s
Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων! - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 277

Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    ΕΕ όχι και το χειρότερο ζώδιο!!!επίσης πιστεύω ότι δεν είμαστε τόσο εγωκεντρικοί ...οι χείροτεροι στο 8έμα εγωισμού ειναι οι λέοντες:toung:
    Όχι, εντάξει, φυσικά και δεν είστε το χειρότερο ζώδιο. Κάθε ζώδιο έχει τα ελαττώματά του! Αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς είναι το απόλυτο ΕΓΩ τους. Βασικό τους χαρακτηριστικό.
    Οι Λέοντες ναι μεν έχουν και κείνοι μια γερή δόση εγωϊσμού αλλά τους Κριούς δεν τους πιάνουν. Και νομίζω δικαιολογούνται γιατί θεωρούνται ΟΙ αρχηγοί λόγω του λιονταριού.

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
    Μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό που λες για τους Ζυγούς ίσως επειδή σαν ζώδιο ζυγιάζει τις απόψεις. Δίνουν την ισορροπία.... επομένως τα θετικά τους χαρακτηριστικά ζυγιάζονται με τα αρνητικά τους και υπάρχει αρμονία. :bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ζαφειρενια View Post
    το χειρότερο ζώδιο πάντως ειναι ο κριός! αρνητικά (εγωισμός ιδιοτέλεια σαρκασμός εριστικότητα ανυπομονησία βιαιότητα σκληρότητα κλπ) μπλιάχ! το καλύτερο πρέπει να ειναι ο ζυγός εχει τα λιγότερα αρνητικά χαρακτηριστικά! εγω πάντως ειμαι υδροχοος!:σφύριγμα
    Διαφωνώ ταμάλα! ¶νδρας Ζυγός ο χειρότερος!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Δεν ξέρω αν έχει τα λιγότερα αλλά αυτά που έχει δεν παλεύονται με ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!όχι και το καλύτερο.Θα κόψω τις φλέβες μου :toung:
    Σας το υπογράφω κι εγώ για τους Ζυγούς!!!Αυτά που έχουν μπορούν να σε οδηγήσουν με ευκολία στην σχιζοφρένεια!:nuts:

Σχετικά με την μαγειρική ,σας το επιβεβαιώνω σαν Καρκινο ταυρος-όχι να το παινευτώ :toung: αλλά ..."ζωγραφίζω" στην κουζίνα!Εκτός της κουζίνας τώρα...είναι λαχείο σε τι μέρα θα με πετύχουν!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Εκτός της κουζίνας τώρα...είναι λαχείο σε τι μέρα θα με πετύχουν!
    Και στην κουζίνα ακόμα, αν σε βάλουν με το ζόρι, αν σε υποχρεώσουν να μαγειρέψεις, δεν είναι λαχείο τί θα φτιάξεις τελικά?:nuts: Αν ακούσεις κανένα "πρέπει", δεν θα τους φέρεις τις κατσαρόλες στο κεφάλι?ain:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Και στην κουζίνα ακόμα, αν σε βάλουν με το ζόρι, αν σε υποχρεώσουν να μαγειρέψεις, δεν είναι λαχείο τί θα φτιάξεις τελικά?:nuts: Αν ακούσεις κανένα "πρέπει", δεν θα τους φέρεις τις κατσαρόλες στο κεφάλι?:pain:
    Αμα ακούσω πρέπει... βγαίνει η σκοτεινή μου πλευρά!Οχι μόνο κατσαρόλες,αλλά και σερβίτσια κι ότι άλλο βρεθει πρόχειρο!!!!:nuts: :nuts:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by panther View Post
    Διαφωνώ ταμάλα! ¶νδρας Ζυγός ο χειρότερος!
    Perfect Ναι βρε παιδί μου. Δεν παίζονται με τίποτα. Και πολύ άστατοι και αεριτζίδες. Τα ζυγίζουν μεν όλα, αλλά για να δούνε τί τους συμφέρει καλύτερα.:suspiciou :toung: :toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αμα ακούσω πρέπει... βγαίνει η σκοτεινή μου πλευρά!Οχι μόνο κατσαρόλες,αλλά και σερβίτσια κι ότι άλλο βρεθει πρόχειρο!!!!:nuts: :nuts:
    Έτσι σε θέλω!!!:nuts: Ο σωστός ο καρκινόταυρος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Όνομα:
    Silia

Γειά σας!!

μια παρατήρηση κ από εμένα για τους Ζυγούς!! Πιστεύω ότι είναι αρκετά αναποφάσιστοι, αλλά όχι τόσο όσο λέγεται ότι είναι. Το χειρότερό τους μειονέκτημα ειναι ότι με έναν πολύ γλυκό κ τρυφερό τρόπο κ πάντα με το φοβερό κ αφοπλιστικό τους χαμόγελο, να μη ξεχνιώμαστε, καταφέρνουν πάντα μα πάντα να παίρνουν από τους άλλους αυτό που θέλουν!!! Καταφέρνουν κ σου κάθονται στο σβέρκο κ όταν προσπαθείς να τους αποτινάξεις από πάνω σου, σου τη λένε κ από πάνω!!! Προσοχή!!

Όσον αφορά το τετράοτυχο "Μαγειρική : Ταύρος-Ζυγός-Καρκίνος" έχω να παρατηρήσω την εξής διαφορά. Οι Ταύροι κ οι Ζυγοί ως Αφρούλικα ζώδια μαγειρεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους πρωτίστως, για να αρωματίσουν το σπιτικό τους, αλλά κ επειδή είναι ολίγον τι... λιχούδηδες!! Αντιθέτως δε οι Καρκίνοι μαγειρέυουν μόνο για τους αυστηρά αγαπημένους τους κ όχι για τις αισθήσεις, αλλά για να τους δείξουν πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν για να πάρουν στη συνέχεια μια δόση αγάπης παραπάνω!!

Αυτά νομίζω!!
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Και στην κουζίνα ακόμα, αν σε βάλουν με το ζόρι, αν σε υποχρεώσουν να μαγειρέψεις, δεν είναι λαχείο τί θα φτιάξεις τελικά?:nuts: Αν ακούσεις κανένα "πρέπει", δεν θα τους φέρεις τις κατσαρόλες στο κεφάλι?ain:
    Μπααα! Για τους καρκινοταυρους :toung: το πρεπει ειναι λεπτομερεια που ισως να "νοστιμιζει" την διαδικασια ποτε ποτε!! :nuts:
    [φιλακια στη μαγειρισσα...]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by kia View Post
    Αλλά αυτό που χαρακτηρίζει τους Κριούς είναι το απόλυτο ΕΓΩ τους. Βασικό τους χαρακτηριστικό.
    Οι Λέοντες ναι μεν έχουν και κείνοι μια γερή δόση εγωϊσμού αλλά τους Κριούς δεν τους πιάνουν. Και νομίζω δικαιολογούνται γιατί θεωρούνται ΟΙ αρχηγοί λόγω του λιονταριού.
    Νομίζω ότι κ τα δύο ζώδια κρατούν μια ισχυρή κ εγωιστική στάση, αλλά οι μέν Κριοί είναι λίγο πιο "πρωτόγονοι" στις αντιδράσεις τους, βιάζονται κ δεν φιλτράρουν εύκολα σκέψεις κ λεγόμενα κ γι΄αυτό φαίνονται πιο εγωιστές από τα Λιοντάρια, τα οποία κοιτούν πολύ περισσοτερο να μην τσαλακωθεί το image τους. Οι Κριοί ορμάνε να σε φάνε χωρίς να υπολογίζουν το κόστος κ την πατάνε συνήθως (άσχετα αν είναι πραγματικά πολύ καλοί μαχητές!), αλλά τα Λιοντάρια φοράνε χρυσά κοσμήματα κ ακριβά ρούχα, σου γυρίζουν την πλάτη, τινάζοντας την ουρά από το φόρεμα (ή το φράκο αντίστοιχα!!) κ φεύγουν υπερήφανα!!

:bigsmile:
    may..

Page 7 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)