s
Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Στην ύλη να προστεθούν

Voters
466. You may not vote on this poll
  • Άρθρα για αρχάριους

101 21.67%
  • Άρθρα για προχωρημένους

75 16.09%
  • Απλά μαθήματα αστρολογίας

169 36.27%
  • Περισσότερες γενικές προβλέψεις

69 14.81%
  • Γενικά θέματα για αρχάριους

52 11.16%
Page 8 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 192
    Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα

Καλησπέρα σας!!!!!!Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ (για την ακρίβεια καίγομαι!!) ένα άρθρο σχετικά με τις 21-12-2012!!!Θα ήθελα κυρίως να αναπτυχθεί το θέμα από αστρολογική σκοπιά, δηλαδή να μας αναλύσετε τι θα συμβεί με τους πλανήτες και τη θέση τους, την επιρροή τους κλπ. Αυτό για αρχή!!!Περαιτέρω εάν υπάρξει απήχηση μπορούμε να το αναπτύξουμε και από κάθε άλλη σκοπιά (επιστημονική, θρησκευτική,μεταφυσική).

Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ προκαταβολικά, γιατί θέλω επιτέλους να δω ένα άρθρο από κάποιους που νιώθω ότι εμπιστεύομαι, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβεί με τους πλανήτες μας....είναι γενικά ένα μεγάλο ζήτημα!Εάν υπάρχει σχετικό άρθρο στο myhoroscope και δεν το έχω ακόμα ανακαλύψει ζητώ συγνώμη, αλλά δεν ξέρω με ποιες λέξεις να το αναζητήσω!!!Καλή συνέχεια!
    The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Επειδη αστρολογία δεν γνωρίζω ιδιαίτερα, θα μπορούσε ίσως να γινει μια αναδρομή με τους σημαντικότερους αστρολόγους και τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα-σταθμούς μέχρι σήμερα. Κάτι σαν ιστορία αστρολογίας!:weird:

"Θα χτίσω, λοιπόν, κι εγώ ένα μεγάλο
    προστατευτικό σπίτι
    με τις πέτρες που μου ρίξατε
    σ' όλη τη ζωή μου."

καλημέρα! τι θα λέγατε για ένα άρθρο σχετικά με τα ζώδια των κατοικιδίων μας; ισχύει; έχουν ζώδια οι αγαπημένοι μας σύντροφοι; επηρεάζει τη σχέση μας μαζί τους;

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by SKIA View Post
    καλημέρα! τι θα λέγατε για ένα άρθρο σχετικά με τα ζώδια των κατοικιδίων μας; ισχύει; έχουν ζώδια οι αγαπημένοι μας σύντροφοι; επηρεάζει τη σχέση μας μαζί τους;
    αν ψαξεις λιγο θα βρεις για τα ζωδια των κατοικιδιων μας εχει νομιζω δυο αρθρα που αναφερονται σε αυτα:bigsmile:
    θα πατησεις εκει που λεει πλοηγηση κατω κατω ειναι και θα σου βγαλει παρα πολλες ενοτητες εσυ πατα ''αρθρα και θεματα ''εκει θα βρεις στην τελευταια σελιδα ενα αρθρο της κ.Σιμου και ενα της κ. Ασλανη .

και σε πληροφορω οτι πεφτει πολυ πολυ μεσα

φιλικα

Ενα φλέγον, πιστεύω, θέμα, είναι η μητρότητα και οι ενδείξεις στον αστρολογικό χάρτη για το αν μια γυναίκα αποκτήσει ή όχι παιδιά.

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ενα φλέγον, πιστεύω, θέμα, είναι η μητρότητα και οι ενδείξεις στον αστρολογικό χάρτη για το αν μια γυναίκα αποκτήσει ή όχι παιδιά.
    Είναι ενα όμως ευαισθητο θεμα που άπτεται των ζητημάτων υγείας!:embarrest

Ένα θέμα πιστεύω που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν:
    "Πώς ο άνθρωπος μπορεί να προοδεύσει χρησιμοποιώντας την αστρολογία"
    Με λίγα λόγια εννοώ πως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παίρνει από την αστρολογία για να βοηθηθεί στη ζωή του. Και δεν εννοώ από τη μεριά τόσο των προβλέψεων αλλά από τη μεριά της ψυχολογίας περισσότερο. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο επηρεαζόμαστε άθελα μας από αυτά που μελετάμε...:unsure:

Φυσικά και άπτεται θεμάτων υγείας. Απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και ενδείξεις σ' έναν χάρτη. Αλλωστε μέχρι τώρα οι ειδικοί του myhoroscope έχουν αποδείξει ότι μπορούν να χειριστούν όλα τα θέματα με λεπτότητα, σοβαρότητα και ευαισθησία.

Όνομα:
    ντινα

εγω θα ηθελα ενα θεμα για τον κλειρο της τυχης και τη σημαινει σε καθε ζωδιο , οικο και για τις κλειδες

Page 8 of 20 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)