- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 71
-
05-02-2010, 06:37 PM #61
Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!
Απέφευγα τόσες ημέρες να γράψω κάτι ... γιατί ήθελα να ξεχάσω τι έφερε η Πανσέληνος σε εμένα.
Τώρα που ηρέμησα και προς χάριν της αστρολογικής γνώσης, μπορώ να πω πως λειτούργησε η Πανσέληνος σε προσωπικό επίπεδο. Γινόταν στον 2ο μου οίκο και έκανε ένα ωραιότατο εξάγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό μέσα από τον 4ο.
Το Σάββατο πέρασε με απίστευτη κούραση γιατί δούλευα σχεδόν όλη νύχτα. Την Δευτέρα πρωί πρωί ήρθε ένας υπάλληλος από την ΕΥΔΑΠ να μας κόψει το νερό. Πριν από μερικούς μήνες είχαμε διαρροή στο κοινόχρηστο ρολόι. Φτιάξαμε την διαρροή ( τον Νοέμβρη) και περιμέναμε τον νέο λογαριασμό........που "ξέχασε" να έρθει.
Για να μηην μακρυγορώ την Δευτέρα όχι μόνο μας έκοψαν το νερό αλλά μας έστειλαν τον λογαριασμό προφορικά με τον υπάλληλο της εταιρίας. 3000 ευρώ. Όπως το διαβάζετε, 3000 ευρώ για κοινόχρηστο λογαριασμό.Πως λειτούργησε το εξάγωνο του Ουρανού? Κατόπιν συννενόησης έπεσε ο λογαριασμός στα 1300 ευρώ και κανονίστηκαν δόσεις. Φαντάζομαι πως πρέπει να είμαι ευχαριστήμενη που σχηματιζόταν όψη εξαγώνου και όχι τετραγώνου.
-
07-02-2010, 01:59 PM #62
Καλημέρα σε όλους,
Ήθελα να συμπληρώσω μερικές εξελίξεις του περασμένου Σαββάτου (30 Ιανουαρίου).
Επέστρεψα το βράδυ του Σαββάτου ένα βιβλίο που έιχα δανειστεί από την βιβλιοθήκη της σχολής. Την επόμενη Τρίτη μου ήρθε με email επείγουσα ειδοποίηση να επιστρέψω το ίδιο βιβλίο! Πέρασα από εκεί, να τους πώ ότι το έχω ήδη επιστρέψει. Μου είπαν να ξαναπάω πρωϊνές ώρες. Πήγα ξανά την επομένη και μου είπαν ότι δεν φαινόταν στον λογαριασμό μου να χρωστάω κανένα βιβλίο... (Υποσημείωση, σπουδάζω στην Γερμανία και μπερδέματα εδώ δεν γίνονται)
Δεν ξέρω άν συνδέεται, αλλά την περασμένη Πέμπτη/ ξημερώματα Παρασκευής είχα μια ακόμη υπέροχη εξέλιξη :bigsmile: Καθώς έτρωγα πρήζεται το κάτω σαγόνι μου, σε σημείο που αν ήμουν ηθοποιός είχα το ρόλο του Κουασιμόδου στο τσεπάκι. Φρικάρω και πάω στα επείγοντα. Μου είπαν ότι έχω πέτρα στους σιελογώνους αδένες και μάλλον θα χρειαστώ μικροεπέμβαση :nuts:
Αστρολογικά δεδομένα:
Ζυγός 1ου δεκαήμερου... (δεν θέλω να ξέρω τι με περιμένει ακόμη!!)
Η σύνοδος σελήνης άρη ήταν σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 9ο οίκο μου.
Η σύνοδος ήλιου αφροδίτης ήταν επίσης σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο μου και στον 3ο οίκο μου.
Φιλικά
-
08-02-2010, 02:47 PM #63
-
08-02-2010, 06:20 PM #64
Αγαπητή Κοραλλία,
ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνiση.
Αυτό αγαπώ στην αστρολογία. Κοιτάζοντας "πάνω", μπορείς να δεις γιατί συμβαίνει, ό,τι συμβαίνει "κάτω"...
Φιλικά
super_lela
-
09-02-2010, 11:37 PM #65
Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι φίλες μέλη αστρολόγοι..
Καθυστερημένη ήρθα αλλά χρειάζεται να πω και εγώ για τις απίστευτες περιπέτειες που έζησα..
Σε προσωπικό αλλά και συγγενικό καθώς και φιλικό επίπεδο..
Ήρθαν όλα μαζεμένα..Ευτυχώς που είμαι δυνατή προσωπικότητα και κατάφερα να τα ξεπεράσω χωρίς νευρικό κλονισμό!
Να αρχίσω με το απίστευτο απο το παρελθόν..Έχω χάσει την μητέρα μου εδώ και 13 χρόνια... στις 29/1 λοιπόν ήρθε ένα έγγραφο από την νομαρχία-δημαρχία ότι πρέπει να πληρώσουμε για τα 5 τελευταία χρόνια 2005-2010 ένα χρηματικό ποσόν για τα οστά και αν δεν το κάνουμε μέσα σε κάποιες δηλωτικές ημέρες θα αναγκαστούν να τα εναποθέσουν στο κοινοτάφιο..ξαφνιαστήκαμε όλη η οικογένεια διότι απο το 2000 έχουμε κάνει ότι έπρεπε και σημειοτέων δεν υπάρχουν οστά εκεί που μας γράφουν!¶κουσον-άκουσον!!!χωρίς καμία ευθύνη ή έρευνα στείλανε ένα άκυρο έγραφο δίχως καμμία ισχύ, με ποιά λογική?ακόμα δεν εχω καταλάβει!και το απίστευτο?όταν κάλεσα το τηλέφωνο που έγραφαν για τις όποιες διευκρινήσεις επέμεναν ότι υπάρχουν! Και το θυμήθηκαν μετά από 10 χρόνια! Μας ανάγκασαν να κινητοποιηθούμε γιατί αλλιώς άκρη δεν βγάζαμε,και να πάμε έπι τόπου να αποδείξουμε και με τα έγγραφα που προ υπήρχαν, ότι δεν ιφίσταται αυτό που μας έλεγαν. Περιττό βέβαια να σας πώ ότι αυτό ήταν το κλού της όλης περιπέτειας που είχα περάσει ήδη!
Σε προσωπικό επίπεδο οι όψεις λειτούργησαν πρίν 1 μήνα αυτό για την κυρία Κοραλλία που ρώτησε σε προηγούμενο πόστ..
Σε θέματα ύγειας με τα υγρά του σώματος,αίμα-στομάχι-χολή-και συκώτι. Δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται αυτό..Θα πώ ότι άρχισε από το τέλος του Δεκεμβρίου και σχεδόν τέλειωσε τώρα πρίν 2-3 μέρες με απίστευτη ταλαιπωρία, ψυχική, με αρκετά χρήματα που δεν χρειάζονταν να χαλαστούν, και λάθος διαγνώσεις! Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει για εμένα και ευτυχώς όλα καλά.
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και μία βλάβη στο κεντρικό δίκτυο του Ο.Τ.Ε της περιοχής μου και μείναμε δίχως τηλέφωνο για πολλές ημέρες,όταν εγώ το είχα άμεση ανάγκη,για επαφές με γιατρούς κλείσιμο ραντεβού για εξετάσεις κ.λ.π.
Επίσης,παρουσιάστηκε πρόβλημα στο όλο ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό εξοπλισμό της οικίας μου,βραχυκύκλωμα στον κεντρικό πίνακα του ρεύματος,ευτυχώς που υπάρχει το ρηλιέφ και έπεφτε η σύνδεση έτσι αποφύγαμε την ηλεκτροπληξία!
Ότι παλιό, ήρθε στην επιφάνεια! Φιλίες διακεκομένες χρόνια, ξαναγύρισαν ζητώντας συγνώμη για προηγούμενες συμπεριφορές..
Επίσης,συγγενικό μου πρόσωπο,που είχε στο παρελθόν πρόβλημα υγείας και πιστεύαμε ότι είχε αποθεραπευτεί,ξαφνικά υποτροπίασε το ίδιο πρόβλημα και νοσηλεύεται ακόμα.
Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε αγαπημένο φιλικό μου πρόσωπο πάλι σε θέμα υγείας του παρελθόντος και νοσηλεύεται..
Βάλομαι από παντού σε ψυχολογικό επίπεδο, που προέρχεται βέβαια από γεγονότα σε θέματα υγείας..
Είμαι ακόμα δυνατή...ανακάλυψα πόσες αντοχές ακόμα έχω!!
Δεν θα σας κουράσω άλλο με λεπτομέρειες..
Σας ευχαριστώ
-
10-02-2010, 05:56 AM #66
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
10-02-2010, 07:35 PM #67
Αγαπητή μου Ηλέκτρα,
σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις εμπειρίες σου. Απ' αυτά που λες πρέπει να σε επηρέασε η έκλειψη (και όχι μόνο) και μετά η Πανσέληνος ως συνέχεια της έκλειψης. Λέω "όχι μόνο" επειδή αυτά που λες δείχνουν να είναι συνδυασμός κι άλλων πλανητών, όπως ο Ποσειδώνας.
-
10-02-2010, 09:20 PM #68
Μετά από τόσες μέρες κ εγώ ..έχω να πω ότι η συγκεκριμένη πανσέληνος μόνο θετικά γεγονότα μου έφερε!!!!!! Ξανασυνάντησα ένα άτομο εντελώς ξαφνικά (είμαι υδροχοός με μεσουράνημα στον υδροχόο και ωροσκόπο στον δίδυμο και το παιδί που είχαμε παρεξηγηθεί Ιχθύς με αφροδίτη που πέφτει πάνω στο μεσουράνημά μου και σελήνη στον υδρόχοο πολύ κοντά στον ήλιο μου)που είχε γίνει παρεξήγηση στο παρελθόν και έκτοτε...όλα βαίνουν καλώς...βγήκαν στην επιφάνεια μόνο οι θετικές χροιές.....
Ξέχασα να σας πω...
είχαμε να βρεθούμε από τον Αύγουστο........
αυτά εν συντομία....:bigsmile:
αααααα όχι ξέχασα να σας πω...την στιγμή ή αυτές τις δύο ώρες που για μένα υπήρξε ένα θετικο γεγονός..
στο σπίτι μου είχαμε άσχημες ιστορίες ......με την πρώην γυναίκα του αδερφού μου....μην επεκταθώ περαιτέρω .....αλλά υπήρξε μεγάλη φασαρία........σκοπός μου η εξερεύνηση...για την αλήθεια
-
11-02-2010, 12:33 AM #69
Σεληνη στον 7ο οικο μου
¶ρης στον 6ο μου
Ήλιος κ Αφροδίτη στον 12ο μου
Βίωσα ένα ελαφρως αβεβαιο αρχικα αλλα καλο στην καταληξη σαββατοκύριακο που με άφησε για την υπολοιπη εβδομάδα με ένα αίσθημα γλυκιας ασφάλειας..... σαν υπεροχη αύρα!! Αισθηματικώς καλα δηλαδη .... κθα μπορουσα σίγουρα να είμαι πιο εκδηλωτική,....αλλά έκανα μια μικρή αρχή το λες!
Αυτός ο ¶ρης στον 6ο μόνο.......δεν μπορεί να μου φέρει κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά που είναι στάσιμα τώρα τελευταία?????? Επιτέλους ! ....
-
11-02-2010, 12:35 AM #70
Ξέχασα να αναφέρω ότι η Σελήνη στο Λέοντα έκανε καλές όψεις ακριβείας μάλιστα με Ερμή και Αφροδίτη!!....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.