s
Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 133
    Όνομα:
    Κάτια

Re: Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Συμφωνώ.
    Ενα κλικ στo thanks, πάνω απ όλα σημαίνει "το διάβασα, ενημερώθηκα, μου άρεσε, με αντιπροσωπεύει, ή απλά μου αρέσει ο/η συγγραφέας από τον τρόπο που γράφει, ή μεταφράζει".

Το μικρό αυτό κλικ, έχει όπως και να το κάνουμε, την ομορφιά του.
    Οπως όλα τα μικρά, άχρηστα, μυστήρια, πολύχρωμα και αρωματικά βαζάκια και μπουκαλάκια που χρησιμοποιούμε εμείς οι γυναίκες και νιώθουμε τόσο μα τόσο ευχαριστημένες!

Καλό χειμώνα εύχομαι σε όλους.
    Μου λειψατε, ειδικά τα βράδια που δεν μπορούσα να ξαπλώσω λόγω ζέστης και κλωτσιάς της μπέμπας,:toung:
    Καλώς την!
    Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά όπως είπες και μόνη σου, άντε να το βάλεις στον συγγραφέα και στον μεταφραστή , να το βάλεις σε μια σοβαρή άποψη… Να το βάλεις σε ένα πετυχημένο αστείο… Σε μια χαριτωμένη αναφορά… Κανένας δεν λέει το αντίθετο. Εμείς όμως το έχουμε κάνει κάτι σαν «Γεια, τι κάνεις; Καλά, ευχαριστώ!»
    Και ποιος το λέει αυτό… Εγώ , ο πρώτος σεσημασμένος «ευχαριστάκιας» στην γειτονιά. Φαντάσου! Αλλά είδα ότι τώρα αποχτήσαμε και online ανταπόκριση με facebook και μπορούμε να βλέπουμε και τα likes.
    Χριστέ μου! Που να πάω να κρυφτώ από αυτό το πράγμα που λέγεται facebook; Με βρήκε και εδώ; :blink: Πες το μου αυτό!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Δεσποινα

Εμένα μου αρέσουν τα θενκς και θα στεναχωρεθώ που δεν θα υπάρχουν
    δεν ξέρω ,ειμαι και κάπως ..στις αλλαγές τραβαω ενα ζόρι να τις δεχτώ και να προσαρμοστώ[θυμώνω,νευριάζω,βρίζω ,γκρινιάζω.. μεχρι να μαθω τις νέες αλλαγές τις πρόσφατες απα...πα..]
    ομως συνηθιζω γρηγορα και ολα ειναι μια χαρά τώρα :bigsmile

Και οταν δεν καταλάβαινα κάτι
    η πολυ καλή διαχείρηση αμέσως βοηθουσε

Τωρα για τις καρδιές ..μμμμ.....ΣΚΡ θα εχουν και χρωματάκι;;;
    Υ.Γ
    Ενα πράγμα όμως μου κόστισε πολύ που δεν είναι εκει, που ήταν πριν.
    Μια αγαπημενη μου εφαρμογη ...οποιος με ξέρει καλα θα καταλαβει πια ηταν..
    Ισως κάποια άλλη φορά σε κάποια άλλη αλλαγη να την φέρουν πισω εκεί που ήταν

:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σωκράτης

Κατια το like του φακ μπουκ υπάρχει από την πρώτη μέρα της αναβάθμισης. εάν εννοείς το νέο εσωτερικό μας like που αντικατέστησε τα thanks είναι internal.

Πιθανόν να στέλνει μήνυμα κάθε φορά που κάποιος το πατάει και επίσης "παίζει" να σας έρθουν καμιά χιλιάδα ειδοποιήσεις επειδή όσα thanks είχατε λάβει, μετατράπηκαν.

Ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Δουλεύω με ανοιχτό το φόρουμ και αλλάζω συνέχεια πράγματα κάτι που δεν είναι καλό αλλά δεν το κλείνω, θέλω παρέα :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Κάτια

Σωκράτη, μας ήρθαν ήδη τα μηνύματα αλλά δεν πειράζει, κάνε δουλειά σου… Κι εγώ με το site ανοιχτό δουλεύω (μη χάσω καμιά οξεία… ) .
    Όσο για το φακ μπουκ, εκεί γίνεται των λάικς το κάγκελο και φοβάμαι ότι η γενιά μου στα γεράματα θα πάσχει από παραμορφωτική αρθρίτιδα στον δείκτη του δεξιού χεριού. Μέχρι τότε, με αυτό το δάχτυλο θα έχουμε χτυπήσει ίσα με 30 εκατομμύρια likes . Πόσα εκατομμύρια likes να βγάλει ένα δάχτυλο σε αυτή τη ζωή;

Βρήκα τίτλο για μεταμοντέρνα καθημερινή σαπουνόπερα : «Κράμπα στο δεξί, από αριστερό κλικ»

ΟΚ. Δεν ξαναμιλάω….:embarrest:embarrest
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Καλά σοβαρά τώρα; θα μπορούμε να βγάζουμε στο ΦΒ τα άπλυτά μας στη φόρα με ένα κλικ; Τα εν οίκω μη έν δήμω!!!! Α έχω φρικάρει...... Τι share δλδ? Και τα thankς στο προφιλ μου τι να τα κάνω; Στο κεφάλι μου έπεσαν και τα σπρώχνω να κλείσει η ντουλάπα. Σωκράτη πλάκα μας κάνεις;;;;;

Και ο χάρτης dial τι κάνει τελικά;
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Πήρα και άμεση ειδοποίηση για το like σου Κάτια! Εγώ πώς να βάλω like στο like σου??? Σου δίνω ένα χαμογελάκι

:bigsmile:
    Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.

Όνομα:
    Δήμητρα Q

Ευτυχώς που υπήρξα φειδωλή στα "thanks" μου μέχρι τώρα, γιατί έλαβα μόνο... 137 ειδοποιήσεις.....

D.K
    Δ.Κ

Πάρε μία και από μένα, Δήμητραq μου!

Μόλις έκανα με επιτυχία το πρώτο μου share στο προφίλ μου στο ΦΒ. Δυστυχώς για το θέμα της μικρής Δέσποινας....

Όνομα:
    Σωκράτης

Μη μου βάζετε λάικ καλέ και μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια. Σε καμιά προβλεψούλα μόνο μηνιαία ή κανα αρθράκι ΟΤΑΝ το γράψω :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    διδυμινα

βρε κοριτσια τι ειναι αυτο το καινουριο...?ολο ειδοποιησεις ερχονται...ωραιες οι αλλαγες...αλλα κομματακι δυσλειτουργικες..

Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)