s
Ερωτικά Τρίγωνα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 159
    Όνομα:
    Μαιρη

Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Μια εξίσου ενδιαφέρουσα άποψη είναι αυτή που θέλει το ουσιαστικό "κερατάς" να προέρχεται από την εποχή των σταυροφοριών: πλησιάζοντας στον πύργο του ο σταυροφόρος ιππότης, επιστρέφοντας από κάποια εκστρατεία, δήλωνε τον ερχομό του από κάποια απόσταση σαλπίζοντας με ένα κέρας. Αυτό έδινε τον χρόνο στην άπιστη συμβία και στον εραστή της να εξαφανίσουν τα στοιχεία που προδίδαν την σχέση τους :bigsmile:
    Χα χα καλόοοο
    Εξυπνοι οι ... στραταίοι. Οχι σαν τους ναυτικούς τους δικούς μας που όλο έκπληξη έκαναν στη σύζυγο πως και καλά είναι στην.... Ιαπωνία και ήταν στο αεροδρόμιο.... Μάντεψε ποιος πάθαινε στο τέλος την μεγάλη έκπληξη... :clapping:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by friary View Post
    Χα χα καλόοοο
    Εξυπνοι οι ... στραταίοι. Οχι σαν τους ναυτικούς τους δικούς μας που όλο έκπληξη έκαναν στη σύζυγο πως και καλά είναι στην.... Ιαπωνία και ήταν στο αεροδρόμιο.... Μάντεψε ποιος πάθαινε στο τέλος την μεγάλη έκπληξη... :clapping:
    Απαπαπα! Ύπουλο αυτοί:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by friary View Post
    Χα χα καλόοοο
    Δηλαδή αυτό που λένε για τους ναυτικούς (ή λέγανε -και όχι απαραίτητα Ἐλληνες-μην παρεξηγηθούμε κιόλας- γενικά μιλώντας) "σε κάθε λιμάνι και από μία κοπελιά" να μην το σκεφτώ ε; :toung: :toung: :toung:
    ¶ντε να κάνω τα στραβά μάτια

Είμαι κι εγώ σε μια σχέση τριγώνου εδώ και δύο χρόνια. Εκείνος παντρεμένος 5 χρόνια με μία πολύ νεώτερή του, εγώ σε διάσταση τα τελευταία χρόνια. Εκείνος λείπει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό - έρχεται Ελλάδα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Η σχέση με τη σύζυγό του συμβατική και αρκετά μυστήρια ακόμη και για τον ίδιο. Εγώ, τον έχω χωρίσει 4 φορές το τελευταίο χρόνο, όμως μου είναι αδύνατο να αντισταθώ στην έλξη που μου ασκεί, καθώς η ψυχή μου αναγνωρίζει σε αυτόν κάτι εξαιρετικά οικείο και μοναδικό. Να είναι καρμική σχέση? κι αν η καρμική σχέση είναι με τη σύζυγό του?... δεν υπάρχουν ποτέ οι απαντήσεις ούτε τέλος στον πόνο του να μοιράζεσαι αυτόν που αγαπάς. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που αισθάνομαι, ίσως μόνο αυτοί που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο. Πάντως το θέμα παραμένει άλυτο και συνεχίζεται για... όσο τελικά αντέξω.

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν μπορείτε εσείς να ζητάτε τα πάντα από έναν άντρα και αυτός να μην έχει τίποτα :bigsmile:.
    Ασε που και πολλές γυναίκες το γουστάρουνε αλλά δεν το λένε επειδή θέλουν να δείξουν ότι είναι προοδευτικές!
    Σωστος Perfect

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Μην τα βλέπεις όλα μονόπλευρα
    Aφου μονοπλευρη ακουστηκε η γνωμη της αρα μονοπλευρα απαντησα και εγω :toung:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Anastasy View Post
    Δεν την ρώτησα γιατί δεν την είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά. Όπως όμως περιέγραψα αισθανόμουν πολύ άσχημα που βρισκόταν σε αυτή την θέση.
    Ωστόσο, σκέψου ότι ήταν "θύμα" εν αγνοία της. Δεν έμαθε ποτέ για την παράλληλη σχέση που είχε ο τότε φίλος της. Και αυτό ισώς να ήταν μεγάλη τύχη για εκείνη.
    'Οσο για μένα αναλογίσου πόσο θύμα ένιωθα όταν τους έβλεπα να περπατούν μαζί στον δρόμο ή όταν είδα όλα τα ονειρά μου να γκρεμίζονται μετά από τον αναπάντεχο χωρισμό μας. Και εκείνος όμως δεν ήταν λιγότερο θύμα (αν και άργησα να το καταλάβω) γιατί άλλη είχε στην καρδιά και στο μυαλό του και άλλη στην ζωή του.
    Η γλύκα καλέ μου φίλε, σε αυτές τις σχέσεις είναι ελάχιστες στιγμές ενώ ο πόνος κρατάει ώρες ατελείωτες, μέρες, μήνες...
    Όσον αφορά την ιστορία του ...κέρατου και μόνο,το μοναδικό θύμα ήταν η κοπέλα του μεγάλου σου έρωτα.Όχι μόνο συνέβαινε ό,τι συνέβαινε,αλλά και αμετανόητα απ την πλευρά σας την έδερνε η άγνοια και δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις για τη σχέση της και τη ζωή της.Αν τον έδιωχνε σε κείνη τη φάση,ίσως και ο άλλος να έτρωγε κόλλημα για το τί έχασε και να άλλαζε τακτική(καθώς μερικοί άνθρωποι θέλουν "φτύσιμο"για να πάρουν λίγο μπρος).Εσύ πλήρωσες απλά το τίμημα των επιλογών σου.Στο κάτω κάτω αφού ήταν στα χωρίσματα και τον ήθελες τόσο πολύ,μπορούσες να κάνεις λίγη υπομονή.Δεν έκανες,λούσου τα και κλάψε ελεύθερα,έχοντας όμως υπόψιν ότι ήταν επιλογή σου.Ανθρώπινο είναι,όπως ανθρώπινα είναι και τα λάθη που κάνουμε όλοι.Μην βάζεις όμως τον εαυτό σου στην ίδια θέση μ αυτόν που δεν έφταιξε σε τίποτα.Όσο για το πόσο θύμα ήταν αυτός...ασχολίαστο.Και το τέλος που ήταν αισιόδοξο;Ο χρόνος θα δείξει...γυρνάει και ο τροχός...
    Δεν ξέρω βρε συνφορουμίτες.Μέχρι πρότινος ήμουν υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μ όλα αυτά που ακούω και διαβάζω,έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν ήταν στο χέρι μου θα απαγόρευα :weird: την κυκλοφορία περιοδικών τύπου Cosmopolitan και "λογοτεχνικών"βιβλίων κλάσεως Μάγισσες της Σμύρνης.Νομίζω πως διαβρώνουν απελπιστικά τις συνειδήσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την φαντασία απ την πραγματικότητα.
    Εν τέλει ,μάλλον θα συμφωνήσω με την αγαπητή Κία όσον αφορά την ερμηνεία του αβατάρ της
    Καλό μεσημέρι σε όλους.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

πες τα Λευκη μου!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Όσον αφορά την ιστορία του ...κέρατου και μόνο,το μοναδικό θύμα ήταν η κοπέλα του μεγάλου σου έρωτα.Όχι μόνο συνέβαινε ό,τι συνέβαινε,αλλά και αμετανόητα απ την πλευρά σας την έδερνε η άγνοια και δεν είχε τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις για τη σχέση της και τη ζωή της.Αν τον έδιωχνε σε κείνη τη φάση,ίσως και ο άλλος να έτρωγε κόλλημα για το τί έχασε και να άλλαζε τακτική(καθώς μερικοί άνθρωποι θέλουν "φτύσιμο"για να πάρουν λίγο μπρος).Εσύ πλήρωσες απλά το τίμημα των επιλογών σου.Στο κάτω κάτω αφού ήταν στα χωρίσματα και τον ήθελες τόσο πολύ,μπορούσες να κάνεις λίγη υπομονή.Δεν έκανες,λούσου τα και κλάψε ελεύθερα,έχοντας όμως υπόψιν ότι ήταν επιλογή σου.Ανθρώπινο είναι,όπως ανθρώπινα είναι και τα λάθη που κάνουμε όλοι.Μην βάζεις όμως τον εαυτό σου στην ίδια θέση μ αυτόν που δεν έφταιξε σε τίποτα.Όσο για το πόσο θύμα ήταν αυτός...ασχολίαστο.Και το τέλος που ήταν αισιόδοξο;Ο χρόνος θα δείξει...γυρνάει και ο τροχός...
    Δεν ξέρω βρε συνφορουμίτες.Μέχρι πρότινος ήμουν υπέρ της ελευθερίας του λόγου αλλά μ όλα αυτά που ακούω και διαβάζω,έχω αρχίσει να πιστεύω πως αν ήταν στο χέρι μου θα απαγόρευα :weird: την κυκλοφορία περιοδικών τύπου Cosmopolitan και "λογοτεχνικών"βιβλίων κλάσεως Μάγισσες της Σμύρνης.Νομίζω πως διαβρώνουν απελπιστικά τις συνειδήσεις ανθρώπων που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την φαντασία απ την πραγματικότητα.
    Εν τέλει ,μάλλον θα συμφωνήσω με την αγαπητή Κία όσον αφορά την ερμηνεία του αβατάρ της
    Καλό μεσημέρι σε όλους.
    Το έθεσες πολύ ωραία Λευκή μου!
    Καθένας κάνει τις επιλογές του και πληρώνει τις συνέπειες αυτών Και αν πράτταμε όσα γράφουν τα περιοδικά θα είχαμε κινδυνέψει ουκ ολίγες φορές με κακοχαρακτηρισμούς!

Ρίσκπεκτ συμφορουμίτισσα-συν-Υδροχοάκι Λευκή :bigsmile: :bigsmile:

9. Re: Ερωτικά Τρίγωνα

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Καλό μεσημέρι σε όλους.
    Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό που λες. Συναισθηματικά συμφωνώ, αλλά πρέπει να είμαστε σύμφωνοι, πιστεύω εγώ, και με την λογική. Ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων είναι μεγάλη μπίζνα και θέλει προσεκτική αντιμετώπιση. Αν παρασυρθούμε και λειτουργήσουμε όπως το "κτήνος", αρχίσουμε δηλαδή να του μοιάζουμε, τότε δεν θα έχουμε διαφορά από αυτό.
    (φυσικά αυτό δεν αναιρεί την δυνατότητά μου και την υποχρέωσή μου να επεμβαίνω αποφασιστικά, εννοείται )
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Δ. Μ. View Post
    Ο εκμαυλισμός των συνειδήσεων είναι μεγάλη μπίζνα και θέλει προσεκτική αντιμετώπιση. Αν παρασυρθούμε και λειτουργήσουμε όπως το "κτήνος", αρχίσουμε δηλαδή να του μοιάζουμε, τότε δεν θα έχουμε διαφορά από αυτό.
    Παρανόησις.Απλά το κράτος οφείλει να προστατεύει τους πολίτες του.Όπως αντιμετωπίζει τους ανήλικους ως ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να προστατεύονται με ειδική νομοθεσία,λόγω της "αντικειμενικής"τους τάσης να μην μπορούν να διακρίνουν κάποιες καταστάσεις τόσο καλά όσο ένας ενήλικας,έτσι νομίζω πως πρέπει να προστατεύσει και τους ανθρώπους με εμφανώς προβληματική κατανόηση της πραγματικότητας και των άγραφων νόμων που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις.Καλώς ή κακώς,δεν είναι όλοι σε θέση να διατηρήσουν "χαρακτήρα"μετά τις χυδαιότητες που διαβάζουν και τους παρουσιάζονται ως φυσιολογικές,αναγκαίες και δικαίωμά τους.Ίσως να ήταν καλό να εξαπλωνόταν αυτή η τακτική και στις εκπομπές των διαφόρων "μελλοντολόγων" που εκτός απ το ότι κοροϊδεύουν τον κοσμάκη,μας χαλάνε και την πιάτσα:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 8 of 16 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)