- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 80
Thread: Κουίζ
-
24-06-2008, 12:35 AM #71
Re: Κουίζ
Το δώρο μου παρακαλώ.... :nuts:
-
24-06-2008, 12:37 AM #72
-
24-06-2008, 12:40 AM #73
Ε καλά τι περίμενα.... ευτυχώς που μπορώ να ζήσω και ΧΩΡΙΣ τη χρηματιστηριακή αστρολογία :toung:
-
24-06-2008, 01:12 AM #74
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε....
Πού τον έχετε τον Ποσειδώνα σας είπαμε;
(Με την ευκαιρία να πω ότι όπως έχουν πληροφορηθεί ήδη οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν, το βιβλίο θα το πάρουν όσοι συμμετείχαν, ανεξάρτητα από το αν απαντήσανε σωστά ή όχι. Το ζήτημα είναι η συμμετοχή και όχι η πρωτιά, ούτε το οποιοδήποτε έπαθλο. Έπαθλο είναι η ίδια η προσπάθεια από μόνη της.
Το δε βιβλίο δεν προσφέρει απαραίτητα έναν τρόπο για να ...παίζεις στο χρηματιστήριο, ούτε αποτελεί απλώς μια ξερή παράθεση στοιχείων. Αποτελεί μια καταγραφή και χρήσιμη μελέτη δεδομένων [όχι βέβαια για τον αρχάριο μελετητή -αλλά που και αυτός μπορεί να την αποκτήσει για ...μελλοντική χρήση] που βασίζεται σε πληθώρα συγκριτικών στοιχείων, με παραδείγματα, με πίνακες και διαγράμματα, με βιογραφίες, με ιστορικές αναδρομές, με το ρόλο των πλανητών και των αστρολογικών οίκων στα οικονομικά θέματα, με χίλια δύο πράγματα. Είναι μια εργασία έρευνας πραγματική και όχι μούφα, σαν αυτές που υποτίθεται πολλοί κάνουν αλλά κανείς μας δεν βλέπει.
Ζητάω συγγνώμη από όσες και όσους δεν προσφέρουμε κάποιο "βίπερ νόρα" ή την πραγματεία "ο 7ος και ο γάμος στη σύγχρονη κενωνία", πράγματα πολύ πιο εύπεπτα και κατανοητά. Θα το φροντίσω την επόμενη φορά. Μέχρι τότε μπορείτε ελεύθερα να απαξιώνετε οποιονδήποτε και οποιαδήποτε έχει τουλάχιστον περισσότερα χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο από όσο η ηλικία σας, άσχετα με το αν είναι γνωστοί ή άγνωστοι, αποδεκτοί ή όχι, ή οποιονδήποτε προσφέρει ανιδιοτελώς κάτι)
Την αγάπη σας :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-06-2008, 01:17 AM #75
Καλά αν είναι να μας το βγαλεις απο τη μύτη.... :weird:
-
24-06-2008, 01:21 AM #76
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-06-2008, 01:26 AM #77
ΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν ξέρω, μην με ανακατεύεις
Δεν νομίζω πάντως οτι υπάρχει λόγος για να το κάνουμε θέμα. Συνήθως η... πλακίτσα είναι και τρόπος έκφρασης της άγνοιάς μας, ή όταν κάτι θεωρούμε πως έιναι κάτι πέρα των δυνατοτήτων μας. Θέλω μεν να συμμετέχω, αλλα δεν μπορώ..., αρα, λέω κάτι για πλάκα για να δείξω πως είμαι εδω και με ενδιοφέρει καταβάθος το θέμα.
Από την άλλη πάλι με 40 βαθμούς και 7 μποφόρ, δεν μπορώ να συγχιστώ και ιδιατερα :bigsmile: Εξ' άλλου δεν μιλάμε και για την παγκόσμια εξαθλίωση
-
24-06-2008, 10:55 AM #78
Συμφωνω με την Μαιρη οτι η πλακιτσα δεν εχει να κανει με υποτιμηση αλλα περισσοτερο με το οτι πολλοι απο μας αν οχι οι περισσοτεροι, ισως να μην ειχαμε καν ιδεα οτι υπαρχει και τετοια αστρολογια. Και ισως και να μη μας ενδιαφερει αυτο το κομματι της αστρολογιας! Η συμμετοχη ομως στο κουϊζ υπηρξε ασχετα απο το επαθλο! Και η πλακιτσα σιγουρα δεν θα εμποδιζε κανεναν να παραθεσει την γνωμη του και αν γινοταν και κουβεντα πανω σ αυτην, να την υποστηριξει.
Την αγαπη σου :toung::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
24-06-2008, 12:36 PM #79
Νομίζω πως υπερβάλλεις , δεν υπάρχει προσωπικό θέμα εννοείται , και είμαι σίγουρη ότι πρώτος εσύ καταλαβαίνεις ότι ο όρος Χρηματιστηριακή Αστρολογία ακούγεται....κάααπως . Ητανε πολύ ωραίο το κουίζ , σ ευχαριστούμε και ...είναι κρίμα να το κλείσουμε έτσι εε;;
Δεν το καθιερώνουμε , ένα τεστάκι κάθε μήνα...να ξέρουμε που βρισκόμαστε ;
:bigsmile:
-
24-06-2008, 01:32 PM #80
Συγνώμη Μητσάκο..........:embarrest:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.