s
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 270

Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

απορία!!!!!!!!!!!!!!
    όταν στο 3ο ρίξιμο με τον άσο σπαθί μου βγαίνει κ ο άσος μπαστούνι στα τριγύρω χαρτιά σημαίνει ότι θα χωρίσω???
    ή να θέσω αλλιώς τηω ερώτηση,πώς θα καταλάβω ότι θα χωρίσω???αρκεί να βγει ο άσος μπαστούνι?????????

Quote Originally Posted by Unicorn_82 View Post
    Χα! Αυτό το πρόβλημα έχω και εγώ.. Γενικά είναι πολύ δύσκολος στην ερμηνεία του αυτός ο τρόπος....
    Λοιπόν ας κάνουμε υποθέσεις:
    1) συζητάει τη σχέση του με σένα με κάποιον φίλο του ξανθό.
    2) θέλει να κάνει σχέση με σένα και το συζητάει με ξανθό φίλο του..
    3) Θα βοηθήσει να τα φτιάξετε κάποιος φίλος (ξανθός).

Τώρα τι να σου πω... Κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ.. Αν σου βγει κάτι πες, μπας και καταλάβουμε περισσότερο την ερμηνεία..
    Ξανθο φιλο εχει. Αλλα αφου το 8 ειναι η ψυχη, τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειναι ενωμενες οι ψυχες, δηλαδη, οτι θελουμε και οι δυο να ειμαστε μαζι?
    Λογικες οι υποθεσεις σου.
    Δυσκολα τα πραγματα.
    Θα κανουμε δηλαδη σχεση η απλα το σκεφτεται?2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

Quote Originally Posted by elena33 View Post
    Ξανθο φιλο εχει. Αλλα αφου το 8 ειναι η ψυχη, τοτε λογικα δεν θα επρεπε να ειναι ενωμενες οι ψυχες, δηλαδη, οτι θελουμε και οι δυο να ειμαστε μαζι?
    Λογικες οι υποθεσεις σου.
    Δυσκολα τα πραγματα.
    Θα κανουμε δηλαδη σχεση η απλα το σκεφτεται?2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info
    Ναι νομίζω ότι κι αυτό μπορεί να είναι μια πιθανότητα!
    Λοιπόν αυτή την τράπουλα τη ρίχνεις 3 φορές συνολικά.
    Πρώτα για σένα με το δικό σου 8. Μετά γι' αυτόν με το δικό του και τέλος βάζεις τον ¶σσο σπαθί που δείχνει τη σχέση. Αν μέσα στα 3 φύλλα που θα ρίξεις πάνω του, βγει αυτός, δηλαδή ή το 8 του ή η φιγούρα του τότε σημαίνει ότι υπάρχει προοπτική για σχέση... ( δηλαδή αν το 8 του είναι 8 κούπα-ας πούμε ότι είναι πιο ανοιχτόχρωμος από σένα-η φιγούρα του θα είναι ο Κ κούπα ή και το αντίστροφο.)
    Ρίξ' τα έτσι και πες μου γιατί αγχώθηκα κι εγώ μαζί σου.... :nuts:
    οκ;:idea:

Quote Originally Posted by Unicorn_82 View Post
    Ναι νομίζω ότι κι αυτό μπορεί να είναι μια πιθανότητα!
    Λοιπόν αυτή την τράπουλα τη ρίχνεις 3 φορές συνολικά.
    Πρώτα για σένα με το δικό σου 8. Μετά γι' αυτόν με το δικό του και τέλος βάζεις τον ¶σσο σπαθί που δείχνει τη σχέση. Αν μέσα στα 3 φύλλα που θα ρίξεις πάνω του, βγει αυτός, δηλαδή ή το 8 του ή η φιγούρα του τότε σημαίνει ότι υπάρχει προοπτική για σχέση... ( δηλαδή αν το 8 του είναι 8 κούπα-ας πούμε ότι είναι πιο ανοιχτόχρωμος από σένα-η φιγούρα του θα είναι ο Κ κούπα ή και το αντίστροφο.)
    Ρίξ' τα έτσι και πες μου γιατί αγχώθηκα κι εγώ μαζί σου.... :nuts:
    οκ;:idea:
    Λοιπον, τα εριξα με το 8 σπαθι για μενα και πανω μου βγηκαν τα
    Ρηγας μπαστουνι, Βαλες μπαστουνι, 7 σπαθι.
    Πανω απο μενα, δηλαδη στο κεφαλι μου βγηκε η καρτα Ασος σπαθι, στην οποια εριξα 2 φυλλα, τα 4 κουπα και 7 κουπα.

Στο ριξιμο για τη σχεση βγηκαν πανω στον Ασο τα ακολουθα 3 φυλλα
    Ρηγας κουπα, 6 κουπα, Βαλες κουπα.

Τι να υποθεσω?

2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info

Quote Originally Posted by elena33 View Post
    Λοιπον, τα εριξα με το 8 σπαθι για μενα και πανω μου βγηκαν τα
    Ρηγας μπαστουνι, Βαλες μπαστουνι, 7 σπαθι.
    Πανω απο μενα, δηλαδη στο κεφαλι μου βγηκε η καρτα Ασος σπαθι, στην οποια εριξα 2 φυλλα, τα 4 κουπα και 7 κουπα.

Στο ριξιμο για τη σχεση βγηκαν πανω στον Ασο τα ακολουθα 3 φυλλα
    Ρηγας κουπα, 6 κουπα, Βαλες κουπα.

Τι να υποθεσω?

2007 most impressive screensavers

myscreensavers.info
    Ο Ρήγας Κούπα είναι αυτός έτσι; ¶ρα σύμφωνα με τα χαρτιά θα κάνετε σχέση και μάλλον θα σας βοηθήσει κάποιος ανοιχτόχρωμος.... Πολύ καλό!!!!!!

να σε ρωτησω κατι το νουμερο 5 στο σπαθι και στη κουπα γιατι λειπει?δε το χρησιμοποιούμε?

Παιδιά θα το δοκιμάσω σήμερα , αύριο και θα σας πω...τί προέκυψε ή αν έχω απορίες.Πάντως επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά στα νιάτα μου , ακούγεται καλό .

εριξα εχθες τα χαρτια και μου βγηκε το εξης,θα ηθελα αν μπορουσες να μου εξιγησεις τιην ερμηνει ατου...στο τριτο ριξιμο του χαρτιου(Ασπαθι κατω) ειχε βγει στο ριξιμο των φυλλων η φιγουρα τυο προσωπου που με ενδιαφερει,και διπλα του επεσε το χαρτι Ακουπα ορθια.οποτε εριξα πανω του δυο χαρτια και αλλα δυο πανω στον Ακουπα.Λοιπον,πανω του επεσαν τα εξης χαρτια ,το πρωτο χαρτι ημουνα εγω και ο δευτερα ο Αμπαστουνι αναποδο ενω πανω στο χαρτι το υΑκουπα επεσαν τα εξης χαρτια,ο Α σπαθι αναποδο και το 2μπαστουνι.τι σημαινουν αραγε?Σημειωνω οτι με το προσωπο αυτο μας χωριζει μια χιλιομε τρικη αποσταση και οτι εχει πεχτει κατι χωρις ομως ακοπμα να εχει δημιουργηθει καποια σχεση.Αν μπορεις σε παρακαλ ν μου το εξηγησεις:worried:....επισης σενα απο τα ριξηματα επεσαν το 8κουπα δικο μου και το 8 σπαθι δικο του διπλα διπλα.Σημειωνω οτι αυτον τον συμβολιζω με Κσπαθι και εμενα με νταμα κουπα.Ευχαριστω!!!!!11

SOS!ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΑ ΜΙΑ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....:nuts:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ...ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...:embarrest...ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΡΑ ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ??..ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙ ΑΝΟΙΧΤΑ 'Η ΟΧΙ??...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ "ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ" ΧΙΑΣΤΗ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ??........ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

Όνομα:
    Δήμητρα

:nuts:Δεν το πιστεύω! Στον ουρανό σε έψαχνα στο internet σε βρήκα! Ευχαριστωωωωωω!

Page 8 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)