- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 88
-
01-09-2013, 03:23 PM #71
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Εύγε Ελένη μου (ΑΡΙΔΗΛΗ), καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα των υποστηρικτών.
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
01-09-2013, 08:58 PM #72
Ξαφνιάστηκα και στεναχωρήθηκα όταν συνειδητοποίησα πριν λίγο καιρό ότι το myHoroscope όδευε προς το τέλος του και ακόμα περισσότερο όταν κατάλαβα σε πόσο δύσκολη θέση είχε έρθει ο διαχειριστής τόσο από το βάρος της υποστήριξης του site σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς όσο και από τα προβλήματα της υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει...
Ούτε κι εγώ θα πρωτοτυπήσω σε σχέση με τα άλλα μέλη όταν θα πω πως το myHoroscope υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα μου site και αναγνωρίζω ότι τον περισσότερο καιρό αυτό που διέκρινε το site αλλά και τους ανθρώπους που το πλαισίωναν ήταν το κέφι και η διάθεση προσφοράς γνώσης.
Δεν ήμουν πάντα το πιο "πιστό" μέλος, από την άποψη ότι προσωπικά μου θέματα (η ζωή μου πήρε δρόμους που ούτε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιρνε) με έχουν κρατήσει μακριά για πολλούς μήνες από την αστρολογική κοινότητα του myHoroscope. Δεν ξεχνω, όμως, ότι παρόλ' αυτά το myHoroscope με εχει συντροφεύσει και μου έχει προσφέρει πολλά. Θα ήθελα να συνεχίσει να υπαρχει και γι' αυτό και συμφωνώ με την απόφαση να γίνει συνδρομητικό και θα το υποστηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου.
Από καρδιάς εύχομαι ό,τι καλύτερο για την υγεία του Σωκράτη και μακάρι όλα να ξεπεραστούν γρήγορα.
Με βαθιά εκτίμηση για την ομάδα του myHoroscope και τα μέλη που το στηρίζουν,
wind*1
-
02-09-2013, 12:18 AM #73
Γειά σας, μόλις επέστρεψα απο ταξίδι και φυσικά έτρεξα στο pc. Και φυσικά θέλησα να δω αν το site ήταν ακόμη ανοιχτό. Πολύ χάρηκα, η συνδρομή είνα τέλεια ιδέα για να παραμείνει ανοιχτό και επίσης αισθάνομαι οτι είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για τους ανθρώπους που προσφέρουν τόσα. Να είσαστε καλά.
-
02-09-2013, 01:42 PM #74
Γειά σας και από μένα. Μόλις έκανα την Συνδρομή μου για την διατήρηση του site. Έυχομαι καλή νέα αρχή και δύναμη σε όλους. Καλέ μου Σωκράτη σου εύχομαι πολύ σύντομα να απαλλαγής από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις...
-
02-09-2013, 11:18 PM #75
αυτο που δεν καταλαβα ειναι πρεπει ναναι πιστωτικη η μπορω κ με κασ καρτ δηλαδη εννοω τη καρτα που παω στο ατμ οσο για φιλους συγνωμη αλλα μου τελειωσαν οτι κανω το κανω μονη μου ευχαριστω πολυ
-
03-09-2013, 12:45 PM #76
καλημέρα και καλό μήνα, το έκανα και εγώ, ήταν πολύ καλή ιδέα η συνδρομή, γιατί ότα σου προσφέρονται και τόσα πολλά αφιλοκερδώς δεν τα εκτιμάς! πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!!!
-
04-09-2013, 12:32 PM #77
ευχαριστω για την απαντηση ενημερωσεις θα προσπαθησω να κανω πειπολ πληρωμη αν κ δεν ειμαι καλη στο χειρισμο
-
04-09-2013, 08:34 PM #78
Καλωs σαs ξαναβρηκα!! Σωκρατη, ευχεs για ο,τι καλυτερο!
-
05-09-2013, 11:27 AM #79
Απερίγραπτη χαρά!!!
Περαστικά κύριε Σωκράτη και καλή δύναμη σε όλους!
Πολύ καλή ιδέα με την συνδρομή.
Χαίρομαι (αν και όχι τόση τακτική μαθήτρια) που μπορώ να σας ξανά δω και να σας ξανά "διαβάσω"!!!
Καλημέρα και Καλή Νέα Αρχή!
-
05-09-2013, 07:52 PM #80
Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας και απο μένα.
Πολύ χαίρομαι που άνοιξε πάλι το site, ομολογώ πως έμαθα πολλά και εγώ με τη σειρά μου μέσα απο αυτό και συμφωνώ με το να υπάρχει συνδρομή. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια του και περαστικά στον Σωκράτη που είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας.
Επειδή ούτε εγώ το χω με τo paypal ήθελα να ρωτήσω υποστηρίζεται απ' όλες τις τράπεζες? γιατί εγώ έχω χρεωστική και όχι πιστωτική στην Εμπορική και όταν πήγα να ανοίξω λογαριασμό paypal μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί η κάρτα μου λόγω τράπεζας.
Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ευχαριστώ πολύ και καλή αρχή
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.