s
Ανδρικές εμμονές στο σεξ - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 134
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Ανδρικές εμμονές στο σεξ

Quote Originally Posted by kia View Post
    ......ή κάνουμε τις πάπιες γιατί απλά δε θέλουμε να το παραδεχτούμε :nuts:

Ουπς!! Μου ξεφυγε αυτη η συνηθισμενη εκδοχη και πρακτικη!!:embarrest
    Ειμαιfftopic: ....
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kia View Post
    ......ή κάνουμε τις πάπιες γιατί απλά δε θέλουμε να το παραδεχτούμε :nuts:

Καταρχάς αφήστε ησυχες τις παπιες!!!:toung:

Συμφωνω και παρατηρω κι εγώ το εξής:
    Πράγματι ειναι πολύ ευκολο να θεωρείς τους άλλους υπευθυνους για τα όποια στερεότυπα σου "επεβαλλαν"αμεσα ή πλαγίως.

Ολοι συμφωνείτε οτι το πρόβλημα προέρχεται απο εμάς,ειναι εσωτερικό και απλά ειναι εκει και περιμενει να το ανακαλύψουμε για να λυθει.Ειναι θέμα εθελοτυφλίας ,στρουθοκαμηλίασης κτλ.
    Σε αυτό διαφωνώ.α)Ποσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε οταν ψάχνουμε τον δικό μας εσωτερικο κόσμο;
    Και β)Αυτά που κρύβονται στο ασυνείδητό μας μπορούν να αλλαξουν με μια (και δύο )ενδοσκόπηση;;;

Η γνωμη μου ειναι πως ναι δεν πρεπει να ριχνουμε ευθυνες σε τρίτους,πρέπει να προσπαθούμε να αξιολογούμε τις όποιες πληροφορίες μας δίδονται και φυσικά να αναζητάμε να μαθουμε καλυτερα τον εαυτό μας και να βελτιωθουμε.
    Αλλά το να θεωρούμε οτι μπορουμε να επεμβουμε στα γονίδια ή σε ασυνείδητες συμπεριφορές....μαλλον λίγο ατοπο.:weird:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

fftopic: Κανονικά έτσι έπρεπε να το γράψεις:
    "Αφήστε ησυχες τις παπιες!!!" Εταιρία Προστασίας Ζώων
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Βασίλης

Διαρκής αναθεώρηση, να αντικρίζουμε κάθε φορά με ειλικρίνεια αυτά που κάνουμε και που σκεφτόμαστε. Όσο στείρος και ταμπού και μη ανεκτικός και αν μας φαίνεται ο περίγυρος, σε κάθε δική μας υπέρβαση θα αποκαλύπτεται και πιο ενδιαφέρων πιο ουσιώδης ανοικτός και πολύχρωμος. Τολμήστε

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Καταρχάς αφήστε ησυχες τις παπιες!!!:toung:

Συμφωνω και παρατηρω κι εγώ το εξής:
    Πράγματι ειναι πολύ ευκολο να θεωρείς τους άλλους υπευθυνους για τα όποια στερεότυπα σου "επεβαλλαν"αμεσα ή πλαγίως.

Ολοι συμφωνείτε οτι το πρόβλημα προέρχεται απο εμάς,ειναι εσωτερικό και απλά ειναι εκει και περιμενει να το ανακαλύψουμε για να λυθει.Ειναι θέμα εθελοτυφλίας ,στρουθοκαμηλίασης κτλ.
    Σε αυτό διαφωνώ.α)Ποσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε οταν ψάχνουμε τον δικό μας εσωτερικο κόσμο;
    Και β)Αυτά που κρύβονται στο ασυνείδητό μας μπορούν να αλλαξουν με μια (και δύο )ενδοσκόπηση;;;

Η γνωμη μου ειναι πως ναι δεν πρεπει να ριχνουμε ευθυνες σε τρίτους,πρέπει να προσπαθούμε να αξιολογούμε τις όποιες πληροφορίες μας δίδονται και φυσικά να αναζητάμε να μαθουμε καλυτερα τον εαυτό μας και να βελτιωθουμε.
    Αλλά το να θεωρούμε οτι μπορουμε να επεμβουμε στα γονίδια ή σε ασυνείδητες συμπεριφορές....μαλλον λίγο ατοπο.:weird:
    Οντως, Φωτεινή, είναι αρκετά δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί όσον αφορά το "ψάξιμο" και την "ενδοσκόπησή" μας. Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως εγώ είναι ότι παθαίνουμε κάποιες φορές "κρίσεις αντικειμενικότητας"... εκεί πρέπει εμείς να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, για να χρησιμοποιήσω και μία χρησιμοποιούμενη πολιτικά πλέον φράση!

Πάντως, αξίζει να το παλεύουμε για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. :bigsmile:

e k , η προσέγγισή σου με βρίσκει σύμφωνη και μου βγάζει μεγάλη αισιοδοξία.

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: Ανδρικές εμμονές στο σεξ

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Οντως, Φωτεινή, είναι αρκετά δύσκολο να είμαστε αντικειμενικοί όσον αφορά το "ψάξιμο" και την "ενδοσκόπησή" μας. Αυτό που έχω παρατηρήσει πάντως εγώ είναι ότι παθαίνουμε κάποιες φορές "κρίσεις αντικειμενικότητας"... εκεί πρέπει εμείς να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκαλο, για να χρησιμοποιήσω και μία χρησιμοποιούμενη πολιτικά πλέον φράση!

Πάντως, αξίζει να το παλεύουμε για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας. :bigsmile:
    Χαίρομαι που συμφωνούμε!

Η γνώμη μου:ακόμα και στην κρίση αντικειμενικότητας όμως θα ειμαστε υποκειμενικοί (ειτε υπερ-στους επαρμένους ή στους "αλανθαστους"/ είτε κατά -στους ανασφαλείς,καταπιεσμένους κτλ.) καθότι θα μιλάμε και θα εξερευνούμε εμείς τον εαυτό μας. Aποτέλεσμα ψ εναντίον ασυνειδήτου=2.
    Στο συγκεκριμένο θέμα,βαζω μαχαίρι στο κοκκαλο,σημαίνει οτι είμαι ο εαυτός μου,πέρα και πάνω από κάθε στερεότυπο,"εμμονή" κτλ ,που παρουσιάζει τον άνδρα ως α ή β , με τις όποιες συνέπειες αυτό φέρνει.
    Απλό μου φαίνεται.Αλλά δεν είναι καθόλου απλό καθως σαν κοινωνικό ζώο ο ανθρωπος κατά κανόνα θέλει να ταιριάζει στην "ομαδα",να συμμετέχει στην "ομαδα" κι έτσι υιοθετεί τις πρακτικές της ομάδας.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Η γνώμη μου:ακόμα και στην κρίση αντικειμενικότητας όμως θα ειμαστε υποκειμενικοί (ειτε υπερ-στους επαρμένους ή στους "αλανθαστους"/ είτε κατά -στους ανασφαλείς,καταπιεσμένους κτλ.) καθότι θα μιλάμε και θα εξερευνούμε εμείς τον εαυτό μας. Aποτέλεσμα ψ εναντίον ασυνειδήτου=2.
    Στο συγκεκριμένο θέμα,βαζω μαχαίρι στο κοκκαλο,σημαίνει οτι είμαι ο εαυτός μου,πέρα και πάνω από κάθε στερεότυπο,"εμμονή" κτλ ,που παρουσιάζει τον άνδρα ως α ή β , με τις όποιες συνέπειες αυτό φέρνει.
    Απλό μου φαίνεται.Αλλά δεν είναι καθόλου απλό καθως σαν κοινωνικό ζώο ο ανθρωπος κατά κανόνα θέλει να ταιριάζει στην "ομαδα",να συμμετέχει στην "ομαδα" κι έτσι υιοθετεί τις πρακτικές της ομάδας.[/quote]

Ειμαι ο εαυτος μου, περα και μεσα απο καθε στερεοτυπο.... :nuts: :nuts: ή
    Να ειμαι ο εαυτος μου, περα και μεσα απο ..... :weird: :toung:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by e k View Post
    Διαρκής αναθεώρηση, να αντικρίζουμε κάθε φορά με ειλικρίνεια αυτά που κάνουμε και που σκεφτόμαστε. Όσο στείρος και ταμπού και μη ανεκτικός και αν μας φαίνεται ο περίγυρος, σε κάθε δική μας υπέρβαση θα αποκαλύπτεται και πιο ενδιαφέρων πιο ουσιώδης ανοικτός και πολύχρωμος. Τολμήστε
    Καταπληκτικό που το άρθρο των ανδρικών εμμονών στο σεξ πήρε τέτοια φιλοσοφική διάσταση
    Συμφωνω μαζί σου πρέπει όμως να πω οτι πολλές φορές
    οι υπερβάσεις του εγώ μας θα μπορούσαν παροδικά ελπιζω, να μας οδηγήσουν οχι μόνο στο φως αλλά και στο σκοτάδι γιατί ή προσωπική αλήθεια και η γνώση θέλουν γερό στομάχι και καμια φορά η άγνοια σε φέρνει σε μια κατάσταση ευτυχίας έστω και αποστειρωμένης.

Για αυτό και σε προηγούμενο post είπα ότι πέρα απο την παιδεία, την θέληση που έχει κάποιος για ζει χωρίς τα στερεότυπα που του έχουν επιβάλλει παίζει ρόλο και οι συνθήκες που θα τον βοηθήσουν ή όχι να κάνω αυτήν την ενδοσκόπηση.Και δεν φτάνουν όλοι στην άκρη,Αλλοι δεν το προσπαθούν άλλοι κάνουν την επανάσταση τους σε συγκεκριμένους τομείς ,αλλοι ζουν εντελώς μόνοι τους (στο δικό τους κόσμο που λέμε )

Δηλαδή να το πούμε λαικά το πράγμα,Απο τύχη γεννηθήκαμε στην Ελλάδα.Αν είχαμε γεννηθεί στην Αφρική όλα αυτά τα οποία λέμε εδώ θα ήταν ανούσια .Δεν υπάρχει λόγος να μιλάς για το ότι θα ζεις την ζωή σου όπως θες εσύ χωρίς στερεότυπα και επιρροές τρίτων όταν δεν έχεις να φας....
    Παιδιά παίζουν ρόλο και οι συνθήκες και οι δυνατότητες που σου δίνονται για να πετύχεις κάτι τέτοιο.Αν έχεις την ικανότητα να το κάνεις και δεν το κάνεις είναι άλλο πράγμα.

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Μια παρατηρηση μονο: ολα αυτα που λετε ειναι σωστα, ...εν μερει. Τι εννοω.
    Κρινοντας τα στερεοτυπα,ή και αποδεχομενοι αυτα, δημιουργουμε μια επιφανεια που ικανοποιει τις συνειδητες επιλογες μας. Το δυστυχημα ειναι, οτι παμπολλες φορες κατω απο αυτο που θεωρητικα θελουμε, δουλευουν αλλα πραγματα που δεν τα συνειδητοποιουμε και που υποσκαπτουν ολες τις ενεργειες μας.
    Αυτό είναι μια πάρα πολύ σοβαρή παρατήρηση.Ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα

Quote Originally Posted by e k View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με την αισιόδοξη προσέγγισή σου. Μοιάζει με την κατακλείδα στην ατέρμονη αναζήτησή μας. Τί πρέπει να κάνουμε, πώς πρέπει να φερόμαστε, ποιές νόρμες να ακολουθήσουμε, τί θέλουν οι άλλοι από μας, πώς φαινόμαστε και πώς θα έπρεπε να φαινόμαστε στα μάτια τους?
    Καλώς ή κακώς τα πρότυπα συμπεριφοράς, που άλλα υπαγορεύονται από το κοινωνικό κατεστημένο και άλλα από το marketing, μας δίνονται από τα πρώτα βήματά μας και συνεχίζουν να μας ακολουθούν και να μας δυναστεύουν σε όλη μας τη ζωή. Κάποιοι το παλεύουν και κάποιοι όχι (οι λόγοι πολλοί και διάφοροι), αλλά θα συμφωνήσω με την roadrunner, δεν είναι απλό να ξεφύγει κανείς απ' την ομάδα.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)