s
Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 11/6/2012 - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 71
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους. 12/6/2012

Λίλλιαν, μια χαρά είναι ο Δίας στους Διδύμους και στον 10ο οίκο. Μια βαθύτερη αξιολόγηση όντως θα πρέπει να την κάνεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ή την κοινωνική σου καταξίωση, αυτό όμως ισχύει για όλους μας, σκέψου να μην έχει κάποιος και την εύνοια του Δία, ας είναι στους Διδύμους.

Από εκεί ευνοεί τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον γραπτό ή προσφορικό λόγο, το εμπόριο κτλ. και δίνει τάση για διπλές δουλειές. Εγώ αυτό θα έλεγα να προσέξεις την τάση σου δηλαδή για διάσπαση και αποπροσανατολισμό όταν έχεις παραπάνω από δυο εργασίες να διεκπεραιώσεις.

Spyioan, δεν θα μπορούσα να σου πω τι να προσέξεις και τι όχι εφ' όσον δεν γνωρίζω το ωροσκόπιο σου. Εκείνο για το οποίο μπορώ να μιλήσω στο συγκεκριμένο θέμα είναι να κοιτάξεις αν ο Δίας από τον 10ο ενεργοποιεί γενέθλιες όψεις.

Ευχαριστώ και τις δυο σας για τα σχόλια!

Ωραίο άθρο. Προσεγγιζει την πραγματικοτητα. Μαλλον επιδρα στον 8 οικο του αντρα μου ο οποιος ειναι Τοξοτης και εχασε τη μητερα του εδω και 30 μερες. 8 οικος και κληρονομικα. φανταζομαι πως τα καταλαβαινω καπως...Σας ευχαριστω.

Όνομα:
    λιλλιαν

συγνωμη αλλα για τη γκρινια δεν θα μας παρει τα πρωτεια ενα ψαρι εδω παρθενοςχαχαχ

Όνομα:
    λιλλιαν

κ ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΤΟ ΣΑΙΤ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥς Κ ΜΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 47 ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΗ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕς ΑΛΛΑΓΕς Κ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΩς ΒΛΕΠΩ ΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥς ΔΙΔΥΜΟΥς ΣΤΟΝ 10ο οικο στις 28 μοιρες που ειναι στο γενεθλιο ενεργοποιει ακριβως τι θα κοιταξω στισ διελευσεισ κ αν μπορουσατε να μου προτεινατε καποιο βιβλιο να αγορασω για αρχαρια

Όνομα:
    Τίνα

λίλλιαν όταν ο Δίας από διέλευση φτάσει στις 28 μοίρες που είναι ο γενέθλιος Δίας αυτομάτως ενεργοποιούνται οι όψεις του γενέθλιου Δία μέσα στον χάρτη. Αν έχεις για παράδειγμα Δία τετράγωνο Αφροδίτη, αυτομάτως ενεργοποιείται το γενέθλιο τετράγωνο.

Όνομα:
    λιλλιαν

ευχαριστω παρα πολυ θα ψαξω για καποιο βιβλιο επεξηγησης γενεθλιων οψεων

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει πως βρισκουμε το ετος δια που βρισκομαστε?

Quote Originally Posted by stavri7 View Post
    θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να ξερει πως βρισκουμε το ετος δια που βρισκομαστε?
    Και εγώ έχω την περιέργεια. Μπορεί κάποιος από τους έμπειρους αστρολόγους να μας βοηθήσει?

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    Δημήτρης

Ειλικρινά δεν ξέρω από που έχει προκύψει αυτό το θέμα με το «έτος Δία». Είχε ξανατεθεί η ερώτηση στο φόρουμ και αν δεν κάνω λάθος το μέλος που είχε ρωτήσει εισέπραξε πλήρη σιωπή. Αφού όμως υπάρχει επιμονή και επανερχόμαστε, να πω μια γνώμη.

Ο Δίας χρειάζεται 12 χρόνια περίπου για μια πλήρη περιφορά γύρω από τον ζωδιακό κύκλο. Έτσι μένει ένα χρόνο σε κάθε ζώδιο και βέβαια για τη χρονιά αυτή (που φυσικά δεν συμπίπτει με το ημερολογιακό έτος) η επίδραση του χρωματίζεται από το συγκεκριμένο ζώδιο. Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Το «προσωπικό έτος Δία» υποθέτω πως προκύπτει από τη σχέση του transit Δία με τον Τοξότη (ζώδιο της κυριαρχίας του) και το γενέθλιο Δία του καθενός. Αν λοιπόν κάποιος έχει γενέθλιο Δία στον Κριό, τώρα που ο transit Δίας είναι στους Διδύμους (απέναντι από τον Τοξότη), το «προσωπικό έτος Δία» του θα είναι στον Ζυγό. Όταν ο Δίας μετακινηθεί στον Καρκίνο, το «έτος Δία» του θα πάει στον Σκορπιό κ.ο.κ.

Δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία αυτό και θα ήταν λάθος να θεωρηθεί ότι ενώ ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους, ο «προσωπικός» Δίας βρίσκεται στο Ζυγό. Υπάρχει ο γενέθλιος Δίας που δέχεται όψεις από διελεύσεις. Υπάρχει ο transit Δίας που περνάει από κάποιο γενέθλιο οίκο σας και σχηματίζει όψεις με άλλους γενέθλιους πλανήτες σας. Αν δεν σας φτάνουν αυτοί, κοιτάξτε τον προοδευμένο Δία και τον Δία ηλιακού τόξου. Δεν υπάρχει πιο «προσωπικός Δίας» από αυτούς.

Θα συμβούλευα λοιπόν να μη μπλεχτείτε με το «έτος Δία». Αν όμως μου κάνει κάτι εντύπωση σε αυτήν την ιστορία είναι ότι ενώ η αστρολογία έχει τόσο πλούτο, κάποιοι ψάχνουν να εφεύρουν νέους όρους για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου που ψάχνει την εύκολη και μαγική λύση στα προβλήματά του.

Όνομα:
    Τίνα

Ειλικρινά δεν ξέρω από που έχει προκύψει αυτό το θέμα με το «έτος Δία». Είχε ξανατεθεί η ερώτηση στο φόρουμ και αν δεν κάνω λάθος το μέλος που είχε ρωτήσει εισέπραξε πλήρη σιωπή. Αφού όμως υπάρχει επιμονή και επανερχόμαστε, να πω μια γνώμη.

Δεν ξέρεις Δημήτρη; προφανώς δεν βλέπεις αρκετά τηλέοραση

Βεβαίως να πω πως συμφωνώ με τον Δημήτρη για τον πλούτο της αστρολογίας γι αυτό θα έλεγα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πιο βασικά πράγματα

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread