s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 277
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by may View Post
    Γειά σας!!

μια παρατήρηση κ από εμένα για τους Ζυγούς!! Πιστεύω ότι είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά όχι τόσο όσο λέγεται ότι είναι. Το χειρότερό τους μειονέκτημα ειναι ότι με έναν πολύ γλυκό κ τρυφερό τρόπο κ πάντα με το φοβερό κ αφοπλιστικό τους χαμόγελο, να μη ξεχνιώμαστε, καταφέρνουν πάντα μα πάντα να παίρνουν από τους άλλους αυτό που θέλουν!!! Καταφέρνουν κ σου κάθονται στο σβέρκο κ όταν προσπαθείς να τους αποτινάξεις από πάνω σου, σου τη λένε κ από πάνω!!! Προσοχή!!

Όσον αφορά το τετράοτυχο "Μαγειρική : Ταύρος-Ζυγός-Καρκίνος" έχω να παρατηρήσω την εξής διαφορά. Οι Ταύροι κ οι Ζυγοί ως Αφρούλικα ζώδια μαγειρεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους πρωτίστως, για να αρωματίσουν το σπιτικό τους, αλλά κ επειδή είναι ολίγον τι... λιχούδηδες!! Αντιθέτως δε οι Καρκίνοι μαγειρέυουν μόνο για τους αυστηρά αγαπημένους τους κ όχι για τις αισθήσεις, αλλά για να τους δείξουν πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν για να πάρουν στη συνέχεια μια δόση αγάπης παραπάνω!!

Αυτά νομίζω!!

Για τους Ζυγούς να συμπληρώσω στα όσα ωραία παρέθεσε η may,ότι σε κανουν να νιώθεις ότι ζυγίζουν και μετράνε την καθε σου κίνηση!!!
    Αερίσια συμπεριφορά,όπου παει ο άνεμος ένα πράγμα και επίσης κολλημα στην επιφάνεια!Τα βαθυστόχαστα...τ'αφήνουν για τα άλλα ζώδια!

Σχετικά με τα κίνητρα για τον Ταυρο και Καρκίνο συμφωνώ,αν και προσωπικά απλά λατρευω να έχω κόσμο στο σπίτι και να τους ταίζω!!!Η αφρο μου βλεπεις βρίσκεται στον Λέων-4ος οίκος!

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μπααα! Για τους καρκινοταυρους :toung: το πρεπει ειναι λεπτομερεια που ισως να "νοστιμιζει" την διαδικασια ποτε ποτε!! :nuts:
    [φιλακια στη μαγειρισσα...]

Η μαγείρισσα ανταποδίδει!!!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Γειά σας!!

μια παρατήρηση κ από εμένα για τους Ζυγούς!! Πιστεύω ότι είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά όχι τόσο όσο λέγεται ότι είναι. Το χειρότερό τους μειονέκτημα ειναι ότι με έναν πολύ γλυκό κ τρυφερό τρόπο κ πάντα με το φοβερό κ αφοπλιστικό τους χαμόγελο, να μη ξεχνιώμαστε, καταφέρνουν πάντα μα πάντα να παίρνουν από τους άλλους αυτό που θέλουν!!! Καταφέρνουν κ σου κάθονται στο σβέρκο κ όταν προσπαθείς να τους αποτινάξεις από πάνω σου, σου τη λένε κ από πάνω!!! Προσοχή!!
    Γι' αυτούς μάλλον είναι πλεονέκτημα.................:embarrest :embarrest :embarrest Τα καταφέρνουν όλα με ένα χαμόγελο, με ένα νάζι.......:embarrest :embarrest :embarrest
    Από το να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους!!! :bigsmile:

Όσον αφορά το τετράοτυχο "Μαγειρική : Ταύρος-Ζυγός-Καρκίνος" έχω να παρατηρήσω την εξής διαφορά. Οι Ταύροι κ οι Ζυγοί ως Αφρούλικα ζώδια μαγειρεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους πρωτίστως, για να αρωματίσουν το σπιτικό τους, αλλά κ επειδή είναι ολίγον τι... λιχούδηδες!! Αντιθέτως δε οι Καρκίνοι μαγειρέυουν μόνο για τους αυστηρά αγαπημένους τους κ όχι για τις αισθήσεις, αλλά για να τους δείξουν πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν για να πάρουν στη συνέχεια μια δόση αγάπης παραπάνω!!

Αυτά νομίζω!!
    Θα συμφωνήσω! Αν και γω που τον έχω ωροσκόπο, ναι μεν είμαι λιχούδα αλλά μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι και τους άλλους! Ουκ ολίγες φορές το έχω πράξει (όταν ακόμη σπούδαζα ) Αφρό και γω στον 4ο οίκο

Νομίζω ότι κ τα δύο ζώδια κρατούν μια ισχυρή κ εγωιστική στάση, αλλά οι μέν Κριοί είναι λίγο πιο "πρωτόγονοι" στις αντιδράσεις τους, βιάζονται κ δεν φιλτράρουν εύκολα σκέψεις κ λεγόμενα κ γι΄αυτό φαίνονται πιο εγωιστές από τα Λιοντάρια, τα οποία κοιτούν πολύ περισσοτερο να μην τσαλακωθεί το image τους. Οι Κριοί ορμάνε να σε φάνε χωρίς να υπολογίζουν το κόστος κ την πατάνε συνήθως (άσχετα αν είναι πραγματικά πολύ καλοί μαχητές!), αλλά τα Λιοντάρια φοράνε χρυσά κοσμήματα κ ακριβά ρούχα, σου γυρίζουν την πλάτη, τινάζοντας την ουρά από το φόρεμα (ή το φράκο αντίστοιχα!!) κ φεύγουν υπερήφανα!!

:bigsmile:
    well οι Κριοί είναι εγωϊστές και εγωπαθείς και επειδη βιάζονται πολύ λόγω της παρορμητικής τους φύσης συνήθως την πατάνε! Σίγουρα είναι πολύ καλοί μαχητές.... ¶ρης είναι αυτός που τους κυβερνά... αλλά πρέπει να κατεβάσουν ταχύτητα και να σκέφτονται προτού πράξουν.
    Τα Λιονταράκια δεν έχουν τόσο τονισμένο "εγώ" αλλά με την περηφάνεια τους μπορεί να δείχνουν ότι σνομπάρουν κάπως και αδιαφορούν! :toung:

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Αναλυτικοί και λάτρεις των λεπτομερειών και τη τάξης είναι σίγουρα οι Παρθένοι, και μέχρι αηδίας καμμιά φορά Αλλά το μαγείρεμα είναι άλλο πράγμα. Μάλλον οι Ταύροι και οι Καρκίνοι έχουν έφεση σ' αυτό.:bigsmile:
    Συγνωμη αλλα εκτος απο πολυ καλο σεξ μαγειρευουμε και πολυ καλα εμεις οι σκορπιοι! Οσο για τους ζυγους επειδη εχω και Αρη και Αφροδιτη εκει νομιζω οτι μια γλυκα τι βγαζω (οταν δεν βγαινει απο μεσα μου ο δολοφονος σκορπιος χιχι) και μια διπλωματια και μια αναποφασιστικοτητα επισης.
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Συγνωμη αλλα εκτος απο ωραιο σεξ κανουν και μαγειρευουν και ωραια οι σκορπιοι και συνηθως λιγο "βαρια"
    Mε κάθε σεβασμό το "ωραίο" σεξ είναι σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχυ. Από που προκύπτει ότι ο Σκορπιός κάνει καλό σεξ; Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον ¶ρη; Μάλλον κοκοράκι θα χαρακτηριζόταν. Πλανήτη σε πτώση τη Σελήνη (συναίσθημα) και σε αδυναμία την Αφροδίτη (αγάπη) θα τον σώσει η ανεξάντλητη ενέργεια του ζωδίου; Ας πάει να γίνει αχθοφόρος........... Όσο για τη φύση στοιχείου τριπλότητας το νερό μάλλον θάλασσα θα τα κάνει.
    Τέλος, για τις πικάντικες γεύσεις το μόνο που θα του προσφέρουν είναι δυσλειτουργία της κένωσης (εξού και το δυσκοίλιος που του έχουν κολήσει).

Mην ξεχνάμε φυσικά και τις προσωπικές μας εμπειρίες αναφορικά με τους σκορπιούς!

Quote Originally Posted by ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ View Post
    Mε κάθε σεβασμό το "ωραίο" σεξ είναι σε συνάρτηση με το πόσο ψηλά βάζουμε τον πήχυ. Από που προκύπτει ότι ο Σκορπιός κάνει καλό σεξ; Με παραδοσιακό κυβερνήτη τον ¶ρη; Μάλλον κοκοράκι θα χαρακτηριζόταν. Πλανήτη σε πτώση τη Σελήνη (συναίσθημα) και σε αδυναμία την Αφροδίτη (αγάπη) θα τον σώσει η ανεξάντλητη ενέργεια του ζωδίου; Ας πάει να γίνει αχθοφόρος........... Όσο για τη φύση στοιχείου τριπλότητας το νερό μάλλον θάλασσα θα τα κάνει.
    Τέλος, για τις πικάντικες γεύσεις το μόνο που θα του προσφέρουν είναι δυσλειτουργία της κένωσης (εξού και το δυσκοίλιος που του έχουν κολήσει).

Κυβερνητης τυχαια του 8ου οικου δεν ειναι.Οπως επισης δεν ειναι τυχαια εκπροσωπος του σεξ και των γενετικων οργανων.Της καταστροφης και της ανγεννησης. Και οσο για το συναισθημα που λες ειναι βαθυ στο σκορπιο.Διακρινω πολυ εντονα μια ζηλια και μια αντιδραση πολυ περιεργη την οποια ομως δε θελω να αναλυσω γιατι δε μου αρεσει να μπλεκω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και να πληγωνω ανθρωπους.Τωρα αν εσυ τα φαγητα σου τα προτιμας στον ατμο και αναλατα τι να σου πω εγω για τις χαρες της ζωης...

Υ.Γ ευτυχως εχω καλο μεταβολισμο και δεν εχω τετοια προβληματα εσυ οχι ε?:bigsmile:

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Κυβερνητης τυχαια του 8ου οικου δεν ειναι.Οπως επισης δεν ειναι τυχαια εκπροσωπος του σεξ και των γενετικων οργανων.Της καταστροφης και της ανγεννησης. Και οσο για το συναισθημα που λες ειναι βαθυ στο σκορπιο.Διακρινω πολυ εντονα μια ζηλια και μια αντιδραση πολυ περιεργη την οποια ομως δε θελω να αναλυσω γιατι δε μου αρεσει να μπλεκω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις και να πληγωνω ανθρωπους.Τωρα αν εσυ τα φαγητα σου τα προτιμας στον ατμο και αναλατα τι να σου πω εγω για τις χαρες της ζωης...

Υ.Γ ευτυχως εχω καλο μεταβολισμο και δεν εχω τετοια προβληματα εσυ οχι ε?:bigsmile:

Για να μην αρχίσει διαξιφισμός άδικος να επισημάνω ότι το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ καταθέτει ορθά αστρολογικά δεδομένα και δεύτερον και βασικότερο γράφει ουδέτερα και σε τρίτο πρόσωπο. Σημαίνει ότι δεν αναφέρεται σε σένα αγαπητή μου skorpion αλλά εσύ απαντάς σε δεύτερο :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Για να μην αρχίσει διαξιφισμός άδικος να επισημάνω ότι το ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ'ΑΣΤΡΑ καταθέτει ορθά αστρολογικά δεδομένα και δεύτερον και βασικότερο γράφει ουδέτερα και σε τρίτο πρόσωπο. Σημαίνει ότι δεν αναφέρεται σε σένα αγαπητή μου skorpion αλλά εσύ απαντάς σε δεύτερο :toung:
    Ναι αλλα σε μενα απαντησε και στο δικο μου ζωδιο αναφερθηκε και γω παραθετω αυτα που ξερω σχετικα με την αστρολογια και το συμβολισμο του σκορπιου (και απο δημοσιευσεις αυτου του σαιτ) Ας μη ξεχναμε τη δυναμη του πλουτωνα και του Αρη ως προς αυτο το θεμα.
    Τελος ουτε γω θελω διαξιφισμους οποτε ολα καλα:bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ Τ' ΑΣΤΡΑ View Post

Ομολογώ πώς αυτή την παράμετρο δεν είχα σκεφτεί!Καλοτοποθετημενη Σελήνη και Αφροδίτη λοιπόν,είναι δείκτες έντονης σεξουαλικότητας;
    Για το στοιχείο του νερού,συμφωνω και επαυξάνω ότι μάλλον τα κανουμε θάλασσα :embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 8 of 28 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)