s
Οψεις Συναστρίας - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 132

Re: Οψεις Συναστρίας

Λοιπόν Δείμων εντάξει μπορεί λιγουλάκι να έχεις δίκιο (πολύ δηλ, αλλά τέλος πάντων). Αλλά είναι η πρώτη φορά που γοητεύομαι τόσο πολύ από την ισχή του Ποσειδώνα μου!!!! (Εδώ κάπου ελοχεύει η κυρά αλλαζονεία αλλά δεν μπορώ να την βρω) . Επιασες όμως ευαίσθητη χορδή (χωρίς να θέλω να κάνω την Κασσάνδρα διάφορες σκιές καραδοκούν και όχι τόσο για εσένα) ....δεν κάνουμε ό,τι δεν θέλουμε να μας κάνουν!!!
    Victory

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Victory View Post
    Επιασες όμως ευαίσθητη χορδή

Είμαι περισσότερο Σκορπιός απ' ότι φαίνομαι

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Μόλις μου έλεισες την απορία για το avatar σου!!!!!!
    Victory

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Mπα ο ¶ρης στον Κριό είναι αυτό :toung: Έχεις σύνοδο ή αντίθεση Ποσειδώνα - Κρόνου?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Γενέθλια αντίθεση από Τοξότη (Ποσειδώνας 4ο- σύνοδο ακμή 10ου) και Ταύρο (Κρόνος 29ο- 3ου σύνοδο με ακμή 4ου ) και ενεργοποιείται τώρα υπέροχα με το ταυ από τον Υδροχόο. Η στιγμή της ωρίμανσης! Υπέροχα επώδυνη και τραγικά ανατρεπτική. :unsure:

Ο δικός μου Αρης στον Κριό κάνει κρα να ποστάρει εδώ : "Ερωτικά ζώδια και συμβατότητα", αλλά η Αφρό μου στον Ιχθύ θέλει αυτό το απέραντο γαλάζιο με έντονο Ποσειδώνιο δειλινό για avatar
    Victory

Καλημέρα και με το καλό το ανανεωμένο μας site. Με γεια μας !!! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να βολευτώ και να προσαρμοστώ με την νέα όψη και λειτουργία του. Ο Κριαρίσιος Αρούλης μου το βλέπει και σαν νέα πρόκληση. Σε πρώτη φάση είναι .... κάτι διαφορετικό. Σε λίγες μέρες είμαι σίγουρη ότι θα το συνηθίσω και θα μου αρέσει

Δείμων μου επανέρχομαι στο θεματάκι που μου προκάλεσε πολλές σκέψεις. Σου έκρυψα κάτι ... αρκετά σημαντικό (λειτούργησε και πάλι ο Ποσειδώνας μου :embarrest). Στην συναστρία για την οποία εξέφρασα απορίες και λίγο πείσμα , οφείλω να ομολήσω :toung: , δεν σου είπα ότι υπάρχει και αμοιβαίο τετράγωνο Ποσειδώνα Ηλιου-Ερμή. Του ρίχνω μεν αλλά με το ίδιο νόμισμα με πληρώνει Τι έχεις να πεις?
    Αναμένω
    Victory

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

και λίγο πείσμα , οφείλω να ομολήσω :toung:

Ναι, με τέτοια τοποθέτηση Ερμή - ¶ρη και λίγα μου είπες! :bigsmile: Όπως έχει ο χάρτης σου περισσότερη σημασία έχει ένα πιθανό τετράγωνο Ποσειδώνα πάνω στον Β. Δεσμό σου. Η προσοχή να είναι αμοιβαία, τι άλλο, διαχωρίστε ρομαντισμό και έλξη από δέσιμο και όνειρα αιώνιας συνύπαρξης και όλα θα πάνε καλά Και οι δύο όμως.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλησπέρα Δείμων και ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι δύσκολες όψεις σε καταλάβαίνω και συμφωνώ. Πέρα από το εμφανέστατο πείσμα μου:amuse: υπάρχει και ένας υποβόσκον φόβος (η υπέροχη αντίθεση Ποσειδώνα-Κρόνου) που είναι πάντα έτοιμος να με συγκρατήσει στην γνωστή "ακίνδυνη" μοναχικότητα του , προκειμένου να ρισκάρω στην ανασφάλεια της "συν-ύπαρξης". Οι δύσκολες όψεις είναι αρκετές να με κρατήσουν πίσω...θα προσπαθήσω να διαψεύσω όμως την "τάση"! Τουλάχιστον μια δοκιμή το ελάχιστο που μπορεί να δώσει είναι εμπειρία, το μέγιστο Μάθημα Ζωής. Η "ελεγχόμενη" (εάν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο) πλάνη είναι γλυκιά απόδραση από την σκληρή καθημερινότητα. Είδωμεν
    Victory

Όνομα:
    Κάτια

Καλησπέρα Δείμων και ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι δύσκολες όψεις σε καταλάβαίνω και συμφωνώ. Πέρα από το εμφανέστατο πείσμα μου:amuse: υπάρχει και ένας υποβόσκον φόβος (η υπέροχη αντίθεση Ποσειδώνα-Κρόνου) που είναι πάντα έτοιμος να με συγκρατήσει στην γνωστή "ακίνδυνη" μοναχικότητα του , προκειμένου να ρισκάρω στην ανασφάλεια της "συν-ύπαρξης". Οι δύσκολες όψεις είναι αρκετές να με κρατήσουν πίσω...θα προσπαθήσω να διαψεύσω όμως την "τάση"! Τουλάχιστον μια δοκιμή το ελάχιστο που μπορεί να δώσει είναι εμπειρία, το μέγιστο Μάθημα Ζωής. Η "ελεγχόμενη" (εάν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο) πλάνη είναι γλυκιά απόδραση από την σκληρή καθημερινότητα. Είδωμεν
    Victory, η πείρα μου λέει ότι όταν κάνεις την επένδυση και μετά, είναι πολύ δύσκολο να υποχωρήσεις συναισθηματικά, ακόμα κι αν η λογική σου αναγνωρίζει τους κινδύνους. Διαβάζοντας αυτά που έγραψες, τα τάχα λογικά, χαμογέλασα. Έχω πει και έχω γράψει τα αντίστοιχα πολλές φορές, περισσότερο για να τα πιστέψω εγώ, παρά για να τα εκφράσω σε τρίτους. Ας τα!

Έχω κι εγώ Ποσειδώνα αντίθεση Κρόνου και δεν με έχει κρατήσει από κάτι που παθαίνω συχνά στη ζωή μου. Αρνούμαι να δω την αλήθεια για τους ανθρώπους που από την αρχή έχω τοποθετηθεί θετικά απέναντί τους. Έχω επενδύσει στην ιδέα των πνευματικά ανώτερων με την γλυκιά και ευγενική ψυχή, την ανιδιοτέλεια και τον διάχυτο ρομαντισμό –ερωτισμό και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αυτό δεν υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο λίγο κόστος θα έχει.

Ελπίζω τα όσα έγραψες να τα σκεφτείς καλά και να τα εμπεδώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι μετριοπαθείς αντιδράσεις δεν λειτουργούν. Ελεγχόμενη –συναισθηματικά- κατάσταση και Ποσειδώνας, δεν πάνε μαζί. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν τους αλκοολικούς. Ένα ποτηράκι με το φαγητό, είναι άκρως επικίνδυνο. ΜΑΧΑΙΡΙ!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Κάτια με χαστούκισες με τον πιο σκληρό τρόπο. Πάγωσα!!!!Αυτή τη στιγμή σε μισώ γιατί με γείωσες με τον πιο γλυκό τρόπο. Δεν ξέρω-πάγωσα αλήθεια σου λέω
    Victory

Page 8 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread