s
Ο παρεξηγημένος Δίδυμος... - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 71 to 80 of 95

Re: Ο παρεξηγημένος Δίδυμος...

η επιφανειακότητα που έχουν στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων, αλλά έτσι είναι οι δίδυμοι!

Εχει κατι... αλλα δεν ποτε δεν μπορεσα να το εκφρασω... νομιζω ειπες την καταλληλη ατακα!

μπραβο σου!

Τι λέτε για το συνδυασμο αντρα διδυμου με σεληνη στην παρθένο, αφροδίτη στον ταύρο κ αρη στον καρκίνο με γυναικα καρκίνο, με σεληνη στον ταυρο, αφροδίτη στον καρκίνο και άρη στον λέοντα?
    θα δουλέψει? ακούω συνέχεια ότι καρκινος με δίδυμο είναι απ' τους χειρότερους συνδυασμους, αλλα εχω καλο προαίσθημα. Ειμαστε βεβαια στην αρχη ακομα... :embarrest:bigsmile:

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by sophier View Post
    Τι λέτε για το συνδυασμο αντρα διδυμου με σεληνη στην παρθένο, αφροδίτη στον ταύρο κ αρη στον καρκίνο με γυναικα καρκίνο, με σεληνη στον ταυρο, αφροδίτη στον καρκίνο και άρη στον λέοντα?
    θα δουλέψει? ακούω συνέχεια ότι καρκινος με δίδυμο είναι απ' τους χειρότερους συνδυασμους, αλλα εχω καλο προαίσθημα. Ειμαστε βεβαια στην αρχη ακομα... :embarrest:bigsmile:
    Πόσα κιλά είναι το καλό προαίσθημα;:toung:
    Ότι θα δουλέψει δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν ρώταγες πότε θα σταματήσει να δουλεύει τότε.......................................... . κλάψε με ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Πάντως είσαι στο κατάλληλο σάιτ. Θα σου κάνουν ανάλυση γιατί δεν δούλεψε όταν έρθει η ώρα :nuts:

Με σεβασμό και εκτίμηση στον καταναλωτή αγαπητή μας Καρκίνα
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαργαρίτα

τι να πω...οι διδυμοι πολυ ανισορροποι...οι διδυμοι και οι ιχθυς....απιστευτα..

Όνομα:
    Διονυσία

έχω γιό δίδυμο και ιχθύς
    σκανδαλιάριδες, φευγάτοι,πονηροί,πανέξυπνο ι,αλλά καλά παιδια με πολύ αγάπη που όταν τους την δίνουμε μας την ανταποδίδουν στο διπλάσιο
    απλός μερικές φορές είναι λίγο περίεργοι στην συμπεριφορά τους
    αλλά εμείς δεν είματε;

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    τι να πω...οι διδυμοι πολυ ανισορροποι...οι διδυμοι και οι ιχθυς....απιστευτα..
    Καλό θα ήταν να μην είμαστε ακραίοι στις εκφράσεις μας. Ιδιαίτερα το θέμα της ανισορροπίας ειναι λεπτό και δεν νομίζω οτι η γενίκευση βοηθάει στην ορθή αντιμετώπιση της αστρολογίας.
    Αλλο να πεις ΟΚ οι Ιχθείς είναι κλαψιάρηδες, οι Δίδυμοι στην κοσμάρα τους, αλλα ανισόρροποι?
    Δριμύ το κατηγορώ :blink:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαρια

Οι Διδυμοι ανισσοροποι???????κακοηθειες απορω....Παντως η λεξη ειναι λιγο βαρια...μηπως ειχε καπου και λιγο Ουρανο....λεω εγω τωρα!:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

oριστε τα στοιχεια του "ανισορροπου" ατομου,δεν αξιζει παντος να κανετε τον χαρτη...δεν νομιζω να δειτε κατι το ιδιαιτερο εκτος απο αυτο που προειπα
    3/3/92 θεσσ/νικη ωρα 10:30 με 11:30 το πιο σιγουρο ειναι καπου ενδιαμεσα σε αυτες τις ωρες....εχει Αρη,Αφροδιτη σε Υδροχοο οπως και Κρονο....(για τον ουρανο που λεγαμε??!) εγω παλι ειμαι ανισορροπη και εχω την Αφροδιτη,σεληνη,ερμη και ποσειδωνα μου σε συνοδο με Ουρανο με μικρη αποκλιση και χιαστι με ωροσκοπο μου....αλλα ειμαι τοξοτης,οχι διδυμος

Όνομα:
    Black

Είμαι κ εγώ ένας ταλαιπωρημένος από τις κακεντρεχείς επιθέσεις Δίδυμος...
    Βρήκα αυτή τη σελίδα και έγινα μέλος μήπως νιώσω λίγη θαλπωρή...
    Δεν έχω ταίρι και ούτε πρόκειται να βρω...
    Οι φίλοι μου τσαντίζονται με την ασυνέπειά μου...

Κ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!
    Accept chaos!

Quote Originally Posted by blackjack View Post
    Οι φίλοι μου τσαντίζονται με την ασυνέπειά μου...

Κ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!

Σου προτείνω να βάζεις το ρολόι σου μιά ώρα πριν το λιγότερο για να είσαι έτοιμος και συνεπής! :bigsmile:

Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)