- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 113
-
04-08-2010, 09:11 PM #71
Re: Μαγνητισμος κ Αστρολογικες Οψεις.
Βασικά έτσι για να καταλάβω κι εγώ
το πρόβλημά σου ποιο είναι ?
το ότι ενώ (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) είσαι όμορφη κι ενδιαφέρουσα δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου(πάλι σύμφωνα με τα γραφόμενά σου)
ή το ότι παρά τα όσα επικαλείσαι ως αδιαπραγμάτευτα προσόντα ,δεν έχεις ερωτικό σύντροφο?
Αν ισχύει το πρώτο,καλό θα είναι να διευκρινήσεις μέσα σου αν οι άλλοι δεν ασχολούνται γενικώς μαζί σου (που μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά ακόμα και αν συμβαίνει παίρνει διόρθωμα))ή μήπως αν απλώς θέλεις να ασχολούνται ΟΛΟΙ και ΣΥΝΕΧΩΣ μαζί σου ,κάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι ανέφικτο σε φυσιολογικές συνθήκες.
Αν ισχύει το δεύτερο
αποφάσισε αν θέλεις αρκετούς ή νόστιμους άντρες ή έναν σύντροφο.Το πρώτο είναι αρκετά εύκολο για την πλειοψηφία των γυναικών ανεξαρτήτως εμφάνισης,το δεύτερο θέλει και μια προσπάθεια.
Εκτός των άλλων,άλλο να είναι κανείς ωραίος και άλλο ελκυστικός για τους άλλους.
Αυτό που λες είναι ότι δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου.Αυτό που δεν αναφέρεις είναι αν εσύ δοκίμασες ποτέ να ασχοληθείς με κανέναν?Δεν είναι κακό.Μην περιμένεις ότι λόγω μιας πολύ ωραίας εμφάνισης ο άλλος είναι υποχρεωμένος να κάνει κωλοτούμπες μπροστά σου μπας και τον προσέξεις.
Τέλος.η ομορφιά είναι κάτι που η ημεροηνία λήξης του είναι πολύ κοντά.Μην στηρίζεσαι σ αυτό για να σε πλησιάσουν οι άλλοι γιατί εκτός των άλλων τους αναγκάζεις να σε διαλέξουν με πολύ ρηχά κριτήρια και αυτό στο τέλος θα βλάψει εσένα.Διάλεξε εσύ ανθρώπους,προσπάθησε να τους πλησιάσεις με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις και θα δεις πως θα ασχοληθούν μαζί σου και θα βρεις και σύντροφο (κι ας είναι μόνο ένας κι ας μην είναι ο ¶δωνις... )
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
04-08-2010, 09:29 PM #72
Mαρία μου συμφωνώ 101% με όσα λες, όμως το κορίτσι (που είναι και νεαρό παρεμπιπτόντως) όπως διαπίστωσα στον χάρτη της τρώει γερές κολοτούμπες στη ζωή της οπότε δεν μπορεί να κατασταλάξει, να συνειδητοποιήσει τον τρόπο που λειτουργούν για αυτή τα πράγματα και έτσι να προσαρμοστεί επάνω τους να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά. Μια έτσι - μια γιουβέτσι της πάνε όπως δείχνει, είναι και σταθερή ταυρίνα, ένα θέμα παραπάνω το έχει. Είπαμε όμως η γνώση είναι δύναμη και ελπίζω οι κουβέντες μας αυτές να την βοηθήσουν.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
04-08-2010, 09:44 PM #73
Σας ευχαριστω πολυ καταρχας!!!Ναι οντως το εχω αυτο το παιδιαστικο το επιπολαιο του διδυμου τωρα αυτο που λετε να ειμαι προετοιμασμενη στο οτι τα καλα θα διαδεχονται τα κακα ξαφνικα το εχω παρατηρησει και εγω εκει που βρισκομαι στην κορυφη και πεταω πιανω ξαφνικα πατο ,αυτο μου εχει συμβει παρα πολλες φορες και αυτο μου σπαει τα νευρα ολα πανε καλα και ξαφνικα ολα γκρεμιζονται ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ!!!Αλλα δεν με εχει στειλει γιατι ως Ταυρος αντεχω τα χτυπηματα (αλλα ειμαι και καλοπερασου και οταν ξεβολευομαι και μαλιστα αναγκαζομαι να ζησω πιο ασχημα μου κακοφαινεται) και μαλλον θα εχει το λογο του αυτος ο σταυρος να συμβαινει στο ωροσκοπιο μου και μαλιστα στα παρορμητικα, δηλ ζωδια δραστηρια και της ηγεσιας..Οσων αφορα αυτο που λεει η Toxotina για το οτι ειμαι ανασφαλης λογω 12ου μαλλον δεν προσεξε την χειροτερη και πιο ισχυρη οψη του ωροσκοπιου μου αντιθεση ακριβειας Ηλιου-Πλουτωνα κατι υποδηλωνει ανθρωπο τον ακρων η του υψους η του βαθους και εδω συμβαινει το εξης παραδοξο απ την μια ανασφαλης ανθρωπος που δεν πιστευει στον εαυτο του και απο την αλλη ανθρωπο που εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο και δεν συμβιβαζεται με την μετριοτητα θελει η πατο η κορυφη..Επισης αυτη η οψη επιβεβαιωνει τα του 12ου οτι ΕΙΜΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ ειναι σαν να με σαμποταρω ωρες ,και την αλλη οψη το Σταυρο απο τα ψηλα στα χαμηλα ξαφνικα και παλι αναγεννηση απο τις σταχτες μου
-
04-08-2010, 10:13 PM #74
[QUOTE=Λευκή;107039]Βασικά έτσι για να καταλάβω κι εγώ
το πρόβλημά σου ποιο είναι ?
το ότι ενώ (σύμφωνα με τα γραφόμενά σου) είσαι όμορφη κι ενδιαφέρουσα δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου(πάλι σύμφωνα με τα γραφόμενά σου)
ή το ότι παρά τα όσα επικαλείσαι ως αδιαπραγμάτευτα προσόντα ,δεν έχεις ερωτικό σύντροφο?
Αν ισχύει το πρώτο,καλό θα είναι να διευκρινήσεις μέσα σου αν οι άλλοι δεν ασχολούνται γενικώς μαζί σου (που μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά ακόμα και αν συμβαίνει παίρνει διόρθωμα))ή μήπως αν απλώς θέλεις να ασχολούνται ΟΛΟΙ και ΣΥΝΕΧΩΣ μαζί σου ,κάτι που όπως καταλαβαίνεις είναι ανέφικτο σε φυσιολογικές συνθήκες.
Αν ισχύει το δεύτερο
αποφάσισε αν θέλεις αρκετούς ή νόστιμους άντρες ή έναν σύντροφο.Το πρώτο είναι αρκετά εύκολο για την πλειοψηφία των γυναικών ανεξαρτήτως εμφάνισης,το δεύτερο θέλει και μια προσπάθεια.
Εκτός των άλλων,άλλο να είναι κανείς ωραίος και άλλο ελκυστικός για τους άλλους.
Αυτό που λες είναι ότι δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου.Αυτό που δεν αναφέρεις είναι αν εσύ δοκίμασες ποτέ να ασχοληθείς με κανέναν?Δεν είναι κακό.Μην περιμένεις ότι λόγω μιας πολύ ωραίας εμφάνισης ο άλλος είναι υποχρεωμένος να κάνει κωλοτούμπες μπροστά σου μπας και τον προσέξεις.
Τέλος.η ομορφιά είναι κάτι που η ημεροηνία λήξης του είναι πολύ κοντά.Μην στηρίζεσαι σ αυτό για να σε πλησιάσουν οι άλλοι γιατί εκτός των άλλων τους αναγκάζεις να σε διαλέξουν με πολύ ρηχά κριτήρια και αυτό στο τέλος θα βλάψει εσένα.Διάλεξε εσύ ανθρώπους,προσπάθησε να τους πλησιάσεις με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που ισχυρίζεσαι ότι διαθέτεις και θα δεις πως θα ασχοληθούν μαζί σου και θα βρεις και σύντροφο (κι ας είναι μόνο ένας κι ας μην είναι ο ¶δωνις... ) Η αληθεια ειναι οπως λεει και ο Δειμων οτι την εχω χασει την μπαλα ξερεις τι ειναι για μια μια Ταυρινα να μην ξερει τι της γινεται να μην μπορει να ελεγξει την ζωη της???Ειναι οτι χειροτερο για μενα στο λεω!!!Ενταξει οτι μ αρεσει να εχουν οι αλλοι στραμενενοι την προσοχη της σε εμενα το 8ελω(εχω και την Σεληνη στο ζυγο μ αρεσει να αρεσω)(ειχα φαει και αρκετη αποριψη μικρη) οτι εχω και τον εγωισμο πολλες φορες και απορριπτω καποιους ανθρωπους το κανω αλλα δεν ζηταω παραλογα πραγματα αλλα ετσι που ειναι η εποχη που να τα βρω αυτα που θελω με τετοιο μπαχαλο που γινεται στις σχεσεις..!
-
04-08-2010, 10:51 PM #75
Το πρόσεξα, όμως είπα να μην το αναφέρω!!!!:bigsmile::bigsmile:
Επίσης και η σελήνη στον 5 δείχνει ότι θέλεις να είσαι συνεχώς στο επίκεντρο!!!
¶σχετα από όψεις και αστρολογία, ίσως οι άνθρωποι που επιζητούν την αναγνώριση και είναι πολύ φιλόδοξοι είναι συγχρόνως και πολύ ανασφαλείς!!! Επειδή ο πλούτωνας είναι στον 6 (αν θυμάμαι) και κάνει αντίθεση με τον ήλιο στον 12, όλο αυτό περί ψυχολογικής κατάστασης τονίζεται.
Με όλες αυτές τις συμβουλές λοιπόν που σου έδωσαν προσπάθησε να μετριάσεις την ανασφάλεια και να δεις την συμπεριφορά των άλλων απεναντί σου σαν αποτέλεσμα τις δικής σου συμπεριφοράς....:bigsmile:
Όλοι έχουμε δυσκολίες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!!
-
04-08-2010, 11:34 PM #76
.
Με όλες αυτές τις συμβουλές λοιπόν που σου έδωσαν προσπάθησε να μετριάσεις την ανασφάλεια και να δεις την συμπεριφορά των άλλων απεναντί σου σαν αποτέλεσμα τις δικής σου συμπεριφοράς....:bigsmile:
Όλοι έχουμε δυσκολίες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!![/QUOTE]
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας πρεπει να προσπαθησω να αντιμετωπισω αυτο το φορτιο που εχω στο ωροσκοπιο μου..! Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο οπως ας πουμε αλλοι θεωρω οτι αδιαφορουν για μενα ετσι εχω χασει και εγω ανθρωπους απ την ζωη μου παριστανοντας την αδιαφορη..Ουσιαστικα αυτους που πραγματικα η8ελα (ημουν ερωτευμενη κανονικα) (οχι απλα για να τονιστει η γυναικεια φιλαρεσκια μου και η αυτοπεποιθηση μου) εδειχναν οτι μ ηθελαν αλλα κατι συνεβαινε και μου το χαλαγε με χωριζε ξαφνικα απο αυτον που ηθελα η γινονταν κατι μεταξυ μας και ξαφνικα αυτο τελειωνε..Την αδιαφορη την εκανα γιατι ετσι πιστευα οτι ο αλλος θα μου φεροταν καλυτερα οτι αν εδειχνα τις προθεσεις μου και το ποσο ηθελα καποιον αυτος θα ξενερωνε που λενε και τα παιδια της ηλικιας μου..!Ωσπου λειτουργησε η Αφρο μου στον Κριο και βαστατε Τουρκοι τα αρματα το αποτελεσμα εδειξα σε μια σφοδρη παρορμηση ερωτισμου τι εννιωθα και εφαγα τα μουτρα μου (Σεληνη τετραγωνο Ποσειδωνας)!!
-
05-08-2010, 12:22 PM #77
Καλησπέρα!θα ήθελα να σας ρωτήσω όταν η σελήνη είναι στον Κριό στον 7ο οίκο και η Λίλιθ στον Ιχθύ στον 7ο οίκο και κάνουν σύνοδο μεταξύ τους, θα μπορούσε να δώσει κάποια γοητεία - μαγνητισμό;
-
05-08-2010, 05:40 PM #78
Η Λίλιθ είναι ένα μαθηματικό σημείο που, αν λειτουργήσει, θα λειτουργήσει σε βάθος χρόνου και τριβής με το άλλο άτομο. Υπάρχουν πολύ πιο δυνατές όψεις για να δημιουργήσουν μαγνητισμό ώστε κάτι τέτοιο έρχεται σε πολύ δεύτερη μοίρα.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο μαγνητισμός απαιτεί και έναν αποδέκτη: αν ο άλλος είναι... κούτσουρο, ούτε ο πιο δυνατός μαγνήτης δεν θα τον τραβήξει!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-08-2010, 06:46 PM #79
Βρε μανία όλοι με τον μαγνητισμό τις Λίλιθ τους Πλούτωνες και τα μοιραία και τα κάρματα...!
Σταματήστε βρε άνθρωποι να κυνηγάτε με το πιστόλι πράγματα που ενδεχομένως δεν έχετε στους χάρτες σας και να τα ερμηνεύετε κάνοντάς τα λάστιχο μπας και βρείτε κανένα κλασικά γοητευτικό και μοιραίο στοιχείο.Στο κάτω κάτω δεν έλκονται όλοι και δεν μαγνητίζονται όλοι απ τα ίδια πράγματα,κάποιοι απωθούνται κιόλας (διότι ο μαγνήτης μπορεί να λειτουργήσει και απωθητικά στον ίδιο πόλο:toung: )
Αξιοποιήσετε τα καλά που έχετε στους χάρτες σας (όλο και κάτι θα χει ο καθένας μας,δε μπορεί,η φύση σοφά εποίησεν) γιατί το να είμαστε πχ Ερμήσιοι τύποι και να το παίζουμε με το στανιό πλουτώνιοι ληλίθιοι σεληνιασμένοι ουράνιοι γήινοι ή εξωγήινοι θα μας κάνει απλώς χαζούς και νούμερα και όχι απλά δε θα μαγνητίσουμε κάποιον αλλά θα γίνουμε και οι τρελοί του χωριού:toung:
Πολλή αγωνία για το τίποτα δηλαδής
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
05-08-2010, 10:23 PM #80
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.