- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 141
Thread: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας;
-
07-03-2010, 04:02 PM #71
Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?
καλησπερα...εγω θα άλλαζα την αφροδιτη στον κριο δεν ειναι η καλυτερη θεση...για τον οικο δεν ειμαι σιγουρη ...μ αρεσει ο 5ος εχει να κανει με τα καλλιτεχνικα συν τοις αλλοις (ασχολουμαι και με τη συγγραφη και με στιχους) νομιζω οτι η αφροδιτη στον 5ο βοηθαει....και θ αλλαζα την συνοδο αφροδιτης-κρονου...πιστευω οτι ολος αυτος ο συνδιασμος με χαλαει....ενω ειμαι κοινωνικη και δημοφιλης στις παρεες μου απ την αλλη δεν ειμαι κιολας...πως γινεται αυτο;
έχεις τα πινέλα, έχεις και τα χρώματα. Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα
"Καζαντζάκης"
-
08-03-2010, 04:21 AM #72
Πάρα πολύ ωραίο θέμα και το έχω σκεφτεί πολλές φορές αν μπορούσα όπως αλλάζω την διακόσμηση του σπιτιού να άλλαζα και τον ωροσκόπο μου στον Καρκίνο ((υπερευαισθησία και αυτοκαταστροφή αρκετές φορές αφού δεν μπορώ να ξεφύγω απ'αυτό) , την Σελήνη μου στον Αιγόκερω (ήμαρτον κύριε ) επίσης τον 7ο οίκο που τον κυβερνάει ο Κρόνος (θα δω χαρά στα γηρατειά) και τα 2 τετράγωνα Σελήνης-Ερμή και Ήλιου -Ποσειδώνα asta la vista baby !
ααααα ο δε πλούτωνας στον 5ο μ'έχει κάψει
αν το σκεφτώ περισσότερο θα βρω κι άλλα ,όμως επίσης σκέφτομαι οτι όλα αυτά για κάποιο λόγο υπάρχουν και είμαστε τυχεροί που τα γνωρίζουμε κι αν δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε τουλάχιστον ας κλείσουμε το μάτι στη ζωή και στον σεναριογράφο εκεί πάνω .Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
17-03-2010, 07:28 PM #73
Θα άλλαζα...
τον ήλιο μου:nuts:
θα ήθελα να είμαι Δίδυμος
και οχι Ταύρος με την Αφροδίτη στο Δίδυμο!:embarrest
Ή τουλάχιστον Τοξότης
όπου και ο ωροσκόπος μου...
Τώρα είμαι !
είναι σα να είμαι δύο ταύροι που προσπαθούν
να μάθουν τοξοβολία!:crazy::dizzy:
υ.γ. Είμαι ένας Τοξοτοδίδυμος
εγκλωβισμένος σε ένα Ταυρίσιο σώμα!Tabula rasa
-
01-09-2010, 03:50 AM #74
Μα να μην έχω ανακαλύψει νωρίτερα αυτό το θέμα.......... δε πειράζει,ποτέ δεν είναι αργά! Όπως ήδη έχει αναφερθεί και από κάποιο άλλο μέλος, υπάρχει μάλλον "σοβαρός" λόγος που ερχόμαστε στη γη με το συγκεκριμένο δυναμικό, που στο κάτω κάτω εμείς αποφασίζουμε για το πως θα το χειριστούμε, με σκοπό να μάθουμε και να γυρίσουμε στη ΠΗΓΗ πιο ώριμοι και πιο σοφοί............... Από αυτή την άποψη λοιπόν δε θα άλλαζα τίποτα στο χάρτη μου!!!! Από την άλλη όμως, την πιο άνθρώπινη άρα και πιο ευάλωτη πλευρά θα μπορούσα να πω πως θα άλλαζα τουλάχιστον το μισό μου χάρτη :blink: Ένας από τους πιο δύσκολους χάρτες που έχω δει (κι έχω δει αρκετούς!!!!). Τί να πρωτοεξορίσω?????????? Τα 4 Ττετρ. (άρης-αφροδίτη-Β.Δ, άρης-σελήνη-Β.Δ, κρόνος-αφροδίτη-Β.Δ, κρόνος-σελήνη-Β.Δ) σε ζυγό, αιγόκερω, καρκίνο και 9ο,1ο και 7ο αντίστοιχα. Πολύ "βαριά αποστολή" έχω μάλλον Ή μήπως την τριπλή σύνοδο άρη-κρόνου- πλούτωνα (μπρρρρ) στο ζυγό στον 9ο?? Το τετρ. αφροδίτης-πλούτωνα (πόση ψυχανάλυση ακόμη στον έρωτα??) Και το κερασάκι στη τούρτα (ταρατατααααααααααάν), ωροσκόπος στον αιγόκερω, Αυτά τα ολίγα.......... Αρχίζω όμως να με αγαπώ νομίζω
-
01-09-2010, 09:38 PM #75
:bigsmile: Προσωπικά είμαι ..... μπερδεμένη.....σε αυτό τη ζήτημα!!!:embarrest
Μάλλον απο σας περιμένω....να μου πείτε τι θα......πρέπει να αλλάξει.....
Ισως όμως να άλλαζα το ζώδιο της Αφροδίτης μου που είναι στο Σκορπιό και με δυσκολεύει....:embarrest
Αν ήταν στον Τόξότη η στον ζυγο μάλλον θα ήταν καλύτερα.....:toung:
Επίσης είναι περισσότερο .......ενοχλητικο΄το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα....και αυτό θα το άλλαζα....
Το τετράγωνο Κρόνου -σελήνης το παλεύω και να μην αλλάξει....θα τα καταφέρω πιστεύω..:bigsmile:
Οτι με πληγώνει συναισθηματικά αυτά θέλω να αλλάξω:embarrest!!!!!
Τ α υπόλοιπα τα αφήνω και ο Θεός βοηθός!!!!:nuts:
Δεν θέλω να αυτοαναιρεθώ κιόλας γιατί αμα αλλάξουν όλα δεν θα είμαι η Αννα .... θα είμαι καποια άλλη και αυτό δεν το θέλω και τόσο, και νομίζω ούτε αυτοί που με αγαπούν.....:toung:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
01-09-2010, 10:14 PM #76
και εγω θα το αλλαζα το τετραγωνο Πωσειδωνα- Κρονου
που εχω !
εκανα λαθη συμαντικα για μενα απο την πλανη του[1ος οικος]
που τα πληρωσα ακριβα [κρονος]
και οσες φορες πιστεψα αυθορμητα κατι η'' αφεθηκα[πλανη]
προδοθηκα και πονεσα μετα οταν ο κρονος μου τραβουσε την κουρτινα- πλανη .-
και μου ελεγε ..
μα γιατι πιστεψες;
γιατι εμπιστευτηκες;
ηταν γερες οι βασεις και προχωρησες;
μια ..δυο ..εμαθα μετα ..:bigsmile:
Δεσποινα
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-09-2010, 10:24 PM #77
Το πρόβλημα με μένα είναι ότι εγώ δεν εννοώ να μάθω...... ......Ο Κρόνος τα ίδια μου λέει όταν την πατάω.....αλλά λέω κι αν αυτή τη φορά μου βγεί........:embarrest.......οπότε βούρ στο ακραίο συναισθημα και μετα.......".τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε???????"
Εκείνο που ακόμα δεν έχω ερμηνεύσει είναι πως εκφράζεται σε μένα το τετράγωνο των δυο πλανητών όπου ο κρόνος βρίσκεται ανάδρομος στο 12ο (εμ γιαυτό είναι ανάδρομος,γιατί δεν μαθαίνω) και ο Ποσειδώνας στον 6ο μάλλον εξιδανικεύσεις συναισθηματικού τύπου μεσα απο εργασιακες σχέσεις ίσως......που θα πάει θα το ερμηνεύσω....
Πρός το παρόν μαθαίνω......και πάω ντουγρού.......για την επόμενη .....γκάφα.....:nuts:
Αν αρχίσω να παραπονιέμαι μην ......ανησυχήσετε!!!! Απλά θα την έχω πατησει πάλι!!!!Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
02-09-2010, 10:27 AM #78
-
02-09-2010, 02:15 PM #79
Καλησπέρα κι απο μένα!Πολύ ωραίο ποστ πραγματικά!Με αφορμή την αναφορά της Κοραλλίας μας σε ενα προηγούμενο ποστ οτι η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα αφορά τον πατέρα,αναρωτήθηκα αν όλες οι όψεις του Ηλιου αφορουν τελικά τον πατέρα μας μιας και αρχετυπικά Ηλιος=πατέρας+Σελήνη=μητέρ ...?Στο δικό μου χάρτη βιώνω ενα τετράγωνο Ήλιου-Βόρειου(και Νοτιου φυσικά) Δεσμού το οποίο έχω την αίσθηση οτι φέρνει μοιραίες σχέσεις που μοίάζουν με την πατρική φιγούρα(φερουν τα ίδια χαρακτηριστικά) ίσως για να λύσω τα θέματα μου και να θεραπεύσω πληγές και τραυματα ,κάτι που ενισχύεται και απο την οικοθεσία της Σελήνης στον 10ο.Βέβαια το τετράγωνο Ήλιου-Β.Δ μπορεί να δείχνει οτι οι επαφές με άλλους ανθρώπους θα με ωθήσουν στην αναζήτηση της εσωτερικής μου ταυτότητας και η πατρική φιγούρα θα με ωθήσει να ασκήσω πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη φύση της υπαρξης μου.Ή οχι?...Αν θέλει κάποιος απο τους αστρολογους του σάιτ ας μας δώσει τα φώτα του...για να ξέρω κι εγω αν θέλω να το αλλάξω αυτό το τετράγωνο η όχι!!:toung: Αν και επειδή είναι το μόνο στο χάρτη μου(τινγκα στις συνόδους είναι ο γενέθλιος μου!!!ουτε μια αντίθεση!χεχε!) μάλλον είναι ευπρόδεκτο για να έχω κατι δύσκολο για να πολεμήσω γι'αυτο...γιατί χωρίς προσπάθεια,αγώνα και αναζήτηση δεν υπαρχει ουτε εξέλιξη ο'ύτε πρόοοδος...σωστα?
Εδω να σημειώσω οτι ειμαι κι εγω Ποσειδώνια κατα κάποιο τρόπο....ο Ποσειδωνάκος μου βολτάρει ανέμελα στον 1ο μου οίκο και πολιορκεί στενά τον Ωροσκόπο μου...τον αγαπώ γιατι μου δίνει απίστευτη γλυκύτητα...νάζι,τρυφερότητ α και τη χαμαιλεόντια ικανότητα προσαρμογής σε κάθε πριβάλλον και καθε κατάσταση!Perfect Μου φοράει ομως και ροζ γυαλιά και με τυλίγει με τα πέπλα του συχνά-πυκνά αλλα...ας είναι...χαλάλι του!!Ίσως ενα τριγωνάκι με τον Κρόνο να τον βοηθούσε να μην αιθελοτυφλεί και να του έβαζε το ένα ποδαράκι του έστω να ακουμπα τη γη!! Τη σύνοδο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα την ήθελα λίγο πιο ευρεία-γιατι με εχει τρελάνει με τα ξεσπάσματα της όταν συσσωρευεται μεσα μου η πίεση και ξεχειλίζει το ποτήρι...-ή να την έκανα τριγωνάκι ή εξαγωνάκι!Και θα ήθελα και έναν-δυο πλανητες σε ζώδια της γης γιατι η πλήρη απουσία τους με δυσκολευει στην αντιμετώπιση πρακτικών ζητημάτων και δεν εχω κάτι να με συγκρατει 'οταν φυσάει δυνατά ο έντονος αέρας στο ΄χαρτη μου κι εγω μοιάζω σαν χαρταετός!!!!. Ααααα....και να παει λίγο παραπέρα απο τον Ωροσκόπο μου ο ατιμος ο ¶ρης που με κάνει ευέξαπτη κ αυτόματα με μετατρέπει σε κακό συνομιλητή και αντε ετσι φορτισμένη οπως είμαι μετα να στηρίξω με επιχειρήματα την άποψη μου και να βρω το δίκιο μου το οποίο ήδη έχω χάσει με τις φωνές μου!
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
-
02-09-2010, 02:43 PM #80
Μάρια,
όλα αυτά που περιγράφεις για τον Ήλιο σου και το πατρικό σου πρότυπο δεν προέρχονται από το τετράγωνο του Ήλιου με τους δεσμούς της Σελήνης αλλά από την θέση του Ήλιου σου στον Σκορπιό.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.