s
Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 268

Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης

Και ποιος δεν είναι παθών σε τέτοιες εμπειρίες. Προσωπικά, στην αρχή δεν κατάλαβα καν απο πού μου ήρθε, άρα το "μονο φίλοι" δεν μου πολυξένισε. Κατόπιν έβαλα την λογική μπροστά και αντιπρότεινα "το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία".

Αλλά όταν ο άλλος αγαπά τον σύντροφο του, του είναι πιο επώδυνο να σκεφτεί λογικά και να καταλάβει πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω επαφή τους. ¶σε που δεν τολμά καν να σκεφτεί πως οι ελπίδες του για επανασύνδεση μπορεί να είναι φρούδες και αυτός απλά αιθεροβάμων.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Και ποιος δεν είναι παθών σε τέτοιες εμπειρίες. Προσωπικά, στην αρχή δεν κατάλαβα καν απο πού μου ήρθε, άρα το "μονο φίλοι" δεν μου πολυξένισε. Κατόπιν έβαλα την λογική μπροστά και αντιπρότεινα "το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία".

Αλλά όταν ο άλλος αγαπά τον σύντροφο του, του είναι πιο επώδυνο να σκεφτεί λογικά και να καταλάβει πως δεν έχει νόημα η περαιτέρω επαφή τους. ¶σε που δεν τολμά καν να σκεφτεί πως οι ελπίδες του για επανασύνδεση μπορεί να είναι φρούδες και αυτός απλά αιθεροβάμων.
    Σύμφωνοι. Μιλάς σωστά. Για αυτό λέμε ότι εάν αγαπάς κάτι/κάποιον άστο ελεύθερο, εάν ξαναγυρίσει (σε λογικό διάστημα 1-2 εβδομάδες) είναι δικό σου, αλλιώς προχωράμε σε νέες καταστάσεις.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    ΕΦΗ

συνήθως θέλει χρόνο...
    προσωπικα δεν πιστευω πως θα το ξεπεράσω ποτε...ακόμα κι αν προχωρήσω...αν βρω την όρεξη...θα το έχω στο νου μου και θα αμύνομαι υπερβολικά ίσως...

αχχχχ άσχημα πραγματα...

Όνομα:
    Διονυσία

όταν κάποιν τον έχεις αγαπήσει δεν το δέχεσε με τοίποτα το φίλοι αν και το έχω κάνει το μετάνιωσα και εκεί έβαλα μυαλό:sad2: δεν το ξανακάνω

Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση κρίσεως;Οταν δυο έφηβοι γνώριζουν για πρώτη φορά τον έρωτα ο ένας στα ματια και στη καρδιά του αλλου ειναι μαζί 3 χρόνια νοιώθουν τα ιδιά δυνατά συναισθήματα και χωριζουν για λόγους ανωριμοτητος του αγοριου να καταλαβει τι νοιώθει και το οποιο αφου περασαν 25 χρόνια εποικοινωνεί τηλεφωνικά με τη κοπελα και διαπιστώνουν οτι και οι δυο εχουν συντηρήσει τα ιδια κι ισως πιο δυνατα συναισθήματα μονο που και οι δύο έχουν οικογένειες ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Παρακαλώ τις απόψεις σας...

Quote Originally Posted by viki65 View Post
    Να σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση κρίσεως;Οταν δυο έφηβοι γνώριζουν για πρώτη φορά τον έρωτα ο ένας στα ματια και στη καρδιά του αλλου ειναι μαζί 3 χρόνια νοιώθουν τα ιδιά δυνατά συναισθήματα και χωριζουν για λόγους ανωριμοτητος του αγοριου να καταλαβει τι νοιώθει και το οποιο αφου περασαν 25 χρόνια εποικοινωνεί τηλεφωνικά με τη κοπελα και διαπιστώνουν οτι και οι δυο εχουν συντηρήσει τα ιδια κι ισως πιο δυνατα συναισθήματα μονο που και οι δύο έχουν οικογένειες ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Παρακαλώ τις απόψεις σας...
    Προσωπικά νομίζω πως σε κάτι τέτοιο θα λάμβανα πολύ σοβαρά υπόψιν μου αν, με την οικογένεια που θα είχα δημιουργήσει πλέον, είμαι ευτυχισμένη.

Όνομα:
    ΕΦΗ

νομίζω πως εκεί πια πρέπει να δράσει κάποιος μόνο με βάση τη ΛΟΓΙΚΗ...
    εδώ δεν χωρούν συναισθηματισμοί....όσο κι αν πονάει αυτο!

Όνομα:
    Διονυσία

ισώς γιάτι δεν βρήκαν αυτο που ήθελατε στους συντροφους σους

μα μην ξεχνας πόσο αλλάζει ο ανθρωπος με το πέρασμα του χρόνου τις εμπιρίες

καλύτερα μια γλυκια ανάμνηση παρά μια πικρή συνέχεια γιατι τώρα δεν είστε μόνοι είναι καιάλλοι που θα αλλάξη η ζωή τους

Πραγματικα με εντυπωσιασε το αρθρο...:bigsmile:

Η αληθεια ειναι οτι πριν αρκετους μηνες εζησα ενα πολυ δυσκολο χωρισμο!Αναγκαστικο θα ελεγα...Πλεον δεν ξερω αν θα βρω κπ που θα πληρει τις ιδιες προυποθεσεις!Αρκετες φορες αγανακτω με τον εαυτο μου,μετανιωνω...κλαιω!Γενικ υπαρχουν φορες που περναω πολυ δυσκολα!Ενας παραγοντας που με οδηγει σε τετοιου ειδους συμπεριφορες ειναι η μοναξια...Μισω να νιωθω μονη μου!Ισως βεβαια αυτο που εχω αναγκη αυτον τον καιρο να μην ειναι αυτος ο ιδιος αλλα κπ αλλος που ισως να ενδιαφερεται περισσοτερο για μενα...
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ στο οτι χρειαζεται να αφιερωνουμε χρονο στον εαυτο μας,στο να ενδοσκοπουμε,στο να ανακαλυπτουμε τις πραγματικες αναγκες μας και κυριως στο να βαζουμε στοχους....γιατι ετσι πετυχαινουμε το ακατορθωτο,που κατα τη γνωμη μου ειναι η ΖΩΝΤΑΝΙΑ στη ζωη μας....!!!!!ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ...:noworry:

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Και τελικά με την ατάκα "μονο φίλοι" ποιον εξαπατούν, αν όχι πρωτίστως τον εαυτό τους?
    Πραγματι την βρισκω αθλια ατακα και τα ατομα που την χρησιμοποιουν ιδιαιτερα ψευτικα

Την θεωρω ως βλακωδεις δικαιολογια οταν δεν γουσταρεις αρκετα καποιον\καποια και θες να τον\την << ξεφορτωθεις >> υποτιθεται με ευγενικο τροπο ασχετα με το τι αισθανεσαι

Προτιμω τα ατομα να ειναι ειλικρινης στις ατακες του οπως "δεν μου αρεσεις ρε κυριε\κυρια" οποτε ανταποδιδεις αναλογος και παιρνεις και εσυ το δρομο σου και χ*στηκες....παρα μια τετοια φθηνη δικαιολογια του τυπου """ μονο φιλοι"""

Δεν ξερω πως αντιμετωπιζεται καποιοι\ες τα πραγματα στην ζωη σας αλλα προσωπικα για μενα φιλιες με το συγκεκριμενο ατομο που θα εριχνε μια τετοια ατακα δεν προκειται να υπαρξουν....

Ειμαι του ολα η τιποτα...καθαρα σκορπιος σε οτι αφορα τετοιες αποφασεις και μου αρεσει

Page 8 of 27 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)