- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 67 of 67
Thread: οψεις ουρανου
-
21-03-2010, 05:58 PM #61
Re: οψεις ουρανου
O Oυρανός από μόνος του στον 5 σημαίνει «εκπλήξεις» στα ερωτικά ζητήματα, αντισυμβατικές και ξαφνικές προσεγγίσεις διάρκειες και αποχωρήσεις, τάση ανεξαρτησίας (Υδροχοϊκός πλανήτης), με ασυνήθιστο και απροσδόκητο πολλές φορές τρόπο (Surprise!!!) Αυτά σε συνδυασμό με την σκοτεινά ερωτική Λίλιθ χμ καλύτερα να μην σου πω και καλύτερα να μη μας πεις! :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Το στοιχείο του Σκορπιού στον Ουρανό παίζει κι αυτό τον πολύ δυναμικό ρόλο του αλλά αφορά όσους έχουν γεννηθεί από το '74-75 μέχρι το '81 περίπου: εκφραστικός, κτητικός, ζηλιάρης, διεισδυτικός, ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο - όλα εξαρτώνται από τον υπόλοιπο χάρτη. Ο 5 επίσης εκτός από τα φλερτ και τα ερωτικά, κυριαρχεί και στην έκφραση όλων των συναισθημάτων μας, τις διασκεδάσεις, τα χόμπι, και ό,τι γεννιέται από εμάς με φυσικό ή πνευματικό τρόπο άρα και τα παιδιά.
Το τρίγωνο του πλανήτη κ Λίλιθ με τον ωροσκόπο δεν έχει να κάνει με τον ερωτισμό αλλά με τον τρόπο έκφρασης της προσωπικότητάς σου. Aγάπη για περιπέτεια, δημιουργικότητα, ανεξαρτησία, και αθεράπευτη αισιοδοξία. Λόγω Λίλιθ πιθανόν να ντύνεις με σαγήνη αυτό που επιτρέπεις να δουν οι άλλοι. Σε ακραία έκφραση, μία σκοτεινή ντίβα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-03-2010, 11:17 PM #62
Δειμωνάκο αγαπητέ μου συντοπίτη σε ευχαριστώωωωωω τόσο πολύυυυυ
όταν διάβασα αυτά που μου έγραψες είπα ... άουτς τσούζει ...
τους κατακαημένους άντρες που στάθηκαν δίπλα μου σκέφτηκα ... έτσι ξαφνικά κι ενώ όλα ήταν φαινομενικά καλά εγώ έπαιρνα το καπελάκι μου και έφευγα αλλά φυσικά δεν είμαι τρελή (ακόμα τουλάχιστον ) είχα τους λόγους μου οι οποίοι με καταδίωκαν καιρό πριν απλά η τελική απόφαση ήτο πάντα κάπως ουρανοκατέβατη για τους άλλους και εδώ λοιπόν εξηγούνται όλα .
¶φού δεν θέλεις να σου πω για την λίλιθ δεν σου λέω .... :embarrest θα σου πω μόνο οτι ο μόνος άντρας που καταλάβαινε ακριβώς τι σκέφτομαι ήταν υδροχόος ( τυχαίο ? ) και μαζί του είχα την πιο αντισυμβατική γεμάτη αίμα δάκρυα κι ιδρώτα σχέση .
Έπίσης εφ'όσον ο 5ος συμβολίζει τα παιδιά .... φαντάζομαι τι παιδιά θα κάνω .... λουλούδια ....:worried:
Τώρα για την σκοτεινή ντίβα δεν το έχω ΟΜΩΣ βγάζω μια σαγηνευτική ερωτική μυστικοπάθεια (απ'οτι μου έχουν πει ) καθόλου όμως επιτηδευμένη και μάλιστα απορώ γιατί ο άλλος δεν με καταλαβαίνει :suspiciou
τελικά αυτή η λίλιθ στο σκορπιό μου αρέσει πολύ και θα προσπαθήσω να την βγάζω εκεί που πρέπει γιατί η ανεξαρτησία με την κτητικότητα και τη ζήλια δηλαδή μια στο καρφί και μια στο πέταλο μόνο εκρηκτικά πράγματα μπορούν να φτιάξουν και απο αυτά μπουχτήσαμε ....Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
23-03-2010, 03:22 AM #63
[QUOTE=mariage;100150]Δειμωνάκο αγαπητέ μου συντοπίτη σε ευχαριστώωωωωω τόσο πολύυυυυ
Έπίσης εφ'όσον ο 5ος συμβολίζει τα παιδιά .... φαντάζομαι τι παιδιά θα κάνω .... λουλούδια ....:worried:
Γιατί?? Μπορεί να σημαίνει ότι θα σου έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις!! ..Η ότι μπορεί να είναι πολυ ανεξάρτητα και έξυπνα! Έσω αισιόδοξη!
-
23-03-2010, 07:17 PM #64
Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
24-03-2010, 01:40 PM #65
-
24-03-2010, 08:34 PM #66
Το γνωρίζω Δέσποινα απλά αναφέρθηκα στα ήσυχα ΚΑΙ εσωστρεφή φυσικά άλλο το ένα και άλλο το άλλο όμως κατά κάποιο τρόπο συνγχέονται οι συμπεριφορές των ανθρώπων δεν είμαστε ποτέ ΕΝΑ πράγμα μπορεί π.χ ναι είσαικαι ήσυχη και εσωστρεφής και μαχητική κάτι που φαινομενικά μπορεί να μην κολλάει κι όμως μπορεί να συμβαίνει .
Τελοσπάντων γερά να'ναι και 'οτι να'ναι άλλωστε εκεί δεν μπορούμε να επέμβουμε ....Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει
Ν.Καζαντζάκης
-
25-03-2010, 05:09 PM #67
μπορει καποιος παρακαλω να μου αναλυσει εναν Ουρανο(Αιγοκερως και 2ος οικος )να κανει εξαγωνο με Ερμη(Σκορπιος στον 12ο οικο)..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.