- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 771 to 780 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
09-11-2008, 11:51 PM #771
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Χρόνια πολλά παιδιά των Αρχαγγέλων :bigsmile:
-
13-11-2008, 01:53 AM #772
Χρόνια πολλά skorpio - να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη
-
13-11-2008, 11:56 AM #773
Ευχαριστώ πολύ LeLou! :bigsmile:Τις καλύτερές μου ευχές και σε σένα!!!:bigsmile:
Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
13-11-2008, 12:33 PM #774
Χρόνια Πολλά skorpioυδάκι μας !!! Εύχομαι οτι επιθυμείς , στην αγκαλιά σου να το βρείς !!! Σου εύχομαι το πτυχίο με το καλό , και επιτυχία στην επαγγελματικη σου πορεια !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε χαιρονται και αυτοι που αγαπάς και σε αγαπούν !!! Υγεία και αγάπη πάνω απ΄όλα και .......... όλα τα υπόλοιπα έρχονται !!!!!
-
13-11-2008, 12:50 PM #775
Αθηνούλα μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!!:bigsmile:Να είσαι καλά και όλα όσα θέλεις να πραγματοποιηθούν!!!!
Πολλά φιλιά!!!!!!!!!leasantry::wink2:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
-
13-11-2008, 11:00 PM #776
Χρονια Πολλα κι απο μενα !!!! Οτι καλυτερο ευχομαι οτι ποθεις και θα σε κανει ευτυχισμενη!!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-11-2008, 01:00 PM #777
Ευχαριστώ πολύ skorpion!!! :bigsmile:Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!
Πολλά φιλιά!!!!:toung:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
-
17-11-2008, 11:22 AM #778
Μου επιτρεπετε αγαπητα μελη να ευχηθω στο δευτερο συνθετικο του ονοματος μου ΚΟΥΚΙΣ να τα εκατοστηση ,ειναι σημερα τα γενεθλεια του, κλεινει ενος ετους το κοκερ-σπανιελ σκυλακι μου
Μεχρι πριν ενα χρονο δεν ειχα ιδεα το τι μπορεις να παρεις απο ενα ζωακι και τι μπορει να εισπρατει αυτο απο σενα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ την παιδεια το πως φερονται και πως ειναι να φροντιζεις ενα σκυλακι [ημουν αδιαφορη προς αυτα]ολα αυτα πριν ενα χρονο ......
Τωρα ολα ειναι αλλιως μας εβγαλε συναισθηματα που δεν ξεραμε οτι υπηρχαν σε σχεση με ολα τα ζωακια ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ειναι ολα διαφορετικα στο σπιτι μας με τον Κουκι .
Ειναι και αυτος τυχερος ειχε τον Δια στον δευτερο οικο οταν γεννηθηκε [τιποτα δεν θα του λειψει ,καλο φαι ,καλα κοκκολα,και παιχνιδια ουουυυ!!!και ενα καλο σπιτι βασικα ]
Υ.Γ. ειναι αυτος ενας σκορπιος απα!απα!πα! με αγαπη στην Λευκη και στην Αργυρω την αδελφη της αφιερωμενο το υστερογραφο μου:bigsmile:
με αγαπη ΚΟΥΚΙ [ε....εχει την τιμητικη του σημερα]
-
17-11-2008, 07:22 PM #779
Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!Εύχομαι ό,τι επιθυμούν στην τσέπη τους και το κρεβάτι τους να το βρουν!!!!!!!!!!!!!!!
-
17-11-2008, 11:40 PM #780
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.