s
Ψευδωνυμα ή nick name - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast
Results 71 to 80 of 182
    Όνομα:
    Hagakure

Re: Ψευδωνυμα ή nick name

Χρησιμοποιουσα το δικο μου απο πιτσιρικας οταν εκανα chat στο θρυλικο napster!!!
    Μου εκατσε εντελως τυχαια!

Εγώ επειδή κάνω εκπομπή σε ροκ σταθμό αλλά τις ελεύθερες ώρες μου ακούω σκυλάδικα μου έβγαλαν το skylorock

Όνομα:
    Διονυσία

το δικό μου το αποφάσησε μόνο του ενώ είχα ένα ακόμα γράμμα μποστά δεν ξέρω που πήγε :amazed: :toung:μου άρεσε και το κράτησα:toung:

το δικο μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεει αλλα οσα μου αρεσαν μου τα ειχαν παρει :sad2: :sad2: και το λευκη μου αρεσει και κανα δυο αλλα που μου διαφευγουν :bigsmile:

Όνομα:
    ΑΛΕΚΑ

το δικο μου δεν το διαλεξα εγω αλλα οι γονεισ μου πριν σχεδον απο 20 χρονια:amuse::toung: ......αλεξανδρα σιγκεκριμενα αλλα το κανα αλεκα για λογουσ συντομιασ.......!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΓΑΠΟΥΝ
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Να προλάβω την Μαργαρίτα που θα πει ότι διάλεξε το όνομά της :toung:
    Όντως δίκιο έχει ο αγαπημένος μου Dell Piero! Μαργαριτα είναι το όνομά μου... :embarrest ΄

Αλλά το χρησιμοποιούσα και σε λευκώματα στο Λύκειο!:toung: Οπότε astral-dreamer (που μ'αρέσει πολύ και το ψευδώνυμό σου!) συνήθιζα να λέω και 'γω:
    My name is Rita... Margarita! :bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

το ονομα μου διαλεξα και εγω Δεσποινα αλλα κολησα και το Κουκι διπλα.Ο Κουκι ειναι το κοκερακι σκυλακι μου που το χρωμα του ειναι σαν τραγανο ξεροψημενο μπισκοτο!!!!!!!

Όνομα:
    Σόφη

Το δικό μου το επέλεξα ανάμεσα από πολλά που είχα στο μυαλό μου.
    Αναφέρεται στο τελευταίο αυτοκίνητο που απέκτησα (GETZ)και που είμαι συναισθηματικά, πολύ δεμένη μαζί του. Το φροντίζω όπως θα φρόντιζα ένα οικόσιτο ζώο στο σπίτι μου. Με αγάπη και μεράκι. To "ακι" (getzaki) δηλώνει το υποκοριστικό του και το πρόσθεσα από τη λέξη μεράκι.
    Ίσως αναρωτηθείτε γιατί τόση αγάπη για το αυτοκίνητό μου?
    Μα το αγαπώ, όπως αγαπώ και το κάθε τι γύρω μου.. Το κάθε τι..
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Καλημερα.Νομιζω πως ηρθε η ωρα να δικαιολογηθω για το ψευδωνυμο μου,γιατι πρεπει να ειναι απο τα πλεον παρεξηγημενα,νομιζω.Πρωτα απ ολα ΔΕΝ ειναι αυτο που νομιζετε,φυσικα,το λεω γιατι κανα δυο απο σας μ εχουν ρωτησει και ετσι αρχισα να νιωθω λιγουλακι ....αβολα μ αυτο.
    Λοιπον ,ειναι στην ουσια μια ισπανικη εκφραση ,de puta madre ,και σημαινει ακριβως αυτο που λεμε "και γαμω" και το αγαπω πολυ γιατι μου το κολλησαν καποιοι πολυ αγαπημενοι ισπανοφωνοι φιλοι μου,σε περιοδο εγκυμοσυνης,και ηταν ο δικος τους τρυφερος τροπος να μου πουν οτι με βρισκουν ¨και γαμω" που ,αν και σε προχωρημενη εγκυμοσυνη,δεν ειχα εγκαταλειψει καμμια απ τις δραστηριοτητες μου.

Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
    Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Καλημερα......
    Οταν ανακαλυψα το site ενθουσιαστηκα τοσο που απ την βιασυνη μου δεν το σκεφτηκα καθολου ,γι αυτο και το γραψα και λαθος.Στην πορεια καταλαβα οτι μαλλον παρεξηγουμαι.Γιαυτο,...νομι ετε οτι πρεπει να το αλλαξω?
    Αληθεια πειτε,μ ενδιαφερει.Δεχομαι και προτασεις...βαφτιση on line.
    Προσωπικά, το βρίσκω μια χαρά :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 8 of 19 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 18 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)