s
Οψεις προοδευτικου χαρτη - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 71 to 80 of 105
    Όνομα:
    Έρρικα

Re: Οψεις προοδευτικου χαρτη

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    με δεδομένο ότι ούτε και ο Δίας έχει καμιά σπουδαία πρόοδο στο πέρασμα της ζωής μας και σε συνδυασμό με την μάλλον σχετικά μικρή ηλικία σου , το πιο πιθανό είναι το εξάγωνο αυτό να είναι και μια γενέθλια θέση. Άρα το ευνοϊκό άγγιγμα της όψης το έχεις γευτεί ήδη στη ζωή σου και ήταν η καλή σου «τύχη» όταν την χρειάστηκες στις δύσκολες στιγμές. Αν η πρόοδος του Δία κάνει την όψη περισσότερο ακριβείας, τότε ένα χρόνο πριν το ακριβώς και ένα χρόνο μετά, είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσα σου περιγράφει η Αλκμήνη πιο πάνω.
    Ποτέ όμως μην κάνεις αξιολόγηση όψεων αποσπασματικά. Δεν έχει κανένα νόημα.
    Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει

Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
    Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ

Quote Originally Posted by osfp View Post
    καλησπερα σαs ο προοδευτικοs μου Ηλιοs γινεται συνοδο με τον γενεθλiο Δια στον 1 οικο στο ζυγο και διελαυνων κρονοs [ηλιοs στον 11 οικο στην παρθενο στην 5 μοιρα σε τριγωνο τωρα με Δια και πλουτωνα αλα και αρη διελαυνοντα] καταλαβαινω οτι καποιο ανδρικο προσωπο κατι καλο θα κανει και ο κρονοs τι θα κανει αραγε. Εαν πμπορει καποιοs να με βοηθησει να το κατανοησω ευχαριστω πολυ
    Γράψτε μας τα στοιχεία γέννησής σας.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by errikaki View Post
    Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Η όψη αυτή υπαρχει και στο γενέθλιο... απλά τώρα είναι ακριβείας ευτυχώς ο καλός Δίας ήταν πάντα με το πλευρό μου μέχρι και οι φίλοι μου λένε ''έλεος πια'' πιο πολύ τρελλάινονται όταν κάθε φορά που θέλω να παρκάρω θα βρεθεί κάποιος να βγάλει το αυτοκίνητό του από τη θέση που με βολεύει

Λέτε σ' αυτό να φταίει ο δίας στον 3ο οικο του υδροχόου?
    Δεδομένου ότι ο τρίτος έχει να κάνει με τις κοντινές διαδρομές..

Ερρικα μου, επειδη κι ο δικος μου 3ος οικος σχετιζεται με τον δια, ως παραδοσοακος κυβερνητης των ιχθυων, εχω κι εγω αυτη την τυχη που εκνευριζει τους φιλους μου....

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by osfp View Post
    Καλησπέρα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ένα αντρικό πρόσωπο, αλλά ξέρω τι θα σου πει ένα γυναικείο (εγώ)

Στην αστρολογία, δεν «παίζει» έτσι. Δεν θα κουραστώ ποτέ να γράφω ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τον χάρτη σας απομονώνοντας μια όψη ή μία διέλευση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την απροθυμία να σας εξηγήσει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει κάποια όψη. Είναι κάτι απλό και εύκολο. Έχει να κάνει μόνο με τον αδιέξοδο τρόπο προσέγγισης της αστρολογίας.

Έχουμε λοιπόν έναν Ήλιο που αν κατάλαβα καλά κυβερνά τον γενέθλιο 10ο και βρίσκεται στον 11ο . Προσεχώς ο τράνζιτ Δίας θα κάνει τρίγωνο με αυτόν τον Ήλιο , αλλά ο Πλούτωνας έχει ήδη ολοκληρώσει το έργο του γιατί δεν θα επιστρέψει πια ανάδρομος στις 5 μοίρες.
    Το τρίγωνο του τράνζιτ Δία με τον γενέθλιο Ήλιο συμπίπτει χρονικά με την σύνοδο του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Δία στον 1ο οίκο (ποιο οίκο κυβερνά ο Δίας , ώστε να συνδυάσεις τις επιρροές ; ). Ο λόγος που αυτή η όψη έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, είναι γιατί φαίνεται ενεργοποιημένη και στο γενέθλιο και στο προοδευτικό. Δεν ξέρω ποια είναι η απορία σου σχετικά με τον Κρόνο, μια και ο Κρόνος έχει πάρα πολύ καιρό που έχει μετακινηθεί από τις μοίρες που σε ενδιαφέρουν και ο ρόλος του στον 1ο οίκο σου δεν περιορίζεται στον συσχετισμό του με την σχετική όψη του ενδιαφέροντός σου.
    Ότι κι αν απαντήσει κάποιος, αν δεν γίνει μια εκτίμηση του συνόλου του χάρτη, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα λειτουργήσει και ποιους τομείς θα ενεργοποιήσει ή τι ρόλο πρόκειται να διαδραματίσει την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Σαφώς και είναι μια θετική συγκυρία, αλλά πως μπορεί να σου πει κάτι περισσότερο από τις στερεοτυπικές ερμηνείες του συνδυασμού Δία\Ήλιου; Τι ρόλο παίζει ο Ήλιος μέσα στον χάρτη σου; Τι άλλες όψεις κάνει; Τι ρόλο παίζει ο Δίας; Τι άλλες όψεις κάνει; Σε ποια φάση του Κρόνου ή του Ουρανού βρίσκεται το ωροσκόπιό σου; Τι κάνουν ταυτόχρονα ο Πλούτωνας ή ο Ποσειδώνας;

Δεν απαντώ τόσο σε σένα, όσο δράττομαι της αφορμής να εξηγήσω μερικά πράγματα. Θα αναφερθώ σε ένα παράδειγμα του προσωπικού μου χάρτη, για να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολο είναι να αξιολογήσει κανείς τις προόδους και τις όψεις, έτσι αβασάνιστα. Η Αφροδίτη στον χάρτη μου κυβερνά τον 7ο οίκο και από πρόοδο βρίσκεται σχεδόν σε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο. Ταυτόχρονα ο γενέθλιος ωροσκόπος από πρόοδο κάνει τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη. Η γενέθλια Αφροδίτη μου είναι γερά υποστηριγμένη με όμορφα τρίγωνα και ο τράνζιτ Κρόνος από τον 7ο οίκο μου της έκανε τρίγωνο, μια όψη που υπάρχει και στο γενέθλιο. Όταν ο Κρόνος γίνει πάλι ανάδρομος, θα κάνει για δεύτερη φορά σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό μου στον 7ο (κυβερνήτης της Αφροδίτης μου στον Υδροχόο) που βρίσκεται σε γενέθλιο τρίγωνο αμοιβαίας υποδοχής (Αφροδίτη στον Υδροχόο και Ουρανός στον Ζυγό). Αν λοιπόν απομονώσω αυτές τις σοβαρές ενδείξεις του χάρτη μου από το υπόλοιπο ωροσκόπιό μου, τότε θα πρέπει να αρχίσω να αφουγκράζομαι τις οπλές του αλόγου που θα φέρει τον πρίγκιπα, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα που ζω. Στην πραγματικότητα αυτό που κυριαρχεί αυτή την περίοδο της ζωής μου, είναι η παρουσία του τράνζιτ Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου μου και σε ταυ-τετράγωνο με την γενέθλια σύνοδο Σελήνης \Πλούτωνα (πάλι στην ακμή του 7ου) και τον Ωροσκόπο.
    Εδώ λοιπόν, είναι η στιγμή που πρέπει κάποιος να αξιολογήσει τι είναι σοβαρό για το ωροσκόπιο που εξετάζει και που χτυπάει η καρδιά αυτού του ωροσκοπίου. Η γενέθλια σύνοδος Σελήνη\Πλούτωνα, είναι ένα κομβικό σημείο του χάρτη μου και καθορίζει ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της προσωπικότητάς μου. Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζενίθ, δεν μπορεί παρά να δείχνει τη στιγμή που όλη η ενέργειά μου θα είναι στραμμένη στην αναμέτρησή μου με αυτό το ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου μου. Η φύση των όψεων είναι τόσο βαριά και δύσκολη, που η υπόθεση της Αφροδίτης , του ωροσκόπου και του 7ου οίκου, με αφήνει σχεδόν παγερά αδιάφορη. Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
    Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, ελπίζω να γίνεται κατανοητό ότι αν υποθέσουμε ότι περιέγραφα όλες τις ευνοϊκές μου όψεις σε ένα ποστ μέσα στο φόρουμ, ζητώντας κάποιες απαντήσεις για να κρίνω αν πρόκειται να μου συμβεί κάτι καλό, θα έπαιρνα τις ανάλογες απαντήσεις και στην πορεία θα έλεγα ότι η αστρολογία σε μένα δεν λειτουργεί ή ακόμα χειρότερα, ότι δεν λειτουργεί καθόλου, γενικώς.

Εύχομαι να μην κούρασα και κάποιοι να καταλάβουν τι ακριβώς θέλω να πω, γιατί πραγματικά θα ωφεληθούν.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs και καταλαβαινω οσα λετε ,αλλα προσπαθω να καταλαβω με τα αρθρα σαs που διαβαζω καποιεs οψειs [o Hλιοsμου ειναι σωστα στον 11οικο 5 μοιρα παρθενου σε συνοδο με πλουτωνα 2 μοιρα παρθενου αντιθεση με σεληνη 6 μοιρ ιχθ, και εξαγωνο με τον Δια στον 1 οικο28 μοιρα ζυγου ,ο Διαs μου ειναι σε συνοδο με β. δεσμο 23 ζυγου και ποσειδωνα 2μ.του σκορπιου ολοι στο 1 οικο ,εξαγωνο με τον ηλιο μου και με το τον κρονο μου 21 τοξοτη 3 οικο,ο διαs ειναι κυβερνητ του 3 οικου μου] Περνωνταs οκρονοs απο τον γενεθλιο ηλιο και πλουτωνα και σεληνη [αντιθεση] γκρεμιστηκαν σχεδων ολα οτι ειχα μεχρι τοτε [πατεραs,μητερα,αδελφη,συζυγ οs, και μου εμεινε το πιο πολυτιμο και το μοναδικο πραγματικα δικο μου το παιδι μου, και την υγεια μου τωρα θα ηθελα πολυ να μαθω αυτη η συνοδοs Ηλιου Δια στο γενεθλιο και στο προοδευτικο [και κατευθυν] συνχρονωs θα ειναι αναγεννηση η μια καινουργια αρχη στη ζωη μου[ εχω γενηθ 29 08 1958] ευχαριστω πολυ για ολα

Σχετικά με την απάντηση της κας. Κάτιας και ορμώμενη από κάποιες σκέψεις που με βασανίζουν καιρό και ήρθαν στην επιφάνεια λόγω άλλου άρθρου/κατάθεσης..

Αντιλαμβάνομαι την 'επικινδυνότητα' του να μελετάς εξατομικευμένες όψεις ή σημεία. Ααααλλά.

Σε αναλύσεις που έχει τύχει να διαβάσω, οι μελετητές επιβεβαιώνουν το γεγονός μέσω συγκεκριμένων όψεων. Λίγων ή πολλών αλλά σίγουρα όχι όλων.

Από την άλλη πάλι, στη ζωή δε συμβαίνει ποτέ μόνο ένα συμβάν. Όλα ρέουν εκ του παραλλήλου (και εκ του αντιθέτου για εμένα) αλλά δεν έχει τύχει να εντοπίσω μία και μοναδική κατάσταση. Αυτό που ίσως να χαρακτηρίζει τη χρονική περίοδο είναι ίσως το αντίκτυπό της (και πιο συγκεκριμένα το αντίκτυπο που προκαλούμε ή επιτρέπουμε εμείς να έχει) στο συναίσθημά μας.
    Για παράδειγμα, ένας τρελός έρωτας που δεν ευωδίδεται, στη μνήμη μας θα επισκιάσει άλλα ίσως σημαντικότερα γεγονότα ουσίας για την πορεία και εξέλιξή μας.. Και για να το τραβήξω ακόμα περισσότερο από τα μαλλιά:
    Ο υποψήφιος νομπελίστας του οποίου η γυναίκα τον παράτησε για τη γραμματέα του - η οποία ήταν επίσης και ερωμένη του υποψηφίου- νομίζω δε θα χαρεί και πολύ το νόμπελ.. Ή μπορεί να αδιαφορήσει και για τις δύο επειδή ακριβώς κέρδισε..
    Υποθέτω λοιπόν πως όλα έχουν να κάνουν με τις προτεραιότητές μας όπως και αν αυτές προκύπτουν.

Επί προσωπικού, έψαχνα να βρω την 'υπαίτια' όψη ή συνδυασμό αυτών σε χάρτες μου σε σχέση με ένα συμβάν που με κατακερμάτισε. Αν και δεν έχω μαζέψει τα κομμάτια μου ακόμα, εντόπισα και 'θετικές' όψεις σε εκείνο το διάστημα και αναρωτιόμουν "Μα καλά, ο κόσμος συνέχιζε να υπάρχει;"[...]

Και επιστρέφοντας στο προκείμενο.. Θα μπορούσε κάλλιστα η μελέτη συγκεκριμένων όψεων να δώσει απάντηση σε αυτό που ψάχνουμε αρκεί ίσως ο ψυχισμός μας να είναι καλά συντονισμένος; Είναι θέμα τύχης; Αντικειμενικότητας; Εμπειρίας; Ωριμότητας;

Εκτός αν η έκταση και η σοβαρότητα των όσων ζω, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό που μπορώ να δω.
    Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η περίοδος που διανύω είναι μια δύσκολη περίοδος και την όποια ευνοϊκή επίδραση δεν μπορώ ούτε να τη δω, ούτε να την αφομοιώσω.
    Από αστρολογία όπως καταλάβατε δε σκαμπάζω και πολλά.
    Επιτρέψατέ μου όμως μία παρατήρηση. Μήπως είναι καιρός να αναδιοργανώσετε την ενέργειά σας; Τις προτεραιότητές σας; Να δοκιμάσετε να αλλάξετε το φίλτρο σας;
    Κάποιος που έχει τις δυνατότητες νομίζω πως οφείλει να τις χρησιμοποιήσει... Αλλιώς, γιατί να τις έχει;

Αγαπητη Κατια ,εχεις απολυτο δικιο στα γραφομενα σου . Εχω δει αναλογα ποστ και προσπαθω να "καλμαρω " τους αλλους σχετικα με τα αποτελεσματα.

Βεβαια ειναι απολυτως κατανοητο ,στην μαυρη περιοδο που ζουμε να προσπαθουμε ολοι να γαντζωθουμε απο "κατι καλο" .Και τι το καλυτερο απο εναν "νεο ερωτα " ?Αλλα δυστυχως το να ψαχνουμε συνεχως το "κατι καλο" χανουμε πολλα πραγματα απο την καθημερινοτητα μας τα οποια φαινονται ασημαντα αλλα μεσα τους μπορει να κρυβουν περισσοτερη ουσια απο το ¨ονειρο " που εχουμε στο μυαλο μας . Ποσες φορες αλλωστε επιθυμουμε πραγματα ,τα οποια οταν τα αποκτουμε καταλαβαινουμε οτι τελικα δεν ηταν και τοσο σπουδαια ,οπως οταν τα μεγαλοποιουσαμε στο κεφαλι μας ?

Ειναι καλο το ονειρο αλλα ακομα καλυτερο να προσπαθουμε να αντιμετωπισουμε τις ασχημες καταστασεις με ρεαλισμο και να βρουμε εστω κατι θετικο στην πραγματικοτητα που βιωνουμε.

Απο την αλλη βρε Κατια και ο πολυς ρεαλισμος μας κανει να ξεχναμε οτι η ζωη εκτος απο "μικρα αληθινα θαυματα" μας φερνει και μεγαλα. Δεν ξερεις ποτε.Το πριγκιποπουλο μπορει να μην ερθει . Αλλα μπορει να υπαρξει ενα προσωπο στην ζωη σου που αυτο που περνας και σε καταθλιβει να σε κανει να το δεις απο αλλη σκοπια.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους. Πραγματικοτητα ηταν και αυτη αλλα με μια δοση αντισυμβατικοτητας

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

[QUOTE=hattie23;138669

.Οπως ο καθηγητης στον "κυκλο των χαμενων ποιητων " που ανεβαζε τους μαθητες του πανω στα θρανια, γιατι απο ψηλα εβλεπαν αλλοιως τα προβληματα τους.

Πολυ ωραιο παραδειγμα....!

γεννηθηκα 29081958 ωρα 9 το πρωι ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σαs

Page 8 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)