s
Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη... - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 61 to 70 of 93
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Ελάτε να ανακαλύψουμε το 10ο πλανήτη...

Αν και έχω διαβάσει όλα τα ποστ κανα δυο φορές δεν έχω καταλάβει και πολλά , τίποτα δηλαδή….:nuts:
    Στον χάρτη μου η Έρις βρίσκετε στον 9 οικο και κάνει τις εξής όψεις:
    αντίθεση με πλούτωνα (στον 3 οίκο και στον ζυγό) ,τρίγωνο με Κρόνο στον λέοντα (σύνοδο με ωροσκόπο ο κρόνος απο τον 12 οίκο ) ,τρίγωνο με ποσειδώνα (στον τοξότη στον 5 οικο) και τέλος ένα εξαγωνάκι με τον ήλιο (στον 7 και στον υδροχόο) …αυτά.:embarrest:embarrest
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Τονια

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Toniats
    Αν θεωρείτε ότι το ωροσκόπιο σας "δουλεύει" με ίσους οίκους, τότε η Έρις μάλλον λειτουργεί στον 5ο... Και σε αυτήν την περίπτωση, η πολυσυλλεκτική, όσο και επιρρεπής στις ...μυθοπλασίες Αφροδίτη σας θα μπορούσε να της μαζέψει πολύ ...υλικό! Απευθύνω, λοιπόν, και σε σας την ερώτηση: Τι τύπους "τραβάτε"; Εστέτ διανοούμενους η μποντι-μπιλντεράδες; Ευκατάστατους ξερόλες η ταπεινούς εργάτες του πνεύματος; Αριστοκράτες, μπάτλερς, φρικιά, η τουρίστες;
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή.
    Ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν όντως ένας μποντιμπιλντερας έρωτας, με την έννοια του ανυπεράσπιστου εκείνου αισθήματος που σε κάνει να νοιώθεις απερίγραπτη οικειότητα για έναν ειδικό συνάνθρωπο και μια τεράστια ανησυχία για κάθε σκέψη Του, δήλωση Του, τρίχα της ανέμελης χαίτης του...

Στην συνέχεια μεταπίστηκα σε Μαθουσάλες πλούσιας πνευματικότητας (μετοχές-ακίνητα), οι οποίοι παρέμειναν σταθερή αξία (και ταλαιπωρία) στην ζωή μου έως ότου ερωτεύθηκα, με την προαναφερθείσα διαδικασία τον νέο και ωραίο άντρα μου.

Η ροπή μου προς άντρες που ανήκουν ηλιακά στο ζώδιο του διδύμου και χορεύουν ζεϊμπέκικο θα τίναζε στον αέρα κάθε θεωρία τυχαιότητας..

Εγώ φυσικά θεωρώ ότι είμαι μια μοιραία γυναίκα, που ενέπνευσε μεγάλους έρωτες, προπάντος στους συντρόφους μου ...για άλλες γυναίκες!!:nuts:

η Έρις τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά??:weird:
    το χιαστί που ανέφερα πριν....?:weird:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αν και έχω διαβάσει όλα τα ποστ κανα δυο φορές δεν έχω καταλάβει και πολλά , τίποτα δηλαδή….:nuts:
    Στον χάρτη μου η Έρις βρίσκετε στον 9 οικο και κάνει τις εξής όψεις:
    αντίθεση με πλούτωνα (στον 3 οίκο και στον ζυγό) ,τρίγωνο με Κρόνο στον λέοντα (σύνοδο με ωροσκόπο ο κρόνος απο τον 12 οίκο ) ,τρίγωνο με ποσειδώνα (στον τοξότη στον 5 οικο) και τέλος ένα εξαγωνάκι με τον ήλιο (στον 7 και στον υδροχόο) …αυτά.:embarrest:embarrest
    Αγαπητή Giannas
    Και εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρει η κυρία Έρις.
    Είστε η πρώτη με την Έριδα στον 9ο οίκο και με δεδομένη την παρουσία του Πλούτωνα στον 3ο θα είχε ενδιαφέρον αν και πόσο, ο τρόπος που διατυπώνετε τα νοήματα σας ξέφευγε από την επιρροή του. Είστε περισσότερο συγκαταβατική η επιθετική, αναλυτική η αφαιρετική; Προτιμάτε την επικοινωνία με τον γραπτό, τον προφορικό η τον ...τηλεπαθητικό λόγο; Ακόμη, είτε η φύση, είτε η εξέλιξη των σπουδών σας θα μπορούσε να δώσει κάποιες ουσιαστικές πληροφορίες. Λόγω της ...πολυπραγμοσύνης του 9ου οίκου, τα ερωτήματα προς απάντηση είναι κάμποσα. Το βασικό κίνητρο των ταξιδιών σας είναι η αναψυχή η κάτι άλλο; Έχετε συγγενείς με ιδιαίτερα και κοινά χαρακτηριστικά; Τους λείπει κάποια ...βίδα;
    Σκεφθείτε τα όλα αυτά και αν κρίνετε οτι υπάρχει κάτι, που ξεφεύγει από τα μέχρι τώρα δεδομένα του ωροσκοπίου σας και θα μπορούσε να μας βοηθήσει, ευχαρίστως να το καταγράψουμε.
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by toniats View Post
    Ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν όντως ένας μποντιμπιλντερας έρωτας, με την έννοια του ανυπεράσπιστου εκείνου αισθήματος που σε κάνει να νοιώθεις απερίγραπτη οικειότητα για έναν ειδικό συνάνθρωπο και μια τεράστια ανησυχία για κάθε σκέψη Του, δήλωση Του, τρίχα της ανέμελης χαίτης του...

Στην συνέχεια μεταπίστηκα σε Μαθουσάλες πλούσιας πνευματικότητας (μετοχές-ακίνητα), οι οποίοι παρέμειναν σταθερή αξία (και ταλαιπωρία) στην ζωή μου έως ότου ερωτεύθηκα, με την προαναφερθείσα διαδικασία τον νέο και ωραίο άντρα μου.

Η ροπή μου προς άντρες που ανήκουν ηλιακά στο ζώδιο του διδύμου και χορεύουν ζεϊμπέκικο θα τίναζε στον αέρα κάθε θεωρία τυχαιότητας..

Εγώ φυσικά θεωρώ ότι είμαι μια μοιραία γυναίκα, που ενέπνευσε μεγάλους έρωτες, προπάντος στους συντρόφους μου ...για άλλες γυναίκες!!:nuts:

η Έρις τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά??:weird:
    το χιαστί που ανέφερα πριν....?:weird:
    Αγαπητή Toniats
    Κρατώ τους ...Μαθουσάλες, που κινούνται πολύ έξω από τα όρια της Αφροδίτη σας. Ενδεχομένως, να είναι μια πλευρά της Έριδας, μπορεί και όχι. Η χιαστί, στην οποία αναφέρεστε, συνδέει τις δύο περιοχές (5ο-10ο) αλλά είναι σκόπιμο να μην ασχοληθούμε για την ώρα με αυτήν. Προηγούνται τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις, που μπορούν να "προδώσουν" ευκολότερα τις ιδιαιτερότητες ενός πλανήτη.
    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Giannas
    Και εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε τι καπνό φουμάρει η κυρία Έρις.
    Είστε η πρώτη με την Έριδα στον 9ο οίκο και με δεδομένη την παρουσία του Πλούτωνα στον 3ο θα είχε ενδιαφέρον αν και πόσο, ο τρόπος που διατυπώνετε τα νοήματα σας ξέφευγε από την επιρροή του. Είστε περισσότερο συγκαταβατική η επιθετική, αναλυτική η αφαιρετική; Προτιμάτε την επικοινωνία με τον γραπτό, τον προφορικό η τον ...τηλεπαθητικό λόγο; Ακόμη, είτε η φύση, είτε η εξέλιξη των σπουδών σας θα μπορούσε να δώσει κάποιες ουσιαστικές πληροφορίες. Λόγω της ...πολυπραγμοσύνης του 9ου οίκου, τα ερωτήματα προς απάντηση είναι κάμποσα. Το βασικό κίνητρο των ταξιδιών σας είναι η αναψυχή η κάτι άλλο; Έχετε συγγενείς με ιδιαίτερα και κοινά χαρακτηριστικά; Τους λείπει κάποια ...βίδα;
    Σκεφθείτε τα όλα αυτά και αν κρίνετε οτι υπάρχει κάτι, που ξεφεύγει από τα μέχρι τώρα δεδομένα του ωροσκοπίου σας και θα μπορούσε να μας βοηθήσει, ευχαρίστως να το καταγράψουμε.

Τώρα τα μπέρδεψα …ακόμα περισσότερο…
    Όταν επικοινωνώ ….τις πιο πολλές φορές φαίνομαι επιθετική (μπορεί και να είμαι βέβαια) , ειδικά αν η νοημοσύνη του άλλου είναι περιορισμένη (για εμένα) …αλλά έχω έρμη σύνοδο με ¶ρη στον αιγόκερο…
    Τελευταία προσπαθώ ,με ευκολία μπορώ να πω , να είμαι πιο συγκαταβατική ,αναλύοντας και των τρόπο σκέψης των άλλων…Σίγουρα βαριέμαι πάντα να μιλάω, εκτός αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ ,και προτιμώ να με καταλαβαίνουν διαισθητικά ,βαριέμαι να εξηγώ …:embarrest
    Έχω έναν τελείως δικό μου τρόπο σκέψης, που αρχικά φαίνεται παράλογος, αν κάτσω όμως και τον τεκμηριώσω ,είναι πολύ λογικός….έτσι μάλλον εγώ φαίνομαι σαν …κάτι να μου λείπει…ή ότι έχω μια πολύ διαφορετική αντίληψη των γεγονότων , καταστάσεων αλλά και ιδεών, σε σημείο παρεξηγήσεως.
    Όσο για τις σπουδές ,δεν με ενδιέφεραν καθόλου, ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου και ήξερα ,διαισθητικά (σελήνη στον καρκίνο στον 12) ότι απλά δεν θα μου χρειαζόντουσαν αφού η δουλειά που θα έκανα, θα ήταν μόνο για βιοποριστικούς λόγους και ότι η πνευματική ανάπτυξη μου δεν θα είχε καμία σχέση με την πανεπιστημιακή μόρφωση μου.
    Το μόνο που σκέφτομαι και δεν μπορώ να εξηγήσω είναι η άρνηση μου να ταξιδέψω στο εξωτερικό.:scared: Δεν καταλαβαίνω γιατί…αλλά πολλές φορές αισθάνομαι να έχω πάει παντού…
    Λέτε να με τρελάνει η Έρις στον 9 ;:dizzy:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Αμαλία

Γεια σας,
    η δική μου Έριδα βρίσκεται στον 1ο σε σύνοδο με τον Δία-ο οποίος κάνει πολλές όψεις.

Η πιο σημαντική όψη που κάνει η Έριδα στο ωροσκόπιό μου μετά τη σύνοδο είναι τρίγωνο με το μεσουράνημα(έχει και κάτι χιαστί με ¶ρη Πλούτωνα στον 8ο, με βέρτεξ 7ο και εξάγωνο με κλήρο της τύχης 12ο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να έχω αφεντικό πάνω απ'το κεφάλι μου σε καμία περίπτωση και παρόλο που έχω ωροσκόπο ιχθύ έχω την τάση να είμαι ...γλυκόξινη!:toung: (αλλά γι'αυτό μ'αγαπάνε!!!:nuts:)

Όνομα:
    Σοφία

¶ντε ας βάλω κι εγώ το βοτσαλάκι μου (αντί για ληθαράκι..) γιατί μεγαλύτερου μεγέθους αποκλείεται να είναι η συνεισφορά μου...:bigsmile:

Μικρή θα λεγα κατά τη γνώμη μου η εμφάνιση της Έριδος στο χάρτη μου, αν έχει κάποια επίδραση βεβαίως βεβαίως..

Εξάγωνο μικρής ανοχής με Σελήνη μου (στους Διδύμους και στον 10ο)
    Μάλλον την έχω την κυρία στον 8ο οίκο μου, καθώς ο 9ος έχει ακμή στις 21 του Κριού) και αν η ανοχή των 6 μοιρών είναι αποδεκτή τότε κάνει αντίθεση με Δία και Κρόνο στον Ζυγό και στον 2ο και οι δύο!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by ailama_p View Post
    Γεια σας,
    η δική μου Έριδα βρίσκεται στον 1ο σε σύνοδο με τον Δία-ο οποίος κάνει πολλές όψεις.

Η πιο σημαντική όψη που κάνει η Έριδα στο ωροσκόπιό μου μετά τη σύνοδο είναι τρίγωνο με το μεσουράνημα(έχει και κάτι χιαστί με ¶ρη Πλούτωνα στον 8ο, με βέρτεξ 7ο και εξάγωνο με κλήρο της τύχης 12ο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να έχω αφεντικό πάνω απ'το κεφάλι μου σε καμία περίπτωση και παρόλο που έχω ωροσκόπο ιχθύ έχω την τάση να είμαι ...γλυκόξινη!:toung: (αλλά γι'αυτό μ'αγαπάνε!!!:nuts:)
    Αγαπητή Ailama
    Η σύνοδος της Έριδας με το Δία σας προικίζει με προσόντα, που τη φύση τους ...ψάχνουμε να βρούμε. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα της προσωπικής σας σελίδας είναι συγκριτικά πολύ μεγάλη. Σκέφτομαι, λοιπόν, μήπως αυτό που διευρύνει ο Δίας είναι η κοινωνικότητα και η αποδοχή σας. Έχω κρατήσει τη διαπίστωση της Δέσποινας Κούκι, για τα εύσημα, που της αποδόθηκαν στην εργασία της κι αν εσείς έχετε διαπιστώσει κάτι ανάλογο, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, είναι βέβαιο ότι τα θέματα του οίκου, που κυβερνά η Έριδα στο ωροσκόπιο σας, έχουν για σας πρωτεύουσα σημασία. Για παράδειγμα, αν η Έρις ήταν κυβερνήτρια του Ταύρου-άρα και κυβερνήτρια η συγκυβερνήτρια του 2ου οίκου σας-τότε η οικονομική σας ευμάρεια θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη. Όμως τι και ποιόν κυβερνά τελικά;
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    ¶ντε ας βάλω κι εγώ το βοτσαλάκι μου (αντί για ληθαράκι..) γιατί μεγαλύτερου μεγέθους αποκλείεται να είναι η συνεισφορά μου...:bigsmile:

Μικρή θα λεγα κατά τη γνώμη μου η εμφάνιση της Έριδος στο χάρτη μου, αν έχει κάποια επίδραση βεβαίως βεβαίως..

Εξάγωνο μικρής ανοχής με Σελήνη μου (στους Διδύμους και στον 10ο)
    Μάλλον την έχω την κυρία στον 8ο οίκο μου, καθώς ο 9ος έχει ακμή στις 21 του Κριού) και αν η ανοχή των 6 μοιρών είναι αποδεκτή τότε κάνει αντίθεση με Δία και Κρόνο στον Ζυγό και στον 2ο και οι δύο!
    Αγαπητό ...Κρασάκι
    Η παρουσία της Έριδας στον 8ο, θα μπορούσε να διαμορφώσει κάποιο ιδιαίτερο πλαίσιο στον οικονομικό τομέα. Βέβαια οι δύο ...καμπαλέρος απέναντι είναι σίγουρα πιο δραστικοί και από αυτήν την άποψη είναι μάλλον δύσκολο να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα. Στην αναμονή, λοιπόν...

Όνομα:
    Μαιρη

Σε σύνοδο ακριβείας με το Χείρωνα στον Κριό στον 11ο.
    Πλήττει σίγουρα θέματα 5ου-11ου μου, καθώς ενώ έχω πολλές επαφές επιπέδου 11ου-5ου,πάντα καταλήγω να ξεκαθαρίζω τις καταστάσεις που δεν μου αρέσουν/πάνε/ενοχούν, με ξεκάθαρο και επιθετικό τρόπο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μετά να πονάω (ΠΟΛΥ). Και με τις ομάδες τα ίδια συμβαίνουν. Τείνω να καταλήξω όμως στο συμπέρασμα, οτι πρέπει τελικά να χειριζόμαστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, ότι κι αν συμβαίνει. Εξάλλου ο καθένας έχει την δική του ιδιοσυγκρασία και δεν χρειάζεται να τραβάμε τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν το... προτείνει η Ερις. Ως και τον πόνο πιστεύω πως μπορούμε να ελέγχουμε. Αυτή η διαπίστωση και "ικανότητα" βέβαια συνήθως έρχονται κάποια στιγμή στη ζωή αφού έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου.
    Σχετικά με τους άντρες τώρα οι Κριοί με προτιμούν, κι εγώ το ίδιο, για σοβαρή σχέση, αλλά έριχνα το θέμα στην Αφροδίτη μου εκεί.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)