s
Κουίζ - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8
Results 71 to 80 of 80

Thread: Κουίζ

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Κουίζ

Το δώρο μου παρακαλώ.... :nuts:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by friary View Post
    Το δώρο μου παρακαλώ.... :nuts:
    ΟΛΑ ήταν μια πλάκα Friary τελικά :nuts:

:toung:

Όνομα:
    Μαιρη

Ε καλά τι περίμενα.... ευτυχώς που μπορώ να ζήσω και ΧΩΡΙΣ τη χρηματιστηριακή αστρολογία :toung:

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε....
    Πού τον έχετε τον Ποσειδώνα σας είπαμε;

(Με την ευκαιρία να πω ότι όπως έχουν πληροφορηθεί ήδη οι περισσότεροι από όσους συμμετείχαν, το βιβλίο θα το πάρουν όσοι συμμετείχαν, ανεξάρτητα από το αν απαντήσανε σωστά ή όχι. Το ζήτημα είναι η συμμετοχή και όχι η πρωτιά, ούτε το οποιοδήποτε έπαθλο. Έπαθλο είναι η ίδια η προσπάθεια από μόνη της.

Το δε βιβλίο δεν προσφέρει απαραίτητα έναν τρόπο για να ...παίζεις στο χρηματιστήριο, ούτε αποτελεί απλώς μια ξερή παράθεση στοιχείων. Αποτελεί μια καταγραφή και χρήσιμη μελέτη δεδομένων [όχι βέβαια για τον αρχάριο μελετητή -αλλά που και αυτός μπορεί να την αποκτήσει για ...μελλοντική χρήση] που βασίζεται σε πληθώρα συγκριτικών στοιχείων, με παραδείγματα, με πίνακες και διαγράμματα, με βιογραφίες, με ιστορικές αναδρομές, με το ρόλο των πλανητών και των αστρολογικών οίκων στα οικονομικά θέματα, με χίλια δύο πράγματα. Είναι μια εργασία έρευνας πραγματική και όχι μούφα, σαν αυτές που υποτίθεται πολλοί κάνουν αλλά κανείς μας δεν βλέπει.

Ζητάω συγγνώμη από όσες και όσους δεν προσφέρουμε κάποιο "βίπερ νόρα" ή την πραγματεία "ο 7ος και ο γάμος στη σύγχρονη κενωνία", πράγματα πολύ πιο εύπεπτα και κατανοητά. Θα το φροντίσω την επόμενη φορά. Μέχρι τότε μπορείτε ελεύθερα να απαξιώνετε οποιονδήποτε και οποιαδήποτε έχει τουλάχιστον περισσότερα χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο από όσο η ηλικία σας, άσχετα με το αν είναι γνωστοί ή άγνωστοι, αποδεκτοί ή όχι, ή οποιονδήποτε προσφέρει ανιδιοτελώς κάτι)
    Την αγάπη σας :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

Καλά αν είναι να μας το βγαλεις απο τη μύτη.... :weird:

Quote Originally Posted by friary View Post
    Καλά αν είναι να μας το βγαλεις απο τη μύτη.... :weird:
    Να μετρήσουμε τα ποστ και να δούμε την πλακίτσα που έγινε;
    (χωρίς να υπολογίζω τα προσωπικά) :bigsmile:
    Ακόμα και τώρα υπάρχει διάθεση τέτοια, σαν να προκαλώ εγώ και όχι να υπάρχει διάθεση υποτίμησης. Ή κάνω λάθος; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

ΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν ξέρω, μην με ανακατεύεις
    Δεν νομίζω πάντως οτι υπάρχει λόγος για να το κάνουμε θέμα. Συνήθως η... πλακίτσα είναι και τρόπος έκφρασης της άγνοιάς μας, ή όταν κάτι θεωρούμε πως έιναι κάτι πέρα των δυνατοτήτων μας. Θέλω μεν να συμμετέχω, αλλα δεν μπορώ..., αρα, λέω κάτι για πλάκα για να δείξω πως είμαι εδω και με ενδιοφέρει καταβάθος το θέμα.
    Από την άλλη πάλι με 40 βαθμούς και 7 μποφόρ, δεν μπορώ να συγχιστώ και ιδιατερα :bigsmile: Εξ' άλλου δεν μιλάμε και για την παγκόσμια εξαθλίωση

Όνομα:
    Κυριακή

Συμφωνω με την Μαιρη οτι η πλακιτσα δεν εχει να κανει με υποτιμηση αλλα περισσοτερο με το οτι πολλοι απο μας αν οχι οι περισσοτεροι, ισως να μην ειχαμε καν ιδεα οτι υπαρχει και τετοια αστρολογια. Και ισως και να μη μας ενδιαφερει αυτο το κομματι της αστρολογιας! Η συμμετοχη ομως στο κουϊζ υπηρξε ασχετα απο το επαθλο! Και η πλακιτσα σιγουρα δεν θα εμποδιζε κανεναν να παραθεσει την γνωμη του και αν γινοταν και κουβεντα πανω σ αυτην, να την υποστηριξει.
    Την αγαπη σου :toung::bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Να μετρήσουμε τα ποστ και να δούμε την πλακίτσα που έγινε;
    (χωρίς να υπολογίζω τα προσωπικά) :bigsmile:
    Ακόμα και τώρα υπάρχει διάθεση τέτοια, σαν να προκαλώ εγώ και όχι να υπάρχει διάθεση υποτίμησης. Ή κάνω λάθος; :bigsmile:
    Νομίζω πως υπερβάλλεις , δεν υπάρχει προσωπικό θέμα εννοείται , και είμαι σίγουρη ότι πρώτος εσύ καταλαβαίνεις ότι ο όρος Χρηματιστηριακή Αστρολογία ακούγεται....κάααπως . Ητανε πολύ ωραίο το κουίζ , σ ευχαριστούμε και ...είναι κρίμα να το κλείσουμε έτσι εε;;
    Δεν το καθιερώνουμε , ένα τεστάκι κάθε μήνα...να ξέρουμε που βρισκόμαστε ;
    :bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Συγνώμη Μητσάκο..........:embarrest:embarrest

Page 8 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)