- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
- Voters
- 247. You may not vote on this poll
-
1ο
17 6.88% -
2ο
17 6.88% -
3ο
10 4.05% -
4ο
15 6.07% -
5ο
23 9.31% -
6ο
14 5.67% -
7ο
19 7.69% -
8ο
29 11.74% -
9ο
23 9.31% -
10ο
23 9.31% -
11ο
22 8.91% -
12ο
35 14.17%
Results 61 to 70 of 153
-
15-08-2008, 06:38 PM #61
Re: Στατιστικά - Ήλιος στον 2ο οίκο
Τίποτα, κι εγώ όταν ήρθα στα τυφλά πήγαινα και καταλαβαίνω Για τον ήλιο στον δεύτερο τώρα αντιγράφω από την ανάλυση του γενέθλιου:
Ήλιος στον 2ο Οίκο
Η κατοχή ιδιοκτησίας σάς προσφέρει ασφάλεια και είστε συναισθηματικά δεμένοι με τα πράγματά σας. Υπάρχει όμως η περίπτωση η ενεργητικότητά σας να προσανατολιστεί μονομερώς στην προσπάθεια να αποκτήσετε δύναμη μέσω των αποκτημάτων σας. Έχετε έμφυτη τάση να κατανοείτε τα οικονομικά θέματα, το εμπόριο και να εκτιμάτε την αξία των εμπορευμάτων. Τα χρήματα έρχονται εύκολα, αλλά και εξίσου εύκολα θα φεύγουν. Είστε γενναιόδωροι και φιλόδοξοι, αλλά ενίοτε είστε υπερβολικοί και πλεονέκτες. Πρέπει να προσέξετε την τάση σας να είστε κτητικοί. Εάν ο Ήλιος σας σχηματίζει αρνητικές όψεις, ίσως αισθανθείτε ότι δεν σας εκτιμούν ή ότι έχετε ανάγκη να σας δείξουν περισσότερη αγάπη.
Ο εν λόγω Ήλιος είναι ευάλωτος σε όψεις: οι άλλοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία μας και γενικά ο πλούτος επειδή υπερπροβάλλεται να γίνει στόχος τρίτων με αθέμητους τρόπους.
Μάθημα που πρέπει να πάρουμε είναι να μην συνδέουμε την αυτοεκτίμησή μας ή την αξία των ανθρώπων γύρω μας με τα υλικά αποκτήματα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
15-08-2008, 06:42 PM #62
Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
Eυχαριστώ πολύ, τώρα άρχισα να μαθαίνω και εγω.
ΟΙ 2 δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου μου είναι με Δϊα και Ουρανό...(αλλά διάβασα την ανάλυση τους)
Μην βγαίνω όμως εκτός τόπικ
-
17-08-2008, 12:17 AM #63
Καλησπέρα κι από εμένα!
Ήλιος στο Ζυγό στον 7ο. Χάλια ε? Αυτό λέω κι εγώ...
-
17-08-2008, 01:32 AM #64
-
17-08-2008, 02:00 AM #65
-
17-08-2008, 04:40 PM #66
Αληθεύει ότι για μια γυναίκα ο οίκος που βρίσκεται ο Ήλιος της αντιπροσωπεύει τον άνδρα σύζυγο που την γοητεύει?
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
17-08-2008, 05:24 PM #67
Τσα!
Ήλιος στον 2ο!:nuts:Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)
-
19-08-2008, 09:17 PM #68
Ήλιος στον 5ο οίκο.... Κάπου διάβασα για σύντομες παθιασμένες σχέσεις (μόνο;;;), εγωισμό κ.λπ.
Όλα καλά, λοιπόν!!
-
19-08-2008, 10:09 PM #69
Μάλλον ο ¶ρης το δείχνει αυτό. Διάβασε αυτό το άρθρο, αν ψάξεις στη συγκεκριμένη ενότητα έχει κανα-δυο ακόμα.
krak αντιγράφοντας από το υπολογιστικό του myHoroscope για τον Ήλιο σου:
Ήλιος στον 5ο Οίκο
Η φύση σάς έκανε άνθρωπο δημιουργικό, εκφραστικό, μελοδραματικό και συχνά σας αρέσει να δίνετε παραστάσεις. Θέλετε να τραβάτε την προσοχή του κόσμου, και κάνετε τα πάντα ώστε να ακτινοβολείτε, να υπερέχετε και να διακρίνεστε με κάποιον μοναδικό τρόπο. Δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα του εαυτού σας και απολαμβάνετε την αξιοποίηση και ανάδειξη των ταλέντων σας, όποια κι αν είναι αυτά: καλλιτεχνικά, σωματικά ή διανοητικά. Είστε πολύ υπερήφανος άνθρωπος.
Επιθυμείτε να «ξεδιπλώνετε» την δημιουργικότητα σας, είτε εποικοδομητικά είτε καταστροφικά. Σας ενδιαφέρει κάθε μορφής δημιουργική αυτό-έκφραση, όπως είναι ο αθλητισμός, το διάβασμα και η συγγραφή βιβλίων, η υποκριτική, επιχειρηματικά «παιχνίδια» και μη, αλλά φυσικά και το φλερτ και ο έρωτας. Έχετε τη ικανότητα να χαίρεστε την ζωή και να σκορπάτε την χαρά στους γύρω σας. Η ευτυχία σας πηγάζει από τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας προσπάθειες. Προσέξτε όμως μια τάση που ίσως έχετε, να γίνεστε καταδυναστευτικό και αυταρχικό άτομο, όπως και την τάση να παίρνετε ρίσκα χωρίς κιόλας να είναι απαραίτητο.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
19-08-2008, 11:57 PM #70
Καλησπερα, εχω τον Ηλιο στον ενδεκατο...:embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.