- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 721 to 730 of 2530
Thread: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
-
28-10-2008, 02:48 AM #721
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Χρονια Πολλα σε ολους μας για την εθνικη μας εορτη , την 28η Οκτωβριου !!!
Το μονο που προκαλει ενας πολεμος ειναι πικρα , πονος , δακρυα , αποχωρισμος , συντριμια ... Δυστυχως , ακομη και σημερα οι πολεμοι δεν εχουν σταματησει ( σε καποια αλλα σημεια της γης ) . Με αφορμη το σημερινο γεγονος , το οποιο μας τιμα σαν ''Ελληνες'' , ευχομαι ειρηνη και αγαπη σε ολο τον κοσμο !
YouTube - TO OXI TOU 1940
-
28-10-2008, 04:36 AM #722
Nαι, αλλά δεν είδες και ποιός έχει γεννέθλια! Ας του ευχηθούμε τα Χρόνια Πολλά και να έχει πάντα τη δύναμη να μας Αστρο-φωτίζει με τις προβλέψεις του!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
28-10-2008, 08:29 AM #723
-
28-10-2008, 08:49 AM #724
Σίγουρα ο πόλεμος δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε ότι ουσιαστικά είναι η εφαρμογή της πολιτικής βούλησης με άλλα μέσα. Από υπάρξεως του ανθρώπου έως και σήμερα, ο πόλεμος σε όλες του τις μορφές είναι αυτός που καθόρισε τις εξελίξεις.
Ζητούμενο ήταν και είναι για κάποιους η εφαρμογή κάποιων κανόνων σε αυτόν. Θα παραμένει ζητούμενο ες αεί όμως, όσο δεν κατανοούν ότι σε ένα σύμπλεγμα που συμμετέχουν ¶ρης-Πλούτωνας-Κρόνος και ενίοτε Ουρανός οι μετριότητες δεν χωρούν. Όταν η κατάσταση φτάνει στο "ο θάνατός σου είναι η ζωή μου" η Αφροδίτη, οι αβρότητες και οι κανόνες πάνε περίπατο.
Πολλοί θα πούνε ότι το ζήτημα είναι να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο και ότι πρέπει να επιλέγουμε διπλωματικές διαδικασίες, να προτάσσουμε ειρηνικές μεθόδους διευθέτησης των διαφορών. Ας σκεφτούμε όμως ότι πρακτικά, τη διπλωματία την ασκούν αυτοί που δεν έχουν τη δύναμη να επιβάλλουν την άποψή τους και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Αυτοί που είναι δυνατοί επιβάλλουν την άποψή τους ασκώντας πίεση με τη δύναμη που κατέχουν.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-10-2008, 10:44 AM #725
-
28-10-2008, 10:55 AM #726
Εγω δεν αντιλεγω . Απλα οτι εξεφρασα , το εκανα με βαση μια ανθρωπινη οπτικη γωνια , μια ευαισθητοποιηση που .. ισως ''εκεινοι'' - τα μεγαλα κεφαλια , δεν μπορουν να την δουν . Και οοοοχι πισω απο τα γυαλια τους .. αλλα ουτε με τηλεσκοπιο !
Χρονια Πολλα δεν ειδα ομως .. που μας ευχηθηκες .. ?
Δεν το αναπτυσσω το θεμα , γιατι θα βγουμε off
-
28-10-2008, 11:38 AM #727
Πολλές ευχές στον κύριο Μπαφαλούκο για τα γενέθλιά του σήμερα.:bigsmile:
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
28-10-2008, 02:59 PM #728
Επισης τα Χρονια μου Πολλα κ Καλα στον κ.Μπαφαλουκο!
Use it before lose it ''May West''
-
28-10-2008, 10:28 PM #729
Να στείλω και εγω τα Χρόνια μου Πολλά στον κ. Μπαφαλούκο για τα γενέθλιά του και
φυσικά στον Μητσάκο ..... αν και λίγο καθυστερημένα ..... ότι επιθυμείς!!!:bigsmile:
-
28-10-2008, 10:36 PM #730
Χρονια πολλά αλλα κυρίως καλά και απο μενα στον κ. Μπαφαλούκο Μελέτη!
Οτι επιθυμείτε :bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.