s
Μεσοδιαστήματα - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 145
    Όνομα:
    Maria

Re: Μεσοδιαστήματα

Στο χαρτη του Μητσάκου,βάση των παραδειγμάτων που έδωσε, το 1ο μεσοδιάστημα δείχνει επιθυμία για μόνιμες σχέσεις,καλλιτεχνική ευαισθησία κ άνεση ενω το 2ο δηλώνει ενα ζωηρό διανοητικό άτομο με πρωτότυπες ιδεες και ξεκάθαρη προπτική.Αναγκη για σωματική ασκηση/σπορ.Αυτα τα δυο μεσοδιαστήματα με κοινή κορυφή τον Ηλιο φτιαχνουν ενα δενδρο και συνδιάζονται ομορφα οι ερμηνείες τους...Τι γίνεται ομως αν τα δυο μεσοδιαστήματα ενος δένδρου εχουν αντιφατικές ερμηνείες?Ποιό υπερισχύει?Αυτο που περιλαμβάνει τον πιο ισχυρο-οσον αφορα την επιρροή-πλανήτη του χάρτη ισως?Παράδειγμα: ο Ήλιος είναι κοινή κορυφή στα μεσοδιαστήματα Σελήνης/Δία και Σελήνης/Κρόνου...αισιοδοξία απο τη μια κ απαισιοδοξία απο την άλλη...τι υπερισχύει?Η μήπως η ερμηνεία θα ηταν "Ενας κατα βάση χαρούμενος ανθρωπος που βασανίζεται όμως απο περιστασιακές πεσσιμιστικές τάσεις κ κακοκεφιά"...:unsure: Κάπως έτσι?Μητσάκο....καμιά ιδέα?

Δηλαδη αν καταλαβα καλα τα μεσοδιαστηματα εχουν παντα αρνητικη χροια ?

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Στο χαρτη του Μητσάκου,βάση των παραδειγμάτων που έδωσε, το 1ο μεσοδιάστημα δείχνει επιθυμία για μόνιμες σχέσεις,καλλιτεχνική ευαισθησία κ άνεση ενω το 2ο δηλώνει ενα ζωηρό διανοητικό άτομο με πρωτότυπες ιδεες και ξεκάθαρη προπτική.Αναγκη για σωματική ασκηση/σπορ.Αυτα τα δυο μεσοδιαστήματα με κοινή κορυφή τον Ηλιο φτιαχνουν ενα δενδρο και συνδιάζονται ομορφα οι ερμηνείες τους...Τι γίνεται ομως αν τα δυο μεσοδιαστήματα ενος δένδρου εχουν αντιφατικές ερμηνείες?Ποιό υπερισχύει?Αυτο που περιλαμβάνει τον πιο ισχυρο-οσον αφορα την επιρροή-πλανήτη του χάρτη ισως?Παράδειγμα: ο Ήλιος είναι κοινή κορυφή στα μεσοδιαστήματα Σελήνης/Δία και Σελήνης/Κρόνου...αισιοδοξία απο τη μια κ απαισιοδοξία απο την άλλη...τι υπερισχύει?Η μήπως η ερμηνεία θα ηταν "Ενας κατα βάση χαρούμενος ανθρωπος που βασανίζεται όμως απο περιστασιακές πεσσιμιστικές τάσεις κ κακοκεφιά"...:unsure: Κάπως έτσι?Μητσάκο....καμιά ιδέα?
    Λαμβάνονται υπόψιν όλες οι υποδείξεις και συνθέτουμε τα στοιχεία τους.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Δηλαδη αν καταλαβα καλα τα μεσοδιαστηματα εχουν παντα αρνητικη χροια ?
    Όχι φυσικά. Το μεσοδιάστημα π.χ. Ήλιου/Αφροδίτης όταν ενεργοποιείται από τον "κακό" ¶ρη δείχνει "μια φούντωση, μια φλόγα" σεξουαλικής κατεύθυνσης -πράγμα που δεν το βρίσκω καθόλου κακό.
    Όταν ενεργοποιείται από τον "κακό" Κρόνο μπορεί να βγάλει σοβαρότητα. Τώρα, αν στο πλαίσιο της σοβαρότητας αποφασίσεις να διακόψεις μια σχέση, δεν είναι καθόλου κακό. Εξίσου μπορεί και να αποφασίσεις να την διατηρήσεις. Η ουσία είναι ότι η απόφασή σου δεν θα είναι προϊόν παρόρμησης. Δεν μιλάμε βέβαια για ενεργοποίηση του ίδιου μεσοδιαστήματος από τον Δία, καθότι μάλλον είναι περιττό...
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    sst

Καλημέρα, Hattie 23
    Tα μεσοδιαστήματα μπορεί να έχουν και πολύ καλή επίδραση όπως και κακή, απλά ενεργοποιούνται και τα υπολογίζουμε μόνο από τις δύσκολες όψεις (σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο, μισό και ενάμισι)!
    το τι επίδραση έχει το καθένα είναι ανάλογα με την φύση των πλανητών,
    πχ όταν Δίας/Αφροδίτη = Ήλιος, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ καλό μεσοδιάστημα, ενώ αν Κρόνος/Αφροδίτη= Ποσειδώνας, εκεί έχεις κάποιες δυσκολίες πχ να συνάψεις ρεαλιστικές σχέσεις!
    Δεν ξέρω αν βοήθησα καθόλου! :bigsmile:

Εστω οτι το οτι εχεις μεσοδιαστημα το οποιο δεν εχει σκληρη γενεθλια οψη .Παραδειγμα εγω εχω το μεσοδιαστημα ηλιου/σεληνης στην 27 μοιρα του Αιγοκερου. Το μεσοδιαστημα αυτο θα ενεργοποιηθει απο τις διευλευσεις ,προοδους και τα λοιπα μονο αν δεχτει σκληρη οψη απο καποιο πλανητη ?

Οσο αφορα τωρα τα μεσοδιαστηματα που δεχονται σκληρη οψη ,αυτα θα ενεργοπιουνται οταν κανει διελευση καποιος απο τους τρεις πλανητες στο συγκεγκριμενο σημειο η απο καθε πλανητη ανεξαρτητα αν συμμετεχει στο μεσοδιαστημα?

Δυστυχως δεν εχω την πρωτη οψη αγαπητη sst αλλα ευτυχως ουτε και την δευτερη .:bigsmile:

Το μεσοδιαστημα διας/αφροδιτη κανει συνοδο με τον ποσειδωνα στην 29 μοιρα του τοξοτη .Δεν μου φαινεται επισης καλο :toung:.Μαλλον απογοητευση απο τον γαμο θα εισπραξω αλλα νομιζω οτι κουμπωνει με την τοξοτισια Αφροδιτη που ειναι παντα ερωτευεμενη με τον ερωτα ετσι και αλλοιως και παραλληλα εχει την τρελλα της ελευθεριας .Οποτε ετσι και αλλοιως πιστευω οτι θα απογοητευονταν η καημενη απο την ρουτινα ενος μικροαστικου γαμου :toung:.

Όνομα:
    Ρίτσα

Σε αυτό το σημείο ας μου επιτραπεί να πω τη γνώμη μου για τα θαυμαστά μεσοδιαστήματα τα οποία μελετώ εδώ και 6 χρόνια ευλαβικά!
    Τα έχω συμβουλευτεί κατά κόρον σε πολλά στιγμιαία και είναι εκπληκτική η ακρίβειά τους και στα λεπτά της μοίρας!!! Μου έχουν χρησιμεύσει δε στο να ξέρω τι "παίζει" με άτομα που συνομιλώ ή συναλλάσσομαι και που ασφαλώς γνωρίζω τα στοιχεία γέννησής τους!!!
    Όταν θέλω να έχω πληροφορίες που δεν μου δίδονται από την άλλη πλευρά, τις έχω αναλυτικές όταν εξετάζω τα στιγμιαία με τα μεσοδιαστήματα τους κλπ!!!

Εστω οτι το οτι εχεις μεσοδιαστημα το οποιο δεν εχει σκληρη γενεθλια οψη .Παραδειγμα εγω εχω το μεσοδιαστημα ηλιου/σεληνης στην 27 μοιρα του Αιγοκερου. Το μεσοδιαστημα αυτο θα ενεργοποιηθει απο τις διευλευσεις ,προοδους και τα λοιπα μονο αν δεχτει σκληρη οψη απο καποιο πλανητη ?
    Κατά βάση και σύμφωνα με τις περισσότερες γνώμες αστρολόγων, ναι. Επιπλέον όμως μπορεί να ενεργοποιηθεί αν ακουμπήσει κάποιος πλανήτης και το σημείο που βρίσκεται σε 45 μοίρες απόσταση από το σημείο που βρίσκεται ένας από τους πλανήτες ή τα σημεία που συνθέτουν το συγκεκριμένο μεσοδιάστημα

Όσον αφορά τώρα τα μεσοδιαστήματα που δέχονται σκληρή όψη, αυτά θα ενεργοποιούνται όταν κάνει διέλευση κάποιος από τους τρεις πλανήτες στο συγκεκριμένο σημείο ή από κάθε πλανήτη ανεξάρτητα αν συμμετέχει στο μεσοδιάστημα?
    Αρχικά να ξέρεις ότι δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχουν μόνο πλανήτες, αλλά και ο Β. Δεσμός, το MC και ο Asc στο ζεύγος που ορίζει ένα μεσοδιάστημα. Και μιλάμε για ζεύγη πλανητών ή σημείων και όχι για τριάδες. Το μεσοδιάστημα λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε πλανήτη, είτε αυτός αποτελεί μέλος του ζεύγους είτε όχι.

Το μεσοδιαστημα διας/αφροδιτη κανει συνοδο με τον ποσειδωνα στην 29 μοιρα του τοξοτη .Δεν μου φαινεται επισης καλο :toung:.Μαλλον απογοητευση απο τον γαμο θα εισπραξω αλλα νομιζω οτι κουμπωνει με την τοξοτισια Αφροδιτη που ειναι παντα ερωτευεμενη με τον ερωτα ετσι και αλλοιως και παραλληλα εχει την τρελλα της ελευθεριας .Οποτε ετσι και αλλοιως πιστευω οτι θα απογοητευονταν η καημενη απο την ρουτινα ενος μικροαστικου γαμου :toung:.
    Είναι θέμα το αν θα δείξεις επιπολαιότητα στις επιλογές σου. Αν δείξεις, το πιθανότερο είναι να απογοητευθείς. Αν όχι, μπορεί και όχι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Α,πιστευψε με Μητσακο ,σε αυτα τα θεματα ειμαι η επιτομη της επιπολαιοτητας :bigsmile:.... .Πεφτω με τα μουτρα χωρις να καταλαβαινω τι μου γινεται αμα μου αρεσει καποιος .Φταιει η συνοδος αφροδιτη/ουρανου που με κανει να ερωτευομαι σε ταχυτητα φωτος ( και να ξε-ερωτευομαι το ιδιο ευκολα για να ερωτευτω κατι αλλο ) και η συνοδος αφροδιτη/ποσειδωνα που εχει μεγαλη ανοχη αλλα νομιζω οτι λειτουργει η ατιμη.Μονο ετσι εξηγειται γιατι βλεπω ολους τουα ανδρες αρχικα σαν πριγκιπες του Ντισνευ και οταν τελικα καταφερω να ειμαστε μαζι βλεπω οτι απλα ειναι ο Μπαμπης :toung:.
    Περιττο να πω μεσοδιαστημα ουρανου /ποσειδωνα συνοδο αφροδιτη :toung:

Τα εψαξα απο χθες τα μεσοδιαστηματα .Βρηκα αρκετα πραγματα αλλα δεν μ αρεσαν τα περισσοτερα γιατι ειχα αρνητικη χροια (οχι τοσο τα δικα μου (την εχω σκαπουλαρει τελικα δεν εχω τοσο ασχημα μεσοδιαστηματα )).Υπηρχαν ομως περιπτωσεις που πολυ πικρα και βασανο επεφτε ...

Οποτε αποφασισα ,εντελως μονη μου να τα σβησω απο την μνημη μου :toung:

Όνομα:
    Maria

"Το μεσοδιάστημα λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε πλανήτη, είτε αυτός αποτελεί μέλος του ζεύγους είτε όχι."

Μητσάκο μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, καθως δεν εχω δει σε κανενα βιβλίο Αστρολογίας να ερμηνευεται(ως ενεργοποιημένο απο διέλευση/πρόοδο) μεσοδιάστημα στο οποίο ο διελαυνον πλανήτης να ταυτίζεται με εναν απο τους πλανήτες του ζευγους. Και για να γίνω πιο κατανοητή ας δώσω ενα παράδειγμα: δε γίνεται(και δεν υπάρχει τετοια ερμηνεία πουθενά, απ'οσο γνωρίζω τουλαχιστον/σας παραπέμπω στο βιβλίο των Joulia & Derek Parker "Αστρολογία-συγχρονος οδηγός της καθημερινής ζωής" ) το μεσοδιάστημα π.χ Αφροδίτης/Δία να ενεργοποηθεί απο τη διελαυνουσα Αφροδίτη και να δωσει ενα αποτέλεσμα που θα επιδέχεται κάποιας ερμηνείας.Οι ενεργοποιήσεις των μεσοδιοαστημάτων απο διέλευση η πρόοδο εχουν νόημα μονο οταν ο transit πλανήτης δεν ανήκει στο ζεύγος των πλανητών που συμμετέχουν.Κορραλία και Τινα μας αν μπορείται διαφωτίστε μας προς αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών και τοποθετήσεων.
    Hattie μου...εγω προσωπικά βρήκα την ερμηνεία και μελέτη τωμ Μεσοδιαστημάτων αρκετά ενδιαφέρουσα, καθως φωτίζει καποιες προσθετες πτυχές του χαρακτήρα μου με πολύ ευστοχο τρόπο.-και μη νομίζεις οτι είναι θετικές ολες οι ερμηνείες!. Αλλωστε να εχεις παντα κατα νου...οτι ο γενεθλιος χαρτης δεν ειναι στατικός, στο χέρι μας ειναι να εξελίξουμε τις γενέθλιες προδιαθέσεις στην πορεία μας προς την αυτογνωσία και να μετατρέψουμε τις αρνητικές επιρροές σε θετικές βλέποντας τες μεσα απο ενα άλλο πρίσμα,πιο φιλοσοφικό, ή απλα αποφευγοντας την υπερβολή και την κατάχρηση και συνειδητοποιώντας τα όριά μας.
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    "Το μεσοδιάστημα λοιπόν, μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιονδήποτε πλανήτη, είτε αυτός αποτελεί μέλος του ζεύγους είτε όχι."

Μητσάκο μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, καθως δεν εχω δει σε κανενα βιβλίο Αστρολογίας να ερμηνευεται(ως ενεργοποιημένο απο διέλευση/πρόοδο) μεσοδιάστημα στο οποίο ο διελαυνον πλανήτης να ταυτίζεται με εναν απο τους πλανήτες του ζευγους. Και για να γίνω πιο κατανοητή ας δώσω ενα παράδειγμα: δε γίνεται(και δεν υπάρχει τετοια ερμηνεία πουθενά, απ'οσο γνωρίζω τουλαχιστον/σας παραπέμπω στο βιβλίο των Joulia & Derek Parker "Αστρολογία-συγχρονος οδηγός της καθημερινής ζωής" ) το μεσοδιάστημα π.χ Αφροδίτης/Δία να ενεργοποηθεί απο τη διελαυνουσα Αφροδίτη και να δωσει ενα αποτέλεσμα που θα επιδέχεται κάποιας ερμηνείας.Οι ενεργοποιήσεις των μεσοδιοαστημάτων απο διέλευση η πρόοδο εχουν νόημα μονο οταν ο transit πλανήτης δεν ανήκει στο ζεύγος των πλανητών που συμμετέχουν.Κορραλία και Τινα μας αν μπορείται διαφωτίστε μας προς αποφυγή λανθασμένων ερμηνειών και τοποθετήσεων...............
    ....................
    Το Μαράκι
    Σελήνη= Ήλιος/Σελήνη: Ουσιαστική ανάγκη για σύναψη σχέσης (επαγγελματική, γάμου).
    Ερμής= Ήλιος/Ερμής: Ύπαρξη κοινού νου, εξυπνάδα, νόηση.
    Αφροδίτη= Ήλιος/Αφροδίτη: Αγάπη, ισορροπία, καλλιτεχνία, αρμονία, ιδανικά, φυσική ομορφιά
    ¶ρης= Ήλιος/¶ρης:Δυναμική προσωπικότητα, κίνδυνοι ατυχημάτων, βαρβατίλα.
    κλπ, κλπ, κλπ...
    Με εκτίμηση, ο Μητσάκος
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 7 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)