s
H 29η μοίρα....! - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 162

Re: H 29η μοίρα....!

εννοούσα "λαμπερή και θετική μοίρα"

Η 29η μοίρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο ζώδιο του Λέοντα, γιατί αναιρεί την τύχη του ζωδίου και γενικότερα στα ζώδια της φωτιάς. Αυτό δεν είναι κάτι τραγικό. Απλώς δείχνει ότι κάτι θυσιάζεται, για χάρη της συνύπαρξης. Τα άτομα αυτά πρέπει να δυναμώσουν κάπως το Εγώ τους. Επίσης παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δύο ζώδια, κάτι που τα κάνει να παλαντζάρουν. Π.χ. η 29η μοίρα του Ταύρου παλαντζάρει ανάμεσα στις αρχές και τις επιθυμίες της οικογένειας και του υπόλοιπου περίγυρου (αδέρφια, φίλοι).
    Γεωργία

Στη περιπτωση που εχουμε την λιλιθ στην 29η του Λεοντα αναιρει κατα καποιο τροπο τα αρνητικα σημεια της συγκεκριμενης λιλιθ η" θα μπορουσε να την κανει πιο εντονη???
    transparente...

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Στη περιπτωση που εχουμε την λιλιθ στην 29η του Λεοντα αναιρει κατα καποιο τροπο τα αρνητικα σημεια της συγκεκριμενης λιλιθ η" θα μπορουσε να την κανει πιο εντονη???
    Γιατί, έχει και αρνητικά σημεία η Λίλιθ; Μια χαρά την βρίσκω εγώ :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάπιοος

Εχω τον Δια στην 29,11 του Καρκίνου και Rx στον έβδομο οίκο.
    Η μόνη όψη που κάνει είναι:
    A) με Ηλιο αλλά με ανοχή 5,59 μοιρες
    B) Αντίθεση με AC ανοχή 6,95

Τι σημαίνει αυτό?

Δίας στην 29η μοίρα....είναι πρόβλημα?

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάποιος...

Δια Rx στην 29,11 του Καρκίνου στον έβδομο οίκο.
    Η μόνες όψεις που κάνει είναι:

Τι σημαίνει αυτό?
    Ειναι προβληματικός αυτός ο Δίας?
    Επίσης ότι στην ηλικία 29,11 ακριβώς όπως η μοίρα 29,11 συνέβει η καλύτερη σχέση του ατόμου, είναι τυχαίο??

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by georgiaK View Post
    Η 29η μοίρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στο ζώδιο του Λέοντα, γιατί αναιρεί την τύχη του ζωδίου και γενικότερα στα ζώδια της φωτιάς. Αυτό δεν είναι κάτι τραγικό. Απλώς δείχνει ότι κάτι θυσιάζεται, για χάρη της συνύπαρξης. Τα άτομα αυτά πρέπει να δυναμώσουν κάπως το Εγώ τους. Επίσης παίρνουν χαρακτηριστικά και από τα δύο ζώδια, κάτι που τα κάνει να παλαντζάρουν. Π.χ. η 29η μοίρα του Ταύρου παλαντζάρει ανάμεσα στις αρχές και τις επιθυμίες της οικογένειας και του υπόλοιπου περίγυρου (αδέρφια, φίλοι).
    Γεωργία

Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω πως έφτασες στο παραπάνω συμπέρασμα, ειδικά για την 29η του Ταύρου:blink:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Quote Originally Posted by georgiaK View Post
    Γεωργία
    Quote Originally Posted by toniats View Post
    Μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω πως έφτασες στο παραπάνω συμπέρασμα, ειδικά για την 29η του Ταύρου:blink:
    Εγώ θα ήθελα περισσότερο να μάθω για την 29η του Λέοντα, όπου βρίσκεται ο Regulus ή Βασιλίσκος και θεωρείται ότι ...αναιρεί την ...αναίρεση της 29ης μοίρας :toung:
    Να μου έλεγε για την 26η του Ταύρου :scared: θα το καταλάβαινα :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Δίας στην 29η μοίρα....είναι πρόβλημα?

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω, κάτι αν ξέρει κάποιος...

Δια Rx στην 29,11 του Καρκίνου στον έβδομο οίκο.
    Η μόνες όψεις που κάνει είναι:

Τι σημαίνει αυτό?
    Ειναι προβληματικός αυτός ο Δίας?
    Επίσης ότι στην ηλικία 29,11 ακριβώς όπως η μοίρα 29,11 συνέβει η καλύτερη σχέση του ατόμου, είναι τυχαίο??
    Καλημέρα,

..για την 29η του καρκίνου κανείς???

Re: Δίας στην 29η μοίρα....είναι πρόβλημα?

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλημέρα,

..για την 29η του καρκίνου κανείς???
    Δεν είναι κακό, όταν θέλουμε να ρωτήσουμε κάτι, να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ....
    Στην δεύτερη σελίδα αυτού του θέματος υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)