxoos?
    ki ego ydrooxoos eimai vevaia alla kathe allo apo tsiggouna
    spatali tha me xaraktiriza
    :idea:

Page 8 of 21 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)