s
Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 61 to 70 of 87
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

Quote Originally Posted by kanina View Post
    στην σχεση η αφροδιτη με τον αρη σε διαφορες οψεις δειχνει την ελξη που μπορει να υπαρξει αναμεσα σε δυο ατομα το τετραγωνο πχ εχει πολυ παθος και πολυ ταλαιπωρια παλι να σκεφτουμε μια αφροδιτη στην παρθενο πχ και ενας αρης στον αιγοκαιρο ειναι το ιδιο η αφροδιτη οχι ιδιαιτερα σεξουαλικη και ο αρης πολυ παρ ολο που κανουν τριγωνο πιστευετε οτι θα εχουν μια πολυ ενεργη σεξουαλικοτητα σκεφτητε το
    Κανετε λαθος τυχαινει να ειχα σχεση με ατομο που ειχε Αρη στην παρθενο και εκανε τριγωνο με την Αφροδιτη μου στον Αιγοκαιρω,το οτι σε ειναι ζωδια της γης δν μειωνει την σημασια της οψης.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Να ρωτήσουμε και τον Ερμή, για την επικοινωνία, να δούμε τι θα μας πει :bigsmile:
    Αφροδίτη Α΄με Ερμή Β΄ σε τρίγωνο , ενω Ερμής Α΄με Αρη Β΄σε τετράγωνο

Quote Originally Posted by ailama_p View Post
    Όταν σε συναστρία έχουμε σύνοδο αφρ-αρη διπλή - έστω στην μια περίπτωση με μεγάλη ανοχη - αυτό ενισχύει την ερμηνεία ή αλλάζουν τα δεδομένα;
    Την ενισχύουν.

Quote Originally Posted by sideways View Post
    παιδια ψιλοασχετος εδω.
    ρωταω λοιπον.
    τι συμβαινει οταν εχω αρη στον κριο και η αλλη την αφροδιτη της εκει;
    α, ειμαι καρκινος με ωροσκοπο τοξοτη και αυτη ιχθεις με ζυγο.
    thanx προκαταβολικα.
    Ρίξε μια ματιά σε αυτό αρχικά http://www.myhoroscope.gr/?page=planets

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    Αφροδίτη Α΄με Ερμή Β΄ σε τρίγωνο , ενω Ερμής Α΄με Αρη Β΄σε τετράγωνο
    Σε θέματα επικοινωνίας, ο Α δείχνει να έχει πιο μεγάλη δυνατότητα έφρασης ή επιβολής των απόψεών του με μαλαγανιά ή πονηριά, ενώ ο Β θα δυσκολεύεται γιατί θα είναι από άμεσος έως προκλητικός/εριστικός ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Γενικά και χωρίς να υπολογίζουμε τις άλλες παραμέτρους :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post

Σε θέματα επικοινωνίας, ο Α δείχνει να έχει πιο μεγάλη δυνατότητα έφρασης ή επιβολής των απόψεών του με μαλαγανιά ή πονηριά, ενώ ο Β θα δυσκολεύεται γιατί θα είναι από άμεσος έως προκλητικός/εριστικός ακόμα και εκεί που δεν πρέπει. Γενικά και χωρίς να υπολογίζουμε τις άλλες παραμέτρους :bigsmile:
    και χωρίς γενικά έτσι ακριβώς είναι........

επειδη εχω ξανακουσει πωσ ο αρησ τησ γυναικασ δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκυει...πως μπορω να εξηγησω το γεγονος πωσ παρολο που εχω αρη στον ζυγο..ποτε δεν με τραβαγαν οι ζυγοι ουτε και εγω αυτους σε σημειο ομωσ που μου ειναι παγερα αδιαφοροι...
    εξαρταται και απο αλλα πραγματα??

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by Sassa11 View Post
    επειδη εχω ξανακουσει πωσ ο αρησ τησ γυναικασ δειχνει τον τυπο του αντρα που την ελκυει...πως μπορω να εξηγησω το γεγονος πωσ παρολο που εχω αρη στον ζυγο..ποτε δεν με τραβαγαν οι ζυγοι ουτε και εγω αυτους σε σημειο ομωσ που μου ειναι παγερα αδιαφοροι...

Ίσως ο ¶ρης σου να είναι στις τελευταίες μοίρες ή στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, οπότε και να ελκύεσαι τελικά περισσότερο από Παρθένους ή Σκορπιούς. Αυτό συμβαίνει και με 'μένα : Έχω ¶ρη στις 27 μοίρες του Τοξότη, αλλά ποτέ δε μου άρεσε κανένας Τοξότης, αντίθετα ο Αιγόκερως είναι το φόρτε μου!!!! :toung:

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Sassa11 View Post
    Quote Originally Posted by libraD View Post
    Ίσως ο ¶ρης σου να είναι στις τελευταίες μοίρες ή στις αρχικές μοίρες του Ζυγού, οπότε και να ελκύεσαι τελικά περισσότερο από Παρθένους ή Σκορπιούς. Αυτό συμβαίνει και με 'μένα : Έχω ¶ρη στις 27 μοίρες του Τοξότη, αλλά ποτέ δε μου άρεσε κανένας Τοξότης, αντίθετα ο Αιγόκερως είναι το φόρτε μου!!!! :toung:

Φιλικά
    libraD
    Μηπως πρεπει να εξετασετε και τι οψεις κανει ο αρης; Καθως και τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες; Ισως και τον 5 οικο...Δεν βρισκουμε μονο απο τον αρη τον τυπο του συντροφου που μας ελκυει....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητά μέλη
    Η θέση του ¶ρη είναι βέβαια σημαντική σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στα ποικίλα ...κεραυνοβολήματα του έρωτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο αποκλειστικός δείκτης, όπως σωστά επισημαίνει η Giannas. Εκτός αυτού δεν θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε τον "τύπο" του ερωτικού συντρόφου ως ζώδιο. Ο ¶ρης στο Ζυγό μπορεί να έλκει διανοούμενους η "υπό διεκδικήση" συντρόφους και ο ¶ρης στον Τοξότη σπορτίβ πολυπράγμονες η ...ολίγον ξενιτεμένους, που "δικαιούνται" να ανήκουν σε ...οποιοδήποτε ζώδιο. Η "λίστα" των ζωδιακών ιδιοτήτων είναι το κλειδί και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρώνεστε.
    Όσο για την ...επιμονή των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων, να μπλέκονται στις ζωές μας, ενδέχεται να είναι χαρακτηριστικό μιας περιόδου και όχι μιας ...αιωνιότητας. Οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με το ποιούς πλανήτες λειτουργούμε για λογαριασμό μας και ποιούς προβαλλόμενους. Αν μια γυναίκα είναι 'Αρεια"είναι σχεδόν απίθανο να έλξει η να έλκεται από τύπους, που υποδηλώνει η ζωδιακή θέση του ¶ρη. Σε αυτήν την περίπτωση άλλοι πλανήτες αναλαμβάνουν να βγάλουν το ...φίδι από την τρύπα...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητά μέλη
    Η θέση του ¶ρη είναι βέβαια σημαντική σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στα ποικίλα ...κεραυνοβολήματα του έρωτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο αποκλειστικός δείκτης, όπως σωστά επισημαίνει η Giannas. Εκτός αυτού δεν θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε τον "τύπο" του ερωτικού συντρόφου ως ζώδιο. Ο ¶ρης στο Ζυγό μπορεί να έλκει διανοούμενους η "υπό διεκδικήση" συντρόφους και ο ¶ρης στον Τοξότη σπορτίβ πολυπράγμονες η ...ολίγον ξενιτεμένους, που "δικαιούνται" να ανήκουν σε ...οποιοδήποτε ζώδιο. Η "λίστα" των ζωδιακών ιδιοτήτων είναι το κλειδί και σε αυτήν θα πρέπει να επικεντρώνεστε.
    Όσο για την ...επιμονή των εκπροσώπων συγκεκριμένων ζωδίων, να μπλέκονται στις ζωές μας, ενδέχεται να είναι χαρακτηριστικό μιας περιόδου και όχι μιας ...αιωνιότητας. Οι προτιμήσεις αλλάζουν ανάλογα με το ποιούς πλανήτες λειτουργούμε για λογαριασμό μας και ποιούς προβαλλόμενους. Αν μια γυναίκα είναι 'Αρεια"είναι σχεδόν απίθανο να έλξει η να έλκεται από τύπους, που υποδηλώνει η ζωδιακή θέση του ¶ρη. Σε αυτήν την περίπτωση άλλοι πλανήτες αναλαμβάνουν να βγάλουν το ...φίδι από την τρύπα...
    Καλησπέρα,

Δεν κατάλαβα κάτι : ¶ρεια θεωρείται μια γυναίκα που ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπίου της είναι ο ¶ρης; Δηλαδή εγώ που έχω Ωροσκόπο στον Κριό, θεωρούμαι ¶ρεια;Διότι δε νιώθω καθόλου ως τέτοια...:embarrest

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Καλησπέρα,

Δεν κατάλαβα κάτι : ¶ρεια θεωρείται μια γυναίκα που ο Κυβερνήτης του Ωροσκόπίου της είναι ο ¶ρης; Δηλαδή εγώ που έχω Ωροσκόπο στον Κριό, θεωρούμαι ¶ρεια;Διότι δε νιώθω καθόλου ως τέτοια...:embarrest

Φιλικά
    libraD
    Έλα που κάνεις και ντροπές :toung:
    Παραδέξου, επιτέλους, τη φύση σου και βίωσε το ωροσκόπιό σου, για να το απολαύσεις κιόλας
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)