s
Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 83 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 58 ... LastLast
Results 71 to 80 of 828

Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας

Σας ευχαριστώ πολύ
    Καλή συνέχεια

Γεια σας σε όλους!

Είμαι καινούργια εδώ, μόλις έχω γραφτεί. Είμαι Τοξότης(obviously ), γεννημένη στης 27.11.1972, ώρα 08:45 - 09:00 το πρωϊ, νομίζω ότι ήταν Δευτέρα, στην Ρουμανία, στην πόλη της Κραϊόβας.

Θα ήθελα, αν θα μπορούσε και θα ήθελε κάποιος από εσάς, να μου δείξετε(φτιάξετε) το ωροσκόπιο μου και να μου το εξηγήσετε όσο γίνετε.

Σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ για το χρόνο και την καλοσύνη σας. :amuse:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by to3oths
    Γεια σας σε όλους!

Είμαι καινούργια εδώ, μόλις έχω γραφτεί. Είμαι Τοξότης(obviously ), γεννημένη στης 27.11.1972, ώρα 08:45 - 09:00 το πρωϊ, νομίζω ότι ήταν Δευτέρα, στην Ρουμανία, στην πόλη της Κραϊόβας.

Θα ήθελα, αν θα μπορούσε και θα ήθελε κάποιος από εσάς, να μου δείξετε(φτιάξετε) το ωροσκόπιο μου και να μου το εξηγήσετε όσο γίνετε.

Σας ευχαριστώ πάααααρα πολύ για το χρόνο και την καλοσύνη σας. :amuse:
    Αγαπητή to3oths,

Καλωσήρθες στην παρέα μας.
    Αρχικά, να σου πω ότι ζητάς να σου εξηγήσουν το ωροσκόπιο σου αλλά είσαι σε λάθος ενότητα. Σε αυτήν την ενότητα μπορείς να μάθεις μόνο τον ωροσκόπο σου.
    Εάν θέλεις τον χάρτη σου (ωροσκόπιο -όπως λες), θα πρέπει να το ζητήσεις από εδώ Οι θέσεις των πλανητών σας.

Όσον αφορά την ερμηνεία του χάρτη σου, καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο τα μέλη να κάνουν μια τέτοια χρονοβόρα διαδικασία.
    Μπορείς, όμως, να ζητήσεις ερμηνεία κάποιων συγκεκριμένων όψεων από εδώ
    Οι εραστές της Αστρολογίας

Φιλικά

Ιουλία

Panther, σ'ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Βλέπεις, είμαι καινούργια εδώ :embarrest και μόλις τώρα αρχίζω να εξοικειωθώ με τα πολλά και πλούσια σε πληροφορία και λεπτομέρεια Topics. Έχεις απόλυτο δίκιο. :amuse: Θα προσπαθήσω να είμαι ακριβής από εδώ και πέρα. :amuse:

Τότε, όσον αφορά αυτό το Topic, αν μπορεί κάποιος από εσάς να με φωτίσει σχετικά με το ωροσκόπιό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :amuse:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by to3oths
    Panther, σ'ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Βλέπεις, είμαι καινούργια εδώ :embarrest και μόλις τώρα αρχίζω να εξοικειωθώ με τα πολλά και πλούσια σε πληροφορία και λεπτομέρεια Topics. Έχεις απόλυτο δίκιο. :amuse: Θα προσπαθήσω να είμαι ακριβής από εδώ και πέρα. :amuse:

Τότε, όσον αφορά αυτό το Topic, αν μπορεί κάποιος από εσάς να με φωτίσει σχετικά με το ωροσκόπιό μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. :amuse:
    Αγαπητή to3oths,
    Θα σε ταλαιπωρήσω λίγο. Ξαναγράψε την ερώτηση σου με ακριβής (όσο γίνεται) ημερομηνία γεννήσεως, ώστε να είναι ξεκάθαρο το ερώτημα! Γράψε αυτό ξανά.
    Είμαι Τοξότης(obviously ), γεννημένη στης 27.11.1972, ώρα 08:45 - 09:00 το πρωϊ, νομίζω ότι ήταν Δευτέρα, στην Ρουμανία, στην πόλη της Κραϊόβας.

to3oths

Ο ωροσκοπος σου βρισκεται απο τις 18-21 μοιρες του Τοξοτη και η Σεληνη σου στις 29 μοιρες του Λεοντα.

Χαιρεται!

Εχω γεννηθει στις 24/09/1981 στις 9:30 το πρωι στα Νεα Λιοσια, Αττικης,Ελλαδα.
    σας παρακαλω, θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου!

Ευχαριστω,

Ιωαννα

JOANNA24

Εχεις ωροσκοπο στις 27 μοιρες και 43 λεπτα του Ζυγου και
    Σεληνη στις 14 μοιρες και 40 λεπτα του Λεοντα.

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    to3oths

Ο ωροσκοπος σου βρισκεται απο τις 18-21 μοιρες του Τοξοτη και η Σεληνη σου στις 29 μοιρες του Λεοντα.
    Αγγελική σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου.

Μία μικρή ερώτηση :
    - υπάρχει διαφορά ή έχουν σημασία οι μοίρες, δηλαδή αν, ασ πούμε, σ'εμένα είναι π.χ. 18-21 μοίρες, αλλά αν ήταν 30 ή 10 μοίρες, κ.τ.λ. ? Δεν ζητώ ανάλυση, απλώς μία διευκρίνηση για να λύσω την απορία μου. :amuse:

to3oths

Για να σου λυθουν καποιες αποριες, μπορεις να διαβασεις εδω.

Page 8 of 83 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 58 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)