s
πλουτωνας - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 80

Re: πλουτωνας

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Bonjourrr!:bigsmile:

merci για δύο πρώτα.Αλλά για το τρίτο δεν έχει καμία επιρροή? περίεργο μου κάνει, να είναι ο Τοξότης στην 29η και όλος ο Αιγόκερως μέσα και να μην λαμβάνεται καθόλου υπ 'όψιν..τι να πω!:unsure:
    Γιααα πες μου. Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Τίνα

Ναι υποτίθεται ότι η ακμή είναι και η σημαντική παρά το εμπεριεχόμενο..αλλά δεν ξέρω αν πείθομαι τόσο γι 'αυτό..ποιος μου λέει ότι είναι πιο σημαντική και ποιος ότι δεν είναι και να'ναι σίγουρος..εεεε??:nuts:
    Τότε ποιος ο σκοπός του Placidus αν το πάρουμε έτσι? Γιατί να μην χρησιμοποιώ σύστημα ίσων οίκων..έτσι ναι αν χρησιμοποιούσα να έλεγα δεν παίζει τόσο ρόλο!Αλλά με placidus χμμμμ ναι προβληματίζομαι....

Η 29η των παρορμητικών ναι λένε ότι και καλά δείχνει κάποια ευαισθησία αναλόγως στο ζώδιο που είναι, αλλά η 29η των μεταβλητών αφορά πιο πνευματικά ζητήματα, πιο εσωτερικά.

Απλώς στην προκειμένη ξαναλέω μου κάνει εντύπωση που δεν λαμβάνεται καμία επιρροή σημαντική απο το εμπεριεχόμενο.

Γεια σου κρασακι, φυσικα κ εχει επιρροη ο εμπεριεχομενος,κοιτας πρωτα τον κυβερνητη τον Δια που πηγαινει κ τι οψεις κανει κ στην συνεχεια κοιτας τα ιδια πραγματα κ για τον Κρονο, τον κυβερνητη δηλ. του Αιγοκερω.
    Ομως ο Μητσακος εχει δικιο για την ωρα λιγο νωριτερα να εισαι η λιγο αργοτερα γεννημενη αλλαζουν τα δεδομενα.!

Όνομα:
    Σοφία

Αγαπητέ Μητσάκο πάμε δια της πλαγίου σαν τον κάβουρα και αποφεύγουμε έτσι εεε..:toung:
    Έρση μου ναι τα γνωρίζω για κυβερνήτες ότι τους κοιτάμε.
    Το θέμα μας δεν είναι η ακριβής ώρα ..δες το σαν μια απορία που έχω και που την έχω και θέλω να τη λύσω!
    Ωραία η ώρα μου παίζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο μισάωρο και το ξέρεις..όπως και να τη βάλω 2 περιπτώσεις υπάρχουν..α)5ος με ακμή τοξότη 28η ή 29η και ο Αιγόκερως έτσι και αλλιώς εμπεριεχόμενος, β)5ος με ακμή Αιγόκερως στην 3η μοίρα. Πιο πιθανό το α) βάση λεγόμενα μητέρας:toung:

Η απορία μου είναι για Πλούτωνα. Ρώτησα για διέλευσή του και αν έχει 1-2 μοίρες ανοχή η επιρροή του, που είπαμε ισχύει.
    ¶ν όμως ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος πώς εκλαμβάνω την επιρροή, μιας και δεν έχω ακριβή μοίρα που να πω ότι θα περάσει απο εκεί ο Πλούτωνας για να πω κάνει εμφανή την επίδρασή του? Γι 'αυτό ρωτούσα αν επηρεάζει και αν επηρεάζει ίσως το κάνει κάπως υπόγεια ή μήπως δεν επιδρά και τόσο..Με ενδιαφέρει η διέλευση πλανήτη απο εμπεριεχόμενο εν ολίγοις να μην το παιδεύω!
    :bigsmile:

Αγαπητέ Μητσάκο πάμε δια της πλαγίου σαν τον κάβουρα και αποφεύγουμε έτσι εεε..:toung:
    Έρση μου ναι τα γνωρίζω για κυβερνήτες ότι τους κοιτάμε.
    Το θέμα μας δεν είναι η ακριβής ώρα ..δες το σαν μια απορία που έχω και που την έχω και θέλω να τη λύσω!
    Ωραία η ώρα μου παίζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο μισάωρο και το ξέρεις..όπως και να τη βάλω 2 περιπτώσεις υπάρχουν..α)5ος με ακμή τοξότη 28η ή 29η και ο Αιγόκερως έτσι και αλλιώς εμπεριεχόμενος, β)5ος με ακμή Αιγόκερως στην 3η μοίρα. Πιο πιθανό το α) βάση λεγόμενα μητέρας:toung:

Η απορία μου είναι για Πλούτωνα. Ρώτησα για διέλευσή του και αν έχει 1-2 μοίρες ανοχή η επιρροή του, που είπαμε ισχύει.
    ¶ν όμως ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος πώς εκλαμβάνω την επιρροή, μιας και δεν έχω ακριβή μοίρα που να πω ότι θα περάσει απο εκεί ο Πλούτωνας για να πω κάνει εμφανή την επίδρασή του? Γι 'αυτό ρωτούσα αν επηρεάζει και αν επηρεάζει ίσως το κάνει κάπως υπόγεια ή μήπως δεν επιδρά και τόσο..Με ενδιαφέρει η διέλευση πλανήτη απο εμπεριεχόμενο εν ολίγοις να μην το παιδεύω!
    :bigsmile:
    Στη διέλευση, βασικά εξετάζουμε τον οίκο και τα θέματα που αυτός αντιπροσωπεύει. Λίγο νοιάζει αν η ακμή του 5ου είναι στον Τοξότη ή στον Αιγόκερα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό! Ο Πλούτωνάς του κάνει σύνοδο με την Ηλιο μου και την Λίλιθ μου, και ο Πλούτωνάς τρίγωνο με τον ¶ρη του, εξάγωνο με τη σελήνη του, τρίγωνο με τον Β.Δεσμό του, τρίγωνο με τον ωροσκόπο του και χιαστί με τον Χείρωνά του. Πολύ Πλούτωνας!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by afroditi03 View Post
    Γεια σας! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό! Ο Πλούτωνάς του κάνει σύνοδο με την Ηλιο μου και την Λίλιθ μου, και ο Πλούτωνάς τρίγωνο με τον ¶ρη του, εξάγωνο με τη σελήνη του, τρίγωνο με τον Β.Δεσμό του, τρίγωνο με τον ωροσκόπο του και χιαστί με τον Χείρωνά του. Πολύ Πλούτωνας!!!
    Aγσπητη afroditi

ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξεις ακομα καλυτερα θα δεις περισσοτερες οψεις με αλλους πλανητες...

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

καλησπερα οι παρακατω οψεις πλουτωνας στον 2ο στο σκορπιο σε τριγωνο με ηλιο στον καρκινο στον 10ο τριγωνο με σεληνη στους ιχθυεις στον 6ο εξαγωνο με ποσειδωνα στον αιγωκαιρο στον 4ο κ τετραγωνο με ερμη τελευταια μοιρα καρκινου στον 11ο περα απο τις βασικες ερμεινιες σαν οψεις προσδιδουν και στο ατομο εντονο μανητισμο...?

Καλησπέρα.
    Είμαι λέων με ωροσκόπο (σε σύνοδο με την αφροδίτη) στον καρκίνο. Η νέα θέση του Πλούτωνα τι μακροχρόνιες αλλαγές θα μου φέρει?

Γεια σας!!
    Σε λίγο καιρό ο πλούτωνας στον αιγόκερω θα τετραγωνίζει τον γεννέθλιο πλούτωνά μου που είναι στο ζυγό και στον 11ο οίκο, ενώ ο κρόνος θα κάνει σύνοδο μαζί του. Μπορίτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες γι'αυτές τις όψεις;
    Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by storyteller View Post
    Γεια σας!!
    Σε λίγο καιρό ο πλούτωνας στον αιγόκερω θα τετραγωνίζει τον γεννέθλιο πλούτωνά μου που είναι στο ζυγό και στον 11ο οίκο, ενώ ο κρόνος θα κάνει σύνοδο μαζί του. Μπορίτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες γι'αυτές τις όψεις;
    Ευχαριστώ!
    Τη σύνοδο του διελαύνοντος Κρόνου με το γενέθλιο Πλούτωνα την πέρασα κι εγώ πριν από ένα χρόνο, όταν έγραψα αυτό το ποστ:

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...html#post68140

Την ίδια περίοδο είχα και το τετράγωνο διελαύνοντα με γενέθλιο Πλούτωνα. Αυτό το τελευταίο έρχεται στην περίοδο της μέσης ηλικίας περίπου (ανάλογα βέβαια με το ποιον αιώνα γεννήθηκε κανείς). Είναι μια περίοδος "ξεκαθαρίσματος" όχι ιδιαίτερα ευχάριστη ψυχολογικά, αλλά έχει σκοπό να μας κάνει "καινούργιους". Πρόκειται για τις παλιές κακές μη παραγωγικές συνήθειες που έχουμε και που δεν τις κόβουμε μόνοι μας. Βγαίνουν με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια, κι επειδή όλοι μας λίγο πολύ είμαστε κολλημένοι με αυτές και δεν τις αποχωριζόμαστε, όσο βλαβερές, άχρηστες, και οπισθοδρομικές και να είναι, γι' αυτό μας φαίνεται δύσκολη αυτή περίοδος, ενώ θα'πρεπε να τη δούμε σαν ευεργετική. Είναι σαν να χάνεις κάτι που νόμιζες ότι το χρειάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα μπορείς κάλλιστα να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο, πιο καινούργιο, πιο μοντέρνο. Οπότε, δεν χρειάζεται να κλαψουρίζεις και να μεμψιμοιρείς γι' αυτό που έχασες, αλλά να χαίρεσαι γι' αυτό το καινούργιο που σου'ρχεται. Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις. Κλάψε λίγο το "νεκρό", όχι πολύ, και προχώρα μπροστά.

Όσον αφορά τον οίκο όπου γίνεται η διέλευση, αφορά κυρίως στόχους για το μέλλον (11ος), αλλά κοίτα και ποιον οίκο κυβερνάει ο Πλούτωνας γιατί κι εκεί θα έχεις αποτελέσματα. Το ίδιο και για τον Κρόνο βέβαια.

Είναι δύσκολη περίοδος, και κρατάει και πολύ για να σε βοηθήσει να εμπεδώσεις... Ψυχραιμία πάνω απ' όλα και μην αντιστέκεσαι!
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 46 users browsing this thread. (0 members and 46 guests)