- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 119
Thread: Aιγοκεροι γενικα
-
06-11-2006, 08:40 AM #61
Re: Aιγοκεροι γενικα
μάχημη σε βρίσκω Panther...πολύ μάχημη...
-
06-11-2006, 09:25 AM #62
-
06-11-2006, 10:05 AM #63
Ένα έχω μόνο να προσθέσω...οτι είναι τόσο άκαμπτοι (όπως υποστήριξε και ο φίλος Dell Piero), που ουσιαστικά εχουν χάσει τελείως το στοιχείο του παρορμητισμού και της τρέλας που χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί αυτή η ζωή...αίσθηση του χιούμορ έχουν...απλά εγώ δεν την καταλαβαίνω...και κατ'επεκταση ουτε εκείνοι εμένα...αν και συνεχίζουν να με βρίσκουν διασκεδαστική???!!! Ίσως να συνεισφέρω στη διάληση του νέφους θλίψης τους με κάποιο τρόπο...
¶πλα με κάνουν και αισθάνομαι θλίψη όταν βρίσκομαι κοντά τους,καθώς βλέπουν πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα, και μερικές φορές με κάνουν και αισθάνομαι οτι δεν πρόκειται να φτάσω ποτέ τα στάνταρντς που θέτουν επειδη δεν είμαι πολύ σοβαρή, είμαι πειραχτύρι...κι όμως αντλούν ενέργεια...
-
06-11-2006, 12:18 PM #64
Όσοι με γνωρίζουν, όταν τους λέω ότι είμαι αιγόκερως, γουρλώνουν το μάτι. Είμαι αρκετά τρελή και ζωηρή για το ζώδιο μου! ¶ρα, μάλλον είμαι εξαίρεση!
Panther, πώς σου φαινεται η καριέρα του στρατιωτικού εισαγγελεα, όπου οδεύω?:toung: Θα έχω επιτυχία?
-
06-11-2006, 12:37 PM #65
Ο Αιγόκερως δεν είναι ανταγωνιστικός. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ανταγωνιστικός είναι π.χ. ο Κριός, που απλώς δε θέλει να τον περνάει κάποιος άλλος, σε οποιοδήποτε θέμα. Η διαφορά είναι πως ο Κριός μπορεί να μείνει ευχαριστημένος ακόμη και με καταστάσεις του τύπου "μεταξύ των τυφλών ο μονόφθαλμος" και να χαίρεται με την ικανοποίηση του εγωισμού του. Ο Αιγόκερως δεν το κάνει αυτό. Ενδιαφέρεται για την ποιότητα και συναγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Και η ποιότητα είναι κάτι που ξέρει να το ξεχωρίζει καλά και δεν ξεγελιέται από τις εντυπώσεις.
Τον Αιγόκερω δεν τον ενδιαφέρει πάντα η κορυφή με τη συμβατική έννοια. Τον ενδιαφέρει να γνωρίζει πως όταν υπάρχει πρόβλημα, όλοι θα ζητήσουν τη δική του γνώμη και συμβολή, ανεξάρτητα αν αυτό έχει το αντίκρυσμα κάποιου επίσημου ανώτερου τίτλου. Κοινώς, κάνει κουμάντο και το ξέρει. Αλλά, αυτό είναι διαφορετικό από τις κοινώς εννοούμενες θέσεις περί κορυφής.
Σχετικά τώρα με τη μοναξιά, έχει το προσόν να ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι γνωστοί του, προτού έρθουν τα δύσκολα. Ως συνέπεια αυτού, δεν κάνει παρέα με όποιον να 'ναι, και ίσως γι'αυτί θεωρείται από τους τρίτους ως "μόνος" ή "μη κοινωνικός". Είναι κι εκεί ζήτημα αναζήτησης της ποιότητας.
Εκεί ακριβώς είναι και η αντιδιαμετρική του σχέση με το δίπολό του, τον Καρκίνο. Μπορεί να προσεγγίζουν το ίδιο ζήτημα με εντελώς διαφορετική συλλογιστική, ο στόχος όμως και των δύο παραμένει η αναζήτηση της ποιότητας. Όπως και ίδιο παραμένει το αποτέλεσμα, η μοναξιά.
-
06-11-2006, 12:37 PM #66
-
06-11-2006, 02:17 PM #67
-
06-11-2006, 02:20 PM #68
-
06-11-2006, 02:20 PM #69
-
06-11-2006, 02:22 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.