s
δημόσιο - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 71

Thread: δημόσιο

Όνομα:
    Σοφία

Re: δημόσιο

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Κυρία Τίνα, μπορείτε να δείτε και το δικό μου χάρτη... Ή λόγω ηλικίας δεν με παίρνουν πια :nuts:
    χαχαχχαχα.. σόρυ για οφ τόπικ..ήταν πολύ σύντομο..αλλά μου άρεσε..:bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Τίνα

Καλημέρα σε όλους!

Μητσάκο μου δεν νομίζω να χεις πρόβλήμα, άλλωστε περισσότερες πιθανότητες έχουν να μπουν όσοι είναι κάτω από τα 30

Αγαπητά μέλη ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να δίνετε τα στοιχεία σας για να μελετάμε τους χάρτες σας κάτι που ούτως ή άλλως για εμένα τουλάχιστον δεν είναι εφικτό λόγω έλλειψης χρόνου. Ο σκοπός μας είναι να σας καθοδηγούμε πως να μελετήσετε τον χάρτη σας και να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις απορίες σας. Ψάξτε λίγο τα στοιχεία που πρέπει να μελετηθούν και ότι δεν καταλαβαίνετε ...εδώ είμαστε πάλι!

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα σε ολους:bigsmile:

Θα ηθελα να σας πω την δικη μου περιπτωση....Μεγαλη ιστορια αλλα θα την πω εν συντομια...

Σπουδασα 2 παραιατρικες ειδικοτητες (Σεληνη στην Παρθενο στον 2 οικο).Το πρωτο επαγγελμα εχει να κανει με την δουλεια του πατερα μου (Μεσουρανημα στον Κριο,ο Αρης μου στον 4 οικο,καπως ετσι το ερμηνευω)).Τελικα δεν ακολουθησα αυτο το επαγγελμα.Την δευτερη ειδικοτητα την ολοκληρωσα το 2002.Εκανα πρακτικη,ξεκινησα να δουλευω,αλλα ενα πρωι μου ειπαν πως δεν μπορουσαν να με κρατησουν αλλο γιατι δεν αναγνωριστηκε το πτυχιο μου.(Απο ΤΕΕ)...
    Για να μην πολυλογω την ιδια μερα που μου το ανακοινωσαν πηγα και γραφτηκα σε ΙΕΚ ,για την ιδια ειδικοτητα,(τον Ιουνιο τελειωνω) για να εχω αναγνωρισμενο πτυχιο (και ανωτερο)...Αυτο εγινε μεσα σε μια μερα κυριολεκτηκα!!!Εκεινη την περιοδο ο διελαυνων Κρονος (στην Παρθενο,3 οικος)) εκανε αντιθεση με τον διελαυνων Ουρανο (Υχθεις , 9 οικος)...

Υ.Γ.Η πλακα ειναι πως οταν τελειωσα την ιδια ειδικοτητα απο ΤΕΕ,ειχα ρωτησει τον διευθυντη του σχολειου αν θα μπορουσα να εργαστω κανονικα μετα την πρακτικη και η απαντηση του ηταν κατηγορηματικα πως ναι......Εχασα χρονο (ενταξει πιστευω πως τιποτα δεν παει χαμενο...αλλα σε αυτην την περιπτωση)???Σκεφτηκα πως μια καλη ιδεα θα ηταν να αρπαξω καμια καραμπινα και να παω να του ζητησω τον λογω (απο τον διευθυντη),αλλα επειδη ηξερα πως δεν θα εβγαζα ακρη,ειπα να το αφησω και να ξανακατσω στα θρανια..

Φιλικα:bigsmile:

Δηλαδή να ρωτήσω εαν ο κυβερνήτης του 10ου πχ Ερμής βρίσκεται στον 11 και μέσα στον 10ο ο ¶ρης σαν ερμηνεία θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο έχων τα στοιχεία αυτά θα δουλέψει σε παραπάνω από 1 επαγγέλματα τουλάχιστον για αρχή κατα κάποιο τρόπο ανεξάρτητος λόγω Αρη εκ των οποίων το ένα μπορεί να σχετίζεται με θέματα 11ου πχ Η/Υ;Αλλά εαν η ακμή του ενδέκατου είναι στον Καρκίνο συν το οτι υπάρχει ο Ηλιος εκει;Και όσον αφορα τον 6ο οίκο που μας δείχνει την καθημερινή δουλειά μας και την σταθερότητα αν η ακμή του είναι στον Υδροχόο με Ουρανό στον 3ο οίκο και με τετράγωνα που τον συνδέουν με Ηλιο(κυβερνήτη 12ου) και Ερμή σημαίνει οτι στο περίπου αυτή θα είναι και η δουλειά του ατόμου;Και η σύνδεση με τον 12ο δείχνει <κρυφή> δουλειά;Προσπαθώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα αν μπορείτε βοηθήστε κάποιος
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Πείτε μου κάποιος τουλάχιστον αν έχω πέσει εστω και λίγο μεσα
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    JACK

Βρέ paraskeyh που είσαι και η αγαπημενή μου(μέρα της εβδομάδας για τους δημ. υπαλλήλους) όλες αυτές οι απορίες που έχεις αποτελούν σταυρόλεξο και δεν νομίζω ότι συνδέονται όλα αυτά με το επάγγελμα του ατόμου.
    Περισσότερο εξέτασε το Ζενίθ σε πιο ζώδιο βρίσκεται ,τι όψεις με πλανήτες έχει και τον 6ο οίκο....

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    Βρέ paraskeyh που είσαι και η αγαπημενή μου(μέρα της εβδομάδας για τους δημ. υπαλλήλους) όλες αυτές οι απορίες που έχεις αποτελούν σταυρόλεξο και δεν νομίζω ότι συνδέονται όλα αυτά με το επάγγελμα του ατόμου.
    Περισσότερο εξέτασε το Ζενίθ σε πιο ζώδιο βρίσκεται ,τι όψεις με πλανήτες έχει και τον 6ο οίκο....
    Το μεσουράνημα είναι 23 και 08' των Διδύμων κάνει εξάγωνο με Ηλιο,Ερμή τετράγωνο με αφροδίτη και ωροσκόπο χιαστί με Ουρανό αντίθεση με Ποσειδώνα τρίγωνο με Πλούτωνα και ημιεξάγωνο με Χείρωνα.Ακμή 6ου στην 27η 10' του Υδροχόου χωρίς να υπάρχει άλλος πλανήτης εκει (μόνο ο κλήρος τύχης).Αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα πως ερμηνεύεται αυτό;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Δηλαδή να ρωτήσω εαν ο κυβερνήτης του 10ου πχ Ερμής βρίσκεται στον 11 και μέσα στον 10ο ο ¶ρης σαν ερμηνεία θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο έχων τα στοιχεία αυτά θα δουλέψει σε παραπάνω από 1 επαγγέλματα τουλάχιστον για αρχή κατα κάποιο τρόπο ανεξάρτητος λόγω Αρη εκ των οποίων το ένα μπορεί να σχετίζεται με θέματα 11ου πχ Η/Υ;Αλλά εαν η ακμή του ενδέκατου είναι στον Καρκίνο συν το οτι υπάρχει ο Ηλιος εκει;Και όσον αφορα τον 6ο οίκο που μας δείχνει την καθημερινή δουλειά μας και την σταθερότητα αν η ακμή του είναι στον Υδροχόο με Ουρανό στον 3ο οίκο και με τετράγωνα που τον συνδέουν με Ηλιο(κυβερνήτη 12ου) και Ερμή σημαίνει οτι στο περίπου αυτή θα είναι και η δουλειά του ατόμου;Και η σύνδεση με τον 12ο δείχνει <κρυφή> δουλειά;Προσπαθώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα αν μπορείτε βοηθήστε κάποιος
    Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είναι στον 11ο οίκο αλλά στον 3ο.

Δηλαδή κ.Μόζορα ο 6ος που κυβερνάται απο τον Υδροχόο και ο Ουρανός που βρίσκεται στον 3ο αποτελεί ένδειξη σταθερής απασχόλησης με Η/Υ;Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

νομίζω και ο 3ος οικος παίζει ρόλο...όχι;

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)