- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 71
Thread: Καρμικα Ζωδια
-
19-10-2007, 07:17 PM #61
Re: Καρμικα Ζωδια
Ε λοιπον, δεν εχω ακουσει κατι πιο ευστοχο για τουσ σκορπιους!!!!
-
19-10-2007, 08:21 PM #62
:bigsmileΤο καταευχαριστήθηκα! Μετά από μια κουραστική ημέρα, διάβασα τη συζήτησή σας και ο τρόπος του διαλόγου σας μου έφτιαξε το βράδυ! Εκτακτα! Το δίλημμα των 4 τελευταίων χρόνων της ζωής μου αφορούσε σκορπιό και τοξότη. Θα προτιμήσω τον πιο εξωστρεφή τοξότη. Τουλάχιστον ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Πολύ σκάψιμο έχει ο σκορπιός ή μήπως σκόρπιος;;;;Οποιος αντέχει. Προτιμώ την φανερή ανασφάλεια από την υπόγεια.
-
19-10-2007, 09:11 PM #63
Παρε τα μελλοντικα σκουλικια εσυ θα χασεις!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-10-2007, 09:23 PM #64
οι σκορποιοι ειναι "υπογειοι"...οσο για τα σκουλικια το παρακαμπτω:blink:...οι σκορπιοι δεν ειναι και οι καλυτεροι ανθρωποι ,αν νιωσουν οτι καποιος υπερεχει αντιδρουν με εναν βλακωδη τροπο(συγνωμη κιολας)λες και επειδη εισαι καλυτερος πρεπει να τιμωρηθεις απο αυτους,η νεμεση των σκορπιων!παντος οπως και να το κανουμε και μοιραιοι ειναι και ολιγων τι ψωνια:toung:
-
20-10-2007, 02:02 AM #65
Ειδα τη συζητηση σας για τους επιφανειακους Διδυμους-Τοξοτες και τους πλουτωνιους Σκορπιους...
Λοιπον...Εγω εχω Ηλιο και Αρη στους Διδυμους ενω Ωροσκοπο και Σεληνη στο σκορπιο...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ...ποτέ δεν ξέρω πώς θα αντιδρασω..Ερωτευομαι Διδυμους αλλα μου σπανε τα νευρα ...Αδιεξοδο σκετο...
:embarrest:
-
20-10-2007, 02:31 AM #66
Μόλις μπήκα και διάβασα τί προκάλεσε ο σχολιασμός μου για τους σκορπιούς.
Ν'αρχίσω να φοβάμαι πως δεν θα την βγάλω καθαρή; Βρήκα κι εγώ να σχολιάσω ζώδιο....
Τεσπα...κάτι που θέλω να επισημάνω (και με εξέπληξε γιατί το είχα ήδη αναφέρει στην αρχή) είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια "κατακαημένη" Παρθενο-Σκορπίνα που της ρούφηξα το αίμα ο επιπόλαιος και αναίσθητος Τοξότης αλλά για έναν εκδικητικό και σαδιστικό Παρθενό-Σκορπιο! Αρά ποιος ο λόγος να την αποκαλείται κοπέλα;
(Τεσπα...και πού να άνοιγα θέμα για αιγόκερους για το οποίο θα μπορούσα να θάβω για ώρες...αλλά είπαμε οι Σκορπιοί είναι ευγενικοί και ευαίσθητοι...δεν προσβάλουν, δεν μειώνουν και πάνω απ'όλα ποτέ δεν αρέσκονται σε "μαστιγώματα" μετα αλατοπίπερου)My life has no purpose . . . my life has no direction . . . no aim . . . no meaning . . . and yet I'm happy . . . I can't figure it out . . . What am I doing right?
Charles Schulz (τοξότης φυσικά)
-
20-10-2007, 02:11 PM #67
Δηλαδή, εγώ που είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Παρθένο πρέπει να με τρέμετε;
Την έχω πατήσει από τρέλα του Ιχθύ…από κέρατο του Τοξότη….από αδιαφορία του Υδροχόου (αν και του πάω πολύ σαν τύπους). Συμπεριφέρομαι σε όλους σαν καλός πρόσκοπος….στο γραφείο ο διευθυντής μου κοροϊδευτικά με φωνάζει αδελφή του ελέους…(γιατί τους λυπάμαι όλους)…..και όταν τρώω σφαλιάρες λέω και ευχαριστώ!
TIME OUT παρακαλώ! Όλοι έχουμε κάτι αρνητικό…αλλά και κάτι θετικό. Όλα τα δάχτυλα ενός χεριού δεν είναι ίδια….Και το ότι την έχουμε πατήσει από κάποιο ζώδιο δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι……
Εδώ μιλάμε για κάρμα παιδάκια μου……Αν πιστεύετε σε προηγούμενες ζωές
Για κάποιον λόγο συναντηθήκαμε με συγκεκριμένα άτομα (που ίσως να μας πλήγωσαν) για να πάρουμε κάποιο μάθημα…..
Με βάση την καρμική αστρολογία όπου ο τρίτος οίκος μου βρίσκεται στον Σκορπιό και έχω τρεις Σκορπιούς στις 27, 11, 35, και ακριβώς δίπλα στον δεύτερο οίκο έχω άλλον έναν Σκορπιό στις 59, ξέρετε τι σημαίνει αυτό; (οι γνώστες τις αστρολογίας να με συγχωρέσουν αν δεν τα λέω σωστά, τώρα τα μαθαίνω…) Ότι κάποτε έκανα μεγάλο κακό…Και στην τωρινή ζωή δίνω τα πάντα και δεν παίρνω ούτε ένα ευχαριστώ!
¶ρα έχουμε βάλει και εμείς κάπου το χεράκι μας για να μας πληγώσει κάποιος! Μην τα ρίχνουμε πάντα στους άλλους…..Συμφιλιωθείτε λοιπόν!Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)
-
20-10-2007, 11:54 PM #68
-
21-10-2007, 09:25 PM #69
Βασικά αυτόν το χάρτη μου τον έφτιαξε μία φίλη.....Αλλά επειδή με ενδιαφέρει η καρμική αστρολογία....το ψάχνω....μόλις βρω κάτι καλό θα σου πω....Τώρα διαβάζω της Ντάκου...:embarrest
Αν πάλι ενδιαφέρεσαι γενικά για το κάρμα έχω πολλά να σου συστήσω!!!!Αν εμποδίζαμε τις ανεμοθύελλες να περνούν μέσα από τα φαράγγια, δεν θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομορφιά των σμιλευμάτων τους. (Elisabeth K. Ross)
-
21-10-2007, 11:03 PM #70
Ναι αν μπορείς (για το κάρμα)
Τhanks!!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.