s
8ος οίκος - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 61 to 70 of 102

Re: 8ος οίκος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κ. Ριζόπουλε. Η αλήθεια είναι πως αναζητώντας πληροφορίες στο site για τα στοιχεία που ανέφερα παραπάνω, βρήκα αρκετά αντιφατικές ερμηνείες! Μάλλον τα πράγματα είναι σκούρα, τι να πω :embarrest!!! Έχω γεννηθεί 03/03/1982, 6.20 π.μ., στη Θεσσαλονίκη. Γενικότερα, το σημείο αυτό του χάρτη μου, με έχει προβληματίσει έντονα, καθώς δεν μπορώ να καταλάβω πως ερμηνεύονται οι σύνοδοι του Κρόνου - άρη και κρόνου - Πλούτωνα στον 8 οίκο. Ευχαριστώ και πάλι :bigsmile:

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

καλησπερα ...θα ηθελα και εγω να ρωτησω το εξης....ακμη 8 στον κριο και μεσα στον 8 υπαρχει ο Β.Δ στον κριο....

Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως επηρεαζεται το ωροσκοπιο που οι προσωπικοι μου πλανητες σχετιζονται με τον 8ο οικο και τον σκορπιο.Εχω Ηλιο,Σεληνη,Αφροδιτη στο Ζυγος(ολα στον 8ο) και Σεληνη στο Σκορπιο(9ος οικος)...τι συνδυασμος βγαινει απο τοσο αντιθετα στοιχεια απο τη μια αγαπη-αρμονια-ισορροπια και απο την αλλη ζηλια-εκδικητικοτητα-άκρα?

Quote Originally Posted by MUROCHA View Post
    Γεια σας θα ηθελα να μαθω πως επηρεαζεται το ωροσκοπιο που οι προσωπικοι μου πλανητες σχετιζονται με τον 8ο οικο και τον σκορπιο.Εχω Ηλιο,Σεληνη,Αφροδιτη στο Ζυγος(ολα στον 8ο) και Σεληνη στο Σκορπιο(9ος οικος)...τι συνδυασμος βγαινει απο τοσο αντιθετα στοιχεια απο τη μια αγαπη-αρμονια-ισορροπια και απο την αλλη ζηλια-εκδικητικοτητα-άκρα?
    Από το να σου πει κάποιος τι συνδυασμός θα μπορούσε να ισχύει, καλύτερα είναι να μας περιέγραφες εσύ το πώς συνδυάζονται αυτά στην πράξη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσακο νιωθω να εχω διαφορες προσωπικοτητες... εκει που ειμαι ενεκτικη και συμπονετικη ,μαρεσει να φροντιζω αυτους που αγαπω αλλα σε αλλες καταστασεις που με ενοχλουν νιωθω εντονο θυμο και μια λαχταρα να παρω το αιμα μου πισω..χαχαχα μετα ερχεται η ζυγαρια και μου θυμιζει πως ολοι μπορουν να κανουν λαθος και να μην τα περνω ολα τοσο κατακαρδα και σοβαρα αλλα οσο μεγαλωνω νιωθω ολο και πιο πολυ σκορπιος...πρεπει να βρω μια ισορροπια γιατι δεν μου φταινε κ οι αλλοι γυρω μου που δεν τα κανουν ολα οπως θελω εγω και τους θυμωνω....
    αχ...κανεις δεν ειναι τελειος Ε??? :toung:

Καλησπέρα σε όλους! Πριν μερικές μέες ένας φίλος μου έδωσε τα στοιχεία του. ( 13-10-1971, 14:45 Θεσσαλονίκη). Ποια η γνώμη σας για αυτόν τον 8ο οίκο???? Νομίζω πως έχει ένα ενδιαφέρον αυτός ο χάρτης.

Όνομα:
    Αγγελικη

Μια ασχημη οψη του 8ου με τον 5ο οικο στο γενενθλιο, ειναι αξιοπροσεχτη

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλημερα σε ολους ..εχω ακμη του 8ου στον κριο μεσα στον 8ο υπαρχει κ ο Β.Δ στον κριο. Ο Αρης βρισκεται στον 5ο στον Αιγωκαιρο και οι οψεις που κανει ειναι
    Αρης εξαγωνω με Δια στους ιχθυς στον 7ο
    Αρης χιαστι με Χειρων στους δυδιμους στον 10ο
    Αρης τριγωνω με οροσκοπο στην Παρθενο στον 1ο
    ο Β.Δ τωρα δεν ξερω αν αφτες οι οψεις χρειαζοντε ειναι τετραγωνο με τον ερμη στον 11 στον καρκινο και εξαγωνω με το βερτεξ στον υδροχοο στον 6ο

Ευχαριστω πολυ

Καλημέρα κι από μένα...

Ο 8ος οίκος μου έχει ακμή στις 15ο Υδροχόου. Εμπεριέχει Λίλιθ (22ο) και Δια στις 9ο Ιχθύων. Ο Ουρανός μου βρίσκεται στον 4ο οίκο και κάνει τρίγωνο με Σελήνη στους Διδύμους. Δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να αναφέρω τις όψεις που κάνει ο Δίας και η Λίλιθ λόγω του ότι είναι πολλές...

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω που διάβασα και περιμένοντας βεβαίως τη δική σας ερμηνεία, μπορώ να πω πως λόγω Λίλιθ και Υδροχόου μου αρέσει να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνέχεια (σε ερωτικό ή επαγγελματικό); Οτι θα έχω κληρονομιά από τη μητέρα μου (Σελήνη); Οτι μου αρέσει να ασχολούμαι με οτιδήποτε μεταφυσικο;

Μέχρι εδώ παιδιά η ανάλυση. Και τώρα περιμένω τη βοήθεια σας! Απλά είπα λίγο να σας βοηθήσω κι εγώ για να μη νομίζετε ότι δεν προσπαθώ και μόνη μου!!!!!

:bigsmile:

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Καλημέρα κι από μένα...

Ο 8ος οίκος μου έχει ακμή στις 15ο Υδροχόου. Εμπεριέχει Λίλιθ (22ο) και Δια στις 9ο Ιχθύων. Ο Ουρανός μου βρίσκεται στον 4ο οίκο και κάνει τρίγωνο με Σελήνη στους Διδύμους. Δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να αναφέρω τις όψεις που κάνει ο Δίας και η Λίλιθ λόγω του ότι είναι πολλές...

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω που διάβασα και περιμένοντας βεβαίως τη δική σας ερμηνεία, μπορώ να πω πως λόγω Λίλιθ και Υδροχόου μου αρέσει να δοκιμάζω νέες εμπειρίες συνέχεια (σε ερωτικό ή επαγγελματικό); Οτι θα έχω κληρονομιά από τη μητέρα μου (Σελήνη); Οτι μου αρέσει να ασχολούμαι με οτιδήποτε μεταφυσικο;

Μέχρι εδώ παιδιά η ανάλυση. Και τώρα περιμένω τη βοήθεια σας! Απλά είπα λίγο να σας βοηθήσω κι εγώ για να μη νομίζετε ότι δεν προσπαθώ και μόνη μου!!!!!

:bigsmile:
    ¶σε τη Λίλιθ κατά μέρος, είναι δευτερεύον και επισφαλές στοιχείο. Οι όψεις του Δία είναι σημαντικές, αν και εκτιμώ ότι ο Δίας σου είναι στον 9ο Οίκο και όχι στον 8ο. Οι δε όψεις του είναι σημαντικότατες, καθώς τετραγωνίζει Ήλιο, Αφροδίτη, Ποσειδώνα:bigsmile: ¶λλα πράγματα πρέπει να προσέχεις κι όχι τις κληρονομιές :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)