- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Στην ύλη να προστεθούν
- Voters
- 466. You may not vote on this poll
-
Άρθρα για αρχάριους
101 21.67% -
Άρθρα για προχωρημένους
75 16.09% -
Απλά μαθήματα αστρολογίας
169 36.27% -
Περισσότερες γενικές προβλέψεις
69 14.81% -
Γενικά θέματα για αρχάριους
52 11.16%
Results 71 to 80 of 192
-
23-11-2008, 06:02 PM #71
Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
Καλησπέρα σας!!!!!!Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ (για την ακρίβεια καίγομαι!!) ένα άρθρο σχετικά με τις 21-12-2012!!!Θα ήθελα κυρίως να αναπτυχθεί το θέμα από αστρολογική σκοπιά, δηλαδή να μας αναλύσετε τι θα συμβεί με τους πλανήτες και τη θέση τους, την επιρροή τους κλπ. Αυτό για αρχή!!!Περαιτέρω εάν υπάρξει απήχηση μπορούμε να το αναπτύξουμε και από κάθε άλλη σκοπιά (επιστημονική, θρησκευτική,μεταφυσική).
Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ προκαταβολικά, γιατί θέλω επιτέλους να δω ένα άρθρο από κάποιους που νιώθω ότι εμπιστεύομαι, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβεί με τους πλανήτες μας....είναι γενικά ένα μεγάλο ζήτημα!Εάν υπάρχει σχετικό άρθρο στο myhoroscope και δεν το έχω ακόμα ανακαλύψει ζητώ συγνώμη, αλλά δεν ξέρω με ποιες λέξεις να το αναζητήσω!!!Καλή συνέχεια!The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory
-
23-11-2008, 10:24 PM #72
. Mind over matter.
.
.
> >
-
25-01-2009, 12:54 AM #73
Επειδη αστρολογία δεν γνωρίζω ιδιαίτερα, θα μπορούσε ίσως να γινει μια αναδρομή με τους σημαντικότερους αστρολόγους και τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα-σταθμούς μέχρι σήμερα. Κάτι σαν ιστορία αστρολογίας!:weird:
"Θα χτίσω, λοιπόν, κι εγώ ένα μεγάλο
προστατευτικό σπίτι
με τις πέτρες που μου ρίξατε
σ' όλη τη ζωή μου."
-
28-01-2009, 01:31 PM #74
καλημέρα! τι θα λέγατε για ένα άρθρο σχετικά με τα ζώδια των κατοικιδίων μας; ισχύει; έχουν ζώδια οι αγαπημένοι μας σύντροφοι; επηρεάζει τη σχέση μας μαζί τους;
-
28-01-2009, 01:57 PM #75
αν ψαξεις λιγο θα βρεις για τα ζωδια των κατοικιδιων μας εχει νομιζω δυο αρθρα που αναφερονται σε αυτα:bigsmile:
θα πατησεις εκει που λεει πλοηγηση κατω κατω ειναι και θα σου βγαλει παρα πολλες ενοτητες εσυ πατα ''αρθρα και θεματα ''εκει θα βρεις στην τελευταια σελιδα ενα αρθρο της κ.Σιμου και ενα της κ. Ασλανη .
και σε πληροφορω οτι πεφτει πολυ πολυ μεσα
φιλικα
-
28-01-2009, 09:11 PM #76
Ενα φλέγον, πιστεύω, θέμα, είναι η μητρότητα και οι ενδείξεις στον αστρολογικό χάρτη για το αν μια γυναίκα αποκτήσει ή όχι παιδιά.
-
28-01-2009, 09:36 PM #77
-
28-01-2009, 11:20 PM #78
Ένα θέμα πιστεύω που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν:
"Πώς ο άνθρωπος μπορεί να προοδεύσει χρησιμοποιώντας την αστρολογία"
Με λίγα λόγια εννοώ πως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παίρνει από την αστρολογία για να βοηθηθεί στη ζωή του. Και δεν εννοώ από τη μεριά τόσο των προβλέψεων αλλά από τη μεριά της ψυχολογίας περισσότερο. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο επηρεαζόμαστε άθελα μας από αυτά που μελετάμε...:unsure:
-
29-01-2009, 05:47 PM #79
Φυσικά και άπτεται θεμάτων υγείας. Απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και ενδείξεις σ' έναν χάρτη. Αλλωστε μέχρι τώρα οι ειδικοί του myhoroscope έχουν αποδείξει ότι μπορούν να χειριστούν όλα τα θέματα με λεπτότητα, σοβαρότητα και ευαισθησία.
-
12-02-2009, 11:32 AM #80
εγω θα ηθελα ενα θεμα για τον κλειρο της τυχης και τη σημαινει σε καθε ζωδιο , οικο και για τις κλειδες
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.