- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 168
Thread: Γάμος and the city...
-
11-11-2006, 01:32 AM #71
Re: Γάμος and the city...
Ε, να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε τότε όλες μας... γιατί όλες τότε πάμε για συνεργείο...!! :toung:
Κανέναν άνδρα δε βλέπω να εκφέρει γνώμη και για μια ακόμη φορά συνειδητοποιώ ότι εμείς οι δόλιες αι γυναίκαι τα τραβάμε όλα τα βάσανα!
-
13-11-2006, 10:50 AM #72
-
13-11-2006, 12:48 PM #73
-
13-11-2006, 01:16 PM #74
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-11-2006, 01:27 PM #75
Όπως μπορείτε να καταλάβετε, υπάρχει ακόμη και σε αυτό το θέμα ....πως να το πω.... ρατσισμός είναι βαριά λέξη, αλλά διαφορετική αντιμετώπιση ταιριάζει καλύτερα για το θέμα του γάμου στις γυναίκες και στους άνδρες. Ακόμη και αν τα χρόνια περνάνε, όσο και να νομίζουμε ότι οι εποχές αλλάζουν και επομένως αλλάζουν και κάποιες πεπαλαιωμένες απόψεις-αντιλήψεις επί του θέματος, πάντα θα υπάρχει κάποιος-α μεγαλύτερος-η που θα μας το θυμίζει, θα το φέρνει και θα το προσαρμόζει στα σημερινά-τωρινά δεδομένα. :nuts:
Επομένως δεν υπάρχει σωτηρία..........
Το θέμα έγινε εντελώς, μα εντελώς γυναικείο.... καμιά αντρική άποψη θα ακούσουμε; :embarrest Πάω στοίχημα ότι και κείνοι θα έχουν να μας πουν πολλά για το τι τραβάνε για το κρέμασμα! (δυστυχώς το ράφι για τους άνδρες δεν παίζει με τίποτα :nuts: )
-
13-11-2006, 02:11 PM #76
Εγώ καλά καλά δεν έχω φτάσει τα 22 και έχουν μερικοί μερικοί αρχίσει τις "πιέσεις".."και γρήγορα με ένα καλό γαμπρό"...δεν πάμε καλά...ευτυχώς που οι δικοί μου με θεωρούν "αχαϊρευτη" σε θέματα νοικοκυριού οποτε και προσωρινά ακατάλληλη για παντρειές:nuts:
-
13-11-2006, 02:17 PM #77
Υπάρχουν και χειρότερα....
Εμένα από τα 19 μου (οεοοοοοοο;;;;;;; ) έχουν ξεκινήσει....αλλά όχι οι γονείς.....αλλά οι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!! Πάντρεψαν εκείνοι τις κόρες και πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αποκατασταθούμε άμεσα και μεις! :nuts:
Αυτό φταίει...... θα πάψω να είμαι νοικοκυρά ... μπας και χάσω την φήμη της καλής, σπουδαγμένης και φυσικά νοικοκυράς κοπέλας!!!!!! Με χαλάει πολύ...με χαλάει.....
(κορίτσια..... όχι ο Μπάρκουλης :toung: .... πάω να ψωνίσω κανα γαμπρό από τη λαϊκή!................... φτουυυυ ξέχασα σήμερα είναι Δευτέρα, δεν έχει λαϊκή... και δεν είναι δικαιολογία αυτό :embarrest )
-
13-11-2006, 02:20 PM #78
-
13-11-2006, 02:23 PM #79
(κορίτσια..... όχι ο Μπάρκουλης :toung: .... πάω να ψωνίσω κανα γαμπρό από τη λαϊκή!................... φτουυυυ ξέχασα σήμερα είναι Δευτέρα, δεν έχει λαϊκή... και δεν είναι δικαιολογία αυτό :embarrest )
-
13-11-2006, 02:31 PM #80
Χτες μία φίλη έκλεισε τα 24 και η θεία της της έκανε δώρο ένα post it που έγραφε "καιρός να παντρευτείς" πάνω σε ένα περιοδικό με νυφικά. Αργότερα όταν και άλλοι ... τακτοποιημένοι της ευχήθηκαν το ίδιο, τους έβρισε χωρίς δισταγμο.
Και μιλάμε για...κοινωνική κοπέλα, άρα η δικαιολογία δεν είμαι για σπίτι , ουτε νοικοκυρά έχει εκμηδενιστεί.:embarrest :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.