s
Aιγοκεροι γενικα - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 119

Re: Aιγοκεροι γενικα

μάχημη σε βρίσκω Panther...πολύ μάχημη...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    μάχημη σε βρίσκω Panther...πολύ μάχημη...
    Την αλήθεια λέω, βρε παιδιά! Είναι τόσο αυστηροί, που επαγγέλματα όπως στρατιωτικοί, αστυνομικοί και τα παραπλήσια, τους ταιριάζουν.
    Διαφωνείς:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Ένα έχω μόνο να προσθέσω...οτι είναι τόσο άκαμπτοι (όπως υποστήριξε και ο φίλος Dell Piero), που ουσιαστικά εχουν χάσει τελείως το στοιχείο του παρορμητισμού και της τρέλας που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί αυτή η ζωή...αίσθηση του χιούμορ έχουν...απλά εγώ δεν την καταλαβαίνω...και κατ'επεκταση ουτε εκείνοι εμένα...αν και συνεχίζουν να με βρίσκουν διασκεδαστική???!!! Ίσως να συνεισφέρω στη διάληση του νέφους θλίψης τους με κάποιο τρόπο...

¶πλα με κάνουν και αισθάνομαι θλίψη όταν βρίσκομαι κοντά τους,καθώς βλέπουν πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα, και μερικές φορές με κάνουν και αισθάνομαι οτι δεν πρόκειται να φτάσω ποτέ τα στάνταρντς που θέτουν επειδη δεν είμαι πολύ σοβαρή, είμαι πειραχτύρι...κι όμως αντλούν ενέργεια...

Όσοι με γνωρίζουν, όταν τους λέω ότι είμαι αιγόκερως, γουρλώνουν το μάτι. Είμαι αρκετά τρελή και ζωηρή για το ζώδιο μου! ¶ρα, μάλλον είμαι εξαίρεση!
    Panther, πώς σου φαινεται η καριέρα του στρατιωτικού εισαγγελεα, όπου οδεύω?:toung: Θα έχω επιτυχία?

Ο Αιγόκερως δεν είναι ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ανταγωνιστικός είναι π.χ. ο Κριός, που απλώς δε θέλει να τον περνάει κάποιος άλλος, σε οποιοδήποτε θέμα. Η διαφορά είναι πως ο Κριός μπορεί να μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με καταστάσεις του τύπου "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος" και να χαίρεται με την ικανοποίηση του εγωισμού του. Ο Αιγόκερως δεν το κάνει αυτό. Ενδιαφέρεται για την ποιότητα και συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Και η ποιότητα είναι κάτι που ξέρει να το ξεχωρίζει καλά και δεν ξεγελιέται από τις εντυπώσεις.

Τον Αιγόκερω δεν τον ενδιαφέρει πάντα η κορυφή με τη συμβατική έννοια. Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει πως όταν υπάρχει πρόβλημα, όλοι θα ζητήσουν τη δική του γνώμη και συμβολή, ανεξάρτητα αν αυτό έχει το αντίκρυσμα κάποιου επίσημου ανώτερου τίτλου. Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.

Σχετικά τώρα με τη μοναξιά, έχει το προσόν να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι γνωστοί του, προτού έρθουν τα δύσκολα. Ως συνέπεια αυτού, δεν κάνει παρέα με όποιον να 'ναι, και ίσως γι'αυτί θεωρείται από τους τρίτους ως "μόνος" ή "μη κοινωνικός". Είναι κι εκεί ζήτημα αναζήτησης της ποιότητας.

Εκεί ακριβώς είναι και η αντιδιαμετρική του σχέση με το δίπολό του, τον Καρκίνο. Μπορεί να προσεγγίζουν το ίδιο ζήτημα με εντελώς διαφορετική συλλογιστική, ο στόχος όμως και των δύο παραμένει η αναζήτηση της ποιότητας. Όπως και ίδιο παραμένει το αποτέλεσμα, η μοναξιά.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Όσοι με γνωρίζουν, όταν τους λέω ότι είμαι αιγόκερως, γουρλώνουν το μάτι. Είμαι αρκετά τρελή και ζωηρή για το ζώδιο μου! ¶ρα, μάλλον είμαι εξαίρεση!
    Panther, πώς σου φαινεται η καριέρα του στρατιωτικού εισαγγελεα, όπου οδεύω?:toung: Θα έχω επιτυχία?
    PerfectPerfectPerfect. Απόλυτη επιτυχία .
    Τρελή και ζωηρή? Too much για αιγόκερως:toung:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Και εγώ όταν λέω ότι είμαι Αιγόκερως επίσης γουρλώνουν τα μάτια. Ο ωροσκόπος παιδί μου. Εγώ έχω Κριό, βάλε και έναν Ερμή στον Τοξότη ....
    Σε καταλαβαίνω!

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Ο Αιγόκερως δεν είναι ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ανταγωνιστικός είναι π.χ. ο Κριός, που απλώς δε θέλει να τον περνάει κάποιος άλλος, σε οποιοδήποτε θέμα. Η διαφορά είναι πως ο Κριός μπορεί να μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με καταστάσεις του τύπου "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος" και να χαίρεται με την ικανοποίηση του εγωισμού του. Ο Αιγόκερως δεν το κάνει αυτό. Ενδιαφέρεται για την ποιότητα και συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Και η ποιότητα είναι κάτι που ξέρει να το ξεχωρίζει καλά και δεν ξεγελιέται από τις εντυπώσεις.

Τον Αιγόκερω δεν τον ενδιαφέρει πάντα η κορυφή με τη συμβατική έννοια. Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει πως όταν υπάρχει πρόβλημα, όλοι θα ζητήσουν τη δική του γνώμη και συμβολή, ανεξάρτητα αν αυτό έχει το αντίκρυσμα κάποιου επίσημου ανώτερου τίτλου. Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.

Σχετικά τώρα με τη μοναξιά, έχει το προσόν να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι γνωστοί του, προτού έρθουν τα δύσκολα. Ως συνέπεια αυτού, δεν κάνει παρέα με όποιον να 'ναι, και ίσως γι'αυτί θεωρείται από τους τρίτους ως "μόνος" ή "μη κοινωνικός". Είναι κι εκεί ζήτημα αναζήτησης της ποιότητας.

Εκεί ακριβώς είναι και η αντιδιαμετρική του σχέση με το δίπολό του, τον Καρκίνο. Μπορεί να προσεγγίζουν το ίδιο ζήτημα με εντελώς διαφορετική συλλογιστική, ο στόχος όμως και των δύο παραμένει η αναζήτηση της ποιότητας. Όπως και ίδιο παραμένει το αποτέλεσμα, η μοναξιά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ο Αιγόκερως είναι απλώς τελειομανής και θέλει σπουδαίους ... αντιπάλους. Οι λοιποί συγγενείς (βλ. Κριοί, Λεόντες) θέλουν να απλώς να είναι καλύτεροι από τους άλλους και δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα του ... αντιπάλου.

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Και εγώ όταν λέω ότι είμαι Αιγόκερως επίσης γουρλώνουν τα μάτια. Ο ωροσκόπος παιδί μου. Εγώ έχω Κριό, βάλε και έναν Ερμή στον Τοξότη ....
    Σε καταλαβαίνω!
    σε μένα δεν φταίει ο ωροσκόπος γιατί και αυτός αιγόκερως είναι!
    Μάλλον είμαι ένα θαύμα της φύσης!

σε μένα δεν φταίει ο ωροσκόπος γιατί και αυτός αιγόκερως είναι!
    Μάλλον είμαι ένα θαύμα της φύσης!
    Δεν μπορεί κάτι σε φωτιά θα έχεις! :bigsmile: Να ψαχτείς καλύτερα... Εκτός αν η ζωηράδα σου είναι η "μαγική" σου εικόνα.

Page 7 of 12 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)