s
Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα" - Page 78
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 78 of 253 FirstFirst ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 88 128 178 ... LastLast
Results 771 to 780 of 2530

Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"

Χρόνια πολλά παιδιά των Αρχαγγέλων :bigsmile:

Χρόνια πολλά skorpio - να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη

Όνομα:
    Αγγέλα

Ευχαριστώ πολύ LeLou! :bigsmile:Τις καλύτερές μου ευχές και σε σένα!!!:bigsmile:
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Χρόνια Πολλά skorpioυδάκι μας !!! Εύχομαι οτι επιθυμείς , στην αγκαλιά σου να το βρείς !!! Σου εύχομαι το πτυχίο με το καλό , και επιτυχία στην επαγγελματικη σου πορεια !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε χαιρονται και αυτοι που αγαπάς και σε αγαπούν !!! Υγεία και αγάπη πάνω απ΄όλα και .......... όλα τα υπόλοιπα έρχονται !!!!!

Όνομα:
    Αγγέλα

Αθηνούλα μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!!:bigsmile:Να είσαι καλά και όλα όσα θέλεις να πραγματοποιηθούν!!!!
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!!leasantry::wink2:

Σωκράτης

Χρονια Πολλα κι απο μενα !!!! Οτι καλυτερο ευχομαι οτι ποθεις και θα σε κανει ευτυχισμενη!!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Αγγέλα

Ευχαριστώ πολύ skorpion!!! :bigsmile:Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!
    Πολλά φιλιά!!!!:toung:

Σωκράτης

Όνομα:
    Δεσποινα

Μου επιτρεπετε αγαπητα μελη να ευχηθω στο δευτερο συνθετικο του ονοματος μου ΚΟΥΚΙΣ να τα εκατοστηση ,ειναι σημερα τα γενεθλεια του, κλεινει ενος ετους το κοκερ-σπανιελ σκυλακι μου
    Μεχρι πριν ενα χρονο δεν ειχα ιδεα το τι μπορεις να παρεις απο ενα ζωακι και τι μπορει να εισπρατει αυτο απο σενα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ την παιδεια το πως φερονται και πως ειναι να φροντιζεις ενα σκυλακι [ημουν αδιαφορη προς αυτα]ολα αυτα πριν ενα χρονο ......
    Τωρα ολα ειναι αλλιως μας εβγαλε συναισθηματα που δεν ξεραμε οτι υπηρχαν σε σχεση με ολα τα ζωακια ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ειναι ολα διαφορετικα στο σπιτι μας με τον Κουκι .
    Ειναι και αυτος τυχερος ειχε τον Δια στον δευτερο οικο οταν γεννηθηκε [τιποτα δεν θα του λειψει ,καλο φαι ,καλα κοκκολα,και παιχνιδια ουουυυ!!!και ενα καλο σπιτι βασικα ]
    Υ.Γ. ειναι αυτος ενας σκορπιος απα!απα!πα! με αγαπη στην Λευκη και στην Αργυρω την αδελφη της αφιερωμενο το υστερογραφο μου:bigsmile:

με αγαπη ΚΟΥΚΙ [ε....εχει την τιμητικη του σημερα]

Όνομα:
    Dion

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!Εύχομαι ό,τι επιθυμούν στην τσέπη τους και το κρεβάτι τους να το βρουν!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Μου επιτρεπετε αγαπητα μελη να ευχηθω στο δευτερο συνθετικο του ονοματος μου ΚΟΥΚΙΣ να τα εκατοστηση ,ειναι σημερα τα γενεθλεια του, κλεινει ενος ετους το κοκερ-σπανιελ σκυλακι μου
    Μεχρι πριν ενα χρονο δεν ειχα ιδεα το τι μπορεις να παρεις απο ενα ζωακι και τι μπορει να εισπρατει αυτο απο σενα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ την παιδεια το πως φερονται και πως ειναι να φροντιζεις ενα σκυλακι [ημουν αδιαφορη προς αυτα]ολα αυτα πριν ενα χρονο ......
    Τωρα ολα ειναι αλλιως μας εβγαλε συναισθηματα που δεν ξεραμε οτι υπηρχαν σε σχεση με ολα τα ζωακια ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ειναι ολα διαφορετικα στο σπιτι μας με τον Κουκι .
    Ειναι και αυτος τυχερος ειχε τον Δια στον δευτερο οικο οταν γεννηθηκε [τιποτα δεν θα του λειψει ,καλο φαι ,καλα κοκκολα,και παιχνιδια ουουυυ!!!και ενα καλο σπιτι βασικα ]
    Υ.Γ. ειναι αυτος ενας σκορπιος απα!απα!πα! με αγαπη στην Λευκη και στην Αργυρω την αδελφη της αφιερωμενο το υστερογραφο μου:bigsmile:

με αγαπη ΚΟΥΚΙ [ε....εχει την τιμητικη του σημερα]
    Να ζήσει χαρούμενο το σκυλάκι σου και να σου κρατάει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα συντροφιά κι εσύ να το φροντίζεις

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 78 of 253 FirstFirst ... 28 68 74 75 76 77 78 79 80 81 82 88 128 178 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)