- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 82
Thread: Διελεύσεις Άρη
-
12-03-2012, 10:08 PM #71
Re: Διελεύσεις Άρη
καλησπερα σας..σας εχω στειλει τα στοιχεια μου σε private mail.Η αποψη σας θα ηταν ιδιαιτερως ενδιαφερουσα ακομα και για αλλους υποψηφιους υποθετω!
-
12-03-2012, 10:41 PM #72
Καλά δεν το συζητάω!
Το καλοκαίρι έβγαλα έναν φρονιμήτη, και ήμουν ήδη 5 μηνών έγκυος. (Στις εγκυμοσύνες χάλασαν ραγδαία οι 3 από τους 4 φρονιμήτες)
Ο οδοντίατρος δεν μου έβαλε αναισθητικό με ένεση, καθώς μου είπε πως απαγορεύεται σε τέτοια περίπτωση.
Θυμάμαι ήταν Πέμπτη, μέρα Δία και ώρα Αφροδίτης.
Δεν πόνεσα καθόλου, δεν είχα παρά ελάχιστο αίμα, δεν έκανα ράμματα και την επόμενη μέρα μέρα έτρωγα κανονικά.
Πριν από μια εβδομάδα, πήγα πάλι Πέμπτη (ημέρα Δία) στον οδοντίατρο, αλλά σε ώρα Κρόνου , και έγινε το ...σώσε! Οστεωμένη ρίζα βρήκε, τρυπάνι στη βάση του δοντιού έβαλε, μου καταξέσκισε τα ούλα για να το τραβήξει, αλλά στο τέλος, να΄ναι καλά, μου το έβγαλε!!!!!!
Αφού έφυγα από το ιατρειο οδηγώντας σαν την τρελή από πόνους, λίγη ώρα μετά (ωρα Αρη),
για κάποιο λόγο, που ίσως σχετίζεται με την εξαγωγή, έκανα πυρετό. Προφανώς το ανοσοποιητικό ...έκανε υπερωρίες για να προλάβει λοιμώξεις.
Συμφωνω πως ο γιατρός κάνει καλές διαγνώσεις, αλλά ένας αστρολόγος σε "σώζει" από πόνους και ...ενδεχόμενη γκαντεμια!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
12-03-2012, 11:13 PM #73
Να στε καλά. Με την όλη ιστορία περί ανάδρομου άρη με σώσατε για τις αμφιβολίες που είχα για μία επέμβαση. Τίποτα το σημαντικό, ο γιατρός ζήτησε να το αναβάλουμε για τον άλλο μήνα. Συγγενείς και φίλοι με συμβούλευαν να του ζητήσω να μην αναβληθεί, αλλά εγώ συμφώνησα με τον γιατρό.
Τώρα ή ο γιατρός είχε άλλες υποχρεώσεις και τον βόλευε για τον άλλο μήνα, ή ασχολείται με την αστρολογία
Βέβαια μην ξεχνάμε ότι και ο Δίας στον Ταύρο με ευνοεί
-
12-03-2012, 11:54 PM #74
Που τις βρίσκουμε τις πλανητικές μέρες? Τις ώρες τις εντόπισα..
Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
13-03-2012, 12:59 AM #75
-
13-03-2012, 01:03 AM #76
-
13-03-2012, 01:10 AM #77
E! Μαρακι μου, ασε την Τεταρτη στην ησυχια της! Δεν θυμαται κανεις μας.
-
13-03-2012, 01:27 AM #78
-
13-03-2012, 04:04 AM #79
Εγώ αντιθέτως θα έλεγα ο αστρολόγος πρώτος σε σώζει από την γκαντεμιά αν ο γιατρός κάνει σωστά την δουλειά του, δεν είναι γκαντέμης όπως ο δικός μου οδοντίατρος που πήγα άνευ ανάδρομων για να μου αλλάξει τρεις γέφυρες και κατέληξα με τροχισμένα γυμνά δόντια, και δύο υπέροχες απώλειες!
Και ήταν και Ιχθύς ανάθεμα τον! Ουδέποτε πριν έπαθα σε οδοντίτρο τέτοιο οικτρό κάζο και το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται.
Νομίζω μεταξύ όλων των άλλων αντιρήσεων που εκθέτω εδώ και εκεί, σημασία έχει και τι κουβαλάς καρμικά ας πούμε.
Παραδείγματος χάριν εγώ με ωροσκόπο Κριό και Αρη στην κρίσιμη 3η μοίρα, οπου υπάρχει τρύπα στο κεφάλι μου -εντός κα εκτός - μα με ανάδρομο, μα με ορθόδρομο, χάσκει, πάσχει, υποφέρει και από κεφάλι θα πάω .........................σιωπή μην με πάρει ο Σωκράτης χαμπάρι.
Παιδιά μην με μαρτυρήσετε γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι θα γίνει του Κριού!
-
14-03-2012, 01:28 AM #80
Γι'αυτό διαλέγεις οδοντίατρο Παρθένο,κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..έκλαιγα σαν φιγούρα καρτούν με τον παλιό μου οδοντίατρο,πετάγονταν δάκρυα από παντού,ήθελα νάρκωση με το που τον έβλεπα!
Ενώ ο Παρθένος,έχει ΤΟ ελαφρύ κι επιδέξιο χέρι του και όλα καλά..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.