- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
05-02-2007, 10:01 PM #71
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Χρησιμοποιουσα το δικο μου απο πιτσιρικας οταν εκανα chat στο θρυλικο napster!!!
Μου εκατσε εντελως τυχαια!
-
05-02-2007, 10:11 PM #72
Εγώ επειδή κάνω εκπομπή σε ροκ σταθμό αλλά τις ελεύθερες ώρες μου ακούω σκυλάδικα μου έβγαλαν το skylorock
-
07-02-2007, 10:57 AM #73
το δικό μου το αποφάσησε μόνο του ενώ είχα ένα ακόμα γράμμα μποστά δεν ξέρω που πήγε :amazed: :toung:μου άρεσε και το κράτησα:toung:
-
01-04-2007, 04:20 PM #74
το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει αλλα οσα μου αρεσαν μου τα ειχαν παρει :sad2: :sad2: και το λευκη μου αρεσει και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν :bigsmile:
-
02-04-2007, 03:28 PM #75
το δικο μου δεν το διαλεξα εγω αλλα οι γονεισ μου πριν σχεδον απο 20 χρονια:amuse::toung: ......αλεξανδρα σιγκεκριμενα αλλα το κανα αλεκα για λογουσ συντομιασ.......!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ
ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΓΑΠΟΥΝ
ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!
-
02-04-2007, 05:59 PM #76
Όντως δίκιο έχει ο αγαπημένος μου Dell Piero! Μαργαριτα είναι το όνομά μου... :embarrest ΄
Αλλά το χρησιμοποιούσα και σε λευκώματα στο Λύκειο!:toung: Οπότε astral-dreamer (που μ'αρέσει πολύ και το ψευδώνυμό σου!) συνήθιζα να λέω και 'γω:
My name is Rita... Margarita! :bigsmile:
-
14-05-2008, 02:04 AM #77
το ονομα μου διαλεξα και εγω Δεσποινα αλλα κολησα και το Κουκι διπλα.Ο Κουκι ειναι το κοκερακι σκυλακι μου που το χρωμα του ειναι σαν τραγανο ξεροψημενο μπισκοτο!!!!!!!
-
14-05-2008, 10:52 AM #78
Το δικό μου το επέλεξα ανάμεσα από πολλά που είχα στο μυαλό μου.
Αναφέρεται στο τελευταίο αυτοκίνητο που απέκτησα (GETZ)και που είμαι συναισθηματικά, πολύ δεμένη μαζί του. Το φροντίζω όπως θα φρόντιζα ένα οικόσιτο ζώο στο σπίτι μου. Με αγάπη και μεράκι. To "ακι" (getzaki) δηλώνει το υποκοριστικό του και το πρόσθεσα από τη λέξη μεράκι.
Ίσως αναρωτηθείτε γιατί τόση αγάπη για το αυτοκίνητό μου?
Μα το αγαπώ, όπως αγαπώ και το κάθε τι γύρω μου.. Το κάθε τι.."Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
14-05-2008, 11:09 AM #79
Καλημερα.Νομιζω πως ηρθε η ωρα να δικαιολογηθω για το ψευδωνυμο μου,γιατι πρεπει να ειναι απο τα πλεον παρεξηγημενα,νομιζω.Πρωτα απ ολα ΔΕΝ ειναι αυτο που νομιζετε,φυσικα,το λεω γιατι κανα δυο απο σας μ εχουν ρωτησει και ετσι αρχισα να νιωθω λιγουλακι ....αβολα μ αυτο.
Λοιπον ,ειναι στην ουσια μια ισπανικη εκφραση ,de puta madre ,και σημαινει ακριβως αυτο που λεμε "και γαμω" και το αγαπω πολυ γιατι μου το κολλησαν καποιοι πολυ αγαπημενοι ισπανοφωνοι φιλοι μου,σε περιοδο εγκυμοσυνης,και ηταν ο δικος τους τρυφερος τροπος να μου πουν οτι με βρισκουν ¨και γαμω" που ,αν και σε προχωρημενη εγκυμοσυνη,δεν ειχα εγκαταλειψει καμμια απ τις δραστηριοτητες μου.
Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.
-
14-05-2008, 11:51 AM #80
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.