- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 330
Thread: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
-
29-11-2006, 01:48 PM #71
Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Έχεις την εντύπωση πως αν της το εξηγούσαν, αν μας το εξηγούσαν θα άλλαζε κάτι?
Απλά την φυγή θα την φορτώναμε στους πλανήτες!!!
Θεωρώ πως αν μου τύχαινε μάλλον θα προσπαθούσα πρώτα να κάνω μια κουβέντα ειλικρινή με τον άνθρωπο μου (γιατί τα περισσότερα προβλήματα μιας σχέσης διορθώνονται αν κατανοήσουμε τις ανάγκες του άλλου και ο άλλος τις δικές μας), αλλά βέβαια έχοντας ξεκαθαρίσει τί πραγματικά ένιωθα εγώ και για τα δύο άτομα και κατόπιν θα έπραττα.
-
29-11-2006, 01:59 PM #72
Δεν νομίζω πως ένα λάθος επειδή είναι συνηθισμένο, το βαφτίζουμε και συγχωρητέο. Αν είναι έτσι, τότε να μην κατηγορούμε την "άτιμη κενωνία" για την τροπή που έχει πάρει.
Επιπλέον, ομολογώ πως δεν αντιλαμβάνομαι την τάση να αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις ως τρίο: εμείς , ο σύντροφός μας και η σχέση. Η τελευταία θεωρούμενη από μόνη της, ανεξάρτητη και ευθυνόμενη σχεδόν για τα πάντα. Εμείς απλώς βάζουμε συνήθως την ελπίδα, τις προσευχές και ολίγην από εγωισμό. ΄
Βλέπω ότι το θέμα κινδυνεύει να ξεφύγει λιγάκι, γι' αυτό και τονίζω πως οι κρίσεις μου αφορούν την κατάσταση που περιγράφει το άρθρο και γενικεύω ως προς το ότι θεωρώ πως όταν ένας άνθρωπος είναι τυχερός να βρεί αυτό που θεωρεί μοναδικό και να το ζήσει στο πλευρό του, οφείλει να το υπερασπιστεί με όλους τους τρόπους. Όπως οφείλει επίσης να έχει συναίσθηση ότι η σχέση - ακόμη και η μία ξεχωριστή σχέση - δεν είναι απλώς μια παιδική χαρά. Θέλει και κότσια.
Η κατάσταση που περιγράφει το άρθρο έχει αρκετά τη χροιά του "ζε μου αλέσει πια αυτό το παιχνιζάκι, παιλνω τα κουβαζάκια μου και πάω σε άλλη παλαλία".
Από εκεί και πέρα, οι προσωπικές εμπειρίες του καθενός σαφώς και μπορούν να είναι πολυ διαφορετικές, εξ αρχής, από τα όσα περιγράφονται στο άρθρο.
-
29-11-2006, 02:02 PM #73
-
29-11-2006, 02:13 PM #74
Δεν είμαι και ειδήμων, αλλά τί λες για τετράγωνο Κρόνου και αφροδίτης, ή ποσειδώνα? Δεν έρχονται λίγο τα πάνω κάτω?:bigsmile:
-
29-11-2006, 02:26 PM #75
-
29-11-2006, 02:26 PM #76
Ειναι συνηθισμενο, επειδη η ελξη ειναι η απαρχη. Χωρις αυτην δεν υπαρχει ερωτας. Αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι απαραιτητως η ελξη θα γινει ερωτας. Υπ αυτην την οπτικη ειναι ενα πολυ συνηθισμενο λαθος, να ταυτιζουμε την ελξη με τον ερωτα.
Το θεωρω συγχωρητεο, γιατι οταν ειμαστε "ερωτευμενοι" δεν καθομαστε να αναλυσουμε θεωρητικα το τι αισθανομαστε [ευτυχως κατα την γνωμη μου!] .
Οσο για τα υπολοιπα, συμφωνω απολυτα με την προϋποθεση που θετεις: Οτι εχει βρει καποιος τον/ην μοναδικο/η και πολυτιμο/η. Τοτε ναι , αξιζει να παλεψει γι αυτον/ην, να τον υπερασπιστει εχοντας παντα κατα νου οτι η σχεση δεν ειναι παιδικη χαρα, οπως πολυ σωστα γραφεις.
Το θεμα ετσι κι αλλιως εχει ξεφυγει. Το αρθρο παρουσιαζει ενα κομματακι απο το παζλ των ερωτικων σχεσεων. Ειναι δυσκολο σε μια τετοια συζητηση να μεινουν οι συμμετεχοντες, εντος των πλαισιων.
φιλικα :bigsmile: :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
29-11-2006, 02:41 PM #77
Χμμμ, αφροδίτη στο Ζυγό μου μυρίζει... Αληθεύει;
Ναι, σίγουρα είναι δύσκολο να μείνουν οι τοποθετήσεις μέσα στα όρια του άρθρου, απλώς γίνεται ένα μπέρδεμα σχετικά με το που ακριβώς αναφέρεται ο καθένας. Γι'αυτό κι εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου, ώστε να μη νιώσει κανείς από τους συμμετέχοντες ότι κριτικάρεται επί προσωπικού. Να είστε καλά.
-
29-11-2006, 02:56 PM #78
-
29-11-2006, 05:00 PM #79
-
29-11-2006, 05:16 PM #80
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Και στο Ζυγό και στον 5ο;;; Δεν ακούγεται κακό... Καθόλου κακό!
Μμμ, η ερμηνεία αυτής της όψης σηκώνει ολόκληρη συζήτηση και μάλλον θα βγούμε εκτός θέματος. Επιγραμματικά να πω μόνο πως σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του άρθρου, ένα άτομο με αυτήν την όψη πιθανότατα θα είχε διδαχτεί τόσα από προηγούμενες δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, που όταν έβρισκε κάτι ξεχωριστό, δε θα το άφηνε να χαθεί, πάση θυσία.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.